Menu

Futbal

Niké liga

MŠK Žilina – MFK Ružomberok

3:0

koniec (1:0)

28.04.2018, 17:00 • Pod Dubňom, Žilina • 7 • O titul • Miroslav Revaj

Tipsport: 1.33 5.13 8.85

V druhom polčase už prevzali aktivitu do svojich rúk domáci futbalisti a podarilo sa im pridať ešte dva presné zásahy, o ktoré sa postarali Mihalík a svoj druhý gól v tomto zápase zaznamenal Mráz. Žilina teda vyhráva toto stretnutie 3:0 a posúva sa späť na štvrté miesto.

To je už z mojej strany všetko, prajem vám všetkým ešte pekný zvyšok soboty. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:53:54)

90+1

Koniec zápasu.

90

90. Samuel MRÁZ - 3:0

90

Žilina dala gól!

Tak predsa len ešte prišiel jeden presný zásah a dáva ho domáci celok. Hostia sa ešte pokúšali v závere zápasu ničo vymyslieť a Žiline sa podarilo vpadnúť do otvorenej obrany. Holúbek dostal presnú prihrávku na hranicu pokutového územia, následne posunul loptu na SAMUELA MRÁZA a ten dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 3:0!

89

Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní. Uvidíme, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca tohto zápasu Boris Marhefka.

88

Pred pokutovým územím sa dostal k strele Takáč, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a tak bránu domácich nijak neohrozil. Domáci sa už nemusia nikam ponáhľať.

87

V závere zápasu sa hra prelieva z jednej strany na druhú. Stále to však na drámu zo strany hostí nevyzerá, do konca zápasu ostávajú posledné minúty.

86

Žilina sa v prípade dnešného víťazstva posunie naspäť na štvrtú pozíciu. Tú zatiaľ okupuje Trenčín, ktorý dnes vyhral v Dunajskej Strede presvedčivo 3:0 a dal tak zároveň šancu Trnave, aby dnes rozhodla o svojom titule.

85

Sledovali sme rýchly prechod domáceho celku na útočnú polovicu, následne sa do zakončenia v pokutovom území dostal Mráz a Macík predviedol vynikajúci zákrok. Aj keby ho však nevytiahol, gól by kvôli ofsajdu neplatil.

84

Ružomberčania už zrejme aj trocha šetria sily na finále slovenského pohára, ktoré sa odohrá budúci týždeň v utorok. To sa uskutoční v Trnave a súperom Ružomberka bude Slovan. Aj toto stretnutie veľa napovie z hľadiska pôsobenia našich klubov v Európskej lige.

83

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Jánošík, prichádza Jakub Holúbek.

82

Predsa len sa ešte Ružomberok prebojoval do pokutového územia domácich, ale tam sa už lopta dostala len na kopačky žilinských futbalistov.

81

Hosťujúcemu celku sa nedarí v prechode do útoku, lopta sa dostáva až k brankárovi Macíkovi. Blíži sa teda už záver tohto zápasu a zatiaľ to vyzerá, že už nič prevratného neuvidíme.

80

Zo strany domácich však teraz prišiel faul od nového hráča na ihrisku Bichakhchyana na Menicha a tak sa k lopte dostáva na svojej polovici Ružomberok.

79

Postupnými prihrávkami sa už Žilina presúva na útočnú polovicu a stále drží loptu na svojich kopačkách. Domácim už zrejme takýto stav zápasu vyhovuje.

78

Ofsajd zastavil tento útočný výpad hosťujúceho celku. Domáci sa tak už nikam neponáhľajú a znova kombinujú na svojej polovici, do výmeny lôpt sa zapája aj brankár Volešák, ktorý si robí zálusk na čisté konto.

77

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Michal Škvarka, prichádza Vahan Bichakhchyan.

75

Domáci teraz presúvajú kombináciu na vlastnú polovicu, nemajú sa kam ponáhľať. Hostia sa ešte snažia o vysoké napádanie, ale Žilina dnes veľa chýb v rozohrávke nerobí.

