Menu

Futbal

Kvalifikácia ME

Švajčiarsko – Dánsko

3:3

koniec (1:0)

26.03.2019, 20:45 • St. Jakob-Park, Bazilej • Skupina D • Michal Sadlek

Tipsport: 2.36 3.19 3.47

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:43:37)
Držanie lopty: 55 % : 45 %.
Strely na bránu: 3:7.
Strely mimo: 5:4.
Rohy: 6:4.
Ofsajdy: 0:5.
Fauly: 14:11.
Za obrovského piskotu švajčiarskych fanúšikov sa končí zápas, ktorý bol (otvorene povedaný) väčšinu času nudný a nezáživný, jeho záver ale všetko bohate vynahradil. Dáni prehrávali v 77. minúte už 0:3, záver ale mali fantastický a úplne v ňom zvalcovali Švajčiarov. Dáni si za svoju aktivitu a bojovnosť aj za krajne nepriaznivého stavu vyrovnanie zaslúžili a na začiatku kvalifikácie získavajú veľmi cenný bod z pôdy najväčšieho favorita skupiny.

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Žltú kartu dostáva Breel Embolo (Švajčiarsko).

90+3

90+3. Henrik Dalsgaard (DEN) - 3:3

90+3

Dánsko dalo gól!
Dáni po fantastickom závere vyrovnávajú! Kjaer vrátil odhlavičkovanú loptu pred bránu Švajčiarov, kde sa doslova pretlačil k hlavičke HENRIK DALSGAARD a keďže vybiehajúci brankár Sommer nedokázal loptu zasiahnuť, tak ju poslal do odkrytej brány domácich.

90+2

Eriksenov center našiel hlavu Gytkjaera, ktorého hlavičku k pravej tyči vyrazil skvelým zákrokom brankár Sommer. Švajčiari nevedia, kam v týchto chvíľach skôr skočiť.

90+2

Žltú kartu za podrazenie Poulsena dostáva Manuel Akanji (Švajčiarsko). Dáni budú mať ďalší priamy kop.

90+1

Dáni tlačia Švajčiarov a ženú sa za vyrovnaním. Za posledné minúty predviedli v útoku viac, ako za celý zvyšok zápasu.

90

Bude sa hrať ešte štyri minúty.

90

90. Christian Eriksen (DEN)

90

Eriksen z pomerne ostrého uhla vystrelil priamo na bránu, Sommer však jeho strelu vyboxoval. Loptu získali opäť pod svoju kontrolu Dáni.

89

Braithwaite bol faulovaný pri pokuse o prienik na ľavom krídle. Priamy kop pre Dánsko.

88

88. Christian Gytkjaer (DEN) - 3:2

88

Dánsko dalo gól!
Dáni sa vracajú do zápasu! Švajčiari nechali po nevydarenej ofsajdovej pasci v obrane obrovskú dieru, ktorú využil na kolmicu na Poulsena Eriksen. Poulsen potom ešte posunul loptu doľava na úplne voľného CHRISTIANA GYTKJAERA, ktorý ju dorazil do odkrytej brány.

87

Freulerov rohový kop odhlavičkovala dánska obrana, Švajčiari ale pokračujú v útoku. Mbabu sa ocitol úplne voľný na pravej strany dánskeho pokutového územia, jeho prihrávku ale dokázal odkopnúť spred brány kapitán hostí Kjaer.

86

Mehmedi si naviedol loptu na stred a cez dvoch dánskych obrancov vystrelil. Jeho tečovaná strela končí mimo Schmeichelovej brány.

84

84. Zanka (DEN) - 3:1

84

Dánsko dalo gól!
Dáni ešte predsa len dramatizujú záver zápasu! Center Eriksena z priameho kopu preskákal až na zadnú tyč, kde zblízka poslal loptu do odkrytej brány ZANKA.

83

Dáni sa ešte snažia urobiť niečo s výsledkom a kombinujú na útočnej polovici. Po faule na Poulsena navyše získavajú priamy kop zo vzdialenosti cca 30 metrov od brány.

82

Po zisku lopty okamžite vyštartoval na opačnú stranu Poulsen, ktorý sa dostal až do švajčiarskeho pokutového územia, tam mu ale loptu čisto odkopol na roh Elvedi.

