Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Malaga CF – FC Sevilla

0:1

koniec (0:1)

28.02.2018, 19:30 • Estadio La Rosaleda (Málaga) • 26. kolo • Filip Sabo

Držanie lopty: 49 % : 51 %.
Strely na bránu: 0:4.
Strely mimo: 6:2.
Rohy: 9:4.
Ofsajdy: 2:2.
Fauly: 19:14. (21:23:12)
A je koniec! Hostia nakoniec vybojovali najtesnejšie možné futbalové víťazstvo. Malága sa v druhom polčase nepodarilo vyrovnať stav stretnutia. Videli sme niekoľko sporných momentov v pokutových územiach, ale ani po jedno z nich sa nekopala penalta. Malága tak zostáva posledná a ja sa s vami lúčim. Dobrú noc!

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Zbytočný zákrok a hosťujúci hráč sa s rozohrávkou nikam neponáhľa. Čas hrá v prospech Sevilly.

90+1

Stretnutia sa už iba dohráva a nevyzerá to tak, že by sme sa mali dočkať vyrovnania. Bežia už posledné minúty a Malága je ďaleko od brány Sergia Rica.

90

Hrať sa bude ešte tri minúty!

89

Simon Kjaer musel absolvovať bežecký súboj s domácim útočníkom. Zakončenie v podaní Youssefa En-Nesyra však skončilo vysoko na tribúne.

88

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Nolito, prichádza Johannes Geis.

87

Pokusy domácej Malágy sú naozaj chabé a zdá sa, že sa im nakoniec ani nepodarí vyrovnať stav tohto stretnutia.

85

Začína nám posledná päťminútovka! Hostia sa však snažia kúskovať hru a zbytočnými faulami sa im to aj darí.

84

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Diego González, prichádza Samuel.

83

S pribúdajúcim časom sa nám začína stupňovať nervozita a prichádzajú aj tvrdé a hlavne zbytočné zákroky.

82

Obaja manažéri majú k dispozícii ešte po jednom striedaní. Vstupujeme do samého záveru zápasu. Dočkáme sa vyrovnania?

81

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Wissam Ben Yedder, prichádza Sandro Ramírez.

80

Hostia už len vyčkávajú na brejkové situácie. Nolito však teraz nezvolil ideálne riešenie a jeho prihrávka bola zachytená. Škoda pre hostí, pretože táto situácia vyzerala celkom zaujímavo.

79

Sevilla má čím ďalej tým väčšie problémy v defenzíve. Jej pasívna hra pomáha domácim a Malága cíti šancu na vyrovnanie.

78

Herecký výkon Diega Rolána oskara nepriniesol. Taktiež nepriniesol ani len štandardnú situáciu pre Malágu, pretože hlavný rozhodca tento teatrálny pád odignoroval.

77

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Ideye Brown, prichádza Alberto Bueno.

76

Rohové kopy 9 – 4!

75

Obranné povinnosti si splnil stopér hostí. Po zákroku Simona Kjaera však bude nasledovať len ďalší rohový kop Malágy. Tlak sa stupňuje!

74

Boli sme svedkami série rohových kopov, ale ani jedna štandardná situácia nepriniesla ohrozenie brány, ani len závar v šestnástke. Veľmi zle zahrané rohové kopy v podaní Malágy.

73

Sevilla by sa v prípade víťazstva posunula dočasne na piate miesto pred Villarreal. Naopak, Malága by zostala posledná a šanca na záchranu sa opäť znížila.

72

Čas sa nám kráti a dokonca zápasu zostáva už len asi 20 minút. Domáci sú aktívnejší, ale nedokážu si vypracovať nejakú lepšiu gólovú príležitosť.

71

Žltú kartu dostáva Simon Kjaer (FC Sevilla).

70

Loptu si zobral Chory Castro a skúsil šťastie. Jeho tvrdá strela však skončila len na dobre postavenom múre.

69

Na zemi sa ocitol Youssef En-Nesyri a je dosť nahnevaný po tomto tvrdom zákroku. Nasledovať bude domáca štandardná situácia zo sľubnej pozície.

