Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Girona FC

6:3

koniec (1:1)

18.03.2018, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • 29. kolo • Miroslav Revaj

: 1.25 10.0 19.2

Čo k tomuto zápasu viac povedať, zrejme skóre 6:3 hovorí za všetko. Po prvom polčase svietil vyrovnaný stav 1:1, ale v druhom polčase sme boli svedkami ešte poriadnej porcie gólov. Real Madrid vyhráva toto ofenzívne stretnutie 6:3, keď sa štyrmi gólmi zaskvel Cristiano Ronaldo. Hosťom tiež treba zložiť poklonu, dať tri góly Realu Madrid sa len tak často nevidí. Napokon však všetky tri body ostávajú doma.

S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého víkendového večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:40:53)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Žltú kartu dostáva Álex Granell (Girona FC).

90+1

90+1. Cristiano Ronaldo (REA) - 6:3

90+1

Real Madrid dal gól!
Tomu sa už nechce veriť! Deviaty gól vidia diváci na štadióne v Madride a z toho šiesty svojho celku. Domáci sa v samom závere zápasu dostali ešte do jedného útoku, Kross výbornou prihrávkou našiel CRISTIANA RONALDA a ten presnou strelou po zemi pridáva svoj štvrtý gól v tomto zápase – 6:3!

90

V druhom polčase sa ešte nadstavujú tri minúty!

89

89. Juanpe (GIR) - 5:3

89

Tím Girona práve strelil gól!
Nuž, dnes sa v tomto zápase veru roztrhlo vrece s gólmi! Girona zahrávala rohový kop, po úspešnom centri sa do zakončenia hlavou dostal JUNAPE a ten dáva tretí gól svojho tímu v tomto zápase – 5:3!

88

Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Cristhian Stuani, prichádza Michael Olunga.

86

86. Gareth Bale (REA) - 5:2

86

Real Madrid dal gól!
Teraz už určite padla definitíva tohto ofenzívneho stretnutia! Domáci ustáli menší nápor svojho súpera a postupne sa dostali do útoku, Modrič našiel presnou prihrávkou GARETHA BALEA a ten dáva piaty gól domáceho celku – 5:2!

85

Je tu ešte teda samotný záver tohto zápasu, pri jeho sledovaní sme sa teda určite nenudili. Ostáva však ešte dohrať zvyšné minúty.

84

Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Pablo Maffeo, prichádza Aday.

83

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Isco.

82

Girona sa však ešte tlačí na útočnú polovicu domácich, ale stále z ich strany nič prevratného neprichádza. Uvidíme teda, či sa do záverečného hvizdu ešte niečoho dočkáme.

80

Do konca zápasu ostáva 10 minút, zrejme ešte nejaký ten nadstavený čas. Zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, žeby sme boli ešte svedkami nejakej drámy zo strany hostí.

79

Po úspešnom centri do pokutového územia sa dostal do zakončenia hlavou Stuani, ale ten netrafil priestor domácej brány. Hosťujúci futbalista by určite rád napodobnil hattrick Ronalda.

78

Zo strany domácich futbalistov prišiel ďalší nedovolený zákrok a Girona tak znova získava priamy kop. Real sa tak pripravuje na ďalšie bránenie.

77

Hosťom sa teraz oplatilo vysoké napádanie a vybojovali si tak loptu späť na svoje kopačky. Uvidíme teda, či ešte príde do konca zápasu nejaká zaujímavá situácia.

76

Priamy kop však nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa tak dostávajú domáci futbalisti, ktorí sa nemajú kam ponáhľať.

75

Po faule od Carvajala získavajú hostia priamy kop v nebezpečnej vzdialenosti. Navas si tak už stavia početný obranný múr a domáci sa tak musia mať na pozore.

74

Girona si je toho vedomá a púšťa sa ešte do útočných výpadov. Domáci sa tak teraz musia brániť na vlastnej polovici, ale zatiaľ žiadne nebezpečenstvo zo strany hostí nehrozí.

72

Hra sa teraz často prerušovalo, k videniu bolo viacero striedaní. Domáci však stále vyhrávajú o dva góly a sú tak bližšie k zisku troch bodov. Hostia však majú ešte nejaký ten čas, aby sa pokúsili o drámu.

71

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Mateo Kovačić, prichádza Luka Modrić.

70

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Gareth Bale.

69

Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Borja García, prichádza Anthony Lozano.

