Menu

Futbal

Mistrovství světa 2010

Nový Zéland – Slovensko

1:1

koniec (0:0)

23.04.2020, 13:00 • Royal Bafokeng Stadium, Rustenburg • David Suchý cz

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Slovensko se z první branky radovalo krátce po změně stran, navíc to vypadalo, že má svůj jednobrankový náskok pod kontrolou. Nový Zéland se navíc směrem dopředu hodně trápil, téměř každá útočná snaha skončila ještě před pokutovým územím. Paradoxně jsme přesto viděli vyrovnávací branku, ta navíc padla až ve třetí minutě nastaveného času, kdy cenný bod svému celku vystřelil obránce Winston Reid, který hlavičkou o tyč překonal brankáře Muchu. (14:23:30)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:10. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:15.

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. REID - 1:1

90+3

Nový Zéland právě vstřelil branku!
To je neuvěřitelné, Nový Zéland se ve třetí minutě nastaveného času dočkal vyrovnání, což znamená obrovskou ránu pro slovenskou reprezentaci! Nový Zéland se totiž nadechl k dost možná poslednímu útoku, při kterém to kvalitním způsobem provedl útočník Smeltz, který si přehodil míč na pravou nohu a poté odcentroval do šestnáctky. Na hranici malého vápna si navíc padající předmět našel WINSTON REID, který hlavičkou o tyč překonal Muchu.

90+2

Již nám běží druhá minuta nastaveného času, Nový Zéland se zatím k ničemu nebezpečnému nedostal. V tomto případě však vhazuje z pravé autové lajny.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

90

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Vladimír Weiss, přichází Juraj Kucka.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Slovensko je blízko zisku plného počtu bodů. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

87

Následovalo autové vhazování od pravé autové lajny, ke kterému se postavil obránce Zabavník. Jeho nabídka sice našla Stocha, avšak ten si pomohl faulem.

86

Hamšík to udělal skvělým způsobem, rychlostně se totiž dostal přes protihráče, avšak poté nepřesně nahrál směrem na Stocha. Slovensku to vadit nemusí.

85

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Róbert Vittek, přichází Miroslav Stoch.

84

Vittek přiťukl do tandemu na střídajícího Hološka, který se po přešlapovačce dostal k centru pravou nohou, jenž ale trefil pouze nohu bránícího zadáka Nelsena.

83

Nekompromisním způsobem se rozhodl jednat Wood, který v tísni odpálil míč směrem z hrací plochy. Slovensko tak bude vhazovat, zcela určitě nebude pospíchat.

82

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, v posledních minutách nesledujeme nic moc zajímavého, Slovensko se snaží neudělat žádnou chybu.

81

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Stanislav Šesták, přichází Filip Hološko.

80

Vracející se Smith ještě zastihl míč na hrací ploše, načež ho přenechal na kopačku brankáře Pastona. Nový Zéland to zkouší další přízemní kombinací středem.

79

Slovenská reprezentace rozehrála rohový kop z pravé strany, který směřoval směrem od branky. Hamšík však našel protihráče, který odhlavičkoval do bezpečí.

78

Střídání v týmu Nový Zéland: ze hřiště odchází Ivan Vicelich, přichází Jeremy Christie.

Nový Zéland – Slovensko

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 90+3. Reid – 50. Vittek

Karty:   42. Lochhead (NZL) – 55. Štrba (SVK)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:10. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:15.

Nový Zéland: Paston – Reid, Nelsen, Vicelich (78. Christie), T. Smith – Bertos, Elliot, Lochhead – Fallon, Smeltz, Killen (72. Wood)
Náhradníci: Moss, Bannatyne – Sigmund, Mulligan, Boyens, Peverley, Barron, McGlinchey, Clapham, Christie, Wood, Brockie

Slovensko: Mucha – Zabavník, Ďurica, Škrtel, Čech – Weiss ml. (90. Kucka), Šesták (81. Hološko), Štrba, Hamšík – Vittek (85. Stoch), Jendrišek
Náhradníci: Perniš, Kuciak – Pekarík, Saláta, Petráš, Kozák, Sapara, Stoch, Kucka, Kopúnek, Hološko, Jakubko

Rozhodca: Damon – Ntagungira, Molefe

Diváci: 23 871