68

Žltú kartu dostáva Pablo Sarabia (FC Sevilla).

67

Dnešné stretnutie sleduje 15 516 divákov.

66

Žltú kartu dostáva Roberto Rosales (Málaga CF).

65

Tak toto už ne neuveriteľné. Ďalšia reklamácia hrania rukou v šestnástke Malágy. Ale ani tento raz neboli vyslyšané argumenty hosťujúcich hráčov.

63

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Joaquín Correa, prichádza Franco Vázquez.

62

Pekná kombinácia Sevilly. Joaquín Correa si vymenil loptu so svojím spoluhráčom, ale Guilherme Arana svoj center pretiahol a bude sa rozohrávať od brány Roberta.

60

60.

60

Máme za sebou hodinu hry a po zmene strán zvýšili domáci futbalisti svoju aktivitu. Videli sme niekoľko tvrdých momentov a sporných rozhodnutí, ale na gól stále čakáme.

58

Ďalšia sporná situácia. Malága zahrávala rohový kop a po nešťastnom odraze sa mala zahrávať penalta. Píšťalka hlavného arbitra zostala opäť nemá.

56

Tvrdý súboj musel absolvovať Guido Pizarro. Ten sa s bolestivou grimasou stavia na nohy, ale zdá sa, že bude schopný pokračovať.

54

Svoje bežecké kvality teraz predviedol Miguel Layún. Loptu nakoniec dostihol a poslal ju prihrávkou pod seba na voľného Nolita. Ten páli bez prípravy, ale lopta letí presne na brankára Roberta.

53

Držanie lopty 47% – 53%!

52

Sevilla sa konečne dostala s loptou na súperovu polovicu aj po zmene strán. Nikam sa však neponáhľa a v pokoji kombinuje.

51

Center od rohovej zástavky, ale píska sa ešte skôr ako prišlo k zakončeniu. Útočný faulom sa previnil striedajúci Youssef En-Nesyri.

50

Aktivitou srší po zmene strán predovšetkým Diego Rolán. Po drobrom napádaní si Malága zahrá rohový kop. Dnes už tretí v poradí.

49

Tvrdý súboj v strede poľa, kde sa vo výskoku zrazili dvaja hráči. Rozhodca píska faul a loptu budú mať domáci futbalisti.

48

Vysoké napádanie rozohrávky teraz zvolil Wissam Ben Yedder. Domáca obrana si musela pomôcť až prihrávkou na vlastného brankára Roberta.

47

Druhý polčas už začal a domáci sa snažia ihneď po zmene strán o vyrovnanie. Zatiaľ sa im však príliš nedarí.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvá polovica zápasu je za nami a hostia zaslúžene vyhrávajú. O jediný presný zásah sa zatiaľ postaral Joaquín Correa. Treba však dodať, že Roberto bol prekonaný aj druhý raz, ale hlavný rozhodca gól neuznal a bolo to nesprávne rozhodnutie. Sevilla si bude musieť na svoj druhý gól počkať po zmene strán.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Hrať sa bude ešte jednu minútu!

44

Žltú kartu dostáva Ideye Brown (Málaga CF).

43

V samom závere prvého polčasu dominujú na hracej ploche hostia a sú oveľa aktívnejší ako ich súper z Malágy.

42

42.

42

Sevilla pridáva druhý gól! Zbytočná radosť, pretože sa píska ofsajd. Teraz sa však rozhodcovia na hracej ploche pomýlili a urobili obrovskú chybu. Tento presný zásah mal jednoznačne platiť.

40

Rýchly výpad futbalistov Seville a Joaquín Correa už hľadá dobrým centrom v šestnástke svojich spoluhráčov. Vo vzduchu však zaúradoval Diego González a loptu poslal do bezpečia.

39

Záver prvého polčasu sa nezadržateľne blíži. Hra na trávniku je vyrovnaná a obe mužstvá zvolili skôr vyčkávaciu taktiku. Domáci však potrebujú nutne skórovať.

37

Držanie lopty 50% – 50%!

