Menu

Futbal

Anglická Premier League

Swansea City – Liverpool FC

1:0

koniec (1:0)

22.01.2018, 21:00 • Liberty Stadium, Swansea • 24. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 10.2 6.18 1.3

Ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (22:54:17)
Swansea City v dohrávke šokovalo veľkého favorita, ktorému ako posledný celok súťaže berie všetky tri body. O to sa v závere prvého polčasu postaral stopér Mawson. V úplnom závere mohol vyrovnať Roberto Firmino, trafil tyč.

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Ings fantasticky zabojoval vedľa šestnástky, pätou našiel voľného Matipa a po jeho centri z tesnej blízkosti hlavičkoval v obrovskej šanci Firmino do tyče. Hlavný rozhodca ešte nechal hostí kopnúť roh, na ktorý si nabehol aj Karius, zakončenie neprišlo.

90+4

90+4.

90+4

Joel Matip číhal v malom vápne na centrovanú loptu, ktorá síce aj prišla, ale prvý bol pri nej istý brankár Lukasz Fabianski.

90+3

Mohamed Salah mohol do Liverpoolu doviesť aspoň bod, ale to by musel centrovať do malého vápna a nie z veľkého uhlu strieľať, nakoľko mieril nepresne.

90+2

Po nepresnej strele Ingsa z voleja nasledoval odkop Fabianskeho a po ňom ďalšie šetrenie času v podaní hráčov waleského mužstva.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Lallana sa uvoľnil na ľavom krídle k centrovanej lopte, znova nedokázal nájsť miesta, odkiaľ by hrozilo nebezpečenstvo.

89

Joel Matip odkopol pas na krídlo pre Clucasa, Swansea ale znova zbiera sekundy na útočnej polovici ihriska.

88

Tečovaná strela Firmina mierila vedľa brány Swansea, nízky nákop Salaha z rohového kopu nenarobil starosti pred tromi žrďami Lukasza Fabianskeho.

87

Swansea drží loptu na polovici Liverpoolu. Toto domácim hráčom úplne vyhovuje, zatiaľ čo hostia nevedia nájsť spôsob, ako nejako vážnejšie ohroziť bránu Fabianskeho.

86

Salah síce centrom trafil iba hráčov súpera, avšak lopta sa k nemu odrazila, a tak vymyslel center na hranicu malého vápna. Van Dijk cez Fernándeza trafil do Fabianskeho.

85

Ings udržal loptu proti dvom hráčom, tá našla vedľa veľkého vápna Robertsona, no jeho prudký center cez Fernándeza neprešiel.

84

Virgil van Dijk nákopom do šestnástky spoluhráčov nenašiel. Ešte zabojoval Can, loptu pred ním odkopol Tom Carroll.

83

Ings v šestnástke prebral loptu a poslal okamžite na voľnejšieho Salaha, no afrického útočníka okamžite dostúpil Fer a guľatý nezmysel mu aj odkopol.

82

Prudký nákop Robertsona preletel malé vápno, našiel však Firmina, ktorý akrobaticky dostal loptu pred veľké vápno. Prudká strela van Dijka z voleja smerovala nad.

Swansea City – Liverpool FC

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 41. Mawson

Karty:   44. Robertson (LIV), 45. Matip (LIV)

Swansea City: Fabiański – Naughton, van der Hoorn, F. Fernández (C), Mawson, M. Olsson – Ki Song-jung, Fer, Clucas – Dyer (64. T. Carroll), J. Ayew (79. Bony).
Náhradníci: Nordfeldt – Bartley, Bony, McBurnie, T. Carroll, Mesa, L. Narsingh.

Liverpool FC: Karius – Joe. Gomez, Matip, V. van Dijk, Robertson – Can (C), Wijnaldum (73. Ings) – M. Salah, Oxlade-Chamberlain (68. Lallana), Mané – Firmino.
Náhradníci: Mignolet – Alexander-Arnold, Ings, Lallana, Klavan, Milner, Solanke.