Menu

Futbal

Talianska Seria A

Atalanta Bergamo – Lazio Rím

0:0

odložené (-:-)

15.03.2020, 15:00 • 27. kolo • Martin Dvořák, Milan Huppert cz

Tipsport: 2.1 3.78 3.31

80

80. José Luis Palomino - 3:2

80

Bergamo právě vstřelilo branku!
Famózní obrat je na světě! Atalanta po úvodních deseti minutách prohrávala o dvě branky, nyní ale vede! Centr Gómeze od rohového praporku si našel JOSÉ LUIS PALOMINO, argentinský stoper hlavou propasíroval míč za brankářovy záda!

66

66. Ruslan MALINOVSKYJ - 2:2

66

Bergamo právě vstřelilo branku!
Parádní rána srovnává stav utkání! Po rohovém kopu se k míči dostal de Roon, který přihrál před sebe RUSLANOVI MALINOVSKÉMU. Ukrajinský záložník si balón zpracoval a za hranicí šestnáctky vypálil dělovku do pravého horního rohu, Strakoša neměl nárok.

38

38. Robin GOSENS - 1:2

38

Bergamo právě vstřelilo branku!
Domácí fotbalisté se dočkali zaslouženého snížení! Z pravé strany vyslal nadýchaný centr do šestnáctky Hateboer, načež se do míče hlavou opřel nikým nehlídaný ROBIN GOSENS. Za střelou na zadní tyč se Strakoša natahoval marně.

11

11. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 0:2

11

Lazio právě vstřelilo branku!
Svěřenci kouče Inzaghiho prožívají úvod z říše snů! Po chybě v rozehrávce se hosté vydali kupředu. Balón skončil po nahrávce Alberta až u SERGEJE MILINKOVIČE-SAVIČE, který dostal hodně prostoru, a to se ukázalo jako klíčové. Srbský středopolař si seřídil mířidla a technický pokus zakroutil neomylně k levé tyči.

5

5. Marten de Roon vlastní - 0:1

5

Lazio právě vstřelilo branku!
Římané se už v páté minutě ujímají vedení! Po pravé lajně unikl Manuel Lazzari, jenž posílal přihrávku na střed, kde do míče smolně kopl MARTEN DE ROON, svému gólmanovi balón umístil nechytatelně k levé tyči!

Atalanta Bergamo – Lazio Rím

0:0

odložené (-:-)

Späť na online