35

Domáci sa snažili získať loptu vysokým napádaním rozohrávky hostí, ale nakoniec sa píska útočný faul. Ideye Brown to prehnal v osobnom súboji s agresivitou.

33

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Isaac Success, prichádza Youssef En-Nesyri.

32

Veľmi veľa priestoru teraz hráči Seville nedostali. Kombinácia musela a ísť bokom a prienik Pabla Sarabiu nakoniec neslávil úspech.

31

Strely na bránu 0 – 2!

30

Máme za sebou polhodinu hry a domáci stále prehrávajú o jeden gól. Okrem presného zásahu v podaní Joaquína Correu sa na ihrisku nič zaujímavého neudialo.

29

Márne sa dožadovali domáci pokutového kopu, ale podľa názoru hlavného arbitra sa Joaquín Correa nedopustil nedovoleného zákroku. Hra pokračuje ďalej.

27

Miguel Layún hrá naozaj výborné stretnutie. Ďalší skvelý defenzívny zákrok a ťažisko hry sa prenáša na opačnú stranu ihriska.

26

Domáci mohli vyraziť do brejku, ale prihrávka Choryho Castra nenašla svojho adresáta. Výborným zákrokom sa predviedol Miguel Layún.

25

Tempo hry nám v posledných okamihoch upadá a vidíme zdĺhavé výmeny lopty u oboch tímov.

24

Loptu majú pod kontrolou hráči hosťujúceho tímu. Domáci sa však výborným pohyb bránia na vlastnej polovici a súpera nepúšťajú do žiadnej šance.

23

Namiesto gólových príležitostí sa nám kopia nedovolené zákroky. Hlavný rozhodca by mal upokojiť vášne na ihrisku, aby neprišlo k zbytočným zraneniam.

22

Lopta letí od rohovej zástavky, ale hlavička Diega Gonzáleza nakoniec nemierila do priestoru brány. Domáci to naďalej skúšajú a snažia sa o vyrovnanie stavu.

21

Po aktivite Malágy na súperovej polovici uvidíme prvý rohový kop v dnešnom stretnutí. Šanca na vyrovnanie pre domáce mužstvo.

20

Hostia sa snažili prekvapiť defenzívu Malágy dlhým nákopom, ale asistent rozhodcu si všimol, že Nolito sa nachádzal v ofsajde.

19

Po inkasovanom góle domáci zvýšili obrátky a snažia sa o vyrovnanie. Vedia, že ak chcú zachrániť najvyššiu súťaž aj pre budúcu sezónu, tak musia podávať lepšie výkony.

18

Sergio Rico môže zostať pokojný. Tento pokus ho nemohol ohroziť a tak bude rozohrávať od svojej brány.

17

Malága sa snažila rýchlo odpovedať, ale vysoký center zlikvidoval výborným výskokom Simon Kjaer. Ten dnes vo vzduchu jednoznačne dominuje.

16

16. Joaquín Correa (SEV) - 0:1

16

Sevilla dala gól! Gól strelil JOAQUÍN CORREA.
Fantastický gól hostí! Ukážkovú prihrávku predviedol Nolito a Joaquín Correa ešte orazil svoju strelu o tyč! Veľká radosť a zaslúžené vedenie Seville.

16

Roberto nemal problém zakročiť proti tejto tvrdej strele. Wissam Ben Yedder našiel voľného Miguela Layúna, ale lopta smerovala len do rukavíc Roberta.

15

Futbal plný nedovolených zákrokov a teraz dostali možnosť zahrať štandardnú situáciu aj hráči Malágy. O zakončenie sa pokúšal Diego Rolán, ale vôbec netrafil loptu.

14

Fauly 4 – 1!

13

Žltú kartu dostáva Miguel Layún (FC Sevilla).

12

Rozohrávky sa chopil Éver Banega, ale jeho center smerom od brány nedokázal vo vzduchu zasiahnuť ani jeden z nabiehajúcich hráčov.

11

Hostia budú zahrávať štandardnú situáciu zo sľubnej pozície. Diego González si tento tvrdý zákrok mohol predsa len odpustiť.

10

Držanie lopty 62% – 38%!