74

Nebezpečnejší sú stále domáci futbalisti a pribúda ich počet útočný výpadov. Ružomberok sa tak musí brániť a skóre 0:2 z jeho pohľadu už pre hostí neveští nič dobré.

73

Sledovali sme ďalšiu rýchlu útočnú akciu po pravej strane od domácich futbalistov. Táto prihrávka do pokutového územia však putovala iba do rukavíc brankára Macíka.

72

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Ivan Santiago Diaz, prichádza Viktor Pečovský.

71

Dlho si však hosťujúci celok loptu neužil a tak už kombinujú na útočnej polovici domáci futbalisti. Žilina sa určite nemá kam ponáhľať a snaží sa udržať vedenie o dva góly.

70

Táto útočná akcia domácich je prerušená postranným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd Jánošíka. K lopte sa teda dostávajú futbalisti Ružomberka.

69

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Ján Maslo, prichádza Michal Jonec.

68

Žltú kartu dostáva Ivan Santiago Diaz (MŠK Žilina).

66

Domáci mali teraz k dispozícii aj rohový kop, ale ten sa podarilo hosťujúcemu celku bezpečne ubrániť. Smerom dopredu sa tak už snaží preniknúť Ružomberok.

65

Žilina hrá momentálne aktívnejšie a opäť sa drží na útočnej polovici. Hostia sa tak stále musia brániť a to už prehrávajú o dva góly, takže sa stretnutie lepšie vyvíja pre domácich futbalistov.

64

64. Jaroslav MIHALÍK - 2:0

64

Žilina dala gól!

Domáci sa po aktívnej hre dostávajú do vedenia o dva góly! Ružomberok stratil loptu v strede poľa a tak sa Žilina dostala do rýchleho protiútoku. Presnou prihrávkou bol smerom dopredu vysunutý Škvarka, ktorý loptu potiahol až do pokutového územia, tam našiel úplne voľného JAROSLAVA MIHALÍKA a ten pohodlne upratal loptu do siete – 2:0!

63

Dnešné stretnutie sleduje 1508 divákov.

62

Po peknom prechode pred pokutové územie sa do zakončenia na bránu hostí dostal Jánošík, ale jeho strela napokon skončila len na dobre postavenom obrancovi Ružomberka.

61

Domáci už opäť kombinujú na útočnej polovici a držia tak hru ďaleko od svojej brány. Ružomberok sa musí teda momentálne brániť a skôr by potreboval útočiť, lebo skóre hrá stále v jeho neprospech.

60

V pokutovom území domácich sa do zakončenia dostal Kostadinov, ale v dobrej pozícii premrhal situáciu na presné zakončenie a tak sa stav zápasu nemení ani v tomto prípade.

59

59. Kubík neprekonal Macíka

59

Žilina mohla navýšiť svoje vedenie! Po rýchlom prechode na útočnú polovicu sa k prihrávke v pokutovom území dostal Kubík, ale tomu sa nepodarilo Macíka prekonať prízemnou strelou.

58

Až teraz sa podarilo Ružomberku usadiť na súperovej polovici, ale do zakončenia sa hostia stále nedostávajú. Následne však prichádza lacná strata v podaní hostí a dopredu idú znova domáci.

57

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Kristi Qose, prichádza Branislav Ľupták.

55

Domáci si však musia dávať pozor na rýchle brejky svojho súpera, ale Ružomberok sa už dlhšiu dobu nedostal až na dostrel žilinskej brány.

54

Aj naďalej sa darí domácemu celku kombinovať na súperovej polovici, ale žiadne zaujímavé situácie nesledujeme. To však futbalistom Žilina vadiť nemusí, stále si držia svoje tesné vedenie o jeden gól.

53

Priamy kop rozohrali domáci futbalisti nakrátko a snažia sa tak udržať na útočnej polovici. Hostia však vysoko napádajú snahu domácich a tak to Žilina na súperovej polovici nemá ľahké.

52

Žltú kartu dostáva Šimon Kupec (MFK Ružomberok).

