Menu

Futbal

Anglická Premier League

Norwich City – Southampton FC

0:3

koniec (0:0)

19.06.2020, 19:00 • Carrow Road, Norwich • Miroslav Revaj

Tipsport: 2.98 3.42 2.52

Druhý polčas ponúkol potom až tri presné zásahy. Norwich absolútne v druhom dejstve vybuchol, inkasoval tri góly a doma tak nezískal ani jeden bod.

Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera! (20:53:00)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Žltú kartu dostáva Max Aarons (Norwich City).

90+2

Nič zaujímavého sa však nedeje, o všetkom je už rozhodnuté.

90+1

V druhom polčase sa nadstavujú 4 minúty!

90

Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Nathan Redmond, prichádza Sofiane Boufal.
Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Yan Valery, prichádza Kyle Walker-Peters.

90

Riadny hrací čas druhého polčasu a tak aj tohto zápasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, či sa ešte bude niečo nadstavovať.

89

Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Josip Drmić, prichádza Josh Martin.

88

Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Danny Ings, prichádza Nathan Tella.

87

Tréner hostí ešte nevyužil všetky striedania, zrejme si ich ponechá ako taktické, keď bude potrebné v samom závere naťahovať čas.

86

Záver tohto zápasu sa už teda blíži. Zrejme ani nebude dôvod to zbytočne naťahovať, domáci ho chcú dohrať ešte so cťou.

85

Norwich teraz zahrával rohový kop, ale domáci ho rozohrali veľmi zle a tak sme nič zaujímavého nevideli.

84

Toto stretnutie sa už teda len dohráva. Norwich ho absolútne nezvládol, hlavne teda druhý polčas. Doma tak nezíska žiadne body a to je v jeho situáci veľmi zlé.

83

Medzičasom sa dostal na ihrisko už spomínaný slovenský reprezentant Ondrej Duda. Za takéhoto stavu však už svojmu tímu moc nepomôže.

82

Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Michael Obafemi, prichádza Che Adams.
Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Stuart Armstrong, prichádza William Smallbone.

81

Necelých 10 minút pred koncom zápasu prehráva domáci celok už rozdielom triedy. Zrejem sa teda už bude hrať len o konečnú podobu výsledku tohto stretnutia.

80

Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Teemu Pukki, prichádza Ondrej Duda.
Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Emiliano Buendía, prichádza Adam Idah.

79

79. Nathan Redmond (SOT) - 0:3

79

Southampton dal gól!
Dovolím si tvrdiť, že toto je rozhodujúci gól zápasu! Obrana domácich teraz úplne prepadla, NATHAN REDMOND potiahol svoj individuálny útok a zakončil ho tak ako sa má, gólom v súperovej sieti – 0:3!

77

Dnes to však veru domácim smerom dopredu nevychádza podľa predstáv. Ešte môže domáci tréner striedať, čakáme, či sa do hry dostane Ondrej Duda.

76

Navyše tu bol útok zo strany hostí, ale Krul zasahovať nemusel. Brankár domácich rýchlo rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.

75

Zo strany domácich však stále neprichádza ten potrebný impulz. Hostia majú aj naďalej všetko plne pod kontrolou a smerujú za ziskom troch bodov.

74

Žltú kartu dostáva Danny Ings (Southampton FC).

73

Ten však už nič zaujímavého neponúkol, domáci sú pri lopte a okamžite sa pokúšajú založiť útočný výpad. Čas sa teraz bude Norwichu krátiť rýchlo.

72

K lopte sa dostal hosťujúci Armstrong, ale svoj druhý gól v tomto zápase nepridal. Zákrok si pripisuje brankár Krul, je tu ešte rohový kop pre hostí.

71

Aktuálne je pri lopte Southampton, ktorý si stále drží pohodlné vedenie o dva góly a aj čisté konto. Hostia by v prípade zisku troch bodov putovali na 13. miesto v tabuľke.

70

Necelých 20 minút ostáva do konca tohto stretnutia. Norwich je stále v komplikovanej situácii, prehráva o dva góly a situácia v tabuľke tiež nie je ružová.

69

Dianie na ihrisku sa na malú chvíľu prerušilo. Hlavný rozhodca dal pokyn na občerstvovaciu prestávku.

