Menu

Futbal

Anglická Premier League

Leicester City – Huddersfield Town

3:0

koniec (0:0)

01.01.2018, 16:00 • King Power Stadium • 22. kolo • Filip Sabo

Tipsport: 1.8 3.6 5.2

Dnešné stretnutie sledovalo 31 748 divákov. (17:58:01)
Držanie lopty: 51 % : 49 %.
Strely na bránu: 4:1.
Strely mimo: 6:3.
Rohy: 4:1.
Ofsajdy: 4:1.
Fauly: 7:9.
Leicester City víťazí v dnešnom zápase nad nováčikom z Huddersfieldu a po výsledku 3:0 si pripisuje do tabuľky plný bodový zápis! Treba dodať, že po bezgólovom polčase nastúpili domáci po zmene strán ako vymenený a zaslúžene vyhrali. Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vás opäť nabudúce! Dovidenia!

90+3

Koniec zápasu.

90+2

90+2. Marc Albrighton (LEC) - 3:0

90+2

Leicester City dáva gól! Gól strelil MARC ALBRIGHTON.
Predsa len sa dočkal Marc Albrighton! Jeho prechádzajúci gól neplatil pre ofsajd, ale tento presný zásah už je regulérny. Tretím gólom v zápase Líšky potvrdili svoju prevahu a zaslúžene vyhrávajú.

90+1

Domáci pridávajú aj tretí zásah, ale tento gól platiť nebude! Marc Albrighton sa hnevá na hlavného rozhodcu a jeho verdikt sa mi ani trochu nepáči.

90

Hrať sa bude ešte tri minúty.

89

Už je jasné, že tri body si na svoje konto pripíšu Líšky. Zápas sa nám už iba dohráva a nemalo by sa nič vážneho stať.

88

Na ihrisku vidíme muža, ktorého prestup bol dotiahnutý do konca až 14 sekúnd po prestupovej uzávierke a na svoj debut si musel počkať do nového kalendárneho roka. Áno, je to Adrien Silva!

87

Strely celkom 10 – 6!

86

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Matty James, prichádza Adrien Silva.

85

Žltú kartu dostáva Scott Malone (Huddersfield Town).

84

Tento zbytočný a tvrdý zákrok od Scotta Malona prichádza už asi z frustrácie. Zbytočne však dohral Daniela Amarteyho a zdá sa, že uvidím aj žltú kartu.

83

83. Onyinye Wilfred Ndidi (LEC)

83

Ndidi hlavičkuje do brvna! Čo teraz chýbalo domácemu hráčovi, aby pridal ďalší gól!

82

Marc Albrighton to už prehnal s technickými parádami a obrana hostí ho o loptu obrala. Hostia boli v presile a nedovolili domácemu stredopoliarovi vymyslieť ďalšiu finálnu prihrávku.

81

Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Tom Smith, prichádza Laurent Depoitre.

80

Šindži Okazaki ani teraz nedokázal streliť gól. Veľmi chce, ale dnes mu asi nie je súdené.

79

Domáci majú loptu vo svojej moci a zatlačili súpera až do ich vlastnej šestnástky. Líšky sa už bavia futbalom.

78

Po tvrdom súboji zostáva na trávniku ležať Šindži Okazaki a nevyzerá to s ním zrovna najlepšie.

77

Za veľkého potlesku odchádza muž zápasu a domáci miláčik publika. Pri absencii Vardyho podal skvelý výkon a na priebežnom výsledku má obrovskú zásluhu.

76

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Riyad Mahrez, prichádza Demarai Gray.

75

Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Chris Löwe, prichádza Scott Malone.

74

Nakoniec prichádza nepodarená strela z kopačky Toma Inca a Kasper Schmeichel len očami sledoval, kam smeruje lopta. Tá skončila vysoko nad bránou.

73

Hostia kombinujú na polovici súpera, ale nedokážu sa presadiť cez obranný val. Je na nich badať doslova nemohúcnosť.

72

Šťastie skúsil aj Christian Fuchs, ale jeho strela z diaľky neohrozila bránu Huddersfieldu. Jonas Lössl môže v pokoji rozohrať od svojej brány.