81

Švajčiari s prehľadom kontrolujú hru a držia loptu na útočnej polovici.

79

Striedanie v tíme Švajčiarsko: z ihriska odchádza Granit Xhaka, prichádza Djibril Sow.

78

Švajčiari vyhrávajú rozdielom triedy, pritom ale rozhodne lepším tímom dnes nie sú...

76

76. Breel Embolo (SUI) - 3:0

76

Švajčiarsko dalo gól!
Je asi rozhodnuté! Freulerov center z rohového kopu poslal hlavou na dánsku bránu Benito a tesne pred Schmeichelom ešte loptu tečoval mimo jeho dosah BREEL EMBOLO. Höjbjerg sa snažil loptu odkopnúť z bránkovej čiary, už sa mu to ale nepodarilo a ešte pritom vrazil do tyče.

75

Mbabu zaútočil po pravej strane a zablokovaným centrom získal pre Švajčiarov rohový kop.

73

Následný rohový kop Eriksena znovu bez väčších problémov odvrátila švajčiarska obrana. Domáci loptu napokon i získali a s rozohrávkou sa nikam neponáhľajú.

72

72. Christian Eriksen (DEN)

72

Eriksen strieľal po predĺžení nákopu z vlastnej polovice z pravej strany, Sommer bol však pri svojej ľavej tyči včas a loptu vyrazil mimo svoju bránu.

71

Striedanie v tíme Švajčiarsko: z ihriska odchádza Albian Ajeti, prichádza Admir Mehmedi.

70

Striedanie v tíme Dánsko: z ihriska odchádza Lasse Schöne, prichádza Pierre-Emile Höjbjerg.

70

Striedanie v tíme Dánsko: z ihriska odchádza Nicolai Jörgensen, prichádza Christian Gytkjaer.

68

Dáni majú v druhom polčase pomerne dosť štandardiek. Ďalší priamy kop rozohral centrom pred Sommerovu bránu Eriksen, i tentokrát ale bola úspešnejšia švajčiarska obrana.

66

66. Granit Xhaka (SUI) - 2:0

66

Švajčiarsko dalo gól!
Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! Zuber našiel prihrávkou z pravej strany v strede GRANITA XHAKU, ktorý nádhernou strelou spoza šestnástky trafil presne pod brvno Schmeichelovej brány.

64

Eriksen sa pokúsil o individuálny prienik, loptu ale pred švajčiarskou šestnástkou stratil a Dáni sa musia rýchlo vrátiť, pretože nechali svoju obranu otvorenú.

63

Dáni však naďalej zvyšujú svoju aktivitu. Lopta sa po neúspešnom prieniku Jörgensena odrazila do nábehu Poulsenovi, proti nemu ale dobre vybehol Sommer, ktorý sa ku guľatému nezmyslu dostal ako prvý.

62

Poulsen spadol po súboji s Akanjim v pokutovom území, keď si nabiehal na ďalšiu kolmicu od Eriksena. Penalty sa ale Dáni nedočkajú, pretože ich útočník bol v ofsajde.

60

Rozohrať ho nemohol nikto iný, ako Christian Eriksen, Jeho center letel na zadnú tyč, odkiaľ ho odvrátil jeden z švajčiarskych obrancov.

59

Žltú kartu za podrazenie Braithwaitea dostáva Denis Zakaria (Švajčiarsko). Priamy kop pre Dánsko.

59

Poulsen pri napádaní potiahol za dres Akanjiho. Švajčiari tak získali omnoho viac času na pokojnú rozohrávku útočnej akcie.

58

Hrací predmet sa ale vrátil k Dánom, konkrétne k Braithwaiteovi, ktorý bez váhania vystrelil na bránu. Jeho strela letí na tribúnu na Sommerovou bránou.

57

Dáni majú v druhom polčase loptu omnoho častejšie na svojich kopačkách, stále ale bez veľkého úspechu. Eriksen si obhodil Elvediho, pri pokuse o prechod k bráne Švajčiarov ale zakopol a o loptu prišiel.

56

Eriksen rozohral štandardku signálom na Braithwaitea na ľavom krídle, ten ale nedokázal loptu pretlačiť cez červenú stenu pred Sommerom.

55

Tempo hry je v druhom polčase o niečo vyššie, stále ale nevidíme úplne otvorený futbal. Schöne získal priamy kop na útočnej polovici.

54

Po dlhej dobe prišla dánska strela a bola vôbec prvým pokusom Dánov, ktorý letel na Sommerovu bránu. Jörgensen strieľal spoza šestnástky, namieril však len do stredu brány na švajčiarskeho gólmana.

53

Embolo viedol protiútok na druhú stranu a kolmicou poslal do nábehu Ajetiho, toho ale čisto odstavila hneď dvojica dánskych obrancov.

52

Dalsgaard sa uvoľnil na pravom krídle a hľadal centrom nabiehajúcich spoluhráčov, nenacentroval však presne a loptu získali domáci.

50

Na opačnej strane získali domáci roh, ktorý rozohral centrom pred dánsku bránu Xhaka. Obrana hostí si poradila a loptu odhlavičkovala do bezpečnejších priestorov ihriska.

49

49. Yussuf Poulsen (DEN)

49

Poulsen sa po krásnej prihrávke Eriksena ocitol sám pred bránou Švajčiarov a prekonal Sommera, v momente prihrávky však bol v tesnom ofsajde a gól tak neplatí.

48

Dáni vstúpili pomerne aktívne i do druhého dejstva. Loptu držia v postupnej kombinácii na švajčiarskej polovici, nebezpečné strelecké zakončenie z ich kopačiek ale stále neprišlo.

47

Švajčiari mali výkop druhého polčasu, o loptu však veľmi rýchlo prišli a Dáni sa to snažili využiť. Kolmá prihrávka za švajčiarsku obranu na Jörgensena šla do ofsajdu.

46

Striedanie v tíme Švajčiarsko: z ihriska odchádza Ricardo Rodríguez, prichádza Loris Benito.

46

Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne približne o 21:50.
Prvý polčas bol veľmi chudobný na zaujímavé momenty a ani jeden z tímov nepredviedol futbal, ktorý by dvíhal divákov zo sedačiek. Dáni začali aktívne, postupne však ich výkon upadol do veľmi pasívneho a kostrbatého módu, ktorým nemali šancu zaskočiť Švajčiarov. Tí strelili gól zo svojej jedinej strely na bránu, kvôli Ajetiho hre rukou ale nemal platiť. Verme teda, že v druhom polčase uvidíme lepší futbal.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Stryger Larsen si nabiehal za kolmou prihrávkou na pravé krídlo, čisto ho však od lopty odstavil Elvedi. Odkopom od brány Yanna Sommera sa prvý polčas pravdepodobne skončí.

45+1

Jörgensen sa vrátil na trávnik. Uvidíme, či bude pokračovať v zápase i v druhom polčase alebo bude cez prestávku vystriedaný. Loptu medzitým získali Dáni, ktorí znovu kombinujú na polovici Švajčiarov.

45

Bude sa hrať ešte dve minúty.

44

Jörgensen sa pri nábehu na prihrávku pošmykol a zle došliapol. Vypadá to na vynútené striedanie Dánov.

43

Na zemi sa teraz pre zmenu ocitol bez cudzieho zavinenia Jörgensen, ktorý sa drží za koleno. I on musí byť ošetrený.

42

Braithwaite fauloval v strede poľa Zakariu. Švajčiari môžu v pokoji rozohrať.

41

Opakovaný záber ukázal, že Zuber pri dopade v súboji veľmi zle došliapol. Pomaly odskákal za autovú čiaru, kde jeho ošetrovanie pokračuje.

40

Na trávniku zostáva ležať po súboji s Dalsgaardom Zuber a drží sa za členok. Švajčiarsky krídelník musí byť ošetrený.

39

Dáni hrajú veľmi pasívne, staticky a bez momentu prekvapenia. Nákop z ich polovice pred nabiehajúcim Poulsenom posunul hlavou brankárovi Sommerovi Akanji.

38

Prvú žltú kartu zápasu za podrazenie prenikajúceho Mbabua dostáva Nicolai Jörgensen (Dánsko).

