Menu

Futbal

Slovenský pohár - Slovnaft cup

OŠK Švošov – AS Trenčín

3:6

koniec (1:3)

05.09.2018, 16:30 • OŠK Švošov • 4. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 18.0 16.0 1.01

Aj druhý polčas ponúkol divákom presné zásahy. Švošov zaznamenal famózny vstup do druhého polčasu, keď v 48. minúte znížil na 2:3. Domáci pokiaľ vládali, tak predvádzali veľmi sympatický výkon a nezastavili ich ani ďalšie góly súpera. Do 66. minúty domáci prehrávali stále len o jeden gól, ale napokon sa zrodilo víťazstvo Trenčínu 6:3! Domáci futbalisti ako aj celá obec si však toto stretnutie poriadne užili, veľkému favoritovi nasúkali tri góly a tak sa nemajú za čo hanbiť. Trenčín podľa očakávania teda postupuje v pohári ďalej.

S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:27:31)

90

Koniec zápasu.

89

Do konca druhého polčasu ostáva posledná minútka, zrejme sa už nadstaveného času nedočkáme, domáce tribúny už tlieskajú.

88

Vstávanie do roboty však bude pre domácich zajtra veľmi náročné. Takéto stretnutie však tak často nehráte a s tým sú teda spojené aj určité náležitosti po skončení stretnutia.

87

Už aj únava domácich futbalistov kúskuje toto stretnutie, po každom kontakte padajú na zem. O pár minút však budú môcť toto stretnutie poriadne osláviť.

86

Domáci hlásateľ už pomaly poskytuje aj určité organizačné pokyny. Zápas sa už len dohráva, zrejme sa ani nebude nadstavovať. Švošov si však dnes toto stretnutie určite poriadne užil.

85

Žltú kartu dostáva Ertl (OŠK Švošov).

84

Veľká bojovnosť dnes zdobila domáci celok, ešte v 53. minúte Švošov prehrával len o jeden gól. Pri pohľade na zostavu Trenčína to je určite veľké prekvapenie.

83

Žltú kartu dostáva Umeh (AS Trenčín).

81

Z pravej strany smeroval celkom zaujímavý center pred bránu domáceho tímu, ale Mance v tomto prípade nezakončil presne. Domáce tribúny už troška stíchli, zrejme si užívajú to spomínané pivo, ktorého je dostatok. Dnes to vyzerá na poriadnu veselicu v Švošove.

80

Ešte približne desať minút potrvá veľký futbalový sviatok na Švôšove. Domáci fanúšikovia sa stále bavia futbalom, aj keď už guláš došiel. Piva je vraj ešte dostatok, takéto stretnutie bude treba osláviť.

79

Domáci hlásateľ teraz poriadne pobavil divákov! Ohlásil striedanie a bezproblémovo vyslovil meno Chukwuemeka Chukwugozie Umeh. Následne si zakričal: dal som to!

79

Striedanie v tíme OŠK Švošov: z ihriska odchádza J. Roštek, prichádza Ertl.

78

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Zubairu, prichádza Umeh.
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Yem, prichádza Slávik.
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Bukari, prichádza Kvocera.

77

Ako som však spomínal, na domácich futbalistoch bádať veľkú únavu. Predsa len, nie sú to profesionáli a futbal hrajú pre radosť. Dali však tri góly Trenčínu, čo si zaslúži obdiv.

76

Švošov sa ešte pokúša o zakladanie útočných akcií, ale pozorná obrana súpera už nechce pripustiť žiadny gól vo svojej bráne.

75

Dnešné stretnutie sleduje 1275 divákov. To je však len počet platiacich divákov, určite je ich na štadióne viacej. Veľký sviatok pre túto obec sa však čoskoro skončí.

74

Trenčín dal gól!

Zrejme je už teda definitívne rozhodnuté! Trenčín založil rýchly útočný výpad a centrovanú loptu pred domácu bránu upratal hlavou do siete ANTONIO MANCE – 3:6! Domáci hlásateľ zagratuloval Mancemu k tomuto gólu a diváci poriadne aj zatlieskali.

73

Striedanie v tíme OŠK Švošov: z ihriska odchádza L. Drdák, prichádza Š. Žiara.

72

Žltú kartu dostáva Yem (AS Trenčín).

71

Domácim futbalistom aj zrejme dochádzajú sily, predsa len, niektorí dnes zrejme boli aj v robote. Švošov sa však stále nevzdáva, celá dedina si tento veľký sviatok užíva.

70

Už sledujeme obraz hry, ktorý sa predpokladal, že ho uvidíme počas celého stretnutia. Trenčín pri lopte a vyvíja veľký tlak na súpera, ktorý s 11 hráčmi bráni svoje pokutové územie.

68

Ťažko teda niečo ešte predpovedať, domáci hrajú veľmi dobre, aj keď prehrávajú o dva góly. Švošov by však určite ešte nejaký ten gól svojmu súperovi uštedril.

67

Domáci fanúšikovia sú však stále optimisti a veria, že Švošov ešte nepovedal posledné slovo. Do konca tohto sviatočného zápasu v Švošove je však ešte času dosť.

66

Trenčín dal gól!

Hostia sa opäť vracajú späť do vedenia o dva góly! Zubairu potiahol útočnú akciu až do pokutového územia domácich, presnou prihrávkou pod seba našiel voľného OSMANA BUKARIHO a ten prekonáva presnou strelou Poništa – 3:5!

64

Trenčín sa už snaží prebrať iniciatívu hry na svoje kopačky, pritlačiť na súpera a nedovoliť mu hrať. Aj tak je už takýto výsledok pre domácich úspech, dali tri góly Trenčínu.

63

Domáci futbalisti pokračujú vo veľmi sympatickom výkone, ale hosťujúci tréner Ricardo Moniz vyzerá byť stále veľmi pokojný, ale možno ho len cez domácich fanúšikov a ich reakcie počuť nieje.

62

Miestny hlásateľ oznámil celkom smutnú správu, že už guláš nieje! Ale piva je vraj dostatok, čo je určite podstatnejšia správa. Aj takéto čaro prinášajú zápasy v Slovnaft cupe.

61

Centrovaná lopta pred domácu bránu bola ľahkou prácou pre brankára Poništa. Švošov sa už pokúša preniknúť na útočnú polovicu, hostia sa teda budú musieť brániť.

60

Z domácich tribún je tu jasný pokyn, vyrovnať a potom rozhodnúť. Nuž, až tak nereálne sa to nejaví, takýto stav či priebeh stretnutia sa pred zápasom určite neočakával.

59

Po dlhšej dobe prišiel útočný výpad hosťujúceho celku, ale bude to len odkop od brány Poništa. Švošov sa môže pokúsiť následne takisto zaútočiť.

58

Trenčín už nehrá tak aktívne, naopak domáci sa neboja zaútočiť aj častejšie. Predsa len, Švošov nemá čo stratiť, Trenčín áno.

57

Už ani neviem koľký krát prešiel okolo ihriska vlak, kedže sa pri štadióne nachádzajú koľajnice. Štadión je však umiestnený v krásnom prostredí prírody a možno sa aj dočkáme veľkého prekvapenia.

56

Samozrejme, na gól domácich nezabudol reagovať aj domáci hlásateľ. Švošov dal tri góly Trenčínu, čo sa nepodarilo ani Feyenoordu. Naozaj, zostavu hostí tvoria tradičné opory, domáci sa proste vyhecovali k výbornému výkonu.

55

Striedanie v tíme OŠK Švošov: z ihriska odchádza Marcoň, prichádza Babec.

54

Švošov dáva gól!
Tak to je neuveriteľné! Domáci futbalisti opäť znižujú na rozdiel jedného gólu a celá dedina je vo vytržení! Švošov sa presunul pred pokutové územie súpera, centrovaná lopta pred bránu padla na hlavu MARTINA DAUDU a ten znižuje presnou hlavičkou na 3:4!

53

Trenčín dal gól!

Fortunaligista sa vracia späť do vedenia o dva góly! Hostia zahrávali priamy kop z hranice pokutového územia, k jeho realizácii sa postavil ACHRAF EL MAHDIOUI a krásnou strelou k tyčke prekonáva domáceho brankára – 2:4!

51

Trenčín sa snaží reagovať na inkasovaný gól a vrátiť sa späť do vedenia o dva góly. Bude to však mať teraz veľmi náročné, domáci stále pozorne bránia a skúšajú prenikať do rýchlych brejkov.

50

Spomínal som to aj v prvom polčase a zatiaľ to platí aj teraz. Trenčín nemá až tak drvivý tlak a nijak výrazne neprevyšuje svojho súpera. Do konca zápasu je však ešte času dosť, ale domáci sú vo veľkej eufórii.

49

Ihneď reaguje domáci hlásateľ a vyzýva všetkých, aby povzbudili domácich futbalistov. Žeby sme sa ešte dočkali drámy?

48

Švošov dáva gól!
Tak to je fantastický vstup domácich do druhého polčasu, domáce tribúny jasajú! Švošov dokázal ubrániť veľký nápor súpera, založil rýchly protiútok a do úniku na bránu Trenčína sa dostal JAKUB ROŠTEK, ktorý dokázal prehodiť oblúčikom vybiehajúceho brankára Hrdličku, na ktorého konto tak trocha tento gól aj ide – 2:3!

47

Trenčín od úvodného výkopu drží loptu na svojich kopačkách a už sa stihol presunúť aj na útočnú polovicu. Domáci sú tak pod tlakom, ale snažia sa o vysoké napádanie.

46

Druhý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia z Trenčína. Sme teda ešte zvedaví, či prídu nejaké presné zásahy na jednej či druhej strane.

46

Začal sa druhý polčas.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
Prvý polčas bol celkom bohatý na góly, videli sme štyri presné zásahy. Trenčín sa rozbiehal veľmi pomaly, ale v 19. minúte už vyhrával o dva góly. Veľká chvíľa domácich však prišla v 23. minúte, keď znížili na 1:2 z kopačky Marcoňa. Domáci sa nezľakli veľkého súpera a skúšali aj naďalej útočiť, ale kvalita je pochopiteľne na strane hostí. V 33. minúte sa celok z Fortuna ligy vrátil späť do vedenia o dva góly a po prvom polčase tak vyhráva 3:1!

Druhý polčas sa začne približne o 17:31.

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní, uvidíme, či hlavný rozhodca ešte niečo nadstaví.

43

Hosťujúci Bukari prenikol do pokutového územia domácich, ale jeho zakončenie smerovala len vedľa brány súpera. Poništ sa tak pripravuje k výkopu.

42

Brankár hosuťjúceho celku sa musel mať teraz na pozore pri útočnej akcii domáceho tímu, ale loptu si úspešne prebral do svojich rukavíc. Pomaly sa tak blíži záver prvého polčasu.

40

Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, Trenčín vyhráva na pôde Švošova dvojgólovým rozdielom. Hrdilčka v bráne AS však už loptu musel zo svojej siete loviť, čo domáce tribúny veľmi potešilo.

39

Domáceho trénera je stále veľmi počuť a je aktívny pri striedačke. Ricardo Moniz je naopak veľmi pokojný, čo nebýva u neho zvykom vo Fortuna lige.

38

Sledujeme dobíjanie domácej obrany, ktorá hrá však stále veľmi pozorne. Domáci futbalisti sa určite poriadne namotivovali na toto stretnutie, chcú si ho užiť a predviesť čo najlepší výkon.

36

Miestny hlásateľ má dnes určite takisto svoj veľký deň. Stále vyzýva domácich fanúšikov, aby tlieskali domácim útočným akciám, ale aj tým hosťujúcim. Stále niečo pripomína a je veľmi optimisticky naladený. Myslím si, žeby v pohode mohol byť hlásateľom aj na našich fortunaligových trávnikoch.

35

Trenčín ako veľký favorit tohto stretnutia vyhráva stále len o dva góly, o výraznej prevahe však hovoriť nemôžme. Prakticky mali hostia štyri šance a tri z nich skončili aj gólom.

34

Z domácich tribún prišla vtipná reakcia, aby konečne za Trenčín skóroval aj nejaký slovenský hráč. V zostave hosťujúceho celku sú len dvaja Slováci, brankár Hrdlička a obranca Kleščík.

33

Trenčín dal gól!

Napokon tu je tretí gól fortunaligistu, ale domáci fanúšikovia sú veľmi nahnevaní na postranného rozhodcu, pretože to bola hraničná situácia a zrejme sa jednalo o ofsajd. Bukari prenikol s loptou do pokutového územia, presnou prihrávkou našiel pred bránkou Sleegersa, ktorý ešte priťukol loptu ANTONIOVI MANCEMU a ten zblízka prekonáva brankára – 1:3!

32

Trenčín už znova operuje na útočnej polovici a snaží sa pridať aj tretí gól. Domáca defenzíva je však veľmi pozorná, často súpera do zakončenia nepúšťa.

31

A to treba pripomenúť, že Trenčín dnes až tak hráčov nešetril a v základnej zostave sú hráči, ktorí pravidelne hrajú vo Fortuna lige a predstavili sa aj v predkolách Európskej ligy.

30

Mimochodom, z domácich tribún je dnes počuť každé jedno slovo. Týmto zápasom pochopiteľne žije celá dedina, gól v súperovej sieti ich určite veľmi potešil.

29

Tento priamy kop však domácim nevyšiel podľa predstáv, slabý center sa dostal len k obrancom súpera. Trenčín sa už pokúša preniknúť na útočnú polovicu, domáci sa musia rýchlo vrátiť späť.

28

Švošov získava opäť priamy kop na útočnej polovici, ale teraz to je z menej nebezpečnej vzdialenosti. Domáci fanúšikovia prikazujú, aby sa ich futbalisti pokúšali o načastejšie zakončenie.

27

Stále nemôžme hovoriť o drvivom tlaku zo strany hosťujúceho celku. Domácich ten gól veľmi povzbudil a neboja sa skúsiť útočiť aj naďalej. Švošov pracuje úspešne v obrane a skúša to potom cez rýchle protiútoky.

25

Diváci na tribúne boli opäť vo vytržení, takmer bol z toho aj druhý gól Švošova! Domáci zahrávali ďalší priamy kop, lopta smerovala na vzdialenejšiu tyč, ale skorej bol pri nej brankár Hrdlička, ktorý si tak pripisuje vôbec prvý zákrok v tomto zápase.

24

Domáci hlásateľ po góle riadne burcuje divákov, aby stále povzbudzovali. Uvidíme, ako tento gól zamáva s ďalším priebehom prvého polčasu, ale domáci celok si dnes už svoju povinnosť splnil, strelil veľkému favoritovi gól.

23

Švošov dáva gól!
Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou! Domáce tribúny oslavujú gól v sieti AS Trenčín! Švošov zahrával priamy kop na útočnej polovici, výborný center do pokutového územia dopadol na hlavu KRISTIÁNA MARCOŇA a ten dostáva lopta za brankára Hrdličku – 1:2!

21

Pri lopte je však stále pochopiteľne Trenčín, ktorý sa snaží pridať ďalší gól, ktorý by už znamenal zrejme definitívny koniec. Švošov sa snaží vysoko dostupovať každého súperovho hráča.

20

Z domácich tribún prichádza pokyn, aby z toho nebol len betón, ale že treba stále skúšať útočiť. Sme teda zvedaví, či domáci futbalisti dokážu svojich divákov potešiť aj nejakou peknou akciou.

19

Trenčín dal gól!

A je tu aj druhý gól hosťujúceho celku! Bukari znova vycvičil obranu súpera, našiel presnou prihrávkou El Mahdiouiho, ktorého strieľaná prihrávka našla v pokutovom území JOEYHO SLEEGERSA a ten poľahky prekonáva z blízka domáceho brankára – 0:2!

18

Veľmi pekný gól to bol hosťujúceho futbalistu, ale bez urážky, pri takej kvalite súpera zrejme to až tak prekvapivý zásah nieje. Domáci hlásateľ však celú akciu súpera pochválil.

17

Trenčín dal gól!

Teraz tu je však už otvárací gól tohto stretnutia, Trenčín sa dostáva do vedenia! OSMAN BUKARI si prebral úspešnú prihrávku, z celej defenzívy súpera si spravil cvičné kužele a po krásnej individuálnej akcii prekonáva domáceho brankára – 0:1!

16

Prvá zaujímavá situácia v tomto zápase! Z pravej strany smeroval presný center od Bukariho pred bránu domáceho celku, ale Mance nedokázal presne zakončiť a bránu Švošova len prestrelil!

14

Ale aj domáci teraz založili útočnú akciu, ktorú domáci odmenili potleskom. Lopta však už končí na kopačkách hosťujúceho celku, ktorý sa snaží vyraziť smerom dopredu.

13

Stále teda čakáme na prvú zaujímavú situáciu, nevideli sme ani žiaden strelecký pokus. Tlak favorita zápasu však narastá, zrejme to je len otázka času.

12

Trenčín si už vytvára potrebný tlak, ale ešte sa mu nepodarilo vyslať strelecký pokus na bránu súpera. Domáci fanúšikovia sú zatiaľ spokojní, domáci hlásateľ ich pozýva dokonca aj na pivo, guláš a podobne. Dnes to v Švošove bude žiť.

11

Ani táto kombinácia hosťujúceho celku prvú šancu v tomto stretnutí nepriniesla, bude to odkop od domácej brány. Brankár Poništ zatiaľ rieši len takéto formality, zasahovať ešte nemusel.

10

Častejšie je však pochopiteľne lopta na kopačkách fortunaligistu z Trenčína, ale ten zatiaľ nenašiel recept na pevnú defenzívu súpera. Práve obranné múry súpera dnes budú musieť futbalisti v čiernych dresoch prekonávať.

9

Prvýkrát v zápase sa k lopte dostal aj brankár hostí Hrdlička, ale úspešne si spracoval malú domov a už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov. Švošov sa snaží o vysoké napádanie.

8

Ani v tomto prípade sme nič zaujímavého nevideli, Sleegers sa previnil útočným faulom a loptu získavajú domáci futbalisti. Zatiaľ nemôžeme hovoriť o nejakej prevahe hostí, ale stretnutie sa stále len rozbieha.

7

Bukari sa pokúšal cez individuálny prienik zaútočiť, ale pred pokutovým územím ho domáca obrana od lopty včas odstavila. Švošov sa následne pustil do útočnej akcie, ale lopta sa vracia späť na kopačky Trenčína.

6

Následne sa hostia snažili o ďalší prechod na útočnú polovicu, ale nepresná prihrávka putovala len za postrannú čiaru. K lopte sa tak dostávajú domáci formou autového vhadzovania.

5

Dlhá prihrávka do pokutového územia smerovala na Manceho, ale pri lopte bol skorej domáci Gerec, ktorý nepustil súperovho útočníka do zakončenia. Švošov následne vyváža loptu do bezpečia.

4

Fanúšikovia domáceho celku neberú ohľad na kvalitu súpera a prikazujú svojim hráčom, aby sa nebáli útočiť a hrali s loptou častejšie na súperovej polovici. Takéto zápasy majú určite svoje čaro, ale nič iné ako víťazstvo Trenčínu sa neočakáva.

3

Hostia sa napokon prebojovali až pred pokutové územie, ale nepresná prihrávka končí len u brankára Poništa. Ten už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.

2

Domáci futbalisti sa nebojácne pustili do útočnej akcie, ale lopta skončila pri obrancoch súpera. Trenčín sa teraz nikam neponáhľa, rozbieha postupný útok na súperovu polovicu.