52

Rýchly protiútok prišiel zo strany domáceho celku a hostia sa dopustili nedovoleného zákroku na Hancka. Žilina tak získava priamy kop na útočnej polovici.

51

Do útoku sa však teraz dostali aj domáci futbalisti, v pokutovom území hostí vznikla veľmi neprehľadná situácia, ale zakončenie od Mráza bolo z ofsajdovej pozície.

50

Zatiaľ teda čakáme na prvú zaujímavejšiu situáciu v druhom polčase, aktívnejšie hrajú hostia, ale domáci ich do žiadnej šance nepúšťajú.

49

Postupne sa však už futbalisti hosťujúceho celku presúvajú na útočnú polovicu a tak sa domáci budú musieť mať na pozore. Stále je ešte všetko otvorené a náskok jedného gólu je vždy zradný.

48

Pri lopte sú už práve hostia, ktorí však zatiaľ kombinujú len na svojej polovici. Druhý polčas sa stále ešte len rozbieha a tak sa nemusia nikam ponáhľať.

47

Druhý polčas tohto zápasu je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali domáci futbalisti. Norbert Hrnčár spravil vo svoje zostave napokon jednu zmenu, Ružomberok musí doháňať stranu na domácich futbalistov.

46

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Štefan Gerec.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Skončilo sa prvé dejstvo tohto zápasu a v ňom sme napokon videli aj jeden presný zásah. Do zápasu lepšie vstúpil Ružomberok, prvých 10 minút hral určite aktívnejšie, ale postupne sa hra začala vyrovnávať a nebezepčné šance pribúdali aj na strane domácich. Jedna z nich v 30. minúte aj skončila gólom, keď sa dokázal presadiť Mráz a tak Žilina vyhráva po prvom polčase 1:0. Všetko je však ešte do druhého polčasu otvorené, oba tímy hrajú veľmi aktívne.

Druhý polčas sa začne približne o 18:02.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Toto však už gólom mohlo skončiť! Kubík si prebral úspešnú prihrávku v pokutovom území, následne našiel presnou prihrávkou dobre postaveného Mihalíka, ale toho dokázal vynikajúco vychytať brankár Macík!

44

Veľa nechýbalo a takmer som to mohol zakríknuť! Domácim sa vydarila rýchly útočná akcia po pravej strane, následne sa lopta dostala k Jánošíkovi, ale jeho prihrávka z vnútra pokutového územia pred bránu hostí nenašla nikoho z jeho spoluhráčov.

43

Ružomberok sa ešte snaží niečo vymyslieť, ale domáci futbalisti svojho súpera k ničomu nepúšťajú. Už to teda vyzerá, že v prvom polčase svedkami presného zásahu nebudeme.

42

Domáci sa pekne presunuli na útočnú polovici, po úspešnej výmene lôpt dokázal Mihálik poslal prihrávku pred bránu hostí na Káčera, ale ten loptu dopravil do siete z jasného ofsajdu a tak sa skóre zápasu nemení.

41

Záver prvého polčasu sa už nezadržateľne blíži, tempo hry začína mierne opadať. Stále však sledujeme pekný útočné výpady na oboch stranách a tam sme určite ešte zvedaví, či príde nejaký zaujímavý moment do hvizdu hlavného rozhodcu, ktorý tak ukončí prvý polčas.

40

Hosťujúci celok však teraz často chybuje vo svojej rozohrávke a tak sa dopredu dostali znova domáci futbalisti. Mrázovi však v rozhodujúcej chvíli lopta nešťastne ušla a tak sme už nič zaujímavého nevideli.

39

Rohový kop hostia ubránili bez menšieho problému a už sa pokúšajú o útočný výpad. Domáci držia svoje tesné vedenie o jeden gól a tak môžu trošku zo svojej aktivity upustiť.

38

Opäť sa však domáci prepracovali až do pokutového územia, Jánošík svojou aktivitou vybojoval ďalší rohový kop. Postranný rozhodca síce signalizoval odkop od brány, ale hlavný rozhodca Marhefka poopravil jeho rozhodnutie.

