Menu

Futbal

Liga majstrov

RB Lipsko – Atlético Madrid

2:1

koniec (0:0)

13.08.2020, 21:00 • Estádio José Alvalade, Lisabon • Štvrťfinále • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 3.58 3.17 2.33

Diego Simeone prvýkrát v kariére končí v Lige majstrov proti tímu, ktorý nemá v mužstve Cristiana Ronalda. RB Lipsko píše históriu, pretože prvýkