Menu

Futbal

Chance Liga

FK Dukla Praha – FC Slovan Liberec

2:0

koniec (0:0)

16.09.2018, 15:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • 8. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann) cz

Tipsport: 3.16 3.39 2.42

Po bezbrankovém prvním poločase skóre zápasu otevřel po hodině hry Uroš Djuranović a první letošní vítězství Dukly v závěru pečetil trefou z pokutového kopu Ivan Schranz.

I přes dnešní výhru Dukla ligovou tabulku uzavírá, bodově se ale dotáhla na patnáctou Sigmu Olomouc, Liberec zůstává devátý a v případě vítězství nad Slavií jej ještě může přeskočit Slovácko. (17:05:11)
Rozhodčí Franěk k avizovanému nastavení ještě přidal minutu za ošetření Schranze v samém závěru normální hrací doby a s uplynutím čtyřiadevadesáté minuty ukončil zápas, v němž pražská Dukla získává své první body v aktuálním ligovém ročníku po výhře 2:0 nad Slovanem Liberec.

90+4

Konec zápasu.

90+2

Prvních devadesát sekund nastavení se odehrálo na liberecké polovině, hosté už nemají dost fyzických ani psychických sil na výraznější ohrožení Filipa Rady v domácí brance.

90+1

Rozhodčí Franěk oddaluje závěrečný hvizd o tři nastavené minuty.

90

Po jednom ze soubojů u středové čáry zůstal na trávníku ležet Ivan Schranz a slovenský útočník Dukly si žádá ošetření.

89

Oršula se v pokutovém území Dukly nedokázal protáhnout kolem Chlumeckého, hosté rychle rozehráli rohový kop a odraženého míče se v pokutovém území zmocnil Nešický, ten ale neprocedil míč skrz klubko těl před Radou.

88

Dukla právě vstřelila branku!
Míč si pod svoji kontrolu vzal IVAN SCHRANZ a zkušeně střelou do středu branky podruhé v této sezóně penaltu proměnil!

87

Patrik Brandner potáhl míč do pokutového území, kde byl sražen k zemi Vukliševićem a rozhodčí Franěk ukazuje na penaltový bod!

87

Penalta pro Duklu!

86

Dukla přenesla hru k pokutovému území soupeře, kde Ivan Schranz vybojoval rohový kop a domácí se mohou cenné desítky sekund udržet na polovině soupeře.

85

Po Mikulově centru Kerbra u vzdálenější tyče velmi dobře pokryl Bezpalec, o pár momentů později byl útočný prohřešek pískán Sukisovi a rozehrávat může brankář Rada.

84

Dva fauly Bílovského v rychlém sledu, Liberec rozehrává ve středu hřiště.

83

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Marek Hanousek.

81

Tak přeci jen hosté měli blízko ke vstřelení branky! Ze standardní situace centroval před branku Ševčík a Kerbr míč jemně tečoval do tyče domácí svatyně!

FK Dukla Praha – FC Slovan Liberec

2:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 62. Djuranović (Milošević), 88. Schranz (pen.)

Karty:   68. Potočný (LIB)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:10.

FK Dukla Praha: F. Rada – Chlumecký, Ďurica, Raspopovič – Douděra (64. Brandner), Bilovský, Bezpalec, Doumbia (83. Marek Hanousek), Milošević (C) – Holenda, Djuranović (73. Schranz).
Náhradníci: M. Hruška – Marek Hanousek, Brandner, Schranz, Ostojić, Kott, Souček.

FC Slovan Liberec: Hladký – Mikula, Vukliševič, Karafiát, Kerbr – Breite (C), Ševčík – Malinský (67. Oršula), Potočný, Aarons (58. Mashike Sukisa) – Pázler (46. Nešický).
Náhradníci: Nguyen – Oršula, Pešek, Hybš, Mashike Sukisa, Nešický, Kačaraba.

Rozhodca: Franěk – Vlasjuk, Melichar

Diváci: 2 376