Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Villarreal CF – Celta Vigo

4:1

koniec (3:1)

28.04.2018, 20:45 • Estadio de la Ceramica (Villareal) • 35. kolo • Miroslav Revaj

: 1.91 4.0 5.3

Druhý polčas sa už niesol v jasnej réžii domáceho celku, ktorý kontroloval priebeh hry a nedopustil už žiadne zaváhanie. V nadstavenom čase sa ešte podarilo skórovať Castillejovi, ale hlavným hrdinom tohto zápasu je Bacca, ktorý zaznamenal hattrick. Stretnutie sa napokon končí výhrou domácich 4:1!

S týmto konštatovaním a už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:37:50)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

90+3. Samuel Castillejo (VLR) - 4:1

90+3

Villarreal dal gól!
Tak predsa len sme boli v druhom polčase svedkami presného zásahu. Aktívnejší domáci celok skúšal ešte v nadstavenom čase niečo vymyslieť a napokon je z tohto táto gólová situácia, keď presnú prihrávku dostal SAMUEL CASTILLEJO a presnou strelou zaznamenáva štvrtý gól domácich – 4:1!

90+1

Domáci mali k dispozícii ešte priamy kop po nedovolenom zákroku, ale centrovaná lopta pred bránu hostí opustila hraciu plochu. To už zrejme bola posledná príležitosť v tomto zápase.

90

Napokon sa ešte nadstavujú tri minúty!

89

V závere zápasu hrá Celta veľmi aktívne, hostia mali k dispozícii ďalší priamy kop. Hernández sa po ňom dostal do zakončenia hlavou, ale jeho pokus bol veľmi nepresný.

88

Do rýchleho brejku sa však dostali hosťujúci futbalisti a Wass to vyskúšal aj strelou na bránu domácich. Jeho pokus ale tesne míňa domácu bránu. Aj to je jedna z príčin prehry Celty v tomto zápase.

87

Hostia po rýchlom prechode do útoku získali rohový kop, ale jeho rýchla realizácia nič zaujímavého nepriniesla. Villarreal získava teda loptu na svoje kopačky a už len kontroluje zaver tohto stretnutia.

86

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Denis Čeryšev, prichádza Nicola Sansone.

84

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Jozabed, prichádza Emre Mor.

83

83.

83

Veľké šance na strane domácich! Čeryšev potiahol útok domáceho celku, svojou prihrávku následne našiel voľného Ünala, ktorého strelu k tyčke však Álvarez dokazal vyraziť. K odrazenej lopte sa ešte dostal motor tejto akcie Čeryšev, ale ani on loptu do brány hostí neusmernil.

82

Stále sa však v dejisku stretnutia nič zaujímavého nedeje. Zrejme sa tak už toto stretnutie len dohráva. Uvidíme, či ešte príde predsa len niečo zaujímavé v závere stretnutia.

80

Do konca riadneho hracieho času tohto zápasu ostáva približne 10 minút. Márne čakáme v druhom polčase na presný zásah, ale domácim futbalistom to určite vadiť nemusí.

79

Hviezda dnešného zápasu Bacca opustil hraciu plochu za obrovského potlesku. Domáci futbalista dnes zaznamenal hattrick, na ktorý potreboval približne 25 minút.

78

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Carlos Bacca, prichádza Enes Ünal.

76

Villarreal sa aj tak ešte pokúša miestami útočiť, ale táto centrovaná lopta pred bránu súpera doputovala len do rukavíc brankára Álvareza. Celta následne rozbieha kombináciu na svojej polovici.

75

A stále sa dá konštatovať, že obraz hry sa nemení. Priaznivcom domáceho celku to však vadiť nemusí, keďže stále platí pre nich veľmi priazniví stav 3:1!

74

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Hugo Mallo, prichádza Pablo Hernández.

72

Postupne sa už čas začína hosťujúcemu celku krátiť, Celta stále prehráva o dva góly. V druhom polčase tak čakáme na presný zásah, tempo hry oproti prvému polčasu výrazne opadlo.

71

Na centrovanú loptu si v pokutovom území najvyššie vyskočil Wass, ale jeho pokus nebol nijak nebezpečný a lopta dopadla len k domácim obrancom. Villarreal následne hru presúva ďaleko od svojej brány.

