Menu

Volejbal

Challenge Cup - ženy

OrPo Orivesi – TJ Ostrava

0:3

koniec (16:25, 23:25, 14:25)

24.01.2018, 17:30 • Oriveden Liikuntahalli, Orivesi, Finsko • Osemfinále • Vít Schück (@VitSchuck), Filip Krůza cz

Tipsport: 1.97 1.8

14:25

Konec! Finky nedosáhly na míč, který se otřel o pásku!

13:24

A je tu 11 mečbolů pro TJ Ostrava!

10:20

A další bod pro hostí. Ostrava je velmi blízko jasnému vítězství.

3:12

Souhra zakončená smečí a je to již o devět bodů.

0:6

Už je to o šest. Opravdu parádní začátek setu ze strany hostí!

0:3

Hostující hráčky vstupují do setu skvěle. Vedou již o 3 body.

23:25

Ostravanky přece jen poslední setbol využívají. Vyšel jim útok hned po servisu soupeřek a vedou již 0:2 na sety!

21:24

A je tu setbol. Blok domácích nebyl úspěšný.

20:21

A teď jdou dokonce do vedení. Blok opět odrazil míč do outu.

17:15

Lemosová pokračuje na servisu. Kojdová nebyla rozhodně přesná na přihrávce a už to nezachránila ani Chevalierová. Zdeněk Pommer si bere oddechový čas.

16:15

Lemosová na podání. Čuboňová smečuje po vysoké nahrávce jen do autu. Orivesi vede při druhém technickém oddechovém čase o bod.

12:11

Zemanová přidává také přímé eso přesně do středu kurtu. Orivesi si bere oddechový čas.

8:5

Nachmilnerová na servisu. Makauskaiteová měla na ruce snížení, ale přes blok neprošla. Pokračovalo se však ve hře, ale nakonec smečuje Litevka jen do autu. Je tady první technický oddechový čas.

5:2

Finky ve druhém setu výrazně ožily. Nyní přichází jen lehké sklepnutí míče na českou polovinu po nepřesném příjmu Kojdové. A na to reaguje oddechovým časem Zdeněk Pommer.

16:25

Kateřina Zemanová přidala povedený servis, následně ale Finky útočily z pipu. Na síti si ale ne vše počíhala Nachmilnerová, která ukončuje první set blokem.

16:24

Ostravská blokařka zatlačila servisem a poté smečuje Stedileová znovu po dobré nahrávce jen do anténky. Je tady hned osm setbolů!

15:19

Makauskaiteová za koncovou čárou. Finky byly v potížích po nepřesné přihrávce, Lemosová jen odevzdala míč a to trestá vytlučením bloku Čuboňová. Orivesi si bere oddechový čas.

13:16

Stedileová na podání, ale míč poslala jen daleko do autu a tím posílá oba týmy k druhému technickému oddechovému času.

10:13

Blokařka finského týmu pokračuje na servisu. Nachmilnerová technickým úderem neuspěla, ani následně Kojdová a Orivesi trestá ostravskou nedůraznost. Zdeněk Pommer si musí brát oddechový čas.

7:13

Kateřina Zemanová zkusila přitvrdit na podání. Lepistöová ztroskotala lehkým útokem na ostravském bloku. Orivesi si bere oddechový čas.

5:8

Valková opět zatlačila nepříjemným plachtícím servisem, následně se Ostravanky ubránily, ale neurovnanou výměnu ukončuje až nečistá nahrávka Vergidouové. Je tady první technický oddechový čas.

OrPo Orivesi – TJ Ostrava

0:3

koniec (16:25, 23:25, 14:25)

Späť na online

OrPo Orivesi: Kilpeläinenová, Ylönenová, Väisänenová, Lemosová, Stedileová, Kosonenová, Toivonenová, Vergidouová, Lepistöová, Viljanenová, Timonenová – Putkisaariová, Häkkinenová

TJ Ostrava: Sedláčková, Křenková, Žolnerčíková, Diatková, Čuboňová, Nachmilnerová, Makauskaiteová, Šípová, Kojdová, Zemanová, Valková – Chevalierová

Rozhodca: Yavuz Akdemir (TUR) – Malin Byhlinová (SWE)