Menu

Futbal

Španielska LaLiga

CD Leganés – Villarreal CF

3:1

koniec (0:0)

03.12.2017, 12:00 • Estadio Municipal de Butarque • 14. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Po slabom prvom polčase sa hra v tom druhom zodvihla a dokonca sme videli štyri góly. Do vedenia išiel síce Villarreal po chybe Cuéllara, avšak domáci Leganés sa nevzdal a strelil až tri góly, ktorými stretnutie otočil. Víťazný presný zásah vsietil Nabil El Zhar. (13:51:42)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

90+3. Gabriel (LGS) - 3:1

90+3

Tím Leganés práve strelil gól!
Nabil El Zhar doviezol loptu do šestnástky súpera, kde sa nachádzal len jeden obranca. Vytiahol si Barbosu, prihral pod seba a GABRIEL a sa trafil do prázdnej brány.

90+2

Bakambu dostal prihrávku do šestnástky, kde sa ocitol sám pred brankárom Cuéllarom, lenže na hranici malého vápna bol k brankárovi veľmi blízko a ten uspel.

90+1

Žltú kartu dostáva Nabil El Zhar (CD Leganés).

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Villarrealu sa stále nedarí vymyslieť niečo na súperovej polovici, kde sa poriadne nedostáva a keď už, tak domáci sa ihneď ubránia.

87

Naranjo rozohrával ďalší priamy kop, tentoraz ale centrom, ktorý hostia zastavili. Bustinza sa vzápätí ocitol v ofsajde.

86

José Naranjo ho aj sám rozohral. Bol síce dosť z uhlu, ale poslal prudký a veľmi presný nákop k žrdi, kde Barbosa musel vyrážať, inak by to bol krásny gól.

85

Daniele Bonera stiahol vedľa svojej šestnástky na zem Naranja, čo je voda na mlyn pre domácich, ktorí dostali výhodu priameho kopu.

84

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Javi Eraso, prichádza Erik Morán.

83

Villarreal musí byť po druhom inkasovanom góle aktívny a o to sa aj pokúša, lenže prihrávka do šestnástky sa pred Máriom Gonzálezom stala korisťou Cuéllara.

81

81. Nabil El Zhar (LGS) - 2:1

81

Tím Leganés práve strelil gól!
Perfektný obrat domácich a nutno povedať, že aj zaslúžený, pretože Leganés prešiel do situácie troch proti dvom. Všetko na seba zobral NABIL EL ZHAR, ktorý si zasekol svojho súpera a presnou strelou k žrdi otáča skóre.

80

Desať minút do konca tohto zápasu. Dočkáme sa rozhodujúceho gólu z jednej, či druhej strany?

79

Leganés je po góle stále aktívnym tímom a dá sa povedať, že aktívnejším, než Villarreal. Teraz to chcel potvrdiť centrom z rohového kopu, avšak Naranjo loptu na malom vápne tesne minul.

78

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Claudio Beauvue, prichádza José Naranjo.

77

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Daniel Raba, prichádza Mario González.

75

Villarreal síce v týchto chvíľach drží loptu na svojich kopačkách, smerom k bráne súpera sa ale nevie priblížiť.

74

Villarreal bude na inkasovaný gól reagovať striedaním, ale určite by chcel reagovať aj na ihrisku, kde mu to v posledných minútach nejde.

72

72. Diego Rico (LGS) - 1:1

72

Tím Leganés práve strelil gól!
Necelých dvadsať minút pred koncom stretnutia domáci vyrovnávajú. Obranca DIEGO RICO sa ocitol na hranici šestnástky Villarrealu, odkiaľ vystrelil po zemi a dokázal loptu kopnúť tak, že Barbosa na ňu nedočiahol. Tá skončila dokonca až v bráne.

71

Ošetrenie Diega Rica pokračuje už za postrannou čiarou, takže môžeme hrať ďalej. Leganés loptu športovo vrátil súperovi.

70

Znova bude potrebné na chvíľu prerušiť hru, pretože ošetrenie bude potrebovať jeden z hráčov Leganés.

69

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Alexander Szymanowski, prichádza Nordin Amrabat.

68

Pablo Fornals našiel v pokutovom území Rabu, jeho hlavička letí vysoko nad priestor brány Cuéllara.

67

Álvaro González strčil ešte pred rohovým kopom do Rica, lenže nebolo to nič hrozné. Obranca domácich to nasimuloval. Rozhodca všetko vyriešil dohovorom.

66

Prudká lopta z rohového kopu bola tečovaná, čím zmenila smer a Cuéllar sa musel rýchlo presunúť. Raba zakončoval zblízka, skúsený brankár Leganés to aj so šťastím zvládol.

