Menu

Futbal

Ligue 1 McDonald’s

FC Metz – RC Štrasburg Alsace

3:0

koniec (0:0)

20.12.2017, 20:50 • Stade Saint-Symphorien, Mety • 19. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon) cz

Tipsport: 2.84 3.42 2.64

To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (22:41:31)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 11:3. Rohy: 10:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:13.
Je dobojováno. Poslední tým tabulky měl v prvním poločase několikrát takříkajíc na kahánku, po změně stran ale Métští zabrali a nováčka ze Štrasburku postupně zasypali trefami Molleta, Rouxe a Rivièreho. Hráči ve vínových dresech tak před Vánocemi ukázali, že boj o záchranu nevzdávají a zvítězili podruhé v řadě, naopak Štrasburk poprvé po třech vítězstvích ztratil.

90+4

Konec zápasu.

90+3

O akrobatické zakončení se pokusil střídající Idriss Saadi, útočník alsaského celku ale výrazně minul Didillonovu svatyni.

90+2

V nastaveném čase už se ale na trávníku prakticky nic zajímavého neděje, vše podstatné se totiž odehrává poblíž půlící čáry.

90+1

Druhý poločas bude hned o čtyři nastavené minuty delší!

90

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Emmanuel Rivière, přichází Ibrahima Niane.

88

Mathieu Dossevi nic nevymýšlel a odkopl míč na útočnou polovinu, v samotném závěru už se domácí pochopitelně nikam neženou.

87

Métští fotbalisté následně vybojovali rohový kop, ze kterého ale vůbec nezahrozili a hráči v bílých dresech poté zakopli míč do bezpečí.

86

Hosté se ještě sympaticky nevzdávají, nepřesný centr Stéphaneho Bahokena ale našel jen Nolana Rouxe, který už zakládá další rychlou protiakci.

84

84. Emmanuel RIVIÈRE - 3:0

84

Méty právě vstřelily branku!
Nyní už o vítězství domácího týmu asi nepochybuje vůbec nikdo! Srážky Rouxe s Lalou využil Renaud Cohade, který se ujal volného míče a poté přesným centrem našel v pokutovém území volného EMMANUELA RIVIÈREHO, který efektní patičkou nedal Bonnefoiovi šanci.

83

Štrasburští se následně vydali do rychlého protiútoku, na jehož konci stál (či spíše měl stát) Jérémy Blayac, hostující útočník se ale ke střele nakonec vůec nedostal.

82

Autor druhého gólu domácích Nolan Roux se odhodlal k propagačnímu pokusu z velké dálky, který ale Bonnefoie nakonec vůbec neohrozil.

81

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Florent Mollet, přichází Gerónimo Poblete.

80

Střídající Julian Palmieri zastavil rodící se akci hostujícího celku jen za cenu autového vhazování, ze kterého ale Štrasburští nevytěžili vůbec nic.

78

Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Nuno Da Costa, přichází Jérémy Blayac.

77

Nuno Da Costa zůstal po dalším souboji s Rivierezem ležet v bolestech na trávníku a vypadá to, že pro hostujícího útočníka dnešní zápas skončil.

FC Metz – RC Štrasburg Alsace

3:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 61. Mollet (Dossevi), 70. Roux (Diagné), 84. Rivière (Cohade)

Karty:   52. J. Palmieri (MTZ), 54. Niakhaté (MTZ), 62. Mollet (MTZ), 76. Rivierez (MTZ) – 63. Lala (SSG)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 11:3. Rohy: 10:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:13.

FC Metz: Didillon – Rivierez, Selimovic, Diagné, Niakhaté, Assou-Ekotto (46. J. Palmieri) – Roux, Mollet (81. Poblete), Cohade, Dossevi – Rivière (90. Niane).
Náhradníci: Beunardeau – Basin, J. Palmieri, Poblete, Goudiaby, Niane, Philipps.

RC Štrasburg Alsace: Bonnefoi – Lala, Mangane, B. Koné, P. Martinez – Martin, Aholou, Liénard (64. Gonçalves) – Da Costa (78. Blayac), Terrier (67. Saadi), Bahoken.
Náhradníci: Oukidja – Saadi, Sacko, Grimm, Gonçalves, Blayac, Salmier.

Rozhodca: Turpin – Gringore, Danos