37

Eriksen sa snažil prejsť individuálne cez stred obrany a potom prihrať nabiehajúcemu Poulsenovi, ani jedna z týchto vecí sa mu však nevydarila a o loptu prišiel.

36

V zápase sa v posledných minútach vlastne vôbec nič nedeje. Chvíľu si prihrávajú okolo stredovej čiary Švajčiari, chvíľu Dáni...

35

Eriksen získal loptu na útočnej polovici, potom ale poslal veľmi nepresnú prihrávku na spoluhráčov, ktorá skončila u Elvediho. Švajčiari s prehľadom kontrolujú dánsku aktivitu a nepovoľujú im viac, ako je nutné.

33

Už však majú loptu pod kontrolou znovu Švajčiari. Nákop Akanjiho na hrot si dokázal spracovať Ajeti, po jeho prihrávke ale guľatý nezmysel stratil Zuber a Freuler musel taktickým faulom zastaviť rodiaci sa rýchly protiútok Dánov.

32

Dáni aspoň opticky v tejto chvíli vyrovnali obraz hry a kombinujú v strede poľa. Do blízkosti švajčiarskej šestnástky sa im ale stále nedarí dostať.

31

Mbabu posielal z pravej strany center do dánskej šestnástky, ten ale dokázali hostia zachytiť. Následný pokus o rýchly protiútok Dánov zastavil čistým sklzom proti prenikajúcemu Eriksenovi Akanji.

30

Tempo hry výrazne opadlo. Švajčiari majú v tejto chvíli zápas úplne pod kontrolou.

28

Kjaer získal po zlej rozohrávke švajčiarskeho tímu loptu a pomohol si pri rozohrávke prihrávkou na brankára Schmeichela. Ani tentokrát však loptu Dáni nedokázali udržať a pri prechode na útočnú polovicu ju po nepresnej prihrávke v strede poľa stratili.

27

Dáni ale hrací predmet dlho neudržali a znovu sa museli brániť. Našťastie pre nich poslal Xhaka na pravú stranu príliš prudkú prihrávku na Mbabua a pravý obrana Helvétov ju nedokázal spracovať na hracej ploche.

26

Zdanlivo nekonečný útok domácich konečne končí. Embolo o loptu prišiel a potom fauloval Poulsena.

25

Švajčiari naďalej držia loptu pod svojou kontrolou. Dáni ich síce presingom vytlačili až k Sommerovi, loptu ale nezískali.

23

Schöne už trochu z frustrácie podrazil prenikajúceho Embola. Švajčiari mohli mať priamy kop, rozohrali však len po zemi do strany a pokračujú v útočnej kombinácii.

22

Dáni sú zjavne otrasení a od inkasovaného gólu sa ešte vôbec nedostali k lopte. Xhakov center dokázala odvrátiť dánska obrana, opäť ale len k červeným.

21

Švajčiarov úvodný gól povzbudil a pokračujú v kontrole lopty. Dáni ich teraz neúspešne naháňajú po celom ihrisku.

19

19. Remo Freuler (SUI) - 1:0

19

Švajčiarsko dalo gól!
Domáci otvárajú skóre! Rodríguezovu prihrávku spracoval Ajeti v pokutovom území pre REMA FREULERA, ktorý strelou k ľavej tyči nedal Schmeichelovi šancu zasiahnuť. Opakovaný záber však odhalil, že gól nemal platiť, Ajeti si totiž úplne zjavne spracoval loptu rukou!

17

Freuler sa dostal k lopte pred dánskym pokutovým územím a okamžite strieľal, namieril však mimo bránu hostí.

16

Hra sa po aktívnom úvode Dánov upokojila a teraz sa odohráva prevažne medzi šestnástkami. Embolov center z ľavej strany bez problémov chytil brankár Dánska Schmeichel.

14

Dalsgaard prišiel neskoro do súboja v strede poľa a fauloval švajčiarskeho protihráča. Zatiaľ je napomínaný len slovne.

13

Oba tímy sa zatiaľ pomerne pravidelne striedajú v držaní lopty. Teraz majú loptu pod kontrolou na útočnej polovici pre zmenu Švajčiari.

