Menu

Hokej

Majstrovstvá sveta U18

Česko – Rusko

2:3

koniec (1:0, 0:1, 1:2)

21.04.2018, 12:30 • Traktor aréna • Skupina B • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer)

: 11.0 12.0 1.35

Česi síce začali úspešnejšie, ale svoj náskok si neudržali. V samom závere ešte potom súpera poriadne potrápili, no napokon na body nesiahli a aj v druhom zápase odchádzajú naprázdno. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajme príjemný zvyšok dňa. (14:43:24)

Koniec zápasu.

59:10

Český brankár Dostál je opäť na striedačke. Hokejisti v červených dresoch robia všetko pre vyrovnanie.

58:10

Vylúčenie v tíme Rusko (Ivan Morozov – 2 min., hrubosť).

58:10

Česko dalo gól!
Česi napokon využívajú presilovku! Z pravého kruhu sa do puku oprel VOJTĚCH STŘONDALA a zavesil ho priamo pod hornú žrď. Gól ešte preverovali videoarbitri. Asistencie: Adam Gajarský, Jan Jeník.

57:40

Česi síce hrajú v šestici proti štyrom Rusom ale zatiaľ sa im absolútne nedarí. Rusko sa vynikajúco bráni.

57:22

Aj teraz sa domácim hokejistom podairlo vyhodiť puk, ale Česi sa rýchlo vrátili a prevzali si ho. Skóre sa stále nemení.

56:50

Český brankár Dostál ostal na striedačke. Rusi to už skúšali vyhodením cez všetky čiary, ale opustenú bránku minuli.

56:33

Česko bude hrať presilovku, ešte predtým však využije oddychový čas. Hostia majú asi poslednú šancu, aby sa vrátili do zápasu.

56:33

Vylúčenie v tíme Rusko (Jegor Zamula – 2 min., nedovolené bránenie).

55:13

Česká presilovka sa končí. Hostí môže poriadne mrzieť, že si počas nej nevypracovali ani žiadnu lepšiu šancu. Ak chcú stále pomýšľať nad bodmi, budú to mať už iba veľmi náročné.

55:00

Začína sa posledná päťminútovka tejto tretiny. Čas sa pre Česko poriadne rýchlo kráti.

54:40

Česko sa až teraz dostalo do útoku a podarilo sa mu vystreliť, ale Střondala nebol dostatočne dôrazný. Toto Miftachova nemohlo prekvapiť a skóre sa stále nemení.

54:01

Druhýkrát v rade preletel puk až za bránku hosťujúceho celku. Rusko hrá presne to, čo v tejto chvíli potrebuje.

53:39

Hneď v úvode oslabenia sa Rusi oslobodili vyhodením cez všetky čiary. Hosťom pomáha s rozohrávkou brankár Dostál.

53:15

Vylúčenie v tíme Rusko (Ivan Morozov – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

53:00

Do konca riadnej hracej doby ostáva sedem minút a Rusko vyhráva o dva góly. Herný prejav domácich naznačuje, že takýto náskok by si mali udržať.

52:23

52:23 Pavel Dorofejev (RUS) - 1:3

52:23

Rusko dalo gól!
Situácia sa z pohľadu Čechov poriadne komplikuje. PAVEL DOROFEJEV mal puk v pravom kruhu, ale ma veľa voľného priestoru a aj času, tak si ho stiahol medzi kruhy a vystrelil k pravej žrdi. Túto strelu Dostál asi poriadne nevidel a iba ju vyťahuje z vlastnej siete. Bez asistencie.

50:50

Veľká šanca pre český tím! Rusi si teraz pred svojou bránkou vôbec nedali pozor a nechali tam voľného Blümela, ktorý ale netrafil skákajúci puk.

50:16

Hlavný rozhodca videl prihrávku rukou a prerušil hru. Po krátkej reklamnej prestávke sa bude vhadzovať v stredovom kruhu.

50:00

Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Česko prišlo o svoj náskok a teraz bude bojovať o vyrovnanie.

49:40

Nálada v aréne sa razom úplne zmenila. Fanúšikovia Ruska sa tešia, že ich reprezentanti sú prvýkrát v zápase vo vedení.

