Menu

Futbal

Juniorská liga sk. A – Čechy (CZ)

FK Příbram – FK Teplice

1:1

koniec (1:1)

09.04.2018, 13:00 • Na Litavce, Příbram • 1. kolo • Tomáš Reiner cz

Tipsport: 1.65 4.0 3.41

Ode mne je to pro dnešek vše, s poslední informací, že tento duel sledovalo 100 diváků se s vámi loučím a přeji pěkný zbytek dne. (15:02:07)
Úvodní duel skupiny o titul mají hráči Příbrami a Teplic za sebou. Branky padaly jen v prvním poločase, v 9. minutě šli zásluhou Díaze do vedení hosté. Středočeši srovnali přibližně v polovině prvního poločasu, když se pěkně trefil Průcha. Druhý poločas také nabídl šance, ale ani jedna nebyla využita. V závěru měli více příležitostí Severočeši, ale defenzíva celku z města nad Litavkou v čele s brankářem Kočím odolala, takže si obě mužstva odnášejí z tohoto zápasu po bodu.

90+2

Konec zápasu.

87

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Kodad, přichází Prpič.

85

Martirosyan se dostal k nebezpečné střele zpoza vápna, ale mířil asi metr nad břevno brány protivníka.

85

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Šimeček, přichází Kotrba.

81

Teplice po přetaženém centru na pravou stranu vrátily míč do vápna, kde před bránou v dobré pozici zakončoval Kodad. Do své rány však nevložil potřebnou razanci, takže balón zamířil vedle levé tyče klece Kočího.

80

Nebezpečný centr Teplických z levé strany jen těsně prošel kolem levé tyče svatyně domácích. Z přihrávky mohlo být důležité zakončení.

78

Oba týmy se teď vystřídaly v rychlých protiútocích. Obě akce však skončily po nepřesných finálních přihrávkách.

74

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Díaz, přichází Martirosyan.

72

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Mustafič, přichází Šíma.

70

Schwendt se ocitl ve vápně sám tváří v tvář brankáři Němečkovi! Byl však příliš blízko gólmana Teplic a propálit jej nedokázal!

69

Ric se dostal na levé straně k odvrácenému centru, jeho následná rána však byla zablokována.

68

Karel Hasil ostře sestřelil jednoho z hráčů Příbrami na útočné polovině. Z laviček Teplických zaznělo, že šlo o normální souboj, což pořádně dopálilo přihlížejícího Josefa Csaplára, jehož následná slova bohužel nelze veřejně publikovat.

64

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ayong, přichází Klán.

62

Z následného rohového kopu Severočeši nic vytěžit nedokázali, defenzíva soupeře se snadno ze sevření osvobodila.

61

Velká příležitost Teplic! Švejda se ocitl sám na levé straně vápna a nebezpečně vypálil na vzdálenější tyč, Kočí jeho ránu parádně vykopl nohou na rohový kop.

60

Průcha využil zblokované střely Šimečka a vydal se do protiútoku po pravé straně. Sám exekutor jej dostihl a rukou stáhl k zemi, za což si zblízka prohlédne žlutý kartónek.

59

Šimeček rozehrál volný přímý kop. Rána z jeho levé nohy však zasáhla pouze dobře postavenou zeď Příbrami.

54

Mustafič se na ose hřiště dostal až ke střele ze střední vzdálenosti. Míč však zamířil vysoko nad břevno.

53

Petrlík se prodral po pravé straně a nacentroval do vápna, Schwendt ale neočekával, že k němu míč propadne, a tak se do zakončení nedostal.

51

Šimeček se po levé straně prodral až na úroveň velkého vápna a vypálil. Míč se mu ale svezl po nártu a minul přední tyč.

51

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Kilián, přichází Schwendt.

50

Rohový kop Teplických nic nepřinesl, defenzíva Příbrami jej bez potíží odvrátila.

49

Gebert se uvolnil na levé straně vápna mezi trojicí soupeřů a vypálil, jeho rána byla sražena na rohový kop.

46

Hasil krátce po začátku druhého poločasu sestřelil ostrým skluzem v středovém kruhu Petra Průchu, za což vidí žlutou kartu.

46

Začal druhý poločas.
Teplice otevřely zápas rychlou brankou, když se už v 9. minutě prosadil tvrdou ranou k přední tyči Díaz. Příbramští se však brzkým gólem zaskočit nenechali a v 25. minutě srovnal Průcha. Utkání je tak i nadále naprosto otevřené.

45

První poločas skončil.

43

Petr Průcha se postavil k rozehrávce volného přímého kopu, svou ránou pravačkou však ve vápně trefil jen jednoho ze svých spoluhráčů.

40

Vávra se po pěkné individuální akci uvolnil na levé straně vápna, odkud nebezpečně vypálil na přední tyč. Němeček však byl na svém místě včas.

39

Velká šance Teplic! Příbramští špatně rozehráli, soupeř jim sebral balón a po průnikové přihrávce šel Díaz sám na brankáře protivníka. Tomu udělal kličku, ale následně se dostal ze střeleckého úhlu, jeho následný centr pak jeden z jeho spoluhráčů poslal jen do náruče Kočího.