1

Prvý polčas tohto stretnutia sa naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí odohrajú toto stretnutie v červeno-modrej kombinácii, hostia z Trenčína majú na sebe dresy čiernej farby.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne! Na čiare dnes bude dozerať na pravidlá Mária Súkeníková, ženu v pozícii rozhodcu zase tak často nevidíme.
Prajem príjemné futbalové popoludnie! O malú chvíľu sa rozbehnuté stretnutia v rámci tretieho kola Slovanaft cupu a v tomto prenose zavítame do Švošova, kde domáci celok čaká veľký sviatok, keďže na sovom ihrisku privíta AS Trenčín. Favorit zápasu je teda jasný, ale pohárové stretnutia majú vždy svoju zvláštnosť a aj slabšie tímy vedie prekvapiť veľkého favorita. Uvidíme, ako sa napokon celku z piatej ligy bude dariť, v zostave Trenčína sa však nachádzajú aj tradičné opory. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Erik Gemzický – Mária Súkeníková, Juraj Halíček. Všetko je tak už na úvodný výkop pripravené, prajem príjemný športový zážitok.

Podľa očakávania je maličký štadión v Švošove poriadne zaplnený, na stretnutie je zvedavá určite celá obec. V rozhlase na štadióne hrajú ľudové pesničky, dnes čaká tento futbalový klub veľká slávnosť.
Úvodné zostavy:

OŠK Švošov: Poništ – Marcoň, Gerec, M. Žiara (C), L. Drdák, T. Drdák, J. Roštek, Kajan, Dauda, T. Lacko, D. Lacko

Náhradníci: Sliacky – S. Roštek, Š. Žiara, Ďugel, Babec, Ertl

AS Trenčín: Hrdlička – Yem, Kleščík, Skovajsa, Zubairu, Ubbink, Sleegers, Bukari, van Arnhem, El Mahdioui (C), Mance

Náhradníci: Chudý – Umeh, Slávik, Letenay, Petro, Kvocera

Rozhodca: Erik Gemzický – Mária Súkeníková, Juraj Halíček
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá OŠK Švošov a AS Trenčín. Zápas sa začína o 16:30.

Dnes pokračujú stretnutia v Slovnaft cupe, na programe je tretie kolo. Už tradične sa v pohári objavujú aj mužstvá z nižších súťaží a tak sa takéto celky môžu stretnúť aj s účastníkom Fortuna ligy, čo je vždy veľký sviatok. Jeden z nich sa práve odohrá aj na pôde Švošova, kam pricestuje AS Trenčín, ktorý nás donedávna reprezentoval v pohárovej Európe, takže sa celá dedina v Švošove má na čo tešiť.

OŠK Švošov: Švošov momentálne pôsobí v V.lige skupiny B, ktorú riadi Stredoslovenský futbalový zväz. Švošov sa nachádza v okrese Ružomberok a v lige mu momentálne patrí piate miesto so ziskom 9 bodov. Dnes tak čaká na domáci celok veľký sviatok.

AS Trenčín: Po neúspešnej baráži o Európsku ligu už musel Trenčín prepnúť na Fortuna ligu. Zatiaľ sa mu v najvyššej súťaží darí úspešne, s 11 bodmi mu patrí 4. miesto, má však ešte jeden zápas k dobru.

Favorit stretnutia je teda jasný, ale neraz sme v pohári boli svedkami aj prekvapení. Uvidíme, ako to napokon dopadne, domáci fanúšikovia sa však majú na čo tešiť.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

OŠK Švošov – AS Trenčín

3:6

koniec (1:3)

Späť na online

Góly: 23. Marcoň, 48. J. Roštek, 54. Dauda – 17. Bukari, 19. Sleegers, 33. Mance, 53. El Mahdioui, 66. Bukari, 74. Mance

Karty:   85. Ertl (SVS) – 72. Yem (TRE), 83. Umeh (TRE)

OŠK Švošov: Poništ – Marcoň, Gerec, M. Žiara (C), L. Drdák, T. Drdák, J. Roštek, Kajan, Dauda, T. Lacko, D. Lacko
Náhradníci: Sliacky – S. Roštek, Š. Žiara, Ďugel, Babec, Ertl

AS Trenčín: Hrdlička – Yem, Kleščík, Skovajsa, Zubairu, Ubbink, Sleegers, Bukari, van Arnhem, El Mahdioui (C), Mance
Náhradníci: Chudý – Umeh, Slávik, Letenay, Petro, Kvocera

Rozhodca: Erik Gemzický – Mária Súkeníková, Juraj Halíček

Diváci: 1275