68

68. Cristhian Stuani (GIR) - 4:2

68

Tím Girona práve strelil gól!
Ale pozor! Napokon ešte hostia dávajú gól a môže to byť teda ešte zamotané. Girona podnikla rýchly útočný výpad, García úspešne odcentroval do pokutového územia domáceho celku, lopta si napokon našla CRISTHIANA STUANIHO, ktorý aj so šťastím dostal loptu do siete – 4:2!

67

Girona získala rohový kop, ktorý následne rozohrala nakrátko a domáci sa bez problémov ubránili. Hostia však ešte ostávajú na útočnej polovici a tak sa domáci musia mať na pozore.

66

Marcelo získal loptu a potiahol rýchly útok domácich futbalistov. Napokon však nič zaujímavého neponúkol a tak môžu ísť znova dopredu hostia.

65

Real teraz trocha uberá na svojej aktivite a necháva hrať svojho dnešného súpera. Ten sa však ťažko prebíja cez prepracovanú defenzívu domáceho celku.

64

64. Cristiano Ronaldo (REA) - 4:1

64

Real Madrid dal gól!
Je definitívne rozhodnuté! Hviezdou dnešného večera sa stáva domáci CRISTIANO RONALDO, ktorý zaznamenáva hattrick! Real prenikol do pokutového územia, odrazená lopta sa následne dostala k Ronaldovi a ten ju už usmernil do brány hostí – 4:1!

63

Domáci mohli navýšiť svoje vedenie! Nacho úspešne odcentroval do pokutového územia hostí, k hlavičke sa následne dostal Asensio a jeho pokus skončil na konštrukcii hosťujúcej brány.

62

62. Nacho Fernández (REA)

62

Predsa len sa podarilo hosťom založiť rýchly protiútok, ale ten im nič zaujímavého neponúkol a ta ide opäť dopredu domáci celok.

61

Real sa aj naďalej drží na útočnej polovici a vyvíja veľkú aktivitu. Girona sa tak musí brániť a tak z ich strany nemôže teraz očakávať žiadnu snahu vyraziť smerom dopredu.

60

Hodina z hry tak už uplynula, domáci vyhrávajú o dva góly a majú tak všetko pod svojou kontrolou. Pri súčasnej hre domácich sa zdá, že je už o všetkom rozhodnuté, ale nechajme sa teda prekvapiť.

59

59. Lucas Vázquez (REA) - 3:1

59

Real Madrid dal gól!
Domáci vyhrávajú o dva góly a dostávajú sa tak do ešte lepšej pozície! Real podnikol rýchly útočný výpad na polovicu hostí, Ronaldo našiel výbornou prihrávkou LUCASA VÁZQUEZA a ten z vnútra pokutového územia prekonáva Bona – 3:1!

58

Girona držala loptu na svojich kopačkách, ale nepodarilo sa hosťujúcemu celku nič nebezpečného vymyslieť a tak môžu ísť dopredu domáci futbalisti.

56

Napokon niekto z hostí ešte loptu tečoval a boli sme tak svedkami rohového kopu. Ten však už žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol a tak sa k lopte dostáva hosťujúci celok.

55

No a veľa nechýbalo a domáci mohli navýšiť svoje vedenie! Pred bránu hostí smeroval veľmi nebezpečný center a Ronaldovi chýbal len krok či dva, aby dosiahol v tomto zápase hattrick!

54

Domáci sa však postupnou kombináciou znova presúvajú smerom dopredu, ale jedná sa o pomalší útok, ale aj naň si hostia musia dávať pozor.

53

Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).

51

Real sa však teraz presúva pred svoju bránu, nemá sa kam ponáhľať. Girona však ešte svoje zbrane neskladá a znova sa pokúša o vysoké napádanie.

50

Aj naďalej je lopta v moci domáceho celku, ktorý si tak drží tesné vedenie o jeden gól. O ničom však ešte nie je rozhodnuté, stať sa môže naozaj čokoľvek.

49

Loptu na svojich kopačkách však stále drží domáci celok a kombinuje aj na útočnej polovici. Hostia sa ale snažia o vysoké napádanie domácej rozohrávky.

48

Uvidíme teda, ako tento rýchly gól domácich ovplyvní zvyšok druhého polčasu, ktorý sa ešte len rozbieha. Gironu tak čaká neľahká úloha, ale majú na ňu ešte dostatok času.