12

Dáni sa znovu postupnou kombináciou dostali na polovicu Švajčiarov, pozorná obrana domácich im ale zatiaľ nedáva priestor na prienik. K strelám sa zatiaľ dostali len po chybách švajčiarskej obrany.

11

11. Steven Zuber (SUI)

11

Prvá nebezpečnejšia príležitosť zápasu! Xhaka našiel presným centrom na zadnú tyč Zubera, ktorý hlavou usmernil zblízka loptu tesne mimo Schmeichelovu bránu.

10

Podarilo sa im to, center z pravej strany odkopol na rohový kop Zanka. Následný Xhakov nákop od rohovej zástavky preletel celou dánskou šestnástkou bez toho, aby ho niekto zasiahol.

9

Dáni sa prekombinovali na útočnú polovicu a pri pokuse o prienik z ľavej strany spadol v súboji s Freulerom Dalsgaard. Hlavný rozhodca faul neodpískal a Dáni sa museli rýchlo vrátiť.

8

Rodríguez nacentroval do stredu dánskeho pokutového územia, kde boli traja švajčiarski hráči. Ani jeden z nich ale nedokázal loptu usmerniť smerom na Schmeichelovu bránu a Dáni ju potom z nebezpečného priestoru odkopli.

7

Dalsgaard trochu zbytočne odhlavičkoval center Mbabua spred svojej brány, aj keď pri ňom nebol nikto v červenom. Rohový kop pre Švajčiarsko.

6

Až teraz sa prvýkrát v zápase dostali Švajčiari na útočnú polovicu. Mbabu po krátkej kombinácii v strede poľa hľadal prihrávkou na pravé krídlo Zakariu, tomu však lopta odskočila pri spracovaní za bránkovú čiaru.

5

Švajčiari sa ešte nedokázali dostať na útočnú polovicu. Zanka hľadal nákopom znovu Braithwaitea, loptu ale poslal priamo na brankára Helvétov Sommera, ktorý môže rozohrať švajčiarsky útok.

4

Dáni znovu získali loptu a Eriksen poslal kolmicu za švajčiarsku obranu na nabiehajúceho Braithwaitea. Dán ale vybiehal z ofsajdového postavenia.

3

Dáni začali veľmi aktívne a vysokým presingom zrejme prekvapili Švajčiarov. Znovu získali loptu pred šestnástkou domácich a ďalšiu dánsku strelu zo strednej vzdialenosti vyslal Braithwaite, i jeho pokus však skončil vysoko nad domácou bránou.

2

Eriksen po prihrávke Poulsena vystrelil ako prvý zo strednej vzdialenosti, namieril ale vysoko nad Sommerovu bránu.

1

Výkop zápasu mali Dáni, ktorí okamžite nakopli loptu dopredu a po Zuberovej hlavičke do autu budú mať autové vhadzovanie na útočnej polovici.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Domáci Švajčiari budú hrať v červených dresoch, Dáni v bielych.
Pri nástupe nastal ešte trochu kuriózny moment, keď Švajčiari nastúpili k dánskej vlajke a Dáni k švajčiarskej. Oba tímy sa museli teda vymeniť a až teraz odznejú hymny oboch krajín.
Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

Švajčiarsko: Sommer – Mbabu, Elvedi, Akanji, Ricardo Rodríguez – Zakaria, Xhaka (C), Freuler – Embolo, Al. Ajeti, Zuber.
Náhradníci: Mvogo, Omlin – Benito, Fassnacht, Gavranović, Klose, Lang, Lichtsteiner, Mehmedi, Sow, Steffen.

Dánsko: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer (C), Zanka, Stryger Larsen – Schöne, Delaney – Eriksen – Y. Poulsen, N. Jörgensen, Braithwaite.
Náhradníci: Lössl, Rönnow – J. Andersen, P. Ankersen, Billing, Bruun Larsen, Dolberg, Gytkjaer, P.-E. Höjbjerg, Christensen, Knudsen, Lerager.