9

Séria autových vhadzovaní v strede ihriska nič zaujímavého nepriniesla. Na vážnejšiu gólovú príležitosť stále čakáme.

8

Prehraný súboj v strede poľa a zbytočná strata lopty. Výborný návrat predviedol Miguel Layún a poslal loptu do bezpečia.

7

Hra je rozháraná na oboch stranách ihriska. V akcii sa ocitol aj čiarový rozhodca, keď signalizoval hlavnému arbitrovi ofsajd v podaní Diega Rolána.

6

Útočná aktivita domácich bola zastavená nepresnou prihrávkou. Chory Castro sa snažil márne dobehnúť dlhú loptu od Diega Gonzáleza.

5

Opäť ďalší faul. Tento raz si to odniesol Wissam Ben Yedder a futbalisti Sevilly budú zahrávať štandardnú situáciu.

4

Loptu si párkrát vymenili aj hostia, ale domáci ihneď začali s vysokým napádaním a Joaquín Correa končí s bolestivou grimasou na trávniku.

3

Domáci sa pokúšali dlhou loptou preniesť hru na opačnú stranu ihriska, ale vo vzduchu sa presadil Lenglet a zabránil nebezpečenstvu.

2

Úvodné okamihy zápasu majú loptu pod kontrolou domáci futbalisti, ktorý sa postarali aj o zahajovací výkop.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Málaga CF: Roberto – Rosales (C), L. Hernández, Miquel, González – Success, Iturra, Lacen, Castro – Rolán, Id. Brown.
Náhradníci: Prieto – Bueno, Rolón, Lestienne, Samuel, En-Nesyri, Miguel Torres.

FC Sevilla: S. Rico – Layún, Kjaer, Lenglet, Arana – Pizarro, Banega (C) – Sarabia, Correa, Nolito – Ben Yedder.
Náhradníci: Soria – Roque, N'Zonzi, Muriel, F. Vázquez, Geis, Sandro Ramírez.

Rozhodca: Carlos Del Cerro – Juan Yuste, Juan Barranco.
V poslednom vzájomnom stretnutí sa zrodila výhra Seville. Dočkáme sa rovnakého scenáru aj dnes?
Sevilla bojuje o miestenku do európskych pohárov. Každý bodový zisk sa počíta. Počas víkendu prišla zdrvujúca domáca prehra s Atleticom Madrid. Hostia vyhrávali už o päť gólov, ale v samom závere sa Seville podarilo streliť aspoň dva čestné zásahy. Podarí sa im naladiť sa na víťaznú vlnu?
Malága je beznádejne posledná. Cez víkend prišla ďalšia prehra, tento raz v Bilbau. V druhom polčase mohlo prísť vyrovnanie, ale nepremenený pokutový kop a červená karta v závere zápasu zmarila šancu na body. V dnešnom stretnutí ju čaká opäť náročný duel.
Streda patrí španielskému futbalu! Posledná Malága CF privíta na svojom trávniku Sevillu! Kto bude úspešnejší?
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.

Malaga CF – FC Sevilla

0:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 16. Correa

Karty:   44. Id. Brown (MLG), 66. Rosales (MLG) – 13. Layún (SEV), 68. Sarabia (SEV), 71. Kjaer (SEV)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:14.

Malaga CF: Roberto – Rosales (C), L. Hernández, Miquel, González (84. Samuel) – Success (33. En-Nesyri), Iturra, Lacen, Castro – Rolán, Id. Brown (77. Bueno).
Náhradníci: Prieto – Bueno, Rolón, Lestienne, Samuel, En-Nesyri, Miguel Torres.

FC Sevilla: S. Rico – Layún, Kjaer, Lenglet, Arana – Pizarro, Banega (C) – Sarabia, Correa (63. F. Vázquez), Nolito (88. Geis) – Ben Yedder (81. Sandro Ramírez).
Náhradníci: Soria – Roque, N'Zonzi, Muriel, F. Vázquez, Geis, Sandro Ramírez.

Rozhodca: Carlos Del Cerro – Juan Yuste, Juan Barranco

Diváci: 15 516