38

Díaz na pravé straně předvedl své rychlé nohy, obránce Soldát mu nestačil, chytil jej rukou a stáhl k zemi, za což vidí žlutou kartu.

35

Díaz zkoušel obloučkem uvolnit Švejdu, ale ten mezi obránci Příbrami nedokázal projít.

33

Ke standardní situaci se postavil Antwi a jeho nádherná rána jen těsně minula bližší pravý horní roh brány Teplic! Příbram teď byla blízko k tomu, aby zápas otočila ve svůj prospěch.

32

Kilián byl faulován na pravé straně trávníku, Příbram bude rozehrávat volný přímý kop z poměrně zajímavé vzdálenosti.

27

Hasil si naběhl na hranu vápna, kam mu přesný centr poslal Kodad. Následná hlavička kapitána Teplic však mířila vysoko nad břevno svatyně soupeře.

26

Příbram právě vstřelila branku!
Středočeši srovnávají krok! PETR PRŮCHA si na pravé straně krásně seběhl pro kolmou přihrávku a přesnou ranou poslal míč k zadní tyči – 1:1!

22

Ayong teď pěkně rozsvítil na stadionu v Příbrami, ačkoliv to v slunečném počasí není příliš třeba. Jeho centr z pravé strany bez potíží stáhl do náruče Němeček.

20

Vávra vysunul na levé straně kupředu Ayonga, na jehož centr u vzdálenější tyče těsně nedosáhl Průcha.

19

Kilián se po pravé straně dostal do šance, jeho rána z však byla defenzívou Teplic zastavena.

17

Rohový kop rozehrály Teplice, Hasilovu hlavičku chytil Kočí, jenž se následně srazil s dalším hráčem soupeře, oba borci budou v pořádku.

15

Příbramští teď nedokázali rozehrát, míč získal na pravé straně Švejda, jenž nacentroval doleva, balón se dostal až za vápno, odkud střílel z ostrého úhlu Šimeček. Jeho rána byla defenzívou Středočechů zastavena.

11

Mohlo být srovnáno! Jandera pronikl po levé straně, kde ustál dva osobní souboje a ve skluzu poslal centr do vápna, kde orazítkoval přední tyč svou ranou Ayong!

10

Teplice právě vstřelily branku!
Severočeši se dostávají do vedení! Obrovská chyba stopera Soldáta, po níž míč získal Berešík, jenž ho diagonálně poslal na levou stranu, kde se do balónu tvrdě opřel GARY YHOJAN SEQUEIRA DÍAZ, jenž ho namířil nechytatelně k přední tyči!

3

Mustafič se po centru z pravé strany dostal k hlavičce, ale míč namířil jen do náruče připraveného Němečka.

2

Teplice vyrazily do dvou nebezpečných protiútoků, ale oba ztroskotaly ve finální fázi, kdy skrz obranu Příbrami neprošly kolmé přihrávky.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

1.FK Příbram: Kočí – Petrlík, Vávra, Soldát, Kilián, Ric "C", Průcha, Mustafič, Jandera, Ayong, Antwi.
Náhradníci: Beran – Šíma, Polidar, Klán, Schwendt.

FK Teplice: Němeček – Berešík, Hruštinec, Šimeček, Novotný, Gebert, Kodad, Švejda, Díaz, Hasil "C", Richter.
Náhradníci: Nikiforov – Prpič, Martirosyan, Kotrba.

Rozhodčí: Lerch – Kotalík, Pečenka.
Fotbalisty 1. FK Příbrami čeká v pondělí hodinu po poledni úvodní zápas Juniorské ligy ve skupině o titul, když na umělé trávě na stadionu Na Litavce vyzvou Teplice. Juniorský tým z hornického města neprohrál třikrát v řadě a navíc se mu daří v ofenzivě, když během posledních tří zápasů vždy nastřílel do sítě soupeřů minimálně tři branky. Teplice naposledy porazily Příbram 11. října 2016, když vyhrály 1:0.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

FK Příbram – FK Teplice

1:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 26. Průcha – 10. Díaz

Karty:   38. Soldát (PRI) – 46. Hasil (TEP), 60. Šimeček (TEP)

FK Příbram: Kočí – Petrlík, Vávra, Soldát, Kilián (51. Schwendt), Ric "C", Průcha, Mustafič (72. Šíma), Jandera, Ayong (64. Klán), Antwi.
Náhradníci: Beran – Šíma, Polidar, Klán, Schwendt.

FK Teplice: Němeček – Berešík, Hruštinec, Šimeček (85. Kotrba), Novotný, Gebert, Kodad (87. Prpič), Švejda, Díaz (74. Martirosyan), Hasil "C", Richter.
Náhradníci: Nikiforov – Prpič, Martirosyan, Kotrba.

Rozhodca: Lerch – Kotalík, Pečenka

Diváci: 100