Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Valencia CF – Real Madrid

1:4

koniec (0:2)

27.01.2018, 16:15 • 21. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 5.0 5.0 1.75

Real Madrid si veľmi dôležitým víťazstvom napravil chuť z prehry a vypadnutiu v Copa del Rey na úkor Leganés. Cristiano Ronaldo dal dva góly z penált, skórovali aj Marcelo a Toni Kroos a keďže zníženie Minu bolo málo, tak "Biely balet" na tretiu Valenciu po tomto kole stráca iba dva body. Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (18:07:06)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Cristiano Ronaldo mohol strieľať spoza šestnástky, avšak ešte prihrával a to robiť asi nemal, pretože Kovačiča nenašiel.

90+2

Santi Mina sa cez Carvajala až do šestnástky nedostal, respektíve nedostal sa tam s loptou pri nohe, pretože obranca Realu mu ju zobral.

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

89. Toni Kroos (REA) - 1:4

89

Real Madrid dal gól!
TONI KROOS navyšuje vedenie Realu a definitívne rozhodne o tom, že tri body dnes poputujú do hlavného mesta, pretože Nemec poslal po prihrávke od Marcela a narážačke spred šestnástky krásnu technickú strelu k žrdi.

89

Real Madrid sa snaží hlavne naťahovať čas a to mu v týchto chvíľach ide dosť dobre. Valencia sa nevie dostať pred bránu Navasa.

88

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Mateo Kovačić.

87

Žltú kartu dostáva Dani Parejo (Valencia CF).

86

Valencia má pred záverečnými minútami nesmierne ťažkú situáciu a aby získala z domáceho zápasu čo i len bod, tak bude musieť pripraviť taký menší zázrak.

85

Andreas Pereira po príchode viac fauluje, ako hrá futbal, tentoraz si to odniesol nepríjemným kopancom Dani Carvajal.

84

84. Marcelo (REA) - 1:3

84

Real Madrid dal gól!
MARCELO strieľa nesmierne dôležitý gól a Mestalla stíchla! Brazílčan si loptu potiahol od postrannej čiary, narazil si s Asensiom a strelou k bližšej žrdi z mierneho uhlu strieľa krásny gól.

83

Keylor Navas poslal dlhý pas do stredu poľa, kde Modrič hlavičkový súboj s Gayom prehral, bude to však aut pre Real Madrid.

82

Cristiano Ronaldo mohol zaknihovať hattrick po krásnom pase od Modriča do šestnástky, ale Portugalčan z hranice bieleho bodu poslal tečovanú strelu nad bránu.

81

Pereira fauloval pri postrannej čiare Carvajala, následne si Coquelin nedovolene pomohol v súboji s Modričom.

80

Cristiano Ronaldo dal lopte dosť dobrú razanciu a prudko ju nasmeroval povedľa múru, avšak bránu prekopol o nejaký meter.

79

Garay niekoľko metrov pred vlastnou šestnástkou fauloval Cristiana Ronalda a práve tento hráč Realu bude zahrávať priamy kop, pretože je to dobrá pozícia na priami strelu.

Valencia CF – Real Madrid

1:4

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 58. S. Mina – 16. Ronaldo (pen.), 38. Ronaldo (pen.), 84. Marcelo, 89. Kroos

Karty:   59. Gayá (VAL), 87. Parejo (VAL) – 52. Bale (REA), 64. Varane (REA), 71. Carvajal (REA)

Valencia CF: Neto – Montoya, Garay, Coquelin, Lato (78. Pereira) – Guedes (46. Soler), Parejo, Kondogbia, Gayá – S. Mina, Rodrigo (76. Zaza).
Náhradníci: Doménech – Nemanja Maksimović, Vietto, Zaza, Pereira, Soler, Vidal.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – Modrić (88. Kovačić), Casemiro, Kroos – Bale (69. L. Vázquez), Benzema (78. Asensio), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Hernández, L. Vázquez, M. Llorente, Asensio, Mayoral, Kovačić.