68

Southampton však výborne bráni svoje územie a v tomto zápase ešte prakticky nečelil žiadnemu veľkému nebezpečenstvu.

67

Aktívny Pukki opäť ťahal individuálny útok, ale ani v tomto prípade ideálne nezakončil. Norwich je však už aktívnejší, potrebuje čo najskôr streliť kontaktný gól.

66

Nový muž na ihrisku Vrančić doklepol odrazenú loptu do siete, ale bolo to z ofsajdového postavenia.

65

Hostia po nedovolenom zákroku súpera zahrávali priamy kop na útočnej polovici. Ward-Prowse ho rozohral nakrátko, lopta si našla Armstronga, center od autora druhého gólu však končí v Krulovich rukaviciach.

64

Tréner domácich už stihol medzičasom dvakrát vystriedať. Zatiaľ sa slovenský reprezentant Ondrej Duda do hry nedostal.

63

Aj ten Southampton zvládol ubrániť a už drží loptu na svojich kopačkách.

62

Domáci útočník Pukki potiahol rýchly útočný výpad domácich, Bednarek zrazil jeho pokus na rohový kop.

62

Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Tom Trybull, prichádza Mario Vrančić.
Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Todd Cantwell, prichádza Onel Hernández.

61

Southampton zahrával rohový kop, po jeho rozohrávke nakrátko ostávajú hostia usadení na útočnej polovici.

60

Hodina zo stretnutia na Carrow Road je už minulosťou. Domáci absolútne nezvládli úvod druhého polčasu, inkasovali dva rýchle góly a s bodovým zápisom do tabuľky to vyzerá veľmi zle.

59

Norwichu sa teraz nedarí v zakladaní útočných akcií. Ešte tu je čas a priestor do konca zápasu, ale domáci budú musieť výrazne pridať v ofenzíve.

58

Následne sme boli svedkami rýchleho brejku hostí, Redmond sa snažil centrovať pred domácu bránu, ale tento pokus bol neúspešný.

57

Dlhšiu donu teraz držali loptu na svojich kopačkách domáci futbalisti, ale Cantwell si v rozhodujúcej chvíli počínal nedovolene. Presne toto hosťom vyhovuje.

55

To je už pre domácich veľmi komplikovaná situácia. Nástup do zápasu zo strany Norwichu naznačoval, žeby dnes domáci mohli aj vyhrať, ale postupne dominovali hostia, ktorí majú zatiaľ komfortný náskok.

54

54. Stuart Armstrong (SOT) - 0:2

54

Southampton dal gól!
Hostia pokračujú vo svojej aktivite a v krátkom slede pridávajú svoj druhý gól v tomto zápase! Domáci prepadli v strede poľa, kde stratili lopty a smerom dopredu išiel teda súper. Ings našiel svojou prihrávkou dobre postaveného STUARTA ARMSTRONGA a ten spoza pokutového územia parádne zakončil k tyčke – 0:2!

53

Obafemi sa snažil dobehnú dlhý pas od spoluhráča za obranu súpera, ale lopta napokon končí na kopačkách futbalistov Norwichu.

52

Momentálne však majú loptu pod kontrolou hostia, ktorí sa nemusia nikam ponáhľať. Snažia sa hrať s loptou na kopačkách čo najdlhšie a hlavne ďaleko od svojej brány.

51

Od nich sú momentálne domáci veľmi vzdiaľený. Možno by pomohlo aj striedanie, čo vie priniesť potrebné oživenie. Dá sa predpokladať, že by do hry mohol zasiahnuť aj Ondrej Duda.

50

Na rade sú teda domáci, ktorí musia doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Norwich je v takej situácii, že doma potrebuje jednoznačne získať všetky tri body.

49

49. Danny Ings (SOT) - 0:1

49

Southampton dal gól!
Je tu otvárací zásah tohto stretnutia! Hostia tak vynikajúco vstupujú do druhého polčasu, po autovom vhadzovaní sa k lopte dostal Armstrong, ten našiel presnou prihrávkou DANNYHO INGSA a ten sa už nemýlil – 0:1!

