Menu

Futbal

Majstrovstvá sveta

Anglicko – Panama

6:1

koniec (5:0)

24.06.2018, 14:00 • Štadión Nižný Novgorod, Nižný Novgorod • Skupina G • Miroslav Revaj

Tipsport: 1.23 6.49 17.3

78

78. Felipe Baloy (PNM) - 6:1

78

Tím Panama práve strelil gól!
Výbuch radosti fanúšikov Panamy! Táto krajina sa dočkala svojho prvého gólu na šampionáte v Rusku. Panama zahrávala priamy kop na súperovej polovici, v pokutovom území sa k lopte dostal striedajúci FELIPE BALOY a peknou strelou pripravil Pickforda o čisté konto – 6:1!

62

62. Harry Kane (ENG) - 6:0

62

Anglicko dalo gól!

Teraz aj veľké šťastie hralo s Anglickom pri tomto góle! Loftus-Cheek potiahol loptu pred pokutové územie a odhodlal sa k slabšej strele, jeho pokus však zasiahol pätu HARRYHO KANEA, od ktorého sa loptu šťastne dokotúľala do brány a anglický kapitán zaznamenal hattrick v tomto zápase, čím dostáva Anglicko do vedenia 6:0!

45+1

45+1. Harry Kane (ENG) - 5:0

45+1

Anglicko dalo gól!

Aj v tomto prípade si loptu na biely bod postavil kapitán HARRY KANE a tým istým spôsobom premieňa aj druhú penaltu v tomto zápase a posiela Anglicko do vedenia 5:0! Penedo si teraz vybral opačnú stranu a tak inkasuje už piaty gól v tomto zápase, čo mu na nálade určite nepridá.

40

40. John Stones (ENG) - 4:0

40

Anglicko dalo gól!

Deštrukcia Panamy v prvom polčase pokračuje ďalej! Anglicko zahrávalo priamy kop, po ktorom sa centrovaná lopta dostala až pred bránu súpera, tam najprv dokázal výborne zasiahnuť brankár Penedo proti strele od Sterlinga, ale odrazená lopta sa dostala na hlavu JOHNA STONESA a ten dáva svoj druhý gól v tomto zápase, čím posila Anglicko do vedenia 4:0! Sledovali sme krásne nacvičený signál Three Lions.

36

36. Jesse Lingard (ENG) - 3:0

36

Anglicko dalo gól!

Tretí gól v sieti Panamy a o osude tohto zápasu sa zdá byť rozhodnuté! Anglicko dlho kombinovalo na útočnej polovici, postupne sa presunulo až pred pokutové územie svojho súpera, kde sa lopty zmocnil JESSE LINGARD a ukážkovou strelou do hornej časti brány posiela Three Lions do vedenia 3:0!

22

22. Harry Kane (ENG) - 2:0

22

Anglicko dalo gól!

Loptu si na biely bod postavil kapitán Anglicka HARRY KANE a krásnou strelou posiela svoj celok do vedenia 2:0! Penedo síce uhádol smer strely, ale na presne umiestnenú strelu od Kanea nemal šancu. Panama je tak už vo vážnych problémoch.

8

8. John Stones (ENG) - 1:0

8

Anglicko dalo gól!

Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Menší nápor Anglicka sa končí gólom v sieti Panamy, ktorá nedokázala ubrániť túto štandardnú situáciu. Trippier centroval od rohovej zástavky pred bránu súpera, lopta dopadla na hlavu nestráženého JOHNA STONESA a ten svojim prvým reprezentačným gólom otvára skóre tohto zápasu a posiela Anglicko do vedenia 1:0!

Anglicko – Panama

6:1

koniec (5:0)

Späť na online

Góly: 8. Stones, 22. Kane (pen.), 36. Lingard, 40. Stones, 45+1. Kane (pen.), 62. Kane – 78. Baloy

Karty:   23. Loftus-Cheek (ENG) – 10. Cooper (PNM), 45. Escobar (PNM), 72. Murillo (PNM)

Anglicko: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier (70. Rose), Loftus-Cheek, Henderson, Lingard (63. Delph), Young – Kane (C) (63. Vardy), Sterling.
Náhradníci: Pope, Butland – Alexander-Arnold, Cahill, Delph, P. Jones, Rose, Alli, Dier, Rashford, Vardy, Welbeck.

Panama: Penedo – Murillo, Torres (C), Escobar, Davis – Bárcenas (69. Abdiel Arroyo), Cooper, G. Gómez (69. Baloy), Godoy (64. Ávila), Rodríguez – Pérez.
Náhradníci: Calderón, Á. Rodríguez – Baloy, Abdiel Arroyo, Cummings, Machado, Díaz, Pimentel, Ovalle, Tejada, G. Torres, Ávila.

Rozhodca: Grisha (Egypt) – Achik (Maroko), Ahmed (Súdán)