37

Do pokutového územia hostí smerovala dlhá prihrávka na Kubíka, ale pri lopte bol skorej brankár Macík a loptu si už prebral do svojich rukavíc. Dopredu tak môžu skúsiť ísť futbalisti Ružomberka.

36

Aj naďalej však sledujeme vyrovnaný obraz hry, oba tímy sa ešte v záverečnej časti prvého polčasu snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Oba celky aj vysoko napádajú rozohrávku svojho súpera.

35

Ružomberok dlho kombinoval na útočnej polovici a boli sme tak svedkami centrovanej loptu do pokutového územia domácich. Tam sa k zakončeniu dostal Kunca, ale jeho pokus bezpečne kryje Volešák, ktorý si pripísal veľmi dôležitý zákrok.

33

Tento rohový kop už hostia ubránili, získavajú loptu na svoje kopačky a môžu sa pokúsiť vyraziť smerom dopredu. Domáci sa tak sťahujú späť na svoje územie.

32

Loptu do pokutového územia hostí potiahol Kubík a po jeho zrazenom centri získavajú domáci futbalisti ďalší rohový kop. Ružomberok sa tak bude musieť opäť brániť.

31

Domáci pokračujú vo svojej útočnej aktivite, strelený gól im určite dodal množstvo síl do záverečnej časti prvého polčasu. Žilina si však musí dávať pozor na výpady svojho súpera.

30

30. Samuel MRÁZ - 1:0

30

Žilina dala gól!

No a je tu otvárací gól tohto stretnutia! Žilina zahrávala spomínaný rohový kop a domáci dosiahli trocha kuriózny gól. V pokutovom území sa dostal k strele Hancko, za ktorého pokusom sa Macík natiahol a lopta sa od tyčky odrazila do jeho nôh, následne sa lopta dostala vďaka tomu k voľnému SAMUELOVI MRÁZOVI a ten ju už upratal do siete – 1:0!

29

Vynikajúci zákrok však teraz musel presvieť teraz Macík! Po skvelej strele pod brvno od Káčera vytiahol brankár hostí super zákrok a loptu vyráža na rohový kop.

28

Postupne sa útočné výpady striedajú na oboch stranách a tak sledujeme vyrovnané stretnutie. Rozhodovať tak zrejme v tomto zápase budú maličkosti.

26

Menší nápor domácich už ustál a tak sa k lopte dostávajú hostia. Ružomberku sa však teraz nedarí v prechode do útoku, aj domáci vynikajú prácou v defenzíve.

25

Potupne teda začínajú preberať aktivitu na svoju stranu domáci futbalisti, ale obrana súpera úspešne vzdoruje a všetko včas vyrieši. Držanie lopty teraz hovorí v prospech Žiliny.

24

Tento rohový kop rozohral Mihálik a jeho centrovaná lopta putovala až pred bránu hostí. Tam sa do zakončenia dostáva Hancko, ale loptu netrafil ideálne a tak z toho šanca pre domácich nebola.

23

Ružomberok sa teraz bude musieť brániť pri rohovom kope. Domácim čoraz viac začínajú vychádzať rýchle útočné výpad a obrana hostí má tak plné ruky práce.

22

Zaujímavejších situácii tak stále pribúda, tempo zápasu však nieje až tak vysoké. Oba tímy sa zrejme boja trošku aj zariskovať, ale na takéto uvažovania je ešte dostatok času.

21

21. Macík bol pozorný

21

Toto už vyzeralo nebezpečnejšie zo strany domácich! Najprv musel brankár hostí Macík odvraciať veľmi nebezpečný center, potom sa obrane Ružomberka nepodarilo upratať loptu do bezpečia a tak na čiare musel znova zasahovať brankár Macík!

20

No a podobná situácia sa zrodila aj o pár sekúnd neskôr. V tomto prípade však zakončoval Mihalík, ale jeho slabučký pokus doputoval len do rukavíc brankára Macíka. Hra sa tak už postupne vyrovnáva.