48

Dlhšiu dobu teraz držali loptu na svojich kopačkách domáci futbalisti, Drmić sa potom pokúšal o zakončenie hlavou, ale mieril nepresne.

46

Druhý polčas tohto zápasu je už v plnom prúde, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nestriedal.

46

Začal sa druhý polčas.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Úvodné dejstvo na Carrow Road nám veľa futbalovej krásy neprinieslo. Po výkope sme sledovali veľkú aktivitu domácich, potom zase hrali útočnejšie hostia. Práve Southampton mal najväčšiu gólovú príležitosť v prvom polčase, ale Ings trafil brvno!

Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:03.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Ešte sme videli po jednom útočnom výpade na každej strane, defenzívy však svoje úlohy zvládli a tak s najväčšou pravdepodobnosťoi si na góly budeme musieť počkať do druhého polčasu.

45

V prvom polčase sa nadstavujú 2 minúty!

44

Riadny hrací čas prvého polčasu bude čoskoro minulosťou. Uvidíme, či sa ešte bude aj niečo nadstavovať.

43

Z blížiacim sa samotným záverom prvého polčasu to teda vyzerá, že si na góly budeme musieť počkať až do druhého dejstva.

42

Hostia rozohrali autové vhadzovanie na útočnej polovici, ale nepodarilo sa im následne už nič zaujímavého vymyslieť. Pri lopte však ešte zostávajú.

41

Po veľmi dlhej dobe tu bol útok zo strany domáceho celku. Aarons sa snažil odcentrovať do pokutového úzmemia, ale svojich spoluhráčov nenašiel.

40

Necelých 5 minút ostáva do konca prvého polčasu. Dočkáme sa pre prestávkou presného zásahu?

39

Southampton teraz častejšie drží loptu na svojich kopačách, ale v útoku sa presadiť nedokáže. Norwich tak výborne bráni svoje územie, ale doma dnes potrebuje jednoznačne vyhrať.

38

Sledovali sme rýchly protiútok hosťujúceho celku, po ktorom sa snažil cenrovať do pokutového územia Bertrand, ale lopta končí len pri obrancoch súpera.

37

Ale boli to opäť hostia, ktorí zaútočili. Norwich sa teda márne snaží nadviazať na svoju aktivitu, ktorou sa prezentoval v úvode stretnutia.

36

Domáci teda mali aj kus šťastia pri predchádzajúcej situácii. Už je pri lopte práve Norwich, ktorý sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť.

35

35.

35

Konečne je tu prvá veľká šanca tohto zápasu! Hosťujúci Ings si úspešne prebral prihrávku od spoluhráča, následne dokázal aj zakončiť, ale loptu posiela len do brvna!

33

Presadiť v útoku sa teraz nedokázal ani Obafemi, ktorý bol od lopty čisto odstavený. Čoskoro sa dostaneme do záverečnej časti prvého polčasu, stále len čakáme, kým sa stane niečo zaujímavejšie.

32

Domáci futbalista Lewis sa snažil presadiť individuálne, ale bol postraným rozhodcom nachytaný v ofsajde.

31

Southampton teraz dlhšiu dobu kombinoval na polovici súpera, ale ani to žiadny zaujímavý moment neprinieslo.

30

Polhodina zo stretnutia na Carrow Road je už minulosťou. Zatiaľ stále čakáme na úvodný presný zásah, nevideli sme ani jednu gólovú príležitosť.

29

Ward-Prowse zahrával ďalší rohový kop hostí, ale ani kapitán Southamptonu pre svojich spoluhráčov nič zaujímavé nepripravil.

28

Zrejme bude nesmierne dôležité, kto sa ako prvý ujme vedenia v tomto zápase. Teraz je to veľmi opatrné z oboch strán, často však oba celky aj zbytočne chybujú.

27

Centrovaná lopta pred bránu domácich sa stala ľahkou korisťou pre brankára Krula. Ten už stihol loptu rozohrať aj na svojich spoluhráčov.

26

Už sa v zápase pokračuje ďalej a boli sme svedkami rohového kopu Southamptonu. Ale ani ten nám prvú šancu tohto zápasu neponúkol.