49:20

49:20 Vasili Podkolzin (RUS) - 1:2

49:20

Rusko dalo gól!
Veľká snaha domácich hokejistov sa napokon končí gólom. Postaral sa oň VASILI PODKOLZIN, ktorý ostal úplne nepokrytý medzi kruhmi a prudkou ranou prepálil Dostála, ktorý nebol dostatočne rýchly. Asistencie: Vladislav Michajlov, Jegor Spiridonov.

46:51

Rusi aj napriek veľkej snahe svoju presilovku nevyužili. Česko sa dokázalo obetavo ubrániť a pokračujeme za stavu 1:1.

46:00

Čechom sa puk stále nepodairlo vyhodiť a nemôžu ani striedať. Ruskí hráči zvyšujú svoj tlak a fanúšikovia ich ženú za gólom.

45:32

Rusko sa okamžite usadilo v útočnom pásme. Hostia sa pokúšajú súpera vytláčať aspoň k mantinelom, ale tlak domácich je naozaj zjavný.

44:51

Vylúčenie v tíme Česko (Libor Zábranský – 2 min., nedovolené bránenie).

44:51

Česko sa napokon do útoku dostalo a takmer z toho bolo aj zaujímavé zakončenie. Kapitán Zábranský sa predral pred bránku, odkiaľ zakončil bekhendom, ale Miftachov puk vyrazil telom. Český hráč potom vrazil do gólmana a rozhodca bude veľmi prísne vylučovať.

43:41

Ani táto snaha sa ale úspešne neskončila, pretože strela Morozova minula bránku. Gólman Dostál zasahovať nemusel.

43:00

Česku sa puk podarilo vytlačiť aspoň do stredného pásma, kde si ho domáci v bielych dresoch prevezmú a budú pokračovať v útočení.

42:14

Snaha domáceho tímu je úplne zrejmá. Ruskí hokejisti majú herne navrch a súpera z pásma ani nepäšťajú, ale aj napriek tomu nevidíme skoro žiadne presné zakončenia.

41:56

Hra sa teraz dlhšie neprerušila, ale Rusi pokračovali v tlaku aj tak. Jednu zo striel teraz obetavo zblokoval Střondala.

40:40

Rusi vyhrali aj ďalšie buly a ostávajú v útočnej tretine. Domáci celok chce fanúšikov potešiť ďalšou výhrou, ale k tomu potrebuje streliť ešte aspoň gól.

40:15

Prvé buly tretej tretiny vyhrali hokejisti Ruska. Domáci tím sa s pukom ihneď predral do útoku, ale strela Ischakova spomedzi kruhov Dostála neprekvapila.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Aj druhá tretina priniesla jeden prsný zásah, teraz však na strane domáceho celku. V presilovke sa presadil Morozov a do šatní sa odchádza za stavu 1:1.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:34

Domáci hráči sa v pásme usadili, ale žiadna strela neprichádza. Aj keď sa stále hrá v slušnom tempe, presné strelecké zakončenia divákom naozaj chýbajú.

39:00

Začína sa posledná minúta druhej tretiny. Rusko si už prevzalo puk na svoje hokejky a presúva sa do útočného pásma.

38:30

Snaha počas početnej výhody Čechov bola zjavná, ale hosťujúci hokejisti prekvapiť nedokázali. Rusko sa vynikajúco bráni a drží vyrovnaný stav.

38:17

Ruský gólman si stiahol strelu Kvasnicu, ktorá však nebola z kategórie nebezpečných. Hra sa prerušuje a Česko bude mať výhodu vhadzovania v útočnom pásme.

36:30

Vylúčenie v tíme Rusko (Nikita Ochoťuk – 2 min., podrazenie).

35:50

Ruská presilovka sa teda skončila predčasne a Gajarský môže opäť zasiahnuť do zápasu. Do konca druhej tretiny ostávajú už len štyri minúty.

35:26

35:26 Ivan Morozov (RUS) - 1:1

35:26

Rusko dalo gól!
Teraz to už ruským hráčom vyšlo a skóre je vyrovnané! IVAN MOROZOV dostal puk na vonkajšiu hranicu ľavého kruhu a poriadne sa do neho oprel. Tvrdú ranu zastavila až sieť za Dostálom. Asistencie: Danil Žuravljov, Alexandr Žabrejev.