70

Celte sa teraz vydaril rýchly prechod na útočnú polovicu a hostia po svojej aktivite získavajú rohový kop. Domáci tím sa tak teraz bude musieť brániť.

69

Možno práve striedania by mohli priniesť oživenie do hry. Obaja tréneri majú k dispozícii ešte po dve výmeny a na lavičke sa určite nájdu aj ofenzívnejší hráči.

68

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Brais Méndez, prichádza Lucas Boyé.

67

Domáci kombinovali na útočnej polovici, ale nepodarilo sa im nič zaujímavého vymyslieť a loptu doputovala len k brankárovi Álvarezovi. Celta sa tak už pokúša preniknúť smerom dopredu.

66

V druhom polčase stále veľa zaujímavých momentov nesledujeme. Vyzerá to teda tak, že všetko podstatné sa udialo v prvom polčase. Ešte však nepredbiehajme, futbal vie byť nevyspytateľný.

65

Žltú kartu dostáva Samuel Castillejo (Villarreal CF).

63

K lopte sa už dostávajú hostia, ale dnes sa im v útočnej fáze nedarí. Na zmenu ešte nejaký čas ostáva, ale dianie ihrisku k zmene vôbec nenaznačuje.

62

Útočné ťaženie hostí je však teraz prerušené, pretože Lobotka sa previnil útočným faulom. Domáci sa tak stále nemajú kam ponáhľať a bezpečne kombinujú na svojej polovici.

61

Celta Vigo však ešte svoje zbrane neskladá a pokúša sa vymyslieť niečo zaujímavé, z čoho by mohol prameniť kontaktný gól. Hostí môže veľmi mrzieť tá pasáž od 35. minúty do 38. minúty, keď po zbytočných chybách inkasovali góly.

60

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Daniel Raba, prichádza Pablo Fornals.

58

Domáci aj naďalej držia hru na svojich kopačkách a darí sa im kombinovať ďaleko od svojej brány. Ešte je dostatok času do konca stretnutia, ale pri takejto hre domácich sa zdá byť o všetkom rozhodnuté.

57

Celta zahrávala po faule na Lobotku priamy kop. Centrovaná lopta však doputovala oba do rukavíc brankára domácich. Villarreal sa tak nikam neponáhľa a rozbieha kombináciu na svojej polovici.

56

Žltú kartu dostáva Manu Trigueros (Villarreal CF).

55

Hostia však opäť zbytočne stratili loptu, ale v tomto prípade už Raba presne nemieril a tak brankár Álvarez mohol ostať pokojný. Takéto straty lôpt však už dnes hostí trojnásobne mrzeli.

54

Útočné ťaženie domácich je však prerušené kvôli ofsajdu. Šancu vyraziť do útoku tak opäť dostáva tím nášho slovenského reprezentanta Stana Lobotku.

53

Menší nápor hosťujúceho celku pokračoval ďalej, ale už sa Celta k žiadnej strele na domácu bránu nedostala. Pri lopte sú už teda domáci futbalisti, ktorí sa nemajú kam ponáhľať.

52

Nasledoval tak rohový kop futbalistov Celty Vigo, ale ten už nič zaujímavého neponúkol. Hostia však ostávajú usadení na útočnej polovici.

51

51.

51

Hostia mohli znížiť na rozdiel jedného gólu! Sisto sa dostal lopte, nezaváhal a ihneď to skúšal na bránu súpera. Jeho strela bola dobre umiestnená, ale brankár Asenjo vytiahol výbornú zákrok.

50

No a tlak domácich futbalistov pokračuje ďalej. Villarreal je po celú dobu usadení na útočnej polovici a skúša niečo zaujímavé vymyslieť. Ak sa obraz hry meniť nebude, tak si dovolím tvrdiť, že o osude tohto stretnutia je rozhodnuté.

49

49.

49

Celta nepresnou prihrávkou dostala do šance domáci celok! Obrana hostí opäť výrazne chybovala, následne sa do zakončenia v pokutovom území dostal Raba, ale jeho pokus išiel tesne vedľa brány Celty.

