Menu

Futbal

Talianska Seria A

Cagliari Calcio – FC Turín

0:0

odložené (-:-)

15.03.2020, 15:00 • 28. kolo • Vendula Zdražilová cz

68

68. João PEDRO - 4:2

68

Cagliari právě vstřelilo branku!
Na značku pokutového kopu si míč postavil JOÃO PEDRO, poté počkal na pohyb brankáře hostů a hned na to ho do protipohybu prostřelil k tyči jeho branky – 4:2.

65

65. Andrea BELOTTI - 3:2

65

FC Turín právě vstřelil branku!
Krásný gól hostů a je to už jen o jeden gól. Z rohového kopu naservíroval Verdi centr přímo na volej pro ANDREU BELOTTIHO, jenž pořádnou dělovkou nedal brankáři Cagliari vůbec žádnou šanci – 3:2. Asistence: Simone Verdi.

60

60. Gleison BREMER - 3:1

60

FC Turín právě vstřelil branku!
Hosté poprvé skórují a berou domácímu brankáři čisté konto a dost možná jsou i zpět ve hře. Aina dostal míč na GLEISONA BREMERA, který si ho zpracoval hrudí a pak tvrdou ránou nekompromisně vymetl v domácí brance vše – 3:1. Asistence: Ola Aina.

46

46. Radja NAINGGOLAN - 3:0

46

Cagliari právě vstřelilo branku!
Hned po návratu obou celků na hřiště skórují domácí a berou tak tříbrankový náskok. Pedro našel přihrávkou RADJU NAINGGOLANA, jenž poté levačkou poslal míč k protější tyči a střelu umístil naprosto přesně – 3:0. Asistence: João Pedro.

18

18. Giovanni SIMEONE - 2:0

18

Cagliari právě vstřelilo branku!
A podívejme, gól nakonec platí, video odhalilo, že se o postavení mimo hru nejednalo a domácí vedou o dva góly. Lykogiannis poslal do vápna krásnou přihrávku pro GIOVANNIHO SIMEONEHO a ten poté pravačkou zblízka zvedl míč, který poslal nekompromisně do sítě – 2:0. Asistence: Babis Lykogiannis.

12

12. Nahitan NÁNDEZ - 1:0

12

Cagliari právě vstřelilo branku!
Domácí se ujímají vedení. Po odrazu míče se k němu na oblouku dostal NAHITAN NÁNDEZ, jenž vyslal z vojele pořádnou dělovku na branku hostů, která i za pomočí lehké teče jednoho z hostů končí za zády Sirigua – 1:0.

Cagliari Calcio – FC Turín

0:0

odložené (-:-)

Späť na online