34:50

Rusi sa ihneď usadili v pásme. Z ľavého kruhu sa do puku oprel Morozov, ale bránku tesne minul.

34:40

Vylúčenie v tíme Česko (Adam Gajarský – 2 min., hákovanie).

34:11

Po dlhšom čase je puk aj v útočnom pásme Česka, ale stále iba za bránkou pri mantineli. Diváci s touto pasážou hry nemôžu byť veľmi spokojní.

32:46

Hra ostáva v obrannom pásme českého tímu. Domáci hokejisti tam bojujú pri mantineli, takže strela zatiaľ neprichádza.

32:01

Vylúčený Doktor je späť na ľadovej ploche. Čechom sa podario početnú nevýhodu ustáť bez výraznejších problémov a stále si držia tesný náskok.

31:40

Domáci sa vrátili pred bránku Česka, ale Dostál hru prerušil. Potom sa ešte strhla zbytočná naťahovačka, po ktorej sa však vylučovať nebude.

30:56

Čechom sa puk podarilo vyhodiť za Miftachova a odchádzajú striedať. Domáci hokejisti musia v presilovke začínať od svojej bránky.

30:20

Rusi sa usadili v pásme, ale so strelou trochu váhali. Z nevýhodnej pozície to napokon od modrej čiary skúsil Žuravljov, ale trafil iba prehustený priestor pred bránkou.

30:01

Vylúčenie v tíme Česko (Vojtěch Doktor – 2 min., nedovolené bránenie).

28:55

Rusi potrebovali niekoľko desiatok sekúnd, aby sa vymanili zo svojej obrannej tretiny. Teraz puk nahodili k mantinelu v útokua budú oň bojovať.

28:08

Rusko zvládlo druhú polovicu oslabenia bez akéhokoľvek zaváhania a od tejto chvíle pokračuje v plnom počte.

27:02

Česi sa vrátili do útočného pásma a pokúšajú sa tam rozostaviť. Rusko sa zatiaľ dobre bráni, druhýkrát už inkasovať nechce.

26:40

Vo vlastnom oslabení prenikol do útočnej tretiny domáci Žabrejev, ale bol veľmi tesne bránený. Aj napriek pádu pred bránkou na dvakrát zakončoval, no vždy iba do Dostála.

26:15

Česko vyhralo buly v útočnej tretine a ihneď sa pokúsilo prekvapiť. Od modrej čiary vystrelil obranca Zábranský, ale gólman Ruska bol pozorný.

26:08

Vylúčenie v tíme Rusko (Vladislav Michajlov – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

24:56

Hra sa stále dlhšie neprerušuje. Česko ostáva nasťahované pred svojím brankárom a obetavo vytláča súpera zo streleckých pozícií.

24:40

Rusko ostáva v útočnej tretine, ale strela neprichádza. Musíme ale zdôrazniť, že domáci tím je teraz jednoznačne aktívnejší a pokúša sa o vyrovnanie.

23:38

Obaja vylúčení hráči sú už späť na ľadovej ploche, takže oba celky pokračujú v plnom počte. V útoku sa držia stále domáci.

22:34

Na opačnej strane predviedli domáci hráči veľmi rýchly prechod, po ktorom z ľavého kruhu strieľal Žiljakov, ale v rýchlosti namieril iba do stredu bránku a ten si Dostál postrážil.

22:17

Českému tímu sa podaril pekný pas na modrú čiaru, ale za ňou už strela neprišla. Rusko sa rýchlo vrátilo a situáciu upokojilo.

21:50

Oba celky hrajú teraz so štyrmi korčuliarmi, vďaka čomu je na ľadovej ploche viac priestoru. Rusko začalo ihneď aktívne nastrelením, ale to Dostál výborne videl.

21:38

Vylúčenie v tíme Rusko (Kirill Marčenko – 2 min., hákovanie).

21:22

Vylúčenie v tíme Česko (Jakub Adámek – 2 min., hrubosť).

21:14

Jeník sa po chvíli zodvihol a odišiel na striedačku. Zdá sa, že to nebude nič vážne a bude môcť pokračovať v hre.

