Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester City – Arsenal FC

0:0

odložené (-:-)

11.03.2020, 20:30 • Etihad Stadium, Manchester • 28. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 1.34 5.84 8.9

Zápas je odložený! Dôvodom je karanténa, ktorú uvalili na Arsenal. Jeho hráči musia byť v 14-dňovej izolácii po tom, čo prišli do kontaktu s majiteľom Olympiakosu Pireus Evangelosom Marinakisom, ktorého pozitívne testovali na nový koronavírus. Je to prvý zápas najvyššej anglickej súťaže, ktorý museli zrušiť pre koronavírus. Podľa "Gunners" bola šanca na prenos COVID-19 od majiteľa klubu extrémne nízka, napriek tomu nechceli riskovať. (10:12:27)
Manchester City

"Citizens" prehrali cez víkend v derby proti Manchestru United a šanca na titul je naozaj minimálna. Strata na prvý Liverpool je už priepastných 25 bodov, náskok pred tretím Leicesterom zas činí štyri body. Manchester City prehral dva z posledných štyroch duelov Premier League, ešte na začiatku februára nestačil na Tottenham Hotspur. V najvyššej anglickej súťaži sa presadil šestnásťkrát Sergio Agüero.

Arsenal FC

"Gunners" neprehrali osem stretnutí Premier League po sebe, posledné tri navyše proti Newcastle, Evertonu a West Hamu vyhrali, takže poskočili na deviate miesto, čo je však stále ďaleko od požadovaných cieľov. Každopádne, šiesty Wolverhampton má len o tri body viac a štvrtá Chelsea viac o osem bodov. V lige sa o sedemnásť zásahov postaral Pierre Aubameyang, Arsenal dopláca na najhoršiu defenzívu v prvej desiatke, inkasoval už 40 gólov.

Prvý vzájomný zápas

V prvom meraní síl týchto súperov počas sezóny 2019/20 v Premier League sa na Emirates Stadium tešili hráči Manchestru City, ktorí po dvoch zásahoch Kevina de Bruyneho a jednom od Raheema Sterlinga vyhrali jasne 3:0.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Manchester City – Arsenal FC

0:0

odložené (-:-)

Späť na online