Menu

Futbal

Európska liga

CSKA Moskva – Arsenal FC

2:2

koniec (1:0)

12.04.2018, 21:05 • VEB Arena, Moskva • Štvrťfinále • Miroslav Revaj

90+2

90+2. Aaron Ramsey (ARS) - 2:2

90+2

Arsenal FC dal gól!
Predsa len sa hostia dočkali vyrovnávajúceho gólu! Domáci ešte skúsili zariskovať a vyrazili vo veľkom počte smerom dopredu. Loptu však napokon ruský celok stratil a tak Arsenal išiel do rýchleho protiútoku, po ktorom sa pred bránu domácich dostal AARON RAMSEY a presnou strelou prekonal Akinfejeva – 2:2!

75

75. Danny Welbeck (ARS) - 2:1

75

Arsenal FC dal gól!
Hostia dávajú svoj prvý gól v tomto zápase a približujú sa tak k postupu! Arsenal zachytil zlú rozohrávku domácich futbalistov a okamžite sa hostia vydali smerom dopredu, do pokutového územia sa dostala presná prihrávka na DANNYHO WELBECKA a ten rutinérskym spôsobom prekonal Akinfejev – 2:1!

50

50. Kirill Nababkin (CSK) - 2:0

50

CSKA Moskva dala gól!
Nuž a dráma je po druhej veľkej chybe hosťujúcej defenzívy na svete! Domáci sa dostali do rýchleho protiútoku a na bránu Arsenalu smerovala veľmi nebezpečná strela od Golovina, ktorú Čech napokon dokázal zneškodniť. Znova však prišla v zápätí chyba obrany londýnskeho celku, keď si obrana nepostrážila dobiehajúceho KIRILLA NABABKINA a ten upratal loptu do siete – 2:0!

39

39. Fjodor Čalov (CSK) - 1:0

39

CSKA Moskva dala gól!
Nečakane prichádza prvý gól tohto stretnutia! Domácim futbalistom sa teraz podarilo udržať sa na útočnej polovici a do pokutového územia hostí prišiel presný center na Nababkina, ktorého hlavičku dokázal Čech výborne vyraziť, ale k odrazenej lopte sa dostal nikým nekrytý FJODOR ČALOV a ten už poslal loptu do siete – 1:0!

CSKA Moskva – Arsenal FC

2:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 39. Čalov, 50. Nababkin – 75. Welbeck, 90+2. Ramsey

Karty:   86. Golovin (CSK)

CSKA Moskva: Akinfejev (C) – V. Berezuckij, A. Berezuckij, Ignaševič – Nababkin, Golovin, Bistrović (72. B. Natcho), Dzagojev (37. Vitinho), Kučajev – Čalov (79. G. Milanov), A. Musa.
Náhradníci: Pomazun – Vitinho, Chosonov, G. Milanov, B. Natcho, Ščennikov, Žamaletdinov.

Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Ramsey, Elneny, Wilshere (68. Chambers) – Welbeck, Özil – A. Lacazette (76. Iwobi).
Náhradníci: Macey – Holding, Chambers, Iwobi, Kolašinac, Mertesacker, Nketiah.

Rozhodca: Felix Zwayer – Thorsten Schiffner, Marco Achmüller (všetci Nemecko)

Prvý zápas: Arsenal - CSKA Moskva 4:1