Menu

Futbal

Liga majstrov

FC Barcelona – AS Rím

4:1

koniec (1:0)

04.04.2018, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Štvrťfinále • Miroslav Revaj

Tipsport: 1.19 7.69 16.7

V druhom polčase sme napokon videli poriadnu porciu presných zásahov, viac ich však dala domáca Barcelona, ktorá vyhráva toto stretnutie 4:1! Zo štyroch gólov však dva boli vlastné, čo určite ovplyvnilo vývoj stretnutia. Barcelona však bola lepšia v druhom polčase a tak toto víťazstvo o tri góly im dáva už veľké nádeje na postup do semifinále.

S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:36:21)

90+4

Koniec zápasu.

90+2

Aj napriek väčšiemu počtu nastavených minút sa už toto stretnutie len dohráva, domáci bez problémov kontrolujú hru a môžu sa už čo chvíľa radovať z víťazstva.

90

Napokon sa ešte nadstavujú 4 minúty!

89

Riadny hrací čas tohto zápasu sa už napĺňa. Uvidíme, o koľko sa ešte toto stretnutie predĺži.

88

Toto stretnutie sa tak už bude len dohrávať, ostávajú už len záverečné minúty. Barcelona jednoznačne ovládla druhé dejstvo a stane sa tak zaslúženým víťazom tohto zápasu.

87

87. Luis Suárez (BAR) - 4:1

87

Barcelona dala gól!
Je tu štvrtý presný zásah domáceho celku a tento gól môže byť už aj rozhodujúcim v tomto štvrťfinále! Do pokutového územia hostí smerovala nebezpečná prihrávka, ktorú Gonalons dostal len pred LUISA SUÁREZA a ten ju už bezpečne upratal do siete – 4:1!

86

Žltú kartu dostáva Kevin Strootman (AS Rím).

85

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Andrés Iniesta, prichádza Denis Suárez.

84

Tento prechod do útoku hosťom nevyšiel a po nedovolenom zákroku získavajú loptu domáci futbalisti. Barcelona sa určite nebude nikam ponáhľať.

83

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergi Roberto, prichádza André Gomes.

81

Záver zápasu sa už pomaly blíži a ešte to predsa len môže byť zaujímavé. Hostia dosiahli gól a majú ešte nejaký ten čas k dispozícii, aby pridal aj ďalší. Uvidíme teda, čo nás ešte v tomto zápase všetko čaká.

80

80. Edin Džeko (ASR) - 3:1

80

80. 3:1

80

AS Rím dal gól!

Do tretice všetko dobre! Predsa len sa hostia dočkali vytúženého gólu na Nou Campe a upravujú stav zápasu na 3:1! Dnes veľmi aktívny Perotti našiel výbornou prihrávkou v pokutovom území EDINA DŽEKA, ktorý aj tiesnený dokázal prekonať brankára domácich ter Stegena.

79

Ďalšia veľká šanca hosťujúceho celku! Perotti sa dostal do zakončenia na domácu bránu a brankár domácich výrazne podržal svoje mužstvo vynikajúcim zákrokom! Sledujeme tak veľký tlak talianskeho celku.

78

78.

78

Mohlo byť znížené na rozdiel dvoch gólov! Nový muž na ihrisku Defrel sa dostal do nebezpečného zakončenia, ktoré narobilo ter Stegenovi problémy, ale loptu napokon za bránkovú čiaru nepustil.

77

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Daniele De Rossi, prichádza Grégoire Defrel.

75

To na druhej strane sa už hosťom podarilo vyslať strelu, ale tá nebola nijak nebezpečná. Strootmanovemu pokusu chýbala patričná razancia a tak bránu domácich nijak neohrozila.

74

Postupne sa teda domáci futbalisti prebojovali až na polovicu svojho dnešného súpera, ale k zakončeniu na bránu sa už nedostali. To im však určite vadiť nemusí, predbežné skóre hovorí v ich prospech.

73

Pred bránu domácich smeroval center od Kolarova, ale loptu si do svojich rukavíc stiahol úspešne brankár ter Stegen. Následne domáci rozbiehajú kombináciu na svojej polovici.