65

Mario Gaspar poslal veľmi dobrý center na vzdialenejšiu tyč, kde sa ocitol Pablo Fornals, avšak spred prázdnej časti brány nedokázal skórovať. Loptu minul.

64

Futbalisti Leganés získali loptu pred šestnástkou protivníka, do akcie ich nepustil hvizd rozhodcu. Bol tam totiž faul.

63

Dlhý center do malého vápna Villarrealu nebezpečenstvo nakoniec nepriniesol, nakoľko hráčov domáceho tímu nenašiel a skončil nad bránou.

62

Domáci hráči túžili odpovedať a takmer sa im to aj podarilo, lenže dobre kopnutý center sa v poslednej chvíli stal korisťou defenzívy Villarrealu.

60

60. Daniel Raba (VLR) - 0:1

60

Villarreal dal gól!
Aj do tretice bol v akcii brankár Cuéllar, lenže teraz to nezvládol. Hostia rýchlo prešli z vlastnej polovici na súperovu, kde si DANIEL RABA hodil loptu okolo zbytočne vybiehajúceho brankára a bez problémov zakončil do prázdnej brány.

59

Cuéllar to opäť zvládol veľmi dobre. Tentoraz išiel za dlhou loptou do jeho šestnástky sklzom, stihol ju ale odohrať pred Robertom Sorianom.

58

58. Cédric Bakambu (VLR)

58

Cédrick Bakambu ostal úplne voľný v šestnástke protivníka, kde spracoval prihrávku a vystrelil smerom na vzdialenejšiu žrď. Perfektne zasiahol Cuéllar.

56

Álvaro González sa zrazil v súboji s Bustinzom, avšak stopér Villarrealu tam nechtiac dostal tvrdý úder na hlavu, takže musí byť ošetrovaný.

55

Leganés získal rohový kop a vytvoril si menší tlak pred bránou súpera, kde letelo hneď niekoľko centrov. Zakončiť sa však nepodarilo, navyše prišiel útočný faul.

53

Adrián Marín nedokázal poslať dobrý center, na ktorý by Bakambu mohol skákať a zakončiť ho. Villarreal teda vpredu nevymyslel nič.

52

Center sprava bol pre Bakambuho veľmi vysoký a aj keď lopta spadla k nohe Manuho Triguerosa, voľného na hranici malého vápna, tak sa nešťastne odrazila vedľa brány.

51

Center do malého vápna Villarrealu takmer narobil problémy brankárovi Barbosovi, ale jeho obrancovia mu pomohli a dostali guľatý nezmysel do bezpečia.

50

Žltú kartu dostáva Adrián Marín (Villarreal CF).

50

Álvaro González odkopol pas na krídlo pre Beauvuem, Leganés však pokračuje na útočnej polovici vďaka autového vhadzovaniu.

49

Nabil El Zhar to skúsil po krídle, kde sa zbavil Marína, ale na prihrávku pre Tita najlepšie zareagoval González, ktorý aj odkopol.

48

Beauvue uvoľnil Szymanowskeho, ktorý sa otočil a začal upaľovať smerom na bránu súpera, avšak v prechode dopredu mu zabránil Hernández.

47

Villarreal sa pokúsil prejsť z krídla na os ihriska a odtiaľ pred šestnástku domáceho tímu, ale oblúčik do týchto priestor odkopol dobre postavený Bustinza.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas fanúšika futbalu nadchnúť nemohol, pretože sme nevideli v podstate nič zaujímavé a aj keď to už pred jednou či druhou bránou aspoň kus iskrilo, tak všetko zakrylo slabé nasadenie.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Nadstavuje sa 1 minúta.

44

Žltú kartu dostáva Diego Rico (CD Leganés).

43

Žltú kartu dostáva Daniele Bonera (Villarreal CF).

42

Beauvue sa dostal síce k zakončeniu z vnútra šestnástky, avšak poslal slabý pokus. Barbosa aj tak len vyrazil pred seba, odkiaľ chcel dorážať Szymanowski. Kapitán Leganés ale iba nechtiac kopol do gólmana súpera. Včas loptu odkopol González.

42

Žltú kartu dostáva Manu Trigueros (Villarreal CF).

41

Bakambu zviedol súboj s Garcíom, po ktorom je lopta prisúdená hráčom Villarrealu, čo sa nepáči domácemu trénerovi ani fanúšikom.

40

Roberto Soriano si nabehol do pokutového územia Leganés na veľmi peknú prihrávku Bakambuho z krídla medzi obranu a brankára Cuéllara. Talian však na loptu v sklze tesne nedočiahol.

