Menu

Ďalšie

Tlačové konferencie

Tisková konference k LiveScore Cupu 2020

koniec udalosti

01.06.2020, 17:00 • Štvanice • Richard Wagner (@Groundhoppik) cz

Seznam hráček účastnících se LiveScore Cupu 2020:

Karolína Plíšková (3. v žebříčku WTA)
Markéta Vondroušová (18. v žebříčku WTA)
Karolína Muchová (26. v žebříčku WTA)
Barbora Strýcová (31. v žebříčku WTA)
Kateřina Siniaková (54. v žebříčku WTA)
Kristýna Plíšková (69. v žebříčku WTA) (17:26:39)

Konec tiskové konference.
Michal Hrdlička ukončuje tiskovou konferenci s přáním, aby vydrželo navzdory předpovědi počasí.
Saran: Na sociálních sítích Sport 2 Life probíhá soutěž. Pokud se děti zapojí mohou nejen vidět naživo české tenisové hvězdy, ale mohou se s nimi i setkat.
Saran: Máme spoustu programů ve spoustě klubů, skrze něž chceme dostat děti do sportovního dění. Do následujícího roku a půl bychom do našich aktivit rádi zapojili až 10 tisíc dětí.
Saran: Tím, že jsme překonali pandemii, je nyní hodně důležitý každý pohyb, dostat sport znovu do formy a motivovat mládež k pohybu. Karolína a Kristýna Plíškovy jsou patronkami nadace Sport 2 Life.
Saran představil svou nadaci, která působí v České republice. Jejím cílem je aktivovat dnešní mládež k tomu, aby se děti hýbaly a byly součástí sportovního života.
Jedním z partnerů LiveScore Cupu je nadace Sport 2 Life, její zakladatel Michael Saran dostává slovo.
Kaderka: Neviděli jsme se tři měsíce a ta doba byla šílená. Teď je to skvělé, protože začínáme hrát. Na turnaj se těším a pokud vydrží počasí, tak nemůže být nic lepšího. Každý akce, která teď je, je skvělá pro český tenis. Jsem rád, že tu mohu být. Přijdu se podívat a budu vám fandit.

Dopoledne jsem zahajoval tréninkový kemp českých kluků. Bylo krásné vidět, jak jsou šťastní, že mohou opět hrát tenis.
Slovo má nyní Ivo Kaderka.
Plíšková: Myslím si, že mám dobrou bilanci s českými holkami. Normálně na turnaji to nejsou zápas, na které bych se těšila, protože spolu hrajeme ve Fed cupu. Teď je ale jiná situace a na turnaj se vyloženě těším.
Plíšková: Nasadili jsme vyšší intenzitu tréninku. Snažím se udržovat a zůstat fit. Mám tu kouče Dannyho a kondičáka. Přidali jsme na intenzitě, takže jsem trochu unavená, ale na turnaji už budu úplně fit.
Plíšková: Těším se moc, protože se nedá jen trénovat. Doufám, že to lidé ocení a budou to sledovat.
Slovo dostala Karolína Plíšková, která se chystá na první turnaj.
Hrdlička: Každý den se bude hrát na Štvanici na kurtu číslo jedna a budou se hrát dva zápasy. První v 15.30, druhý v 18.00 a bude se hrát podle pravidel WTA, čili za stavu 1:1 bude následovat klasický set s případným tiebreakem.
úvodní slovo si vzal konferenciér Michal Hrdlička, který vítá všechny níže uvedené hosty. Tenistku Karolínu Plíškovou, prezidenta ČTS Iva Kaderku a Michaela Sarana – zakladatele nadace Sport 2 life.

Tisková konference začala.
Účastníci TK:

Karolína Plíšková
Ivo Kaderka
Michael Saran
Michal Hrdlička
Tisková konference k turnaji se koná taktéž na Štvanici v prostorách restaurace Tiebreak a přítomni budou: tenistka Karolína Plíšková, prezident Českého tenisového svazu Ivo Kaderka a další hosté.

Tisková konference k LiveScore Cupu 2020

koniec udalosti