72

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Alessandro Florenzi, prichádza Stephan El Shaarawy.

71

Aspoň o ten jeden gól však hostia aj naďalej bojujú, ale dnes sa im v útočnej fáze vôbec nedarí. Uvidíme teda, ako sa ešte toto stretnutie bude ďalej vyvíjať.

70

Pomaly sa čas v druhom polčase už začína krátiť a nič nenasvedčuje tomu, žeby sme ešte boli svedkami nejakej drámy zo strany hostí. Na pláne je však ešte samozrejme aj odveta v Taliansku a je potrebné hrať aj na skóre.

69

Loptu na svojich kopačkách teraz držia hostia, ale nedarí sa im v prechode do útoku. Nato dnes teda taliansky celok veľmi dopláca a hlavne na tie dva nešťastné vlastné góly.

68

Po dlhšej dobe získali rohový kop aj domáci futbalisti. Po centrovanej lopte od rohovej zástavky sa k strele z prvej dostal Messi, ale jeho pokus nebol nijak nebezpečný.

67

Podobné skóre vidíme aj v druhom zápase na Anfield Road, kde domáci Liverpool vyhráva nad rivalom z Manchester City 3:0. Tento večer Ligy majstrov sa teda zatiaľ nesie v réžii domácich tímov.

66

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Paulinho.

65

Barcelona to teraz skúša cez rýchle brejky, ale tie domácemu tímu nič zaujímavého neprinášajú. Španielsky celok sa však nemá kam ponáhľať, predbežné skóre hovorí jasne v ich prospech.

64

Avšak, hostia získali ďalší rohový kop a tak sa domáci znova museli mať na pozore. Aj v tomto prípade však domáci reagovali úspešne a bez problémov ubránili ďalšiu nebezpečnú situáciu.

63

Rimania mali teraz k dispozícii rohový kop, po ktorom sa do zakončenia dostal Strootman, ale jeho pokus skončil len na defenzíve domáceho celku. K lopte sa tak už dostáva Barcelona.

62

Hostia sa však ešte nevzdávajú a skúšajú niečo s týmto výsledkom ešte urobiť. Domáci teraz trocha poľavili a nechávajú hrať svojho súpera, ale aj naďalej sú v zadných radoch veľmi pozorný.

60

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Lorenzo Pellegrini, prichádza Maxime Gonalons.

59

59. Gerard Piqué (BAR) - 3:0

59

Barcelona dala gól!
Prichádza tretí gól domácich futbalistov a o osude tohto prvého zápasu sa tak zdá byť už rozhodnuté! V pokutovom území sa dostal do zakončenia na bránu hostí Suaréz, jeho pokus brankár Alisson vyrazil len pred seba a následne tak loptu dorazil do siete GERARD PIQUÉ – 3:0!

58

Barcelona teraz jasne dominuje a drží loptu na svojich kopačkách. Hostia sú tak pod veľkým tlakom a musia sa mať stále na pozore. Uvidíme teda, čo všetko nás ešte v druhom polčase čaká.

56

To je teda nešťastný moment pre AS Rím. Domáci už vyhrávajú o dva góly a sú tak na najlepšej ceste za víťazstvom v tomto zápase. Do konca druhého dejstva však ešte ostáva dostatok času a stať sa môže čokoľvek.

55

55. Konstantinos Manolas (BAR) - 2:0

55

Barcelona dala gól!
Je tu druhý presný zásah v tomto zápase a opäť sa raduje celok domácich futbalistov! Rakitić sa dostal k lopte a následne ju centrom poslal na Umtitiho, ktorého zakončenie však skončilo len na konštrukcii hosťujúcej brány. Lopta sa však nešťastne odrazilana nohu KONSTANTINOSA MANOLASA a je tu tak druhý vlastný gól talianskeho celku – 2:0!

53

Rimania sa však teraz previli nedovoleným zákrokom a tak v útoku nič prevratného nevymysleli. Šancu vyraziť smerom dopredu tak teraz získava domáci celok.