21:14

Na ľadovej ploche ostal ležať doposiaľ jediný úspešný strelec tohto zápasu Jan Jeník. Stalo sa tam po tom, čo ho súper narazil na mantinel, ale nebolo to nedovoleným spôsobom.

20:10

Česi hneď v úvode zbierajú puk za vlastnou bránkou. Pri mantineli operuje Klejna, ktorý sa pokúsi rozohrať na opačnú polovicu klziska.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Máme za sebou úvodní třetinu, ve které jsme mohli vidět naprosto odlišný výkon Čechů oproti prvnímu zápasu. Národní celek hraje aktivně, dohrává souboje a Rusům je vyrovnaným soupeřem. Odměna pro svěřence Davida Bruka přišla v přesilové hře, při které otevřel skóre Jakub Lauko. Další třetina začne v 13:14.

20:00

První třetina skončila.

19:32

Dvacet osm vteřin před koncem třetiny budou mít možnost Rusové srovnat. Po icingu Čechů se hra stěhuje před Dostála.

18:46

Útočník Vojtěch Střondala nevěděl co s pukem, tak rychle vypálil a Miftachov bez problémů vyrazil puk do rohu.

17:11

17:11 Jakub Lauko (CZE) - 1:0

17:11

Česko právě vstřelilo branku!
Češi jdou do vedení! Před brankou se zjevil úplně osamocený JAKUB LAUKO. První střelu ještě Miftachov pokryl, ovšem na dorážku bekhendem už nedosáhl. Asistence: Michal Kvasnica, Matěj Pekař.

16:53

Aktivní hra Čechů se znovu vyplácí. Rusové se uchylují k faulům, nyní se hákováním provinil Michajlov (RUS).

16:30

Icing Rusů, hra se stěhuje před Miftachova.

15:32

První česká formace na chvíli zavřela soupeře do obranného pásma, ale k žádné větší šanci se národní tým nedostal.

13:30

I na druhé straně byl úspěšný Dostál. Na schovanou střelu od modré byl rychle v rozkleku a vyrazil ji před sebe.

12:44

Klejna šikovným pasem našel Kropáčka, který na nic neváhal a vystřelil. Brankář Rusů ukryl pokus do lapačky.

12:18

Ruský celek hraje v plném počtu.

11:22

Po křížném pasu Lauka střílel z první Vojtěch Střondala, ale Miftachov dokázal pokus vyrazit pravým betonem.

10:37

Další zákrok Miftachova, nyní úspěšně zasáhl proti Zábranskému.

10:30

Z dobré pozice střílel Jan Jeník, ale ruský brankář jeho střelu viděl a slovil ji do lapačky.

10:18

Šance pro Čechy otevřít skóre utkání. Žabrejev (RUS) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.

09:08

Po vypršení Jeníkova trestu se podařilo Laukovi ujet ruské obraně. Při zakončení už byl ale tísněn obránci, takže zakončil pouze bekhendem do betonu Miftachova.

08:18

Rusové přitlačili Čechy před vlastní branku a Dostál se má co ohánět, aby neinkasoval.

07:42

Českému výběru se podařilo vyhodit a nasbírat cenné vteřinky.

06:54

Hrdina prvního zápasu proti Francie Kirill Marčenko dostal nabito na svou oblíbenou pozici, ovšem golfákem minul branku Dostála.

06:47

Máme tu první trest v zápase. Jan Jeník (CZE) dostává dvě minuty za sekání.

05:37

Nepřesná rozehrávka sborné a čárový sudí píská první zakázané uvolnění v zápase.

04:53

Ruští fanoušci se dostávají do varu a zaplněná aréna skanduje "Russia, Russia".

03:38

Možnost i na druhé straně! Na Miftachova postupovali Pekař s Laukem. První jmenovaný vystřelil do betonu, jenže Lauko nedokázal pohotově zakončit a skončil s pukem za brankou.

03:16

První šance utkání! Michajlov se obratně zbavil dvou hráčů a vyslal rychlou střelu na branku. Dostál byl pozorný a zasáhl vyrážečkou.

02:08

Ke střeleckému pokusu se odhodlal Karel Plášek, ale obrana Rusů dobře zapracovala a odrazila kotouč do zadního mantinelu.