48

Za malú chvíľu sa však domáci dostali opäť do útoku, centrovať pred bránu hostí sa snažil Čeryšev, ale lopta len opustila hraciu plochu. Opäť tak môžu ísť smerom dopredu futbalisti Celty.

47

Villarreal sa prebojoval na útočnú polovicu, ale napokon zo strany domácich prišiel len faul a tak už lopta putuje na kopačky futbalistov Celty Vigo.

46

Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, vykop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu vo svojej zostave.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas tohto zápasu je už minulosťou, videli sme v ňom veľa zaujímavého. Od úvodného výkopu bola hra vyrovnaná, ale v 13. minúte otvoril skóre zápasu Bacca. V 34. minúte sa hosťom po aktívnej hre podarilo vyrovnať zásluhou Sista, ale potom prišla veľká chvíľa CARLOSA BACCU, ktorý pridal svoje ďalšie dva góly a tak v prvom polčase zaznamenal hattrick! Villarreal CF tak po prvom polčase vyhráva na Celtou Vigo 3:1!

45

Prvý polčas sa skončil.

43

Domáci stále pokračujú vo svojej aktivite, ale obrana súpera je už teraz veľmi pozorná. Celta musí do druhého polčasu svoju hru výrazne zlepšiť.

41

Villarreal teda zahrával rohový kop, ale ten už hostia dokázali ubrániť. Pomaly sa už blíži záver prvého polčasu, pri jeho sledovaní sme sa určite nenudili.

40

Bacca hrá dnes veľký zápas! Čeryšev potiahol ďalší útočný výpad domácich futbalistov, v pokutovom území dostal loptu na autora hattricku, ale túto jeho strelu zneškodnil výborným zákrokom brankár Asenjo.

Carlos Bacca (VLR) - 3:1

38

Villarreal dal gól!
Tak to je teda zápas! Domáci sa dostávajú do vedenia o dva góly a v prvom polčase sme tak už boli svedkami štyroch gólov! Sledujeme takmer identický tretí gól domácich, keď útočníci Villarealu vpadli opäť do otvorenej obrany súpera, pred prázdnu bránu dostal presnú prihrávku CARLOS BACCA, ktorý tak zaznamenáva HATTRICK – 3:1!

37

No a domáci futbalisti pokračujú vo svojej aktivite a Celta je zamknutá na svojej polovici. Uvidíme teda, čo všetko nás ešte do konca prvého polčasu čaká.

35

Villarreal dal gól!
Dlho však vyrovnaný stav neplatil! Villarreal sa ihneď po výkope zmocnil lopty a podnikol rýchly útočný výpad, do dezorientovanej obrany hostí vpadol CARLOS BACCA, ktorý si prebral úspešnú prihrávku a zoči-voči brankárovi hostí nezaváhal – 2:1!

35

35. Carlos Bacca (VLR) - 2:1

34

34. Pione Sisto (CVG) - 1:1

34

Celta Vigo dalo gól!
Hosťom sa predsa len podarilo ešte v prvom polčase vyrovnať! Celta teraz dlho pôsobila na útočnej polovici a postupnou kombináciou sa prepracovala až pred pokutové územie. Lopta sa dostala k voľnému PIONEMU SISTOVI, ktorý spravil úspešnú kľučku a krásnou strelou prekonáva domáceho brankára – 1:1!

32

Celta sa už znova presúva na útočnú polovicu a snaží sa niečo nebezpečné vymyslieť. Domáci sa tak musia mať na pozore a vyvarovať sa každej jednej chybe.

31

Na útočnej polovici rozbiehajú svoju kombináciu hostia. Celte sa však stále v útoku moc nedarí, ale nás môže tešiť, že veľkou aktivitou hýri Stano Lobotka a španielsky komentátori jeho meno spomínajú veľmi často.

30

Tak sa teda zdá, že zápas začína opäť naberať na vysokom tempe. Ako už bolo spomínané, oba tímy bojujú o Európsku ligu a tri body do tabuľky nutne potrebujú.

28

28.

28

Aj sa tak stáva! Teraz boli blízko ku gólu domáci futbalisti. Čeryšev potiahol útočný výpad domácich, loptu poslal na voľného Rabu, ale ten sám pred brankárom hostí poslal loptu mimo bránu. Celta tak mala obrovské šťastie.