25

Dianie na Carrow Road sa teraz na malú chvíľu prerušilo, hlavný rozhodca Friend dal pokyn na občerstvovaciu prestávku.

24

Na druhej strane sme sledovali rýchly brejk hosťujúceho celku, Ings sa pokúsil centrovať do pokutového územia, ale tam úspešne zasiahol Klose.

23

McLean zahrával rohový kop domáceho celku, ale centrovaná lopta od rohovej zástavky nič zaujímavého neponúkla.

22

Medzičasom sa dostávame za polovicu prvého polčasu. Stále čakáme na úvodný presný zásah, vyložene gólovú šancu ešte ani jeden celok nemal.

21

Razom sa to tak celé otočilo, v úvode zápasu boli aktívnešjí domáci, v týchto chvíľach však dominovali hostia. Uvidíme, čo nám prinesie zvyšok prvého polčasu.

20

Zakrátko sme opäť však sledovali útok zo strany hostí, následne sa do zakončenia z dobrej pozície dostal Ings, ale jeho pokus končí na kapitánovi domácich Klosemu.

19

Obafemi si počínal pri svojej aktivite nedovolene a tak sa končí útok hostí. Domáci získavajú rozohrávku lopty na svojej polovici ihriska.

18

Hostia už čoraz viac pridávajú na svojej aktivite, zatiaľ si však výraznejšiu šancu v tomto zápase nevypracovali.

17

Ale je tu ďalší útok zo strany hostí, domáci už musia byť aj pozornejší v obrane. Prihrávku pred pokutové územie zachytil Godfrey a posúva loptu na svojich spoluhráčov.

16

Za hostí sa teraz snažil presadiť individuálne Ings, ale loptu v podstate len odovzdal na kopačky súpera. Uvidíme, čo teraz smerom dopredu vymyslí domáci celok.

15

Southampton to po zisku lopty skúša cez postupný prechod na polovicu súpera, ale svoje územie si domáci bránia úspešne a svojho dnešného súpera zatiaľ do ničoho vážneho nepustili.

14

Je to však veľký boj z oboch strán o každú loptu. Chcelo by to však jednu zaujímavejšiu akciu, ktorá by priniesla potrebné oživenie.

13

Opäť a už snažia prebrať iniciatívu na svoje kopačky domáci futbalisti, ale stále je to s prechodom na útočnú polovicu náročnejšie.

12

Hra sa teraz na malú chvíľu prerušila, prebehlo ošetrenia jedného z domácich futbalistov. Teraz je však pri lopte hosťujúci celok, ktorý sa nikam neponáhľa.

11

Na obraze hry sa nič nemení, domáci sú stále častejšie pri lopte, ale momentálne majú problémy s prechodom na útočnú polovicu. Už aj hostia vysoko napádajú súperovu rozohrávku.

10

Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia je už minulosťou. Z domácej strany sledujeme veľkú aktivitu a chuť po góle, uvidíme, kedy sa ho napokon aj počkáme.

9

Nasledoval ešte rohový kop domácich futbalistov, ktorý však nič zaujímavého neponúkol. Norwich sa stále snaží pokračovať vo svojej aktivite.

8

Toto bol veľmi vydarený brejk domácich futbalistov, Drmić potom prihrával do pokutového územia a hostia mali čo robiť, aby odvrátili loptu do bezpečia.

7

Southampton zatiaľ kombinuje na svojej polovici ihriska a čaká na správny chvíľu, kedy bude môcť zaútočiť. Domáci na nič nečakajú a okamžite vysoko atakujú súperovu rozohrávku.

6

Z väčšej vzdialenosti to vyškúšal McLean, ale mieril len vedľa hosťujúcej brány. McCarthy tak uvedie loptu späť do hry svojim odkopom.

5

Zakrátko však loptu na svoje kopačky opäť získava domáci celok, ktorý sa znova snaží nadviazať na svoju aktivitu. Norwich je na dne ligovej tabuľky a potrebuje nutne doma plno bodovať.

4

Southampton ustál veľký nápor zo strany súpera a už sa snaží o založenie útočnej akcie. Snáď podobne ladené ofenzívne predstavenie uvidíme až do konca stretnutia.

