Menu

Futbal

Niké liga

FC TATRAN Prešov – FC ViOn Zlaté Moravce

1:0

koniec (0:0)

07.04.2018, 17:00 • NTC Poprad • 4 • O udržanie • Lukáš Rastislav Ovšonka

Tipsport: 2.46 3.19 2.9

90+3

Žltú kartu dostáva Erik Streňo (1. FC Tatran Prešov).

76

Erika Streňa atakoval práve Dalibor Pleva, ktorý dostal druhú žltú kartu v dnešnom stretnutí a automaticky je teda potrestaný aj červenou kartou a v dnešnom zápase predčasne končí.

67

Ewerton Paixao da Silva nepríjemným zákrokom odstavil Grešáka a dostal žltú kartu. Štandardka pre Tatran.

65

Adrián Leško len pred chvíľou prišiel na ihrisko a už bol potrestaný žltou kartou. Následne Zlatomoravčania zaútočili, z pravej strany prudko pálil Urgela a len tesne minul bránu.

53

Lukáš Micherda nedovoleným sklzom odstavil Orávika, okamžite chcel pokračovať v hre, no hlavný rozhodca mu to nedovolil a Micherdu potrestal žltou kartou.

49

Bariš nakopol loptu dopredu na Orávika, ktorý sa však do príležitosti nedostal, odhlavičkoval iba na hráča Prešova. Následne Denis Horník nepríjemným a nedovoleným spôsobom odstavil Streňa a je to na žltú kartu.

20

Orávik zahrával rohový kop, lopta spadla na zem a veľkú šancu mal Harba, ktorý však pätičkou napálil iba do protihráča. Následne sa nepekným zákrokom previnil Dalibor Pleva a dostal žltú kartu.

FC TATRAN Prešov – FC ViOn Zlaté Moravce

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 86. Gatarić

Karty:   53. Micherda (PRE), 65. Leško (PRE), 90+3. Streňo (PRE) – 20. Pleva (ZMO), 49. Horník (ZMO), 67. Paixao da Silva (ZMO)   76. Pleva (ZMO)

FC TATRAN Prešov: Lukáč – Petko, Prikryl, Micherda, Sedlák – Grešák (78. Gatarić), Dzurík, Keresteš (C), Katona (46. Streňo) – Hošek, Kraľovič (63. Leško).
Náhradníci: Talian – Dupkala, Leško, Streňo, Gatarić, Haladej.

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren (C), Nascimento (61. Paixao da Silva), Horník, Pintér – Orávik (79. Kotula), Bariš, Pleva, O. Šašinka – Harba (73. Bartolomeu), Urgela.
Náhradníci: Novota – Nikolić, Bartolomeu, Paixao da Silva, M. Rigo, Kotula.

Rozhodca: Somoláni – Lieskovský, Špivák

Diváci: 167