27

Villareal preberá loptu späť na svoje kopačky a tak sa presúva na útočnú polovicu. Snáď predchádzajúca situácia vyburcuje oba celky k aktívnejšiemu výkonu.

25

Lobotka potiahol loptu pred pokutové územie domácich, následne vyslal presnú prihrávku na Sista, ktorý sa poriadne oprel do strely, ale brankár Asenjo podržal domácich výborným zákrokom!

24

Villarreal dlhšie držal loptu na svojich kopačkách, ale domácim sa nevydaril prechod na útočnú polovicu a tak sú už pri lopte hostia. Celta sa musí pokúšať o útočenie, pretože stále prehráva o jeden gól.

22

Stále sa nič prevratného na ihrisku nedeje, domáci teraz držia loptu na svojich kopačkách a snažia sa kombinovať ďaleko od svojej brány. Snáď čoskoro prídu aj zaujímavejšie situácie.

20

Hostia si však musia dávať pozor aj na rýchle výpady domácich. Villarreal hrozí rýchlymi protiútokmi, ale ani tie nám nič zaujímavého neponúkajú. Po úvodnom góle tempo hry výrazne opadlo.

18

Veľmi aktívne hrá zatiaľ Stano Lobotka v drese hostí. Snaží sa zakladať útočné akcie svojho celku, ale obrana súpera je pozorná a hostí stále do ničoho vážneho nepustila.

17

Obraz hry sa nejako zvlášť nemení. Aj naďalej sú častejšie pri lopte futbalisti Celty a pokúšajú sa o vyrovnanie. Domáci ich však do žiadnych šancí nepúšťajú.

16

Stanislav Lobotka sa dostáva k lopte a snaží sa svojou aktivitou niečo zaujímavé vymyslieť. Obrana domácich sa tak musí mať na pozore pred našim veľkým talentom.

15

Hostia sa teda snažia o rýchlu odpoveď, ale nedarí sa im teraz preniknúť na útočnú polovicu. Domáci dobre bránia svoje územie a držia si tak aj svoje tesné vedenie o jeden gól.

14

Sme tak svedkami pomerne rýchleho gólu a hostia budú musieť doháňať stratu. Sledujeme však vyrovnané stretnutie a tak ešte môžme byť svedkami gólov na oboch stranách. Nechajme sa teda prekvapiť.

13

13. Carlos Bacca (VLR) - 1:0

13

Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Domáci teraz úspešne operovali na útočnej polovici a hrali veľmi aktívne. V zadných radoch hosťujúceho celku došlo k veľkej chybe, keď sa k lopte dostal zle pokrytý CARLOS BACCA a po peknom oklamaní brankára hostí posiela loptu do siete – 1:0!

12

Loptu na svojich kopačkách momentálne držia hostia, ale nedarí sa im v prechode do útoku. Villarreal dobre napáda rozohrávku a tak má Celta veľké problémy.

11

Útočné výpady sa opäť striedajú na oboch stranách, oba tímy potrebujú bodovať a tak idú aktívne za troma bodmi. Stretnutie sa však stále ešte len rozbieha a stať sa môže čokoľvek.

10

Celta Vigo operovala na útočnej polovici a s loptou sa postupne dostala až do pokutového územia. Tam zo strany hostí však prišiel len nafilmovaný pád a tak hostia loptu strácajú.

9

Po tomto rohovom kope už nič zaujímavého nenasledovalo a tak sa k lopte dostávajú hostia. Domáci sa vracajú späť na svoje územie, pretože hostia sa pokúšajú o útočný výpad.

8

Je tu prvá zaujímavá situácia v tomto zápase! Po rohovom kope sa lopta dostala na zadnú tyč, tam sa do hlavičkového zakončenia dostal Bacca, ale brankár hostí Alvarez loptu vyráža na ďalší rohový kop.

7

S rohovými kopmi sa nám teraz roztrhlo vrece. Po rýchlom prechode na útočnú polovicu získavajú domáci futbalisti svoj druhý rohový kop v tomto zápase. Celta sa tak teraz bude musieť brániť.

6

Hosťujúci celok si už takisto mal možnosť vyskúšať rohový kop. Napokon sa však nič zaujímavého nezrodilo, pretože lopta od rohovej zástavky opustila hraciu plochu.

