Menu

Futbal

HET liga (CZ)

FK Mladá Boleslav – FC Zlín

0:1

koniec (0:0)

21.04.2018, 18:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • Vojtěch Tůma cz

Tipsport: 1.82 3.62 4.95

Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (20:14:05)
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 9:3.
Důležitý souboj dvou o záchranu bojujících celků dopadl lépe pro Zlín, který v Mladé Boleslavi zvítězil 1:0, a předskočil tak svého soupeře v tabulce naší nejvyšší fotbalové soutěže. Příliš pohledné střetnutí jsme nesledovali, oba soupeři se spíše trápili a jejich kombinace vázla. Utkání nakonec rozhodla akce ze sedmašedesáté minuty, když se po Mehanovićově přihrávce prosadil Vukadin Vukadinovič. Středočeši si tak výrazně zkomplikovali situaci, naopak Fastav je záchraně zase o něco blíže.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Mirzad Mehanović, přichází Jean-David Beauguel.

90+3

Tomáš Přikryl poslal do vápna zřejmě poslední centrovaný balon tohoto mače, ovšem ani Magera a ani z druhé vlny si sbíhající Ladislav Takács se k hlavičce neprosadili.

90+2

Konaté s Ladrou celou akci zbytečně pozdrželi, nakonec z toho byl pouze další kop od rohového praporku. Ani s ním ale Mladá Boleslav nenaložila dobře, a s jejími nadějemi na vyrovnání nepříznivého skóre to vypadá hodně bledě.

90+1

Nastavovat se budou tři minuty.

90

Domácí dostali k dispozici rohový kop. Přikryl posadil svůj centr na hlavu v šestnáctce zapomenutého Ladislava Takácse, ten ale balon netrefil vůbec ideálně, Zlámal mohl zůstat naprosto v klidu.

89

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Ubong Moses Ekpai, přichází Lukáš Železník.

88

Vzápětí přilétla do pokutového území další nabídka, za kterou se vydal Lukáš Magera. Domácí útočník se nepříjemně srazil s brankářem Zlámalem, oba by ale měli být v pořádku.

87

Tohle zavánělo gólem. Magera na pravé straně vymyslel parádní kolmici pro Konatého, který vyslal přízemní centr před poloprázdnou branku, k dosažení na míč ale Takácsovi chyběly dva kroky.

86

Další zmatky, o které se postarali Konaté s Pauschekem, vyústili v rohový kop pro zlínské fotbalisty. Ti už se ani nesnažili o vstřelení branky, spíše už se chtějí věnovat získávání cenných vteřinek.

85

Valenta nahrál Pauschekovi, který si ale na obranné polovině míč příliš předkopl, a nabídl tak protiútok Mehanovićovi. Ten centroval k zadní tyči, Ubong Ekpai ale na jeho nabídku neměl šanci dosáhnout.

84

Bartošákova zpětná hlavička poněkud vystrašila couvajícího Bijimineho, který měl navíc spoustu práce s napadajícím Magerou, na pomoc ale přispěchal o přihrávku žádající gólman Zlámal.

83

Jánoš měl několik možností, jak s míčem na útočné polovině naložit. Ideálně se jevilo kolmice pro Konatého, domácí kapitán ale pouze podtrhl zmar svého týmu a vybral si v ofsajdu stojícího Mageru.

82

Bartošák si v souboji s Konatém počínal na hraně fotbalových pravidel a regulí, možná i lehce za ní, sudí Lerch ale jasným gestem dal najevo, že hra má pokračovat.

81

Nyní se musí hra navíc na pár vteřinek přerušit, po střetu s Jánošem totiž zůstává na zemi ležet Hnaníček. Na trávník byli přivoláni zdravotníci, hostujícího záložníka čeká ošetření za postranní lajnou.

FK Mladá Boleslav – FC Zlín

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 67. V. Vukadinovič (Mehanović)

Karty:   74. Pauschek (MBL)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 9:3.

FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Šušnjar, Takács, Křapka – Jánoš (C), Hubínek (79. Konaté) – Ladra, Valenta, Mareš (53. Přikryl) – Komličenko (68. Magera).
Náhradníci: Vejmola – Matějovský, Kateřiňák, Konaté, Přikryl, Chaluš, Magera.

FC Zlín: Zlámal – Matejov (28. Džafić), Bijimine, Gajič, Bartošák – Jiráček (C), Hnaníček – Ekpai (89. Železník), Mehanović (90+3. Beauguel), Holzer – V. Vukadinovič.
Náhradníci: S. Dostál – Železník, Beauguel, Džafić, Tkadlec, Nečas.

Rozhodca: Ondřej Lerch – Zdeněk Koval, Valter Boček

Diváci: 2573