Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Villarreal CF – Real Sociedad San Sebastian

1:2

koniec (0:0)

13.07.2020, 19:30 • 36. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

84

Villarreal dal gól!
Samuel Chukwueze síce v šestnástke súpera nezakončil, ale prihral na jej hranicu a voľný SANTI CAZORLA trafil k žrdi. Miguel Ángel Moyà na všetko videl a aj sa lopty dotkol, no aj tak ju nevytesnil na roh.

75

Real Sociedad San Sebastian dal gól!
Hostia sa znova presadili po rohovom kop. Na malom vápne si našiel loptu DIEGO LLORENTE, ktorého neubránil v súboji dvoch hráčov s číslom 3 s minulosťou v Real Madrid, Raúl Albiol a Llorente trafil k žrdi, kde Sergio Asenjo nedokázal loptu vyraziť.

61

Real Sociedad San Sebastian dal gól!
Dobrý center poslal Andoni Gorosabel, na zadnej žrdi odvrátil domáci na roh. Následný pas pred päťku zakončil prudko hlavou WILLIAN JOSÉ a Sergio Asenjo už na čiare nedokázal zareagovať.

Villarreal CF – Real Sociedad San Sebastian

1:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 84. Cazorla – 61. José, 75. D. Llorente

Karty:   36. Ontiveros (VLR), 36. Trigueros (VLR) – 3. Merino (RSC), 70. Le Normand (RSC)

Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol, Francisco Torres, A. Moreno – Trigueros, Anguissa – Moisés Gómez (62. B. Soriano), Cazorla (C), Ontiveros (89. M. Gaspar) – Niño (46. Chukwueze).
Náhradníci: Andrés Fernández – B. Soriano, Morlanes, Baena, Chukwueze, Leal, Chakla, Lozano, Alcácer, Quintilla, Martín, M. Gaspar.

Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Gorosabel, D. Llorente, Le Normand, Monreal (86. Muñoz) – Merino, Zubimendi – Oyarzabal (C), Ödegaard (65. Zubeldia), Barrenetxea (53. Portugués) – Isak (46. José).
Náhradníci: Remiro – José, Portugués, Muñoz, Zaldúa, Zurutuza, J. Pacheco, Roberto López, Zubeldia, Lobete, Djouahra, Aranbarri.