5

Aj pred domácu bránu sme sledovali centrovanú loptu z ľavej strany, ale obrana Villarrealu si s touto situáciou takisto poradila. Celta ešte ostáva usadená na útočnej polovici.

4

Rohový kop sa podarilo hosťom úspešne ubrániť a už postupne vyvážajú loptu do bezpečia. Domáci však vysoko napádajú rozohrávku svojho dnešného súpera.

3

Hostia na útočnej polovici nič zaujímavého nevymysleli a tak sa dopredu dostali domáci futbalisti. Po zrazenom centri do pokutového územia získava Villarreal prvý rohový kop v tomto zápase.

2

Celta aj naďalej drží loptu úspešne na svojich kopačkách a presúva sa na útočnú polovicu. Domáci sa tak v úvode stretnutia musia brániť a vyvarovať sa každej chybe.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hosťujúci futbalisti. Villarreal nastupuje na tento zápas v žltých dresoch, Celta zvolila modrú kombináciu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa čoskoro začne!
Príjemný sobotný večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami Villarreal CF a Celta Vigo v rámci španielskej Primera Division už veľa času neostáva. V základnej zostave hostí sa už tradične nachádza aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka. Na lavičke Celty je pripravený zasiahnuť do hry Róbert Mazáň.

Obom tímom ide ešte o dôležité body, pretože bojujú o priečky zaručujúce účasť v Európskej lige a tak sa určite môžme tešiť na zaujímavé stretnutie. Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Álvaro González, V. Ruiz, Antonio Rukavina – Trigueros, Hernández – Castillejo, Raba, Čeryšev – Bacca

Náhradníci: Andrés Fernández – Bonera, J. Costa, Fornals, Morlanes, N. Sansone, Ünal

Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Sergi Gómez, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed, Sisto – Gómez, Méndez

Náhradníci: Blanco – Boyé, Fontàs, P. Hernández, Mazáň, Mor, Molina

Rozhodca: Alberola – Hernández, Cerdán
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Villarreal CF a Celta Vigo. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45.

Cez víkend opäť pokračuje aj španielska Primera Division. Na Estadio de la Ceramica vo Villarreale budeme svedkami súboja tímov z prvej polovice tabuľky.

Villarreal CF:
Domáci futbalisti majú na svojom konte 51 bodov a tak sa nachádzajú na 6. mieste a stále teda ešte tvrdo bojujú o účasť v Európskej lige. Posledná forma domácich je navyše veľmi kolísavá, ale v minulom zápase dokázal Villarreal zvíťaziť doma s Leganes 2:1.

Celta Vigo:
Hosťujúci futbalisti majú na svojom konte 45 zápasov a tak sa nachádzajú na 10. mieste, čiže okupujú pokojný stred tabuľky. Posledná forma tohto mužstva je takisto dosť kolísavá, v minulom zápase Celta remizovala 1:1 na domácej pôde s Valenciou.

Tabuľkové postavenie do úlohy favorita stavia domáci celok. Uvidíme ako to napokon celé dopadne, ale určite nás čaká zaujímavé stretnutie. Jeho priebehom vás prostredníctvom nášho prenosu bude sprevádzať Miroslav Revaj.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

Villarreal CF – Celta Vigo

4:1

koniec (3:1)

Späť na online

Góly: 13. Bacca, 35. Bacca, 38. Bacca, 90+3. Castillejo – 34. Sisto

Karty:   56. Trigueros (VLR), 65. Castillejo (VLR)

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Álvaro González, V. Ruiz, Antonio Rukavina – Trigueros, Hernández – Castillejo, Raba (60. Fornals), Čeryšev (86. N. Sansone) – Bacca (78. Ünal).
Náhradníci: Andrés Fernández – Bonera, J. Costa, Fornals, Morlanes, N. Sansone, Ünal.

Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo (74. P. Hernández), Cabral, Sergi Gómez, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed (84. Mor), Sisto – Gómez, Méndez (68. Boyé).
Náhradníci: Blanco – Boyé, Fontàs, P. Hernández, Mazáň, Mor, Molina.

Rozhodca: Alberola – Hernández, Cerdán