01:21

A právě Gajarský se dral do první šance zápasu, jenže zaškobrtl o soupeře a spadl na led. Sudí nevylučuje a hra pokračuje dál.

00:43

Na ledě máme druhé formace, puk je za brankou Rusů, kde o něho bojuje Gajarský.

00:01

Úvodní vhazování urvali Rusové a zakládají první útočnou akci.

00:01

Utkání právě začalo.
Češi již jsou na ledě, Rusové mají slavnostní nástup.
Start utkání se blíží, Traktor aréna se pomalu zaplňuje.
V Čeljabinsku se dá očekávat stejně jako při prvním zápase Rusů bouřlivá atmosféra. Domácí očekávají plnou arénu, která požene své oblíbence za druhým triumfem v turnaji.
Oba dnešní soupeři mají za sebou rozbruslení. Trenér českého výběru udělal po nepovedeném duelu proti Slovensku pár změn v sestavě. Na soupisku byli připsáni obránce Haš a útočník Pytlík, kteří začnou ve čtvrté formaci. V brance znovu dostal důvěru Lukáš Dostál. Rusové udělali v sestavě pouze jednu změnu, když do utkání nezasáhne útočník Kizimov.
Úvodní sestavy:

Česko: Dostál (Dvořák) – Zábranský, Dajčar, Klejna, Malík, Doktor, Adámek, Haš – Pekař, Blümel, Lauko – Gajarský, Kvasnica, Jeník – Teplý, Střondala, Plášek ml. – Pytlík, Kropáček, Sklenář – Čajka.

Rusko: Miftachov (D. Isajev) – Galeňuk, Žuravljov, Malyšev, Misjul, Romanov, Ochoťuk, Zamula, Žiljakov – Morozov, Marčenko, Ischakov – Sorkin, Rotenberg, Zavgorodnij – Dorofejev, Žabrejev, Spiridonov – Michajlov, Podkolzin.
Česko



Naopak Čechům se úvod do turnaje nepovedl. Svěřenci trenéra Bruka podlehli bratrům ze Slovenska 2:5, když prohrávali už po první třetině o tři branky. Navíc už od páté minuty se museli obejít bez obránce Malíka, který dostal trest do konce utkání. O jediné dvě branky se postarali Jakub Lauko a Karel Plášek mladší. Čechy čeká proti Rusům mimořádně složité utkání, protože domácí výběr v prvním zápase jasně naznačil, že na letošním mistrovství bude pomýšlet na nejvyšší příčky.

Nominace:

Brankáři:
Lukáš Dostál (Kometa Brno), Daniel Dvořák (Mountfield HK), Kristián Kolář (Plzeň).

Obránci:
Libor Zábranský (Kelowna, WHL), Tomáš Dajčar (Quebec, QMJHL), Jakub Adámek (Třinec), František Klejna (Karlovy Vary), Zack Malík (Sudbury, OHL), Vojtěch Doktor (Č. Budějovice).

Útočníci:
Jakub Lauko (Chomutov), Michal Kvasnica (Třinec), Karel Plášek, Adam Gajarský, Vojtěch Střondala (všichni Kometa Brno), Jan Jeník, Michal Teplý (oba Liberec), Vojtěch Kropáček (Sparta Praha), Dominik Sklenář (Mountfield HK), Petr Čajka (Zug, Švýcarsko), Matěj Pekař (Muskegon, USHL), Matěj Blümel (Waterloo, USHL).

Rusko


Ruští hokejisté vstoupili do domácího turnaje úspěšně. V prvním zápase si hravě poradili s papírově slabší Francií, kterou přehrávali po celé utkání. Zemi galského kohouta nasázeli hned sedm branek a domácí fanoušky dostali do varu. Skvěle zahrála především třetí formace sborné, ve které řádil Marchenko, jenž byl posléze vyhlášen nejlepším hráčem svého týmu. Rusové mají pro základní skupinu jasný cíl postoupit z první příčky a Češi tak proti nim budou mít těžkou práci.



Nominace

Brankáři:
Daniil Isaev (Lokomotiv), Mikhail Isaev (Ladya), Amir Miftakhov (Irbis Kazan).