19

Škoda pre domácich, túto situáciu išlo zakončiť aj lepšie. Mráz našiel v pokutovom území hostí presnou prihrávkou Káčera, ale ten z dobrej pozície loptu ideálne netrafil a poslal ju len mimo brány hostí.

18

V pokutovom území domácich padol na zem Kostadinov, ale v tomto prípade sa pokutový kop pískať jednoznačne nemohol. Šancu preniknúť smerom dopredu tak teraz získavajú domáci futbalisti.

17

Ani táto situácia nič zaujímavého neponúkla, k lopte sa dostáva Kubík a už sa snaží rozvinúť útočnú akciu domáceho celku. Ružomberok však domácich ďaleko nepúšťa.

16

Aj realizáciu tohto rohového kopu si zobral na starosť tradičný exekútor Erik Daniel a po jeho centri tu je ďalší rohový kop pre Ružomberok. Momentálne tak prebieha tlak hosťujúceho celku.

15

Erik Daniel sa dostal k lopte a po jeho centrovanej lopte pred bránu domácich získava Ružomberok rohový kop. Domáci sa tak budú musieť opäť brániť.

14

Ružomberok momentálne kombinuje len na svojej polovici, ale znova sa domáci celok snaží o vysoké napádanie a vybojovať si tak loptu na svoje kopačky. Útok hostí však stále pokračuje.

13

Po zisku lopty sa už domáci snažili o rýchly útočný výpad, Diaz vysunul dopredu dlhou prihrávkou Mráza, ale lopta doputovala len za postrannú čiaru a tak sme ani teraz nič zaujímavého nevideli.

12

Hosťujúci celok sa opäť postupne presúva na útočnú polovicu, ale vysoké napádanie od domácich im neumožňuje nič zaujímavejšieho vymyslieť. Žilina je však v úvode stretnutia stále pasívnejším celkom.

11

Sledovali sme druhý rohový kop hostí v tomto zápase. Od rohovej zástavky centroval Erik Daniel, ale následné zakončenie futbalistov Ružomberka nebolo presné.

10

Postupne sa však Žilina presunula až na polovicu svojho dnešného súpera, ale zo strany domácich už nič zaujímavého neprišlo. Ružomberok sa tak dostáva k lopte a snaží sa postupný prechod do útoku.

9

K lopte sa však už dostávajú aj domáci futbalisti, ale im sa v prechode na útočnú polovicu nedarí. Hostia sa navyše snažia o vysoké napádanie domácej rozohrávky.

8

Zatiaľ teda pôsobia aktívnejším dojmom hráči Ružomberka. V zostave hostí však vidíme viacero experimentov, zrejme to je zámer pred finále slovenského pohára, ktoré sa odohrá 1.5 a súperom Ružomberka bude Slovan.

7

Je tu prvá veľká šanca v tomto zápase! Ružomberku sa vydaril rýchly prechod na útočnú polovicu, Kunca potiahol loptu do pokutového územia, pekne si zasekol obrancu a jeho strelecký pokus skončil na spojnici!

5

V pokutovom území hosťujúceho celku sa do zakončenia hlavou dostal Jánošík, ale jeho pokus smeroval len vysoko nad bránu Ružomberka. K výkopu sa tak už chystá brankár Macík.

4

Svoj prvý rohový kop v zápase si už vyskúšali aj domáci futbalisti, ale centrovaná lopta sa dostala len na hlavu Jána Masla a ten ju upratal do bezpečia. Žilina ešte ostáva na útočnej polovici.

3

Hostia sa pokúšali o ďalší prienik na útočnú polovicu, ale teraz sa už Ružomberok prezentoval iba nepresnou prihrávkou a tak majú šancu niečo vymyslieť domáci futbalisti.

