Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Deportivo La Coruña

7:1

koniec (2:1)

21.01.2018, 16:15 • 20. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.17 12.0 23.0

Z tohto zápasu je to všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok nedele. (18:05:34)
Real Madrid nechal naplno zabudnúť na zlé výsledky z posledného obdobia a dnes na domácom štadióne rozbil Deportivo La Coruñu presvedčivo 7:1. Skóre síce otvori Adrián López, ale Nacho s Baleom do prestávky stav otočili, aby v druhom dejstve prišlo ďalších päť gólov. Po dva presné zásahy strelil Gareth Bale, Cristiano Ronaldo a Nacho Fernández, pridal sa aj Luka Modrič.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

V závere ešte rozhodcovská lopta. Oba tímy už len čakajú na záverečný hvizd.

90+2

Lucas Peréz sa z uhlu dostal k streleckému zakončeniu, jeho pokus na bližšiu tyč na dvakrát Keylor Navas dokázal skrotiť.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Cristiano Ronaldo dnes do hry už ani nepríde, pretože potreboval ísť do šatní. Tej krvi tam bolo naozaj veľa.

88

88. Nacho Fernández (REA) - 7:1

88

Real Madrid dal gól!
Aj NACHO FERNÁNDEZ sa stáva dvojgólovým strelcom. Znova sa presadil po rohu a opäť nohou. Loptu spracoval na rohu šestnástky a z otočky prestrelil Martíneza.

88

Dani Carvajal sa ale o ďalší gól mohol postarať, nakoľko dostal pas do šestnástky a pálil veľmi prudko cez obrancu. Martínez vyrazil. Ronaldo sa na trávnik ešte nevrátil a asi sa tak už ani nestane.

87

Zápas sa už iba dohráva. O víťazovi je dávno rozhodnuté a zdá sa, že Real sa už nebude hnať za každú cenu zvýšiť skóre.

86

Viac ako dve minúty sa nehralo, ale lopta je už späť v hre. Má ju Deportivo La Coruňa, ktorá sa už len tak naoko snaží niečo vymyslieť.

84

84. Cristiano Ronaldo (REA) - 6:1

84

Real Madrid dal gól!
Poltucet je na svete a fanúšikovia Realu sa teda môžu tešiť, to však neplatí o autorovi gólu. CRISTIANO RONALDO sa položil do hlavičky. Center z krídla síce zakončil veľmi pekne, no Schär ho nešťastne kopol do hlavy, a tak musí Portugalčan celý zakrvavený opustiť ihrisko.

82

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Lucas Vázquez.

80

Desať minút do konca riadnej hracej doby. Real Madrid tento zápas určite vyhrá, ale otázne je, akým skóre.

79

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Florin Andone, prichádza Carles Gil.

78

78. Cristiano Ronaldo (REA) - 5:1

78

Real Madrid dal gól!
Konečne sa presadil aj CRISTIANO RONALDO. Aspoň na chvíľu tak ukončil svoje trápenie. Zúžitkoval center Casemira sprava a spred prázdnej časti brány ľavačkou trafil presne.

78

Tentoraz skúšal Gareth Bale niečo podobné, ako pred malou chvíľou Kovačič, avšak ani Walesanova akcia nedopadla podľa domácich predstáv.

77

Mateo Kovačič sa pokúsil o kolmicu cez obrancov súpera na rozbehnutého Ronalda, lopta z Chorvátovej kopačky neprešla.

76

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Mateo Kovačić.

75

Rubén Martínez zakročil proti centru z krídla, dvom hráčom Realu Madrid tým pádom nedovolil dorážať.

74

Casemiro preniesol hru na pravé krídlo, kde si nabehol Gareth Bale, ale loptu stihol jedine odkopnúť na aut, aby z toho nebol odkop od brány.

73

Real Madrid si začína užívať záver stretnutia. Po dlhom čase sa mu stalo, že jednoznačne vyhráva a môže si to dovoliť.

72

Marcelo centrom zľava našiel Cristiana Ronalda, ktorý si spracoval loptu medzi dvomi hráčmi súpera a okamžite pálil spred malého vápna ľavačkou. Stopercentnú šancu nasmeroval trestuhodne vedľa.