Rozhodca: Skomina – Praprotnik, Vukan (všetci Slovinsko).
Situácia v skupine D

Okrem Švajčiarska a Dánska sú v tejto skupine ešte Gibraltár, Írsko a Gruzínsko, pričom zápas Írska a Gruzínska sa hrá dnes súbežne s týmto zápasom. Favoritmi na postup sú Švajčiari a Dáni, ktorých najväčšom konkurentom by malo byť Írsko. Gruzínsko a predovšetkým Gibraltár sú v tejto spoločnosti jasnými outsidermi a do boja o postup by veľmi prehovoriť nemali. Práve Švajčiari a Íri vyhrali svoje prvé zápasy, takže sú na čele s tromi bodmi. Dánov dnes čaká prvý kvalifikačný zápas.
Vzájomné zápasy

Oba tímy sa nestretli už veľmi dlho, posledný vzájomný zápas sa totiž odohral pred takmer 20 rokmi. Celkovo sa oba tímy stretli desaťkrát, pričom Švajčiari vyhrali dvakrát, Dáni trikrát a päť zápasov sa skončilo remízou. Naposledy sa oba tímy v súťažných zápasoch stretli v kvalifikácii ME 2000. Vo Švajčiarsku sa vtedy zrodila remíza 1:1, v odvete ale Dáni doma vyhrali 2:1 a i vďaka tejto výhre napokon postúpili na záverečný turnaj.
Dánsko

Dánsko nehralo na ME 2016, odvtedy ale majú Dáni úžasnú formu. Dostali sa na MS po úspešnej baráži proti Írsku, v osemfinále vypadli až na penalty s neskorším finalistom Chorvátskom a pokiaľ budeme počítať len súťažné zápasy, tak od skôr spomínaných ME 2016 prehrali len tri zápasy (dva hneď na začiatok kvalifikácie na MS 2018 s Poľskom a Čiernou Horou a práve osemfinále s Chorvátskom). Majú tak z dlhodobejšieho pohľadu rovnako skvelú formu ako domáci Švajčiari. Dánsko malo v prvom kole päťčlennej skupiny D voľno, preto hralo prípravný zápas v Kosove, ktorý sa skončil remízou 2:2.
Švajčiarsko

Švajčiari zažívajú v poslednej dobe veľmi úspešné obdobie. Na posledných MS vypadli v osemfinále, v Lige národov vyhrali skupinu s Belgickom a Islandom a postúpili na finálový turnaj, a úspešne vstúpili i do kvalifikácie ME úspešne, keď v sobotu vyhrali v Gruzínsku 2:0. Od ME 2016 prehrali len päť zápasov, z toho však až štyri v minulom roku. Čo sa týka súťažných zápasov, tak prehrali len na konci kvalifikácie na MS 2018 v Portugalsku 0:2, v osemfinále samotných MS so Švédskom 0:1 a v Lige národov v Belgicku 1:2 (domácu odvetu vyhrali 5:2). Švajčiarsky výber je miernym favoritom i v dnešnom zápase.
Vitajte pri on-line prenose zo zápasu kvalifikačnej skupiny D medzi Švajčiarskom a Dánskom. Stretnutie sa začne o 20:45.

Švajčiarsko – Dánsko

3:3

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 19. Freuler, 66. Xhaka, 76. Embolo – 84. Zanka, 88. Gytkjaer, 90+3. Dalsgaard

Karty:   59. Zakaria (SUI), 90+2. Akanji (SUI), 90+5. Embolo (SUI) – 38. N. Jörgensen (DEN)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 14:11.

Švajčiarsko: Sommer – Mbabu, Elvedi, Akanji, Ricardo Rodríguez (46. Benito) – Zakaria, Xhaka (C) (79. Sow), Freuler – Embolo, Al. Ajeti (71. Mehmedi), Zuber.
Náhradníci: Mvogo, Omlin – Benito, Fassnacht, Gavranović, Klose, Lang, Lichtsteiner, Mehmedi, Sow, Steffen.

Dánsko: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer (C), Zanka, Stryger Larsen – Schöne (70. P.-E. Höjbjerg), Delaney – Eriksen – Y. Poulsen, N. Jörgensen (70. Gytkjaer), Braithwaite.
Náhradníci: Lössl, Rönnow – J. Andersen, P. Ankersen, Billing, Bruun Larsen, Dolberg, Gytkjaer, P.-E. Höjbjerg, Christensen, Knudsen, Lerager.

Rozhodca: Skomina – Praprotnik, Vukan (všetci Slovinsko)