Menu

Futbal

Niké liga

ŠK Slovan Bratislava – MFK Zemplín Michalovce

5:0

koniec (1:0)

11.08.2020, 20:00 • 2. kolo • Daniela Mesíková

Tipsport: 1.12 9.38 19.9

90+1

Slovan dal gól!
Nádherný piaty gól v sieti Dehtiara. Lovat sa zbavil Trusu, poslal center na zadnú žrď, presne do týchto miest si nabehol RAFAEL RATAO a dokopol loptu do siete!

87

Slovan dal gól!
Loptu, ktorú zahral Medveděv, odkopol Vojtko nešťastne iba za seba presne na hlavu ALENA OŽBOLTA a ten zblízka nemohol nedať. Michalovce doslova darovali Slovanu gól.

72

Slovan dal gól!
Jeden z prvých dotykov DAVIDA HOLMANA končí gólom v Dehtiarovej sieti! Výborný center mu poslal De Marco a nikým nestrážený Holman poslal loptu pomedzi Vojtkove nohy k pravej žrdi. 3:0 pre Slovan a s veľkou pravdepodobnosťou je rozhodnuté.

60

Slovan dal gól!
De Kamps sa poriadne oprel do strely z diaľky, už jeho koncovka mala výborné parametre, no Dehtiar ju zlikvidoval. Loptu však vyrazil iba pred seba, kde bola iba trojica Slovanistov, najrýchlejšie zareagoval DÁVID STRELEC a strelil už svoj druhý gól v zápase!

3

Slovan dal gól!
DÁVID STRELEC to spravil naozaj famózne, prešiel cez trojicu hráčov Michaloviec, loptu stihol ešte tesne pred vybiehajúcim Dehtiarom a potom skóroval do prázdnej brány!

ŠK Slovan Bratislava – MFK Zemplín Michalovce

5:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 3. Strelec (Rabiu), 60. Strelec (de Kamps), 72. Holman (De Marco), 87. Ožbolt, 90+1. Ratão (Lovat)

Karty:   55. Medveděv (SBA) – 17. Neofytidis (MIC), 55. Phillips (MIC)

ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Medveděv, Abena, Božikov (C), De Marco (79. Lovat) – de Kamps, Rabiu (77. Nono) – Čavrić (71. Daniel), Strelec (77. Ožbolt), Ratão – Medved (71. Holman).
Náhradníci: Ružinský – Ožbolt, Daniel, Bajrić, Lovat, Nono, Holman.

MFK Zemplín Michalovce: Dehtiar – Žofčák (C) (85. Gríger), Kolesár, Soler (78. Vovkun), Vojtko, Mendez – Popovits, Begala, Neofytidis, Phillips (84. Hirnij) – Sidibé (62. Trusa).
Náhradníci: Dráb – Vovkun, Tóth, Trusa, Hirnij, Gríger, Rečičár.

Rozhodca: Gemzický – Štrbo, Jekkel