3

V krátkom slede zahrávali domáci dva rohové kopy, ale ani jeden žiadnu výraznejšiu šancu neponúkol. Norwich je veľmi aktívne a stále operuje na polovici súpera.

2

Norwich po nedovolenom zákroku zahrával hneď v úvode prvého polčasu priamy kop na polovici súpera! Centrovaná lopta na zadnú tyč bola veľmi nebezpečná, ale Bertrand ju dokázal odvrátiť do bezpečia!

1

Prvý polčas na Carrow Road je už v plnom prúde, výkop patril domácim futbalistom, ktorí odohrajú toto stretnutie v žlto-zelenej kombinácii dresov, hostia nastupujú v červených dresoch.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už spoločne s rozhocami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes nás čakajú dve stretnutia z 30. kola anglickej Premier League a od 19tej hodiny sa na Carrow Road uskutoční stretnutie medzi domácim Norwichom, ktorý bojuje o záchranu v súťaži a Southamptonom. Slovenský reprezentant Ondrej Duda začína na domácej lavičke náhradníkov, uvidíme, či napokon naskočí do hry.

Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime.
Úvodné zostavy:

Norwich City: Krul – Aarons, Klose, Godfrey, Lewis – Buendía, Trybull, McLean, Cantwell – Pukki, Drmić

Náhradníci: McGovern – Duda, O. Hernández, Rupp, Leitner, Idah, M. Vrančić, Tettey

Southampton FC: A. McCarthy – Valery, J. Stephens, Bednarek, Bertrand – Armstrong, Ward-Prowse, P.-E. Höjbjerg, Redmond – Ings, Obafemi

Náhradníci: Gunn – Walker-Peters, Romeu, Vestergaard, Boufal, Adams, Danso, Smallbone

Rozhodca: Friend – Holmes, Beck
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní online textového prenosu zo zápasu 30. kola anglickej Premier League. V ňom sa proti sebe postavia mužstvá Norwich City a Southampton FC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

Dočkalo sa už aj anglická Premier League! Po dlhej prestávke spôsobenej koronavírusom sa začne dohrávať aj táto súťaž, v piatok je na programe 30. kolo a to prinesie súboj na Carrow Road, kde oba celky zabojujú o veľmi dôležité body.

Norwich City:
Domáci celok, v ktorom pôsobí aj náš reprezentant Ondrej Duda je momentálne na poslednom mieste ligovej tabuľky a to so ziskom 21 bodov. Norwich stráca na priečky, ktoré zaručujú záchranu 7 bodov, takže ešte šancu na záchranu má, ale musí zbierať potrebné body.

Southampton FC:
Hosťujúci celok je na tom lepšie, na svojom konte má 34 bodov a nachádza sa na 14. mieste. Southampton je ešte v takej zaujímavej pozície, lebo v okolí tohto umeistnenia to je nabité a tak ešte môže ísť aj vyššie, ale ešte sa môže namočiť aj do bojov o záchranu.

Ako sa po prestávke predstavia oba celky? Získanú domáci na svojej pôde dôležité tri body? Sledujte náš online prenos!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

Norwich City – Southampton FC

0:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 49. Ings, 54. Armstrong, 79. Redmond

Karty:   90+3. Aarons (NRW) – 74. Ings (SOT)

Norwich City: Krul – Aarons, Klose (C), Godfrey, Lewis – Buendía (80. Idah), Trybull (62. M. Vrančić), McLean, Cantwell (62. O. Hernández) – Pukki (80. Duda), Drmić (89. Martin).
Náhradníci: McGovern – Duda, O. Hernández, Rupp, Leitner, Idah, M. Vrančić, Tettey, Martin.

Southampton FC: A. McCarthy – Valery (90. Walker-Peters), J. Stephens, Bednarek, Bertrand – Armstrong (82. Smallbone), Ward-Prowse (C), P.-E. Höjbjerg, Redmond (90. Boufal) – Ings (88. Tella), Obafemi (82. Adams).
Náhradníci: Gunn – Walker-Peters, Romeu, Vestergaard, Boufal, Adams, Danso, Smallbone, Tella.

Rozhodca: Friend – Holmes, Beck