Menu

Futbal

Liga národov UEFA - Liga B

Česko – Ukrajina

1:2

koniec (1:1)

06.09.2018, 20:45 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště • 1 • Skupina 1 • Miroslav Revaj

90+3

90+3. Olexandr Zinčenko (UKR) - 1:2

90+3

Ukrajina dala gól!

Tak predsa len sa Ukrajina dočkala aj druhého zaslúženého gólu a dotiahne toto stretnutie do víťazného konca! Česká reprezentácia zahrávala rohový kop, ktorý však realizovala veľmi zle a dopredu išli hostia. Pred pár chvíľami domáci ďakovali Vaclíkovi, ale tento gól ide na jeho triko. Centrovaná lopta smerovala pred domácu bránu, proti nej išiel Vaclík a aj Brabec, ktorí si nezakričali a tak sa zrazili. Lopta následne dopadla k nepokrytému OLEXANDROVI ZINČENKOVI a ten ju upratal do siete – 1:2!

45+1

Ukrajina dala gól!

Zaslúžené vyrovnanie Ukrajiny prichádza v ten pravý čas, je z toho gól do šatne! Futbalisti v žltých dresoch stále obliehali pokutové územie súpera, Marlos vymyslel výbornú prihrávku pred pokutové územie na Jarmolenka, ten krásnymi kľučkami zblbol obranu domáceho tímu a loptu poslal na nepokrytého JEVHENA KONOPLJANKU, ktorý vyrovnáva presnou strelou na 1:1!

45+1

45+1. Jevhen Konopljanka (UKR) - 1:1

5

5. Patrik Schick (CZE) - 1:0

5

Česko dalo gól!

Výborný vstup domácej reprezentácie do tohto stretnutia, už v štvrtej minúte otvárajú zverenci Karla Jarolíma skóre a dostávajú sa do vedenia o jeden gól! Parádnu prihrávku do pokutového územia dostal PATRIK SCHICK, ktorý síce bol mierne z uhla, ale skvelou strelou pod brvno prekonáva Pjatov – 1:0! No, kapitán hostí a brankár v jednej osobe si tento gól určite za klobúk nedá.

Česko – Ukrajina

1:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 5. Schick – 45+1. Konopljanka, 90+3. Zinčenko

Karty:   21. Hušbauer (CZE), 53. Souček (CZE)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 3:11. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 20:8.

Česko: Vaclík – Kadeřábek, Kalas, Gebre Selassie (C), Brabec, Bořil – Souček, Sýkora (90+2. Hořava), Hušbauer – Schick (83. Tecl), Krmenčík (46. Zmrhal).
Náhradníci: Koubek, O. Kolář – Tecl, Trávník, Hořava, Jankto, Řezník, Petrák, Coufal, Novák, Zmrhal.

Ukrajina: Pjatov (C) – O. Karavajev, Rakyckyj, Kryvcov, Matvijenko – Jarmolenko (66. Zinčenko), Malinovskyj, Stepanenko, Konopljanka (77. Cygankov) – Marlos – Jaremčuk (85. Selezňov).
Náhradníci: Bojko, Lunin – Burda, Chačeridi, Selezňov, Bujalskij, Curikov, Cygankov, Sydorčuk, Zinčenko, Makarenko, Dančenko.

Rozhodca: Anthony Taylor – Gary Beswick, Adam Nunn – Lee Betts (všetci Anglicko)