71

Držanie lopty 48% – 52%!

70

Do konca stretnutia nám zostáva dvadsať minút a domáci fanúšikovia sú spokojní. Hodnotiť zápas je ešte priskoro, no nálada na štadióne je víťazná.

69

Center nemal požadované parametre a obrana v červených dresoch si s ním hravo poradila.

68

Zmätky v obrane Huddersfieldu a jeden z brániacich hráčov odkopáva iba na rohový kop. K rohovej zástavke už mieri Riyad Mahrez.

67

Riyad Mahrez opäť motá hlavu hoťujúcim obrancom. Tento raz sa mu však nepodarilo poslať finálnu prihrávku na svojich spoluhráčov. V každom prípade hrá výborný zápas.

66

Hráči v modrých dresoch majú stretnutie jasne vo svojich rukách. Len veľký herný výpadok alebo lepšie povedané zázrak by ich mohol pripraviť o body.

65

Prihrávky 301 – 345!

64

Ďalšia dlhá lopta na Slimaniho, ale tento raz bol príliš vysoká. Jonas Lössl dobre čítal hru a loptu schoval vo svojich rukaviciach.

63

Defenzíva domácich pracuje na výbornú. Daniel Amartey teraz nedovolil prejsť protihráčovi do rýchleho protiútoku za čo si vyslúžil potlesk.

62

„Líšky“ sa bez najmenších problémov ubránili a hrajú v maximálnej pohode. Zdá sa, že body zostanú dnes na King Power Stadium.

61

Hostia si zahrajú vôbec prvý rohový kop v zápase až po hodine hry.

60

Máme za sebou hodinu hry a v druhom polčase vidíme fantastický futbal Domáci hrajú ako vymenený a hosťom strelili dva rýchle góly. Zaslúžene sú vo vedení a mužom zápasu je zatiaľ jednoznačne Riyad Mahrez.

59

59. Islam Slimani (LEC) - 2:0

59

Leicester City dáva gól! Gól strelil ISLAM SLIMANI.
Leicester City je vo vedení o dva góly! Riyad Mahrez fantasticky poslal do úniku svojho spoluhráča a Islam Slimani zoči voči brankárovi nezaváhal. Domáci sú jednoznačne lepším tímom a sú na koni!

58

Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Joe Lolley, prichádza Collin Quaner.

57

Strely na bránu 3 – 1!

56

Domáci hrajú ako vymenený a ďalší gól je otázkou času! Obrana hostí neviem kam skôr skočiť.

55

Šindži Okazaki dáva druhý gól, ale ten neplatí! Po súboji padol v šestnástke jeden z brániacich hráčov a rozhodca Graham Scott píska útočný faul.

54

Hráči Leicestru City sa ihneď po strelenom góle dostávajú do pohody a pokračujú v tlaku na súperovu bránu.

53

53. Riyad Mahrez (LEC) - 1:0

53

Leicester City dáva gól! Gól strelil RIYAD MAHREZ.
Fantastický gól! Riyad Mahrez sa dostal k odrazenej lopte a z veľkého uhla strelou z voleja prepálil brankára Jonasa Lössla. Domáci otvárajú skóre zápasu a na štadióne prepukli gólové oslavy. Naozaj krásny gól!

52

Christian Fuchs pošle ďalšie dlhé autové vhadzovanie až do šestnástky.

51

Christian Fuchs poslal veľmi nepodarený center z ľavej strany, ktorý odvrátil hneď prvý stojaci obranca. Domáci sa snažia, ale dnes im chýba presnosť v prihrávkach.

50

Riyad Mahrez rozohral štandardnú situáciu nacvičeným signálom, ale defenzíva hostí všetko prečítala. Loptu odvrátili až na opačnú stranu ihriska.

49

Druhý polčas pokračuje v rovnakom tempe ako ten prvý. Ani jedno z mužstiev si nedokáže vytvoriť súvislý tlak.

48

Po faule sa dostanú k lopte hráči hostí. Rozohrávať tak môžu z vlastnej polovice ihriska.

47

Okrem vynúteného striedania domáceho kapitána ešte počas prvého polčasu sa tréneri neodhodlali k ďalším zmenám.

46

Začal sa druhý polčas.
Graham Scott fúkol do píšťalky a ukončil tak prvú polovicu zápase medzi Leicesterom City a Huddersfieldom Town. Gól sme žiaľ nevideli a sme svedkami opatrného futbalu. Zdá sa, že kto prvý skóruje získa dnes tri body. Uvidíme, či sa v druhom dejstve vôbec dočkáme presného zásahu. Vidíme sa po prestávke!

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Prvý polčas sa nám dohráva na polovici Leicestru City a hostia zbierajú cenné sekundy. S týmto výsledkom sú určite spokojnejší ako domáci.

45

Hrať sa bude ešte dve minúty.

44

Onyinye Wilfred Ndidi sa snažil zakryť loptu a vybojoval tak autové vhadzovanie. To si asi mysleli všetci zúčastnení, ale rozhodca prisúdil loptu futbalistom Huddersfieldu.

43

Na ihrisku zostal ležať jeden z domácich hráčov, ale hostia pokračujú naďalej v akcii. Rozhodca necháva hru pokračovať, čo sa samozrejme nepáči prítomným divákom.

42

David Wagner ešte burcuje svojich hráčov k aktivite. Hostia sa však nemajú kam náhliť a posledné minúty už iba dohrávajú.

41

Prvé dejstvo sa nám pomaly končí a stále sme nevideli gól. Vyzerá to tak, že tímy odídu na polčasovú prestávku za bezgólového stavu.

40

Daniel Amartey sa snažil ihneď z prvej vyslať do úniku svojho spoluhráča, ale prihrávka sa mu nepodarila a lopta končí medzi divákmi. Riyad Mahrez aj tak odmenil spoluhráča potleskom.

39

Strely celkom 3 – 2!

38

Domáci v závere prvého polčasu pridávajú na obrátkach a radi by odchádzali do kabín s gólovým náskokom!

37

Riyad Mahrez ukazuje svoju techniku a prehľad v hre. Nádherne vysunul svojho spoluhráča, ale Daniel Amartey nenašiel centrom hlavu Islama Slimaniho.

36

Na zemi sa ocitol aj Marc Albrighton, keď mi pristúpil stojnú nohu Tom Smith. Hostia v posledných okamihoch poriadne pritvrdili.

35

Joe Lolley vletel do domáceho obrancu a môže byť rád, že nevidí žltú kartu. Naozaj tvrdý zákrok...

34

34. Onyinye Wilfred Ndidi (LEC)

34

Christian Fuchs poslal do pokutového územia dlhé autové vhadzovanie, ktoré sa dostalo až na nohu Aleksandara Dragovića. Ten po kontakte padá a domáci sa dožadujú pokutového kopu. Lopta sa odrazila k Slimanimu, ale ten z hranice vápna triafa mimo! Hlavný arbiter sa rozhodol, že táto situácia bola v rámci pravidiel.

33

Strely na bránu 0 – 1!

32

Rajiv van La Parra centruje z pravej strany, ale na prednej tyči bol dobre postavený Harry Maguire a hlavou odpratal loptu do bezpečia.

31

Ošetrovaný je aj Šindži Okazaki. Evidentne má problémy s ľavým zápästím. V zápase by však mal bez problémov pokračovať.

30

Christian Fuchs dostal pod tlak ťažkou prihrávkou Marca Albrightona, ale hostia sa ihneď po zisku lopty nedohodli a vhadzovať budú domáci.

29

Dlhé autové vhadzovanie do šestnástky a Harry Maguire hlavičkuje mimo bránu! Christian Fuchs je známy svojimi dlhými hodmi, čo je určite výhoda pre domáci tím.

28

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Wes Morgan, prichádza Aleksandar Dragović.

27

Mal som pravdu, Wes Morgan sa v súboji naozaj zranil. Zdá sa, že nebude schopný pokračovať. Sám od seba padol na trávnik a už je v opatere lekárov.

26

Jonas Lössl fantasticky vybehol proti vysokej lopte a boxuje ju ďaleko od brány!

25

Po dobre kombinácii na súperovej polovici budú futbalisti Leicestru City zahrávať rohový kop.

24

Šindži Okazaki si pred vlastnou šestnástkou trúfol proti trojici hráčov súpera a môže byť rád, že sa mu jeho technický kúsok podaril. Fanúšikov na tribúnach až zamrazilo. Hostia by sa pri prípadnom zisku loptu v prečíslení rútili na domácu bránu.

23

Žltú kartu dostáva Wes Morgan (Leicester City).

22

22. Danny Williams (HUD)

22

Tom Ince bol tvrdo zostrelený v strede ihriska a zdá sa, že Wes Morgan sa pri tomto nedovolenom zákroku sám zranil.

21

Danny Williams dostal výbornú spätnú prihrávku na hranicu šestnástky a nikým neatakovaný ihneď striela! Veľmi zbrklo riešil hosťujúci futbalista túto situáciu, nakoľko mal pred sebou voľný priestor. Jeho prízemný strela nesmerovala medzi tri tyče.

20

Na úvodný gól stále čakáme a nie je jednoznačné, kto bol k nemu bližšie. Priebeh hry zatiaľ zodpovedá výsledku. Snáď sa čoskoro dočkáme nejakého vzrušenia.

19

Fauly 2 – 1!

18

Danny Williams sa rútil na domáceho brankára a tiesnený hráčom v modrom padá na zem! Harry Maguire dáva ruky od tela na znak, že súpera nefauloval a rozhodca necháva hru pokračovať. Teraz sa dala pískať penalta..

17

Navyše prichádza nedovolený zákrok a hostia sa dostanú k lopte. Teraz majú čas všetko upokojiť a rozohrať útočnú akciu.

16

Hráči v modrom teraz zatvorili svojho súpera na vlastnej polovici a kombinujú v okolí šestnástky. Priestor je však prehustený a nie je tam žiadna možnosť na finálnu prihrávku alebo zakončenie.

15

Zatiaľ vidíme veľmi opatrné stretnutie z oboch strán. Oba celky čakajú na chybu súpera a vážnejšiu gólovú príležitosť sme nevideli.

14

Riyad Mahrez nakoniec dokázal odcentrovať z pravej strany, ale lopta už opustila hraciu plochu a rozohrávať bude Jonas Lössl.

13

Daniel Amartey volí rozohrávku až na brankára Kaspera Schmeichela. Ten sa dlhý odkopom snaží nájsť svojho spoluhráča. Lopty sa zmocnil Riyad Mahrez a už robí obrane hostí vrásky.

12

Hostia sa snažia zaskočiť defenzívu domácich dlhou prihrávkou vzduchom, ale tento pokus nenašiel na hrote pripraveného útočníka.

11

Držanie lopty 47% – 53%!

10

Nováčik z Huddersfieldu upokojuje hru pomalou rozohrávkou a čaká na napádanie súpera. Momentálne nemajú priestor na kombináciu. Domáci zostali zatiahnutí na svojej polovici.

9

Po dlhšej dobe sa dostali k lopte aj hostia, ale pred nimi stojí modrý obranný val. Druhá prihrávka bola neúspešná a rýchlo sa musia stiahnuť do defenzívy.

8

Po rozpačitom úvode prebrali iniciatívu hráči Leicestru City. Islam Slimani si nabiehal na dobrý pas od svojho spoluhráča, ale Jonas Lössl výborne prečítal hru a vybehol proti lopte.

7

7. Islam Slimani (LEC)

7

Kombinácia na jeden dotyk a Christian Fuchs posiela výborný center do šestnástky. Do vzduchu sa zavesil Islam Slimani a brankár hostí mal čo robiť, aby loptu vyrazil nad bránu! Gól by však neplatil, pretože postranný rozhodca máva ofsajd. Aj napriek tomu to bola zo strany domácich krásna akcia.

6

Marc Albrighton sa už chystal k strele spoza šestnástky, ale hosťujúca obrana dobre vystúpila a nedovolila domácemu strelcovi ohroziť Jonasa Lössla.

5

Obrana domácich loptu pohotovo odvrátila, ale hostia zostávajú naďalej na súperovej polovici s loptou na kopačkách.

4

Hráči Huddersfieldu sú nasťahovaní na polovici súpera. Po faule na jedného z nich budú zahrávať štandardnú situáciu.

3

Kasper Schmeichel si pripísal prvý úspešný zákrok. Strelu z kopačky Chrisa Löwa z veľkej vzdialenosti pohotovo skryl do rukavíc.

2

Výkop zaobstarali hostia, ktorý hrajú v červených dresoch. Domáci zvolili klasickú modrú kombináciu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Leicester City: Schmeichel – Amartey, Morgan (C), Maguire, Fuchs – Mahrez, Ndidi, James, Albrighton – Okazaki, Slimani.
Náhradníci: Hamer – Dragović, Gray, Iborra, Iheanacho, Ulloa.

Huddersfield Town: Lössl – Smith (C), Zanka, Schindler, Löwe – Mooy, Williams, Lolley, Ince – van La Parra, Mounié.
Náhradníci: Coleman – Cranie, Depoitre, Hadergjonaj, Hogg, Malone, Quaner.

Rozhodca: Scott – Hatzidakis, Davies.
Podľa stávkových kancelárií je favoritom súboja domáci Leicester City. V prvom vzájomnom stretnutí na pôde Huddersfieldu sa však zrodila remíza 1:1. Podarí sa domácim prelomiť zlé obdobie, alebo naopak predĺžia hostia svoju sériu bez prehry? Čaká nás napínavý zápas, tak ho sledujte s nami!
Huddersfield Town je priebežne na jedenástom mieste a len tri body za svojim dnešným protivníkom. V prípade výhry by sa tak mohol posunúť v tabuľke vyššie. Nováčik po prehre s Chelsea ťahá šnúru štyroch zápasov bez prehry. Všetko odštartovalo vysoké víťazstvo na pôde Watfordu. Nasledovali tri nerozhodné výsledky – Southampton, Stoke a Burnley. Najlepším strelcom tímu je s piatimi zásahmi Belgičan Laurent Depoitre. Trénera Davida Wagnera trápia zranenia svojich zverencov. V tomto stretnutí budú absentovať Stankovič, Kachunga, Hefele a Billing.
Leicester City sa nachádza na ôsmom mieste tabuľky a na svojom konte má 27 bodov. „Líšky“ nezažívajú ideálne obdobie, keď z posledných piatich zápasov zvíťazili iba raz a to na pôde Southamptonu. Po nečakanej hladkej prehre s Crystal Palace dokázali získať bod na Old Trafford s domácim Manchestrom United, ale v posledných dvoch stretnutiach vyšli bodovo naprázdno. S Watfordom a rovnako aj na Anfielde proti Liverpoolu po dobrom úvode viedli, ale ani jeden duel nedokázali dotiahnuť do víťazného konca. Jamie Vardy je aj v tejto sezóne najlepším strelcom tímu, keď sa v uplynulom ročníku dokázal už deväťkrát presadiť. Absentovať pre zranenie by mali zranený Huth a Simpson.
Anglická Premier League pokračuje aj v novom roku! Na programe je už 22.kolo, v ktorom domáci Leicester City privíta nováčika z Huddersfieldu.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Leicester City – Huddersfield Town

3:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 53. Mahrez, 59. Slimani, 90+2. Albrighton

Karty:   23. Morgan (LEC) – 85. Malone (HUD)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:9.

Leicester City: Schmeichel – Amartey, Morgan (C) (28. Dragović), Maguire, Fuchs – Mahrez (76. Gray), Ndidi, James (86. Adrien Silva), Albrighton – Okazaki, Slimani.
Náhradníci: Hamer – Dragović, Gray, Iborra, Iheanacho, Ulloa, Adrien Silva.

Huddersfield Town: Lössl – Smith (C) (81. Depoitre), Zanka, Schindler, Löwe (75. Malone) – Mooy, Williams, Lolley (58. Quaner), Ince – van La Parra, Mounié.
Náhradníci: Coleman – Cranie, Depoitre, Hadergjonaj, Hogg, Malone, Quaner.

Rozhodca: Scott – Hatzidakis, Davies

Diváci: 31 748