Menu

Futbal

Mistrovství Evropy 2004

Holandsko – Česko

2:3

koniec (2:1)

27.05.2020, 10:00 • Estádio Municipal de Aveiro, Aveiro • Martin Augustin (@ogy_16) cz

88

88. Vladimír ŠMICER - 2:3

88

Česko právě vstřelilo branku!
Goooooooool! To je neuvěřitelné, obrat je dokonán! Milan Baroš si z pravého křídla naváděl míč na střed a u šestnáctky ho posunul na Marka Heinze, jehož přízemní střelu dokázal van der Sar vyrazit, ale pouze ke Karlovi Poborskému. Pravý záložník Sparty ukázal svou chytrost, když místo dorážky ještě nezištně nahrál VLADIMÍROVI ŠMICEROVI, který balón z malého vápna uklízel do prázdné brány. Na hřišti i v hledišti propukla obrovská česká euforie – 3:2.

71

71. Milan BAROŠ - 2:2

71

Česko právě vstřelilo branku!
Bravo! Je vyrovnáno! Pavel Nedvěd se na levém křídle zaseknutím míče zbavil Heitingy a poslal míč do šestnáctky. Jan Koller ho hrudí sklepnul proti noze MILANA BAROŠE a ten z hranice velkého vápna z první zamířil pod břevno nizozemské brány. Van der Sar prolétl vzduchem marně – 2:2.

23

23. Jan KOLLER - 2:1

23

Česko právě vstřelilo branku!
Je tu kontaktní gól! Obrovskou chybu vyrobil ve středu hřiště Giovanni van Bronckhorst, který nechtěně nahrál do běhu Milanovi Barošovi. Dravý útočník Liverpoolu s balónem okamžitě zamířil směrem k bráně, s trochou štěstí nasadil jesličky Stamovi a před van der Sarem ještě naservíroval míč JANOVI KOLLEROVI, který zakončoval do protipohybu padajícího nizozemského gólmana. Jsme zpátky ve hře!

19

19. Ruud van Nistelrooij - 2:0

19

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Ajajaj! Tak tohle nevypadá už vůbec dobře! Edgar Davids poslal průnikovou přihrávku za záda Grygery, kam si naběhl Arjen Robben. Ten adresoval před bránu přízemní centr, kterým našel nepokrytého RUUDA VAN NISTELROOIJE, jenž zblízka posílá balón do odkryté brány – 2:0.

4

4. Wilfried BOUMA - 1:0

4

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Holanďané ze standardky udeřili! Levačka mladíčka Arjena Robbena poslala balón na zadní tyč, kde čeští obránci trestuhodně nechali zcela samotného WILFRIEDA BOUMU, který míč hlavou trkl za záda bezmocného Petra Čecha. To je po sympatickém začátku studená sprcha pro náš tým.

Holandsko – Česko

2:3

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 4. Bouma, 19. Nistelrooij – 23. Koller, 71. Baroš, 88. Šmicer

Karty:   9. Seedorf (NED), 26. Heitinga (NED) – 55. Galásek (CZE)   75. Heitinga (NED)

Střely na branku: 10:11. Střely mimo: 4:11. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 23:18.

Holandsko: van der Sar – Heitinga, Bouma, Stam, van Bronckhorst – Seedorf (86. van der Vaart), Davids, Cocu (C) – van der Meyde (79. Reiziger), van Nistelrooij, Robben (58. Bosvelt)
Náhradníci: Waterreus, Westerveld – Reiziger, F. de Boer, van der Vaart, Sneijder, Overmars, Bosvelt, Zenden, Kluivert, Makaay, van Hooijdonk.

Česko: Čech – Grygera (24. Šmicer), Jiránek, Ujfaluši, Jankulovski – Poborský, Galásek (62. Heinz), Rosický, Nedvěd (C) – Baroš, Koller (75. Rozehnal).
Náhradníci: Blažek, Kinský – Mareš, Hübschman, Rozehnal, Šmicer, Vachoušek, Týce, Plašil, Lokvenc, Heinz.

Rozhodca: Mejuto Gonzalez – Samaniego, Alonso (všichni ESP)

Diváci: 30 000