47

47. Cristiano Ronaldo (REA) - 2:1

47

Real Madrid dal gól!
Vynikajúci vstup domáceho celku do druhého polčasu! Real sa ihneď presunul na útočnú polovicu, do pokutového územia smerovala presná prihrávka na CRISTIANA RONALDA a ten prekonáva Bona po druhýkrát v tomto zápase – 2:1!

46

Druhý polčas sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Skončil sa teda prvý polčas tohto zápasu, pri jeho sledovaní sme sa určite nenudili. Hra sa prelievala zo strany na stranu a hrozilo tak každé mužstvo. Úvodný tlak dokázal v 11. minúte premeniť na gól Ronaldo, ale v 29. minúte hostia odpovedali po rohovom kope Stuanim a tak je stav po prvom polčase 1:1!

Uvidíme, čo nám teda ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:47!

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

V prvom polčase sa nadstavuje ešte 1 minúta!

44

Domáci teraz faulovali a tak hostia získavajú priamy kop. Nejedná sa však o žiadnu nebezpečnú vzdialenosť, ale aj tak sa domáci musia mať na pozore.

43

Následne sa však dopredu dostali hostia a Navas mal veľké problémy skrotiť center pred jeho bránu. Obrana domácich loptu poslala opäť len k svojmu súperovi a tak Girona ostáva na útočnej polovici.

42

Opäť sa však k lopte dostávajú futbalisti v bielych dresoch, snažia sa tak pridať svoj druhý gól v tomto zápase a pred polčasovou prestávkou strhnúť vedenie na svoju stranu.

41

Tentokrát to však bolo z väčšej vzdialenosti a prízemný pokus od Ronalda nenarobil brankárovi hosti žiadne problémy. Domáci sa tak vracajú späť na svoje územie.

40

Domáci po zisku lopty okamžite založili rýchly protiútok, Kross bol poslaný k zemi a tak Real získava ďalšiu nebezpečnú štandardnú situáciu. Bono si tak opäť stavia obranný múr.

39

Girona sa snaží o prienik smerom dopredu, ale domáci dobre bránia stred poľa. Pomaly sa už dostávame do samotného záveru prvého polčasu, skóre 1:1 ostáva aj naďalej v platnosti.

38

Veľmi aktívny Ronaldo sa vydal na ďalší ofenzívny výlet, ale tentokrát sa ocitol v postavení mimo hru. K lopte sa tak na svojej polovici dostáva hosťujúci celok.

36

36. Marco Asensio (REA)

36

Aj sa tak stalo! Asensio to skúsil priamou strelou, ale brankár Bono bol pripravený a tento strelecký pokus domáceho futbalistu vyráža do bezpečia.

35

Hostia sa budú musieť znova brániť. Po faule sa domáci futbalisti dostávajú k priamemu kopu, zrejme znova budeme svedkami priameho ohrozenia hosťujúcej brány.

34

Real opäť preniká na útočnú polovicu, hostia sa tak dostávajú pod tlak. Zrejme nás tak ešte čaká zaujímavý zvyšok prvého polčasu.

33

Ronaldo teraz opäť preveril kvality brankára hostí Bona! Z spoza 16-tky vyslal nebezpečnú strelu a brankár Girony mal čo robiť, aby tento pokus domáceho futbalistu vyrazil do bezpečia.

32

Domáci sa však nevedia zmieriť s takýmto výsledkom a opäť prenikajú na útočnú polovičku. Hostia sa tak musia mať na pozore a vyvarovať sa každej chybe.

31

Žltú kartu dostáva Johan Mojica (Girona FC).

30

Zaujímavo sa tak teda vyvíja toto stretnutie. Uvidíme, čo všetko nás ešte do konca prvého polčasu čaká.

29

29. Cristhian Stuani (GIR) - 1:1

29

Tím Girona práve strelil gól!
Je vyrovnané! Tlak hosťujúceho celku prináša vytúžené ovocie a začína sa tak v tomto stretnutí odznova. Girona zahrávala rohový kop, na center od rohovej zástavky si najvyššie vyskočil CRISTHIAN STUANI a hlavou usmernil loptu do siete – 1:1!

27

Domáci bez problémov ustáli tento rohový kop, ale ich súper je aj naďalej pri lopte a drží sa na útočnej polovici. Hostia sa tak teraz dostávajú do menšieho tlaku.