Obránci
Anton Malyshev (Loko Yaroslavl), Anton Misyul (Loko Yaroslavl), Danil Zhuravlyov (Irbis Kazan), Artemiy Knyazev (Irbis Kazan), Danila Galenyuk (SKA-Neva Saint Petersburg), Nikita Okhotyuk (Ottawa-67), Alexander Romanov (Krasnaya Armiya), Bogdan Zhilyakov (Dynamo Saint Petersburg), Nikita Zorkin (Mamonty Yugry Khanty-Mansiysk), Yegor Zamula (Calgary Hitmen).

Útočníci
Ruslan Ishakov (Krasnaya Armiya), Nikita Rtischev (Krasnaya Armiya) Maxim Sorkin (Krasnaya Armiya), Nikita Rozhkov (Stalnie Lisy Magnitogorsk), Pavel Dorofeev (Stalnie Lisy Magnitogorsk), Yegor Spiridonov (Stalnie Lisy Magnitogorsk), Kirill Marchenko (Mamonty Yugry Khanty-Mansiysk),Ivan Morozov (Mamonty Yugry Khanty-Mansiysk) , Alexander Zhabreev (Dynamo Saint Petersburg) , Roman Rotenberg (Dynamo Saint Petersburg), Vladislav Mikhaylov (Dynamo Moscow), Oleg Zaitsev (Dynamo Moscow), Dmitry Zavgorodniy (Rimouski Oceanic), Semyon Kizimov (Ladya), Vasily Podkolzin (Vityaz Podolsk).
Dobrý den, zdravím vás z Traktor arény v Čeljabinsku. Od 12:30 SEČ nás čeká zajímavé utkání mezi domácími Rusy a českým celkem do osmnácti let. Ještě před začátkem si pojďme podívat, jaké týmy trenéři nominovali a jak se oběma soupeřům podařil vstup do turnaje.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

Česko – Rusko

2:3

koniec (1:0, 0:1, 1:2)

Späť na online

Góly a asistencie: 18. Lauko (Kvasnica, Pekař), 59. Střondala (Gajarský, Jeník) – 36. Morozov (Žuravljov, Žabrejev), 50. Podkolzin (Michajlov, Spiridonov), 53. Dorofejev

Česko: Dostál (Dvořák) – Zábranský, Dajčar, Klejna, Malík, Doktor, Adámek, Haš – Pekař, Blümel, Lauko – Gajarský, Kvasnica, Jeník – Teplý, Střondala, Plášek ml. – Pytlík, Kropáček, Čajka – Sklenář.

Rusko: Miftachov (Isajev) – Galeňuk, Žuravljov, Malyšev, Misjul, Romanov, Ochoťuk, Zamula, Žiljakov – Morozov, Marčenko, Ischakov – Sorkin, Rotenberg, Zavgorodnij – Dorofejev, Žabrejev, Spiridonov – Michajlov, Podkolzin.

Rozhodca: Alarie (CAN), Hoppe (GER) – Chaput (CAN), Pardatscher (ITA)

Priebeh zápasu
1. tretina
06:47 CZE 2 Jeník, sekanie
10:18 RUS 2 Žabrejev, nebezpečná hra vysokou hokejkou
16:53 RUS 2 Michajlov, hákovanie
17:11 CZE 1:0 Lauko (Kvasnica, Pekař)
Po 1. tretine
2. tretina
21:22 CZE 2 Adámek, hrubosť
21:38 RUS 2 Marčenko, hákovanie
26:08 RUS 2 Michajlov, nebezpečná hra vysokou hokejkou
30:01 CZE 2 Doktor, nedovolené bránenie
34:40 CZE 2 Gajarský, hákovanie
35:26 RUS 1:1 Morozov (Žuravljov, Žabrejev)
36:30 RUS 2 Ochoťuk, podrazenie
Po 2.tretine
3. tretina
44:51 CZE 2 Zábranský, nedovolené bránenie
49:20 RUS 1:2 Podkolzin (Michajlov, Spiridonov)
52:23 RUS 1:3 Dorofejev
53:15 RUS 2 Morozov, nebezpečná hra vysokou hokejkou
56:33 RUS 2 Zamula, nedovolené bránenie
58:10 CZE 2:3 Střondala (Gajarský, Jeník)
58:10 RUS 2 Morozov, hrubosť
Koniec