39

39. Pablo Fornals (VLR)

39

Pablo Fornals opäť strieľa, tentoraz už ale presný bol. Poslal totiž loptu presne k žrdi, Cuéllar ju dokázal včasným zákrokom zastaviť.

38

Carnero García sa na ľavej strane dostal k možnosti odcentrovať, tento pokus však nebol úspešný, nakoľko Beauvue mal na sebe hneď dvoch hráčov.

37

Villarreal získa priamy kop, ktorý rozohral na krátko. Manu Trigueros však strieľal z osi ihriska, svoj nevydarený pokus poslal veľmi vysoko nad bránu Cuéllara.

36

Carlos Bacca nakoniec musel ísť dole, pretože si pravdepodobne natiahol zadný stehenný sval. Bolo to nezavinené, Kolumbijčan z ničoho nič zastavil svoj beh.

35

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Carlos Bacca, prichádza Roberto Soriano.

34

Leganés sa po rozohrávke Villarrealu dostal späť k lopte, no momentálne sa mu ťažko prechádza z vlastnej polovice na tú útočnú.

33

V prvom momente to vyzeralo na center, avšak Eraso nakoniec poslal technickú strelu na zadnú tyč. Barbosa na ňu nedočiahol, ale guľatý nezmysel priestor troch žrdí minul.

32

Faul pre šestnástkou Villarrealu, Leganés bude mať dobrú možnosť niečo vymyslieť pred bránou Barbosu.

31

Carlos Bacca po jednom zo súbojov v strede poľa odišiel k svojej lavičke, kde bude ošetrený, nakoľko si pri chôdzi držal nohu. Pravdepodobne však bude môcť pokračovať.

30

Hostia rozohrali na krátko, ale nedostali sa k centru pred bránu Cuéllara. Napriek tomu Villarreal ostal pri lopte, je však na vlastnej polovici.

29

Ďalší rohový kop pre hráčov Villarrealu, tentoraz sa o zisk takejto situácie postaral Mario Gaspar.

28

Villarreal získal aj napriek nevôli fanúšikov Leganésu rohový kop, ktorý však Bakambu nedokázal zakončiť, pretože si proti Cuéllarovi pomohol faulom.

27

Spoza veľkého vápna vystrelil Gabriel, ktorého pokus ešte tečoval Beauvue, avšak lopta skončila niekoľko centimetrov vedľa brány Barbosu.

25

Na hracej ploche ostal ležať jeden z hráčov Leganés, konkrétne to bol El Zhar, ale po chvíli sa postavil a bude môcť pokračovať v hre.

24

Carlos Bacca neskrotil loptu pred šestnástkou súpera práve najlepšie, ale tá sa odrazila do streleckej pozície pre Bakambuho, ktorý svoj pokus poslal vedľa.

23

Gaspar si nabehol do šestnástky, kde skrotil loptu a posunul ju na nohu Fornalsa. Strela španielskeho záložníka nevyšla podľa predstáv, išla k rohovej zástavke, kde sa ocitol mimo hry Bacca.

22

Mario Gaspar sa chcel posunúť po krídle až pred šestnástku súpera, na tejto púti ho veľmi dobre zastavil obranca Leganés Rico.

20

Dvadsať minút hry je za nami, stále čakáme na nejaký zaujímavý moment, ktorý by nás nútil užívať si tento obedný zápas.

19

Vyzeralo to tak, že Fornals bude mať dobrú pozíciu na strelu spred pokutového územia. To sa nakoniec nepotvrdilo, nakoľko sa španielsky záložník zamotal.

18

Raba poslal pas po krídle na rozbehnutého Bakambuho, toho však zvládol postrážiť stopér Rico a pomohol si aj prihrávkou k svojmu brankárovi.

17

Žltú kartu dostáva Daniel Raba (Villarreal CF).

16

Szymanowski ukázal, že je platným aj smerom do defenzívy, nakoľko sa výborne vrátil a pomohol získať loptu pre svoje mužstvo.

14

Lopta nebezpečne poskakovala v šestnástke Villarrealu, kde sa ju hráči domáceho tímu všelijako snažili zakončiť. Všetko nakoniec zastavil ofsajd.

12

Na pretiahnutý pas si nabehol brankár Cuéllar, ktorý však loptu na zadnej žrdi minul. Na jeho šťastie nedokázal zakončiť ani číhajúci González.

11

K rohovému kopu sa dostal aj Villarreal, ktorý tak môže kontrovať a pokúsiť sa svoju prvú možnosť z tejto štandardky využiť

10

Prudký nákop na hranicu malého vápna sa domácim hráčom nakoniec zakončiť nepodarilo, pretože veľmi dobre postavený Bonera všetko vyriešil.