26

Girona si svojou aktivitou pred pokutovým územím vybojovala rohový kop. Real sa tak bude musieť aj naďalej brániť, brankár Navas si už pred bránou usmerňuje svojich spoluhráčov.

25

Ďaleko sa však teraz futbalisti v bielych dresoch nedostali a tak idú okamžite smerom dopredu hostia. Real sa tak musí vrátiť späť na svoju polovicu.

24

Lopta je aj naďalej v moci domácich futbalistov, ktorí však teraz kombinujú na svojej polovici. Postupnými prihrávkami sa už presúvajú na dostrel brány svojho dnešného súpera.

23

Polovička prvého polčasu už uplynula, domáci pohodlne držia tesný náskok a sú aj naďalej veľmi aktívny. Pohroziť však vedie aj hostia a tak sa Real musí mať na pozore.

22

Domáci založili rýchly protitúok, Kroos vysunul v pokutovom území do veľkej šance Ronalda, ktorý dostal loptu do brány hostí, ale gól pre jednoznačný ofsajd neplatí!

21

Hostia sa postupne dostávali vyššie, ale Carvajal ich útočnú snahu prerušil faulom. Girona tak ešte ostáva pri lopte, ale nachádza sa v strede ihriska.

20

Girona teraz drží loptu na svojich kopačkách a pokúša sa preniknúť na útočnú polovicu. Domáci však dobre bránia svoje územie a súpera tak do ničoho nepúšťajú.

19

Napokon sme boli svedkami aj zakončenia na bránu hostí. Benzema pekne prenikol do pokutového územia, ale jeho slabšia strela smerovala oba do stredu brány a tam už bol pripravený brankár Bono.

18

Postupne sa však už domáci presúvajú dopredu, hostia sa tak budú musieť opäť brániť. Navyše, predbežné skóre hovorí v ich neprospech.

17

Rohový kop nič zaujímavého neponúkol a domáci sa ubránili bez problémov. Real už rozbieha kombináciu na svojej polovici, zatiaľ sa tak nikam neponáhľa.

16

Útočné výpady sa však teraz striedajú na oboch stranách, García centroval pred bránu domácich, ale obrana Realu posiela loptu na rohový kop.

15

O rýchlu odpoveď sa tak snažili domáci futbalisti, Varane vysunul peknou loptou dopredu autora jediného gólu tohto zápasu Ronalda, ale ten už nezakončil podľa predstáv.

14

Mohlo byť vyrovnané! Hostia založili ojedinelý útočný výpad, z ľavej strany následne prišiel presný center do pokutového územia domácich, v nádejnej pozícii sa ocitol Portugués, ale jeho hlavička len tesne míňa priestor troch žrdí!

13

Tlak domáceho celku pokračuje ďalej, aktívny Ronaldo sa dostal do žiadneho zakončenia na bránu hostí, ale tento jeho pokus smeroval len nad bránu Girony. Bono už stihol rozohrať loptu na svojich spoluhráčov.

12

Domáci si tento gól určite zaslúžili, od úvodu hrajú veľmi aktívne a držia hostí pod tlakom. Uvidíme teda, ako sa hra na ihrisku bude ďalej vyvíjať. Hostia sa ešte určite nevzdávajú.

11

11. Cristiano Ronaldo (REA) - 1:0

11

Real Madrid dal gól!
Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Domáci rozohrali spomínaný rohový kop nakrátko, po výbornej prihrávke sa lopta dostala v pokutovom území k CRISTIANOVI RONALDOVI a ten zblízka prekonáva úspešne brankára Bona – 1:0!

10

Girona sa následne snažila zaútočiť, ale pri prechode do útoku loptu hostia stratili a tak do rýchleho brejku vyrazili domáci. Ronaldo dostal loptu až do pokutového územia, následne znova musel zasahovať brankár Bono a bude to roh pre Real Madrid.

9

Domáci však už nateraz nič zaujímavého nevymysleli a tak sa k lopte dostáva hosťujúci celok. Girona sa momentálne snaží kombinovať na svojej polovičke a nikam sa tak neponáhľa.

8

Real Madrid tak mal hneď v úvode zápasu už dve veľké príležitosti na otvorenie skóre. Opäť domáci kombinujú na útočnej polovici a hostia sú tak znova pod tlakom.