2

V úvode stretnutia sledujeme veľký tlak Ružomberka. Po rohovom kope ešte hostia dlhšiu dobu operovali na útočnej polovici, ale domáci aj so šťastím presunuli hru ďalej od svojej brány.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Ružomberka. Hosťujúci celok sa okamžite presunul na útočnú polovicu a center pred bránu domácich odvracia Vallo na rohový kop.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa čoskoro začne!
Príjemný sobotný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku nadstavbového stretnutia Fortuna ligy o titul medzi mužstvami MŠK Žilina a MFK Ružomberok už veľa času neostáva zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Aj toto stretnutie je pre oba tímy dôležité, pretože bojujú o Európsku ligu, aj keď Ružomberok sa tam môže dostať cez slovenský pohár, čo by túto situáciu ešte viacej zamotalo. Toto krajské derby z pozície rozhodcov povedú páni Boris Marhefka – František Ferenc, Martin Špivák – Peter Kráľovič. Pod Dubňom v Žiline panuje veľmi príjemné slnečné počasie a už sa teda čaká len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Tesne pred výkopom sa vám tak opäť prihlásime.

Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

MŠK Žilina: Volešák – Vallo, Králik, Hancko, Kubík – Káčer, Diaz, Škvarka (C) – Jánošík, Mráz, Mihalík

Náhradníci: Mandous – Niňaj, Balaj, Pečovský, Holúbek, Bichakhchyan, Chvátal

MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Maslo (C), Menich, Kupec – Takáč, Qose, Kostadinov – Daniel, Čapek, Kunca

Náhradníci: Urminský – Gerec, Maslo, Jonec, Pikk, Ľupták, Gešnábel

Rozhodca: Boris Marhefka – František Ferenc, Martin Špivák – Peter Kráľovič
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MŠK Žilina a MFK Ružomberok. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

Fortuna liga sa presúva do svojej ďalšej časti, v skupine o titul ostáva dohrať už len štyri zápasy a ešte je tak v hre 12 bodov. Pod Dubňom budeme svedkami krajského derby.

MŠK Žilina:
V skupine o titul patrí domácim futbalistom 44 bodov a tak sa nachádzajú na 4. mieste, pričom na tretí Slovan strácajú domáci už 6 bodov. Táto strata sa však ešte dá dohnať, ale nebude to záležať len do domácich. Žilina sa naposledy predstavila v dvojzápase proti Dunajskej Strede, ale ani v jednom meraní síl neuspela, keď prehrala 1:3 a 2:3 a tak ešte prakticky dopomohla DAC zabojovať o titul.

MFK Ružomberok:
Hostia sa krčia na poslednom mieste v skupine o titul, teda na šiestom mieste. Na svojom konte majú 37 bodov a na piaty Trenčín stráca Ružomberok 5 bodov, takže aj táto strata sa ešte dá dohnať. V poslednom dvojzápase sa hostia predstavili proti lídrovi z Trnavy, keď najprv prehrali na jeho pôde 1:0 a potom prišla domáca remíza 0:0.

Do úlohy favorita tohto zápasu stavajú papierové predpoklady domáci celok. Ako však už bolo spomenuté, jedná sa o derby stretnutie a tak nás určite čaká veľa zaujímavého. Stretnutie vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

MŠK Žilina – MFK Ružomberok

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 30. Mráz, 64. Mihalík (Škvarka), 90. Mráz (Holúbek)

Karty:   68. Diaz (ZIL) – 52. Kupec (RUZ)

MŠK Žilina: Volešák – Vallo, Králik, Hancko, Kubík – Káčer, Diaz (72. Pečovský), Škvarka (C) (77. Bichakhchyan) – Jánošík (83. Holúbek), Mráz, Mihalík.
Náhradníci: Mandous – Niňaj, Balaj, Pečovský, Holúbek, Bichakhchyan, Chvátal.

MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Maslo (C) (69. Jonec), Menich, Kupec – Takáč, Qose (57. Ľupták), Kostadinov – Daniel (46. Gerec), Čapek, Kunca.
Náhradníci: Urminský – Gerec, Maslo, Jonec, Pikk, Ľupták, Gešnábel.

Rozhodca: Boris Marhefka – František Ferenc, Martin Špivák – Peter Kráľovič

Diváci: 1508