52

Domácim sa však teraz nedarí v prechode do útoku a lopta tak už patrí talianskemu celku. Hostia sa tak už snažia znova usadiť na útočnej polovici, ale defenzíva súpera je veľmi pozorná.

51

Priostrovať sa začína aj v osobných súboj a hlavný rozhodca tak musí krotiť vášne na oboch stranách. Po nedovolenom zákroku sa tak k lopte dostávajú futbalisti Barcelony.

50

Pred bránu domácich posielal center Kolarov, ale napokon jeho pokus nenašiel nikoho z jeho spoluhráčov. Protiútoky hosťujúceho celku však už začínajú vyť nebezpečné.

49

Do útoku sa znova dostáva domáci celok, ktorý sa však nemusí nikam ponáhľať. Snažia sa teda čo najdlhšie podržať loptu na svojich kopačkách a potrápiť svojho súpera.

48

Úvod druhého dejstva sa zatiaľ nesie v zaujímavom tempe. Sledujeme útoky z oboch strán a čoraz viac sa na pozore musia mať aj obe defenzívy. Barcelona je však momentálne vo výhodnejšej pozícii.

47

V zápätí aj na druhej strane sme sledovali zaujímavú situáciu. Alba vyslal strelu na bránu domácich, ktorú brankár Alisson len vyrazil pred seba. Suaréz však v páde nezakončil presne.

46

Druhý polčas tohto zápasu je už teda v plnom prúde a po výkope sa hostia ihneď presunuli na útočnú polovicu. Perotti sa dostával do zaujímavej príležitosti, ale napokon bránu domácich prestrelil.

46

46.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
Skončilo sa prvé dejstvo tohto zápasu, napokon sme v ňom predsa len videli aspoň jeden gól. Postarali sa oň domáci futbalisti, aj keď zásluhou nešťastného De Rossiho, ktorý si strelil vlastný gól. K záveru prvého polčasu začalo tempo narastať a tak je ešte všetko do druhého polčasu otvorené.

Druhý polčas sa začne približne o 21:46!

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Žltú kartu dostáva Aleksandar Kolarov (AS Rím).

43

Už sa dostávame k závere prvého dejstva, domáci aj naďalej vyhrávajú 1:0! Tempo hry sa však stále stupňuje a tak zrejme ešte niečo zaujímavé v prvom polčase uvidíme.

42

Napokon to priamom strelou na bránku vyskúšal Pellegrini, ale jeho pokus skončil len na dobre postavenom domácom múre. AS Rím však ešte pri lopte ostáva.

41

Pellegrini prenikol s loptou pred pokutové územie domácich a bol napokon faulovaní. Rimania tak získavajú veľmi zaujímavý priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti.

40

Pri troške šťastia teraz mohli domáci vyhrávať o dva góly! Messi sa dostal k lopte a následne postupoval na bránu hostí, ale vďaka výbornému zásahu obrany talianskeho celku sa do zakončenia nedostal.

39

Uvidíme teda, čo ešte ponúkne zvyšok prvého polčasu. Nejaké tie minúty ešte ostávajú a stať sa môže čokoľvek. Domácich však tento gól veľmi nakopol.

38

38. Daniele De Rossi (BAR) - 1:0

38

Barcelona dala gól!
Je tu prvý gól tohto stretnutia! Domáci teraz dlhšie kombinovali pred pokutovým územím svojho súpera a radujú sa tak s vedenia 1:0! Hostia neodkázali upratať loptu do bezpečia, DANIELE DE ROSSI v snahe odkopnúť loptu preč z pokutového územia si loptu nešťastne poslal do vlastnej siete, brankár Alisson bol teraz úplne bez šance.

37

Útočné výpady sa teda aj naďalej striedajú na oboch stranách, ale defenzívy sú veľmi pozorné. Najbližšie ku gólu mali domáci futbalisti, ale hostí zachránila konštrukcia brány.