7

Obrovská šanca pre domáci celok! Do pokutového územia hostí smerovala presná prihrávka na Vázqueza, ten už mal pred sebou len brankára Bona, ale ten famóznym zákrokom zachránil hostí od inkasovaného gólu.

6

Dlho netrvalo a k lopte sa už opäť dostávajú domáci futbalisti. Hostia sa však znova snažia o vysoké napádanie a donútiť tak futbalistov v bielych dresoch chybovať.

5

No a hneď je z toho aj veľká šanca pre domácich futbalistov! Ronaldo to skúsil priamou strelou na bránu hostí, ale strelu pod brvno vyrazil brankár Bono na rohový kop.

4

Real Madrid založil úspešný útočný výpad a po faule získava priamy kop z veľmi nebezpečnej vzdialenosti. K lopte sa už stavia kto iný ako Ronaldo.

3

Domáci kombinovali na útočnej polovici, ale ich súper zachytil nepresnú prihrávku a tak Girona okamžite vyrazila do rýchleho brejku, útok ťahal po pravej strane Mojica, ale napokon je z toho len odkop od domácej brány.

2

Hosťom nevyšiel útočný výpad na súperovu polovicu a tak sa už k lopte dostáva Real Madrid. Futbalisti hosťujúceho celku však okamžite vysoko napádajú rozohrávku domácich.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia, ktorí dnes nastupujú v červených dresoch. Domáci už v tradičnej bielej kombinácii.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
Príjemný víkendový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu 29. kola španielskej Primera Division medzi mužstvami Real Madrid CF a Girona FC už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Papierovým favoritom by mal byť domáci tím, ale Girona určite len tak lacno svoju kožu nepredá. Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Gil – Nevado, Martínez. Estadio Santiago Bernabéu v Madride je tak už na všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto zápasu.

Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – L. Vázquez, Kovačić, Kroos, Asensio – Benzema, Ronaldo

Náhradníci: Casilla – Vallejo, Modrić, Bale, Casemiro, Hernández, Isco

Girona FC: Bono – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Maffeo, Pons, Granell, Mojica – Portugués, Stuani, B. García

Náhradníci: Iraizoz – Aday, Olunga, Timor, Lozano, Muniesa, Aleix Garcia

Rozhodca: Gil – Nevado, Martínez
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Real Madrid CF a Girona FC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45!

Španielska Primera Division pokračuje cez víkend 29. kolom. V ňom sa na štadióne Estadio Santiago Bernabéu v Madride proti sebe postavia celky z prvej polovice tabuľky.

Real Madrid CF:
Domácim futbalistom sa v prebiehajúcom ročníku vôbec nedarí, keď sa so 57 bodmi nachádzajú na 4. mieste, pričom stráca 2 body na tretie miesto, ale ne vedúcu Barcelonu už domáci strácajú 12 bodov. Posledná forma Realu je však priaznivá, v minulom kole sa naladili výhrou 2:1 na pôde Eibaru.

Girona FC:
Hosťujúci futbalisti sa zatiaľ prekvapivo držia celkom vysoko, keď na svojom konte majú 43. bodov a tak im patrí predbežné 7. miesto v tabuľke. Len dva body strácajú domáci na 5. pozíciu, ktorá by ich posunula do hry o pohárovú Európu. Aj posledná forma hostí je celkom priaznivá, v minulom kole vyhrali doma 2:0 s Dep. La Coruña.

Favorit:
Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia domácich, ale môžme byť svedkami veľmi zaujímavého a vyrovnaného stretnutia. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

Real Madrid – Girona FC

6:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 11. Ronaldo, 47. Ronaldo, 59. L. Vázquez, 64. Ronaldo, 86. Bale, 90+1. Ronaldo – 29. Stuani, 68. Stuani, 89. Juanpe

Karty:   53. Carvajal (REA) – 31. Mojica (GIR), 90+3. Granell (GIR)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – L. Vázquez, Kovačić (71. Modrić), Kroos, Asensio (70. Bale) – Benzema (83. Isco), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Vallejo, Modrić, Bale, Casemiro, Hernández, Isco.

Girona FC: Bono – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Maffeo (84. Aday), Pons, Granell, Mojica – Portugués, Stuani (88. Olunga), B. García (69. Lozano).
Náhradníci: Iraizoz – Aday, Olunga, Timor, Lozano, Muniesa, Aleix Garcia.

Rozhodca: Gil – Nevado, Martínez