9

Leganés získal rohový kop. Dočkáme sa prvého nebezpečenstva v tomto stretnutí?

8

Tito však teraz poslal veľmi dobrý center, ktorý minul El Zhar a vzápätí veľmi málo chýbalo k tomu, aby z voleja mohol zakončovať Beauvue.

7

Hra sa drží v strede ihriska, kde loptu striedavo vlastnia oba tímy. Chýba tomu moment prekvapenia.

6

Bakambu sa na druhej strane presadil cez Tita, avšak vytlačil sa z dobrej pozície, takže od bránkovej čiary len centroval do malého vápna, kde našiel Cuéllara.

5

Leganés sa znova pokúsil dostať loptu do šestnástky protivníka, čo sa síce podarilo, lenže okamžite ju do svojej moci získal Barbosa.

4

Szymanowski si chcel nabehnúť na kolmicu vedľa pokutového územia, počas jeho snahy k nemu pribehol aj Bonera a všetko zvládol.

3

Od začiatku zápasu sa hrá veľmi opatrne. Oba tímy si dávajú veľký pozor na zadné dvierka, takže zatiaľ sa nestihlo stať nič zaujímavé.

2

Bakambu v snahe získať loptu dohral Carnera Garcíu pri postrannej čiare, čo je posúdené ako faul. K lopte sa dostanú domáci hráči.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

CD Leganés: Cuéllar – Tito, Bustinza, Rico, Carnero García – R. Pérez, Gabriel – El Zhar, Eraso, Szymanowski (C) – Beauvue.
Náhradníci: Champagne – Morán, M. Koné, Naranjo, dos Santos, N. Amrabat, Zaldúa.

Villarreal CF: Barbosa (C) – M. Gaspar, Bonera, Álvaro González, Marín – Fornals, Trigueros, Hernández, Raba – Bakambu, Bacca.
Náhradníci: Asenjo – Antonio Rukavina, R. Soriano, Guerra, Moya Martínez, Mario González, Francisco Torres..
CD Leganés

Pred domácimi fanúšikmi bude chcieť minuloročný nováčik z Madridu prerušil veľmi nepriaznivú sériu prehier v rade, ktorá sa aktuálne pohybuje na čísle štyri. Leganés postupne nestačil na Sevillu, Valenciu, Barcelonu a Celtu Vigo. Zároveň však musíme dodať, že takéto vylosovanie silných súperov po sebe bolo veľmi náročné.

Nebezpeční protivníci však touto štvoricou nekončia, pretože prichádza rozbehnutý Villarreal, a tak budú musieť hráči jedenásteho tímu La Ligy vydať zo seba to najlepšie. Spoliehať sa určite budú aj na svojich ofenzívnych hráčov ako Alexander Szymanowski, Gabriel či Claudio Beauvue, ktorí dali v lige po dva góly a sú najlepšími strelcami mužstva.

Villarreal CF

"Žltá ponorka" v poslednom ligovom stretnutí nepríjemne narazila. Ich sériu šiestich zápasov bez prehry tvrdo prerušila Sevilla, ktorá po polčase síce prehrávala 0:2, lenže zápas otočila a po výhre 3:2 sa mohla tešiť z troch bodov.

Villarrealu síce pomohol jedným presným zásahom tretí najlepší strelec histórie klub, Cédric Bakambu, ktorý dal v aktuálnej sezóny dvanásť gólov, deväť ligových, ale ani to momentálne šiestemu mužstvu na body nestačilo.

Španielsky tím však už má dávno istý postup zo základnej skupiny Európskej ligy, ktorú pred posledným kolom vedie o tri body pred druhou Slaviou Praha.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.

CD Leganés – Villarreal CF

3:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 72. Rico, 81. El Zhar, 90+3. Gabriel – 60. Raba

Karty:   44. Rico (LGS), 90+1. El Zhar (LGS) – 17. Raba (VLR), 42. Trigueros (VLR), 43. Bonera (VLR), 50. Marín (VLR)

CD Leganés: Cuéllar – Tito, Bustinza, Rico, Carnero García – R. Pérez, Gabriel – El Zhar, Eraso (84. Morán), Szymanowski (C) (69. N. Amrabat) – Beauvue (78. Naranjo).
Náhradníci: Champagne – Morán, M. Koné, Naranjo, dos Santos, N. Amrabat, Zaldúa.

Villarreal CF: Barbosa (C) – M. Gaspar, Bonera, Álvaro González, Marín – Fornals, Trigueros, Hernández, Raba (77. Mario González) – Bakambu, Bacca (35. R. Soriano).
Náhradníci: Asenjo – Antonio Rukavina, R. Soriano, Guerra, Moya Martínez, Mario González, Francisco Torres.