36

Pomaly sa blíži záver prvého polčasu, začíname sledovať viacej útočných výpadov. Uvidíme, či v prvom polčase ešte príde zaujímavé situácia, ktorá by znamenala ohrozenie jednej či druhej brány.

35

Hostia sa však snažia o vysoké napádanie a tak domáci postupne presunuli kombináciu na svoju polovicu. Do kombinácie sa musel zapojiť aj brankár ter Stegen.

34

Po nepresnej prihrávke hostia loptu strácajú a tak sa k nej dostávajú domáci hráči. Barcelona sa opäť nikam neponáhľa a rozbieha svoju postupnú kombináciu.

33

Ani rohový kop talianskeho celku nebol nijak úspešný, ale hostia ešte pri lopte ostávajú. Kombináciu však presunuli na svoju polovicu.

32

A konečne si rohový kop vyskúšajú aj futbalisti AS Rím. Brankár ter Stegen si tak už organizuje spoluhráčov pred bránou, domáci sa teda budú musieť teraz brániť.

31

Rohový kop rozohrala Barcelona nakrátko, lopta sa následne dostala k Iniestovi, ale jeho pokus smeroval len nad bránu hosťujúceho celku. Alisson sa tak už pripravuje k odkopu od svojej brány.

30

Domáci však ešte ostali na polovici svojho súpera a získavajú ďalší rohový kop. Rím je tak teraz pod menším tlakom a bude musieť ubrániť ďalšiu situáciu.

29

V pokutovom území hostí prišiel pád jedného z domácich futbalistov, ale hlavný rozhodca Makkelie na biely bod neukázal a nechal hru plynúť ďalej.

28

Barcelona sa presunula na útočnú polovicu, ale zatiaľ z ich strany sledujeme len úspešnú výmenu lôpt. Rimania sa však musia teraz brániť, čo ale zvládajú úspešne.

27

Znova však sledujeme, ako sa hra prelieva z jednej strany na druhú a zaujímavých situácii tak nepribúda. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne zvyšok prvého polčasu.

26

Priamy kop nič zaujímavého neponúkol, ale hostia ostávajú aj naďalej pri lopte. Momentálne sa však ďalej ako za stred poľa nedostávajú, domáci dobre bránia svoje územie.

25

Rimania sa opäť dostali k lopte a predviedli rýchly prechod na útočnú polovicu. Tam sa domáci celok previnil faulom a tak hostia získavajú priamy kop na útočnej polovici.

24

Zaútočiť sa teraz snažili aj hostia, konkrétne De Rossi prenikol do pokutového územia, ale ani on sa napokon do zakončenia nedostal. Stále teda čakáme na prvý presný zásah v tomto zápase.

23

Tlak domácich futbalistov sa začína postupne stupňovať. Messimu sa podarilo po individuálnom prieniku prepracovať sa až do pokutového územia, ale našťastie pre hostí sa už do zakončenia nedostal.

22

Barcelona sa napokon dostala postupnou kombináciou až do pokutového územia, k odrazenej lopte sa dostal Rakitić, ale jeho zakončenie bolo veľmi nepresné a bránu hostí to nijak neohrozilo.

21

Na útočnú polovicu sa už presúva domáci celok, ale opäť sme svedkami len krátkych a presných prihrávok. Hostia sa však teraz musia mať na pozore a vyvarovať sa každej chybe.

20

O rýchlu odpoveď sa snažili hostia, ale domáci si napokon ustrážili situáciu pred svojím pokutovým územím. Zápas snáď konečne dostáva ten poriadny náboj.

19

19.

19

Šťastena teraz zachránila taliansky celok! Barcelona rozhohrala spomínaný rohový kop, po ňom sa do zakončenia na bránu hostí v pokutovom území dostal Rakitič, ale jeho pokus skončil na pravej tyčke.

18

Domáci získavajú svoj druhý rohový kop v tomto zápase. Luis Suaréz si prebral dobrú prihrávku a následne podišiel bližšie k bráne hostí. Jeho strelu napokon zblokovala obrana hostí na rohový kop.

17

Obraz hry sa však stále nijak nemení, hra sa prelieva z jednej strany na druhú a stále sme nič zaujímavého nevideli. Uvidíme teda, ako sa ďalej bude hra v prvom polčase vyvíjať.

16

Rohový kop domácich futbalistov napokon nič zaujímavé neponúkol. Taliansky celok sa dostáva k lopte a už sa pokúša o prienik na polovici svojho dnešného súpera.

15

Budeme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase. Albu zúžitkoval dobrú prihrávku, ale jeho zakončenie sa napokon podarilo hosťujúcej defenzíve upratať do bezpečia.

14

Teraz máme možnosť sledovať klasický štýl hry domácich futbalistov. Hostia sa im to však snažia komplikovať pomocou vysokého napádania domácej rozohrávky.

13

Hra sa momentálne prelieva zo strany na stranu, oba celky sa snažia o rýchle útočné výpady, ale defenzívy oboch celkov pracujú úspešne a svojho súpera do ničoho nepúšťajú.

12

Úvod zápasu sa teda nesie vo vyrovnanom duchu, zatiaľ sme žiadnu vážnejšie situáciu nevideli. Toto stretnutie sa však ešte stále len rozbieha a snáď čoskoro prídu aj zaujímavé momenty na jednej či druhej strane.

11

11.

11

Pred pokutové územie hostí smerovala úspešná prihrávka, Messi bol v dobrom nábehu za loptou, ale brankár Alisson dobre čítal hru a bol napokon pri lopte skorej ako domáci zakončovateľ.

10

Do pokutového územia domácich prenikla prihrávka na Džeka, ktorý padol na zem a dožadoval sa pokutového kopu. Rozhodca mal však dobrý výhľad a je napokon iného názoru.

9

Aj domáci celok však teraz vyprodukoval len nepresnú kombináciu a lopta sa tak dostáva na kopačky hosťujúceho celku. AS Rím sa však teraz nikam neponáhľa a kombinuje po stred poľa.

8

Hostia sa následne snažili o rýchly prechod na útočnú polovicu, ale prezentovali sa iba nepresnou prihrávkou a tak sa opäť dostávajú k lopte futbalisti Barcelony.

7

A ďalší ofsajd domácich futbalistov! Po peknej kombinácii sa k zakončeniu v pokutovom území dostal Ineista a loptu dopravil aj do siete, ale gól pochopiteľne uznaný nebol.

6

Rimania sa však už teraz museli mať na pozore. Roberto sa dostal k lopte a posielal ju centrom pred bránu hostí, ale obrana talianskeho celku včas zasiahla a upratala ju do bezpečia.

5

Domáci sa pokúšali o dlhú nakopnutú loptu pred pokutové územie, čo sa im nakoniec aj podarilo. Messi však nemohol pokračovať vo svojom útočnom ťažení, pretože sa previnil ofsajdom.

4

K lopte sa však už opäť dostáva domáci celok, ktorý však momentálne len kombinuje na útočnej polovici. Hostia sa snažia o vysoké napádanie, ale domáci stále držia loptu na svojich kopačkách.

3

Teraz si už domáci v útočnej fáze počínali lepšie, ale nič im to nakoniec platné nebolo. Messi sa dostal k úspešnej prihrávke, ale zakončenie mu už umožnené nebolo.

2

Rím však podnikol už úspešnejší útočný výpad. Perotti odcentroval do pokutového územia domácich, ale dobre zasiahol Umtiti, ktorý odvrátil loptu do bezpečia.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Barcelona sa následne snažila o rýchly prechod na útočnú polovicu, ale loptu už získavajú hostia.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!
Príjemný futbalový večer s Ligou majstrov želám všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami FC Barcelona a AS Rím už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Papierovým favoritom by mali byť domáci futbalisti, ale rozhodovať sa samozrejme bude na ihrisku a určite sa teda môže tešiť na zaujímavé stretnutie. Z pozície rozhodcov ho povedú páni z Holandska a to konkrétne Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra – Kevin Blom, Kamphuis Jochem. Camp Nou v Barcelone je tak už na všetko pripravený, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Roberto, Rakitić, Busquets, Iniesta (C) – Messi, L. Suárez

Náhradníci: Cillessen – Paulinho, A. Gomes, O. Dembèlé, Denis Suárez, Alcácer, Vermaelen

AS Rím: Alisson – Peres, Fazio, Manolas, Kolarov – Pellegrini, De Rossi (C), Strootman – Florenzi, Džeko, Perotti

Náhradníci: Skorupski – Defrel, El Shaarawy, Schick, Juan Jesus, Gonalons, Gerson

Rozhodca: Danny Makkelie (NED) – Mario Diks (NED), Hessel Steegstra (NED) – Kevin Blom (NED), Kamphuis Jochem (NED)
V ročníku 2015/2016 sa stretli obe mužstvá v skupinovej fáze. V Ríme sa zrodila remíza 1:1 a v Barcelone sme videli futbalový uragán domácich. Katalánci sú jednoznačným favoritom v tomto stretnutí, čo však musia potvrdiť aj na trávniku. Sledujte tento strhujúci súboj s nami!
AS Rím sa narozdiel od svojho súpera na postup poriadne nadrel. V prvom stretnutí na Ukrajine podľahol domácemu Šachtaru po nezvládnutom druhom polčase. Domáci dokázali dvomi gólmi otočiť vývoj duelu a nakloniť misky váh na svoju stranu. Rimania tak potrebovali v ďalšom zápase nutne zvíťaziť a hrdinom sa nakoniec stal Edin Džeko. Ten zaznamenal jediný presný zásah a vďaka pravidlu o počte gólov na súperovom ihrisku sa dostal do štvrťfinále taliansky klub. Eusebie Di Francesco so svojimi zverencami bude musieť predviesť oveľa lepší výkon, ak chcú vyradiť hviezdnu Barcelonu!
FC Barcelona v osemfinále narazila na londýnsku Chelsea a táto dvojica nám priniesla krásne futbalové momenty. V prvom stretnutí sa zrodila remíza 1:1, keď v druhom polčase otvoril skóre domáci Willian a na jeho presný zásah dokázal odpovedať hviezdny Lionel Messi. Odveta sľubovala napínavý súboj, ale argentínsky futbalista dokázal, prečo sa považuje za najlepšieho futbalistu planéty. Bol to práve on, kto režíroval víťazstvo Barcelony, a keď po hodine hry svojím druhým presným zásahom zvyšoval na rozdiel troch gólov, tak bolo rozhodnuté. Ernesto Valverde zažíva so svojím tímom fantastickú sezónu a očakáva sa od jeho zverencov postup do semifinále. Podarí sa im to?
Vitajte pri sledovaní Ligy Majstrov! Los rozhodol, že FC Barcelona sa vo štvrťfinále stretne s talianskym mužstvom AS Rím. Podarí sa španielskemu mužstvu potvrdiť úlohu favorita?
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

FC Barcelona – AS Rím

4:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 38. De Rossi (vla.), 55. Manolas (vla.), 59. Piqué, 87. L. Suárez – 80. Džeko

Karty:   44. Kolarov (ASR), 86. Strootman (ASR)

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Roberto (83. A. Gomes), Rakitić, Busquets (66. Paulinho), Iniesta (C) (85. Denis Suárez) – Messi, L. Suárez.
Náhradníci: Cillessen – Paulinho, A. Gomes, O. Dembèlé, Denis Suárez, Alcácer, Vermaelen.

AS Rím: Alisson – Peres, Fazio, Manolas, Kolarov – Pellegrini (60. Gonalons), De Rossi (C) (77. Defrel), Strootman – Florenzi (72. El Shaarawy), Džeko, Perotti.
Náhradníci: Skorupski – Defrel, El Shaarawy, Schick, Juan Jesus, Gonalons, Gerson.

Rozhodca: Danny Makkelie (NED) – Mario Diks (NED), Hessel Steegstra (NED) – Kevin Blom (NED), Kamphuis Jochem (NED)

Odveta: AS Rím - Barcelona 3:0