70

Po chybe v rozohrávke domáceho celku strieľal Andone. Tentoraz Keylora Navasa prekonal, Nacho Fernández pred bránkovou čiarou loptu do siete nepustil. Lopta však išla aj tak vedľa brány.

69

Andone mohol okamžite znížiť, spred malého vápna po prihrávke z krídla a vyrazení Navasa zakončil, avšak v stopercentnej šanci minul.

68

68. Luka Modrić (REA) - 4:1

68

Real Madrid dal gól!
LUKA MODRIĆ navyšuje skóre krásnou strelou spoza veľkého vápna. Loptu mu prepustil Ronaldo a Chorvát technickým obstrelom nedal Martínezovi šancu.

68

Lucas Peréz sa mohol dostať cez defenzívnu líniu do šance súpera, dobre postavený Nacho mu loptu zobral.

67

Varane si vedľa svojej šestnástky s loptou na nohe musel dať veľký pozor na Andoneho, ktorý mu tam robil problémy. Rumunský útočník nakoniec sám fauloval.

66

Brankár La Corune Rubén Martínez mal nejaké zdravotné problémy, takže potreboval ošetrenie, ale už je v poriadku a môže pokračovať v hre.

65

Cristiano Ronaldo si v pokutovom území súpera spravil priestor na strelu, ale okolo obrancu Oneho strieľal vedľa priestoru troch žrdí.

64

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Borja Mayoral, prichádza Karim Benzema.

63

Gareth Bale poslal krásny center na hranicu malého vápna, kde bol úplne voľný Borja Mayoral, ale ten nedokázal poslať loptu medzi tri žrde.

62

Andone sa z krídla dostal do šestnástky Realu Madrid, avšak nedokázal vystreliť a ani presne prihrať pod seba. Až neskôr to skúšal z diaľky Guilherme, trafil Casemira.

61

Na center k zadnej žrdi si zbiehal obranca Schär, ocitol sa ale v postavení mimo hry a navyše ho k hlavičke nepustil Nacho Fernández.

60

Casemiro fauluje pred vlastnou šestnástkou, súpera potiahol za ruku. La Coruňa bude mať k dispozícii zaujímavý priamy kop.

58

58. Gareth Bale (REA) - 3:1

58

Real Madrid dal gól!
Na center z rohového kopu si na malom vápne najlepšie naskočil GARETH BALE a prudkou hlavičkou strieľa svoj druhý gól v zápase.

58

Toni Kroos posla parádny center na zadnú tyč, kde si nabehol Casemiro, no zoči-voči brankárovi Martínezovi neuspel, ten ho fantasticky vychytal.

57

Prudký center Daniho Carvajala do veľkého vápna súpera bol dosť nebezpečný, stopéri La Corune dokázali loptu dostať do bezpečia.

56

Cristiano Ronaldo sa previnil faulom na útočnej polovici, jeho nervozita v dnešnom zápase by sa určite dala aj krájať.

55

Carvajal zastavil rodiacu sa akciu súpera a poslal dopredu svojich spoluhráčov. Bale dostal loptu k šestnástke, prihrať už nedokázal.

54

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Celso Borges, prichádza Emre Çolak.

53

Marcelo si našiel loptu v šestnástke súpera, prudko prihral do malého vápna, avšak tak Borja Mayoral v sklze nedokázal zakončiť.

52

Marcelo našiel centrom v šestnástke súpera Balea, ktorý pripravil pozíciu pre Luku Modriča, avšak strela Chorváta išla do bočnej siete.

50

Dani Carvajal si našiel loptu za obranu v šestnástke súpera, prihral pod seba na Cristiana Ronalda, lenže ten sa nedostal cez Schära do zakončenia a navyše fauloval.

49

Veľmi pomaly sa rozbieha druhý polčas, ktorému nepridávajú ani časté prerušenia hry. Verme, že hra sa postupom času zlepší.

48

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Pedro Mosquera, prichádza Eduardo Expósito.

47

Real Madrid sa od začiatku druhého polčasu drží na lopte na polovici súpera, ale zatiaľ to nevedie do žiadnych streleckých pozícií.

46

Začal sa druhý polčas.
Deportivo La Coruña síce šokovala Santiago Bernábeu, keď sa presadil Adrián López, ale srdcové eso Realu Madrid Nacho Fernández vyrovnal a Gareth Bale v závere úvodného dejstva predviedol strelu ako z ríše snov, čím skóre otočil. Druhý polčas začne približne o 17:15.

45+0

Prvý polčas sa skončil.

45

Záver polčasu využíva La Coruňa na ofenzívnu akciu, všetko to je ale iba pri postrannej čiare.

44

Real drží loptu v strede ihriska a postupnou kombináciou sa snaží dostať sa k šestnástke. Tam si miesto hľadal Cristiano Ronaldo, loptu dostal až Carvajal, ale neprihral presne pod seba.

42

42. Gareth Bale (REA) - 2:1

42

Real Madrid dal gól!
Po centri Marcela síce Ronaldo spadol, ale penalta sa nepískala. To nakoniec domácim vadiť nemuselo, nakoľko GARETH BALE si loptu hodil na ľavačku a nádhernou strelou sa postaral o gól víkendu, pretože trafil nechytateľne do rohu brány!

41

Guilherme na vlastnej polovici dobre zapracoval a loptu získal pre svoj tím, avšak po kombinácii Adriána s Luisinhom sa hostia ďaleko nedostali.

40

Päť minút pred koncom prvého polčasu je výsledok nerozhodný a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa aktuálne skóre do uplynutia úvodného dejstva malo meniť.

39

Real Madrid je už nasťahovaný na útočnej polovici, jeho kombinácia zatiaľ do streleckej pozície nevedie.

38

Žltú kartu dostáva Florin Andone (Deportivo La Coruña).

37

Deportivo sa pomaly posúva z vlastnej polovice dopredu, proti sformovanej defenzíve Realu Madrid to ale ide veľmi ťažko.

36

Toni Kroos poslal pekný pas na roh malého vápna, odkiaľ Bale loptu sklepol pred Borju Mayorala. Tomu v rozhodujúcej chvíli znemožnil zakončiť One.

35

Luka Modrič si nabehol do šestnástky a na jeho podmienky nezvyčajne hlavičkoval center Carvajala. Našiel stred brány a s ním Martíneza.

34

Gareth Bale sa rozbehol po krídle, svojou akciou však neuspel, ale narazil na pozorného Luisinha.

32

32. Nacho Fernández (REA) - 1:1

32

Real Madrid dal gól!
NACHO FERNÁNDEZ po rohovom kope síce nehlavičkoval, ale aj tak sa mu podarilo skórovať, pretože Marcelo ho našiel voľného na hranici bieleho bodu. Španielsky obranca len nastavil nohu a zamieril.

31

Marcelo hrá tradične poriadne ofenzívne. Tentoraz sa v šestnástke dostal cez Juanfrana a prudko vystrelil na bližšiu tyč. Rubén Martínez loptu rukou stlmil, tú zastavila žrď!

30

Luka Modrič si zbehol do krídla, kde dostal prihrávku od Balea, avšak jeho prudký center našiel iba Martíneza v malom vápne.

29

Real síce po výkope Martíneza loptu získal, zo stredu poľa sa mu smerom dopredu dostáva iba veľmi ťažko.

28

28. Cristiano Ronaldo (REA)

28

Cristiano Ronaldo zahadzuje obrovskú šancu. Z malého vápna hlavičkoval po centri Marcela pod brvno, Martínez vytiahol skvelý zákrok a dorážka Mayorala bola zrazená na roh. Ten chcel na gól pretaviť Casemiro, taktiež hlavou mieril mimo.

27

Cristiano Ronaldo zastavený ešte skôr, ako sa poriadne dostal k lopte. Tento hviezdny Portugalčan sa totiž nachádzal v postavení mimo hru.

26

Marcelo chcel odpovedať na gól La Corune, a tak využil center Balea na strelu z prvej. Krížny pokus letel tesne vedľa brány súpera.

25

Casemiro fauluje v strede ihriska, La Coruňa sa tak zadarmo dostáva k lopte a môže rozvinúť ďalšiu akciu.

23

23. Adrián López (DEP) - 0:1

23

La Coruña dala gól!
ADRIÁN LÓPEZ podčiarkol krízu Realu Madrid, pretože bol na konci akcie, ktorú na krídle začal Andone, Lucas Peréz prihral cez malé vápno a voľný Adrián zakončil do prázdnej časti brány.

22

Marcelo sa na ľavej strane dostal k centrovanej lopte, našiel ňou iba pozorného a pripraveného brankára Rubéna Martíneza.

21

Po hlavičkovom súboji s Casemirom nepríjemne spadol na trávnik útočník Andone, ktorý ale svoj dopad rozdýchal a je v poriadku.

20

Luka Modrič pekne preniesol hru na ľavú stranu, kde si zbiehal Cristiano Ronaldo, lenže tomu lopta odskočila a nedokázal ju zachytiť na hracej ploche.

19

Marcelo po faule od súpera spadol v krídelnom priestore pri poliacej čiare, Real Madrid začína postupnú kombináciu.

18

Na druhej strane neuspel Cristiano Ronaldo, toho taktiež zastavil Brazílčan a síce Guilherme.

17

Andone sa vyhol ofsajdu a postupoval do šestnástky súpera proti poslednému hráčovi súpera. Casemiro si s ním veľmi rýchlo a bez faulu poradil.

16

Adrián López prestrčil loptu do šestnástky, kde z prvej strieľal bývalý hráč Realu Madrid Pedro Mosquera, ale slabým pokusom trafil iba Navasa.

15

Carvajal na krídle cez seba nepustil hneď dvoch hráčov súpera, ktorí sa snažili o akciu. Vzápätí Varane zastavil Andoneho.

14

La Coruňa sa ubránila centru z priameho kopu a podarilo sa jej odvrátiť loptu aj po následnom rohovom kope. Po ďalšom náznaku akcie sa máva ofsajd.

13

Po faule Luisinha na Balea centroval sprava Toni Kroos, lopta vypadla zo šestnástky. Vedľa postrannej čiary sa však previnil faulom Borges, zastavil Nacha.

12

Marcelov prudký nákop z krídla neprešiel až do šestnástky, po odrazenej lopte Real Madrid začína ďalšiu akciu z vlastnej polovice.

11

Casemiro si to nasmeroval rovno kolmo smerom do šestnástky, avšak pod nohy mu spadol jeden z hráčov súpera a čisto mu loptu vypichol.

10

Marcelo po akcii ostal na chvíľu ležať na trávniku, je však v poriadku. La Coruňa medzičasom prešla dopredu, o loptu rýchlo prišla.

9

Marcelo si nabehol vedľa pokutového územia, kde dostal prihrávku od Modriča a z prvej centroval pred bránu. Pred Ronaldom zakročil Martínez.

8

Prvýkrát v šestnástke súpera aj hráči La Corune, avšak prihrávka na Adriána neprešla, takže znova už dopredu ide Real. Center Marcela našiel Martíneza.

7

Toni Kroos zachytil rozohrávku súpera, a tak Ronaldo pokračoval k šestnástke. Vedľa nej si zasekol súpera a hľadal Balea, center bol nakoniec vysoký.

6

Luka Modrič našiel centrom sprava medzi bielym bodom a hranicou šestnástky Borju Mayorala, ktorý z prvej vystrelil medzi tri žrde, ale Martínez si dal veľký pozor.

5

Gareth Bale znova z pravého krídla centroval na hranicu malého vápna. Tentoraz Ronalda našiel, hlavička Portugalčana smerovala nad bránu.

4

Carvajal centrom našiel iba hráčov súpera, ale Real Madrid pokračoval v akcii. Borja Mayoral po narážačke narazil do Luisinha.

3

Center od Garetha Balea z pravej strany hľadal v šestnástke súpera Cristiana Ronalda, pred ním sa do vzduchu zavesil brankár Martínez a loptu chytil.

2

Hra sa presunula do stredu poľa, domáci hráči sa držia na lopte a posúvajú si ju medzi sebou.

1

Real Madrid sa po rozohrávke snažil prejsť dopredu prakticky okamžite. To sa mu aj podarilo, ale pri šestnástke hostí La Coruňa odkopom dostala loptu preč.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Bale, Mayoral, Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Benzema, Hernández, L. Vázquez, Asensio, Isco, Kovačić.

Deportivo La Coruña: R. Martínez – Juanfran, One, Schär, Luisinho – Mosquera, Guilherme, C. Borges – Pérez Martínez, Andone, Adrián López.
Náhradníci: Pantilimon – F. Navarro, Çolak, Gil, Bakkali, Valle, Expósito..
Real Madrid CF

Kráľovský veľkoklub sa nenachádza v ideálnom rozpoložení, veď Toni Kroos priznal, že cieľom tímu v tejto sezóne je po novom kvalifikovať sa do Ligy majstrov. Navyše, na celok z hlavného mesta sa zospodu okrem celkov ako Villarreal či Sevilla tlačia aj také tímy ako Getafe, Girona, Betis alebo Eibar! Real Madrid z posledných troch ligových zápasov získal iba jeden jediný bodík a to za remízu 2:2 na pôde Celty Vigo. Okrem toho prehral dva domáce stretnutia. Ešte pred Vianocami s Barcelonou 0:3 a naposledy proti Villarrealu 0:1. Posledné víťazstvo sa tak datuje až do 9.12., kedy prišlo v pomere 5:0 nad Sevillou. Zinedine Zidane musí začať so svojím mužstvom vyhrávať, inak to môže mať veľmi rýchlo spočítané. Aktuálne je Real až piaty, pretože včera ho po víťazstve nad Levante predskočil aj Villarreal. Má 32 bodov, no o zápas menej. Najlepším strelcom klubu v lige je štvorica Cristiano Ronaldo, Marco Asensio, Isco a Gareth Bale. Všetci dali po štyri góly.

Deportivo La Coruña

La Coruňa sa nachádza až na osemnástom mieste ligovej tabuľky a keby sa súťaž končila teraz, tak by išla dole. Galícijčania majú aktuálne šestnásť bodov, čo je o päť viac, ako posledná dvojica Málaga – Las Palmas, ale o dva menej než sedemnásty Alavés a šestnáste Levante. Na pätnásty Real Sociedad San Sebastián Deportivo stráca bodov až deväť. La Coruňa má na konte tretí najvyšší počet prehier (11), druhý najnižší počet výhier (4), má tretiu najhoršiu obranu (inkasovala 37 gólov) a siedmu najhoršiu ofenzívu (strelila 21 gólov). Z posledných desiatich duelov navyše vyhrala iba v dvoch prípadoch, naposledy ešte začiatkom decembra proti CD Leganés. Posledný zisk bodov sa však datuje do 7.1., k remíze s Villarrealom. V zatiaľ poslednom ligovom kole prišla prehra 1:2 doma s Valenciou. Najlepším strelcom klubu počas tejto sezóny je dvojica päťgólových hráčov, Florin Andone a Lucas Peréz.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:15.

Real Madrid – Deportivo La Coruña

7:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 32. Nacho Fernández, 42. Bale, 58. Bale, 68. Modrić, 78. Ronaldo, 84. Ronaldo, 88. Nacho Fernández – 23. Adrián López

Karty:   38. Andone (DEP)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – Modrić (76. Kovačić), Casemiro, Kroos – Bale (82. L. Vázquez), Mayoral (64. Benzema), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Benzema, Hernández, L. Vázquez, Asensio, Isco, Kovačić.

Deportivo La Coruña: R. Martínez – Juanfran, One, Schär, Luisinho – Mosquera (48. Expósito), Guilherme, C. Borges (54. Çolak) – Pérez Martínez, Andone (79. Gil), Adrián López.
Náhradníci: Pantilimon – F. Navarro, Çolak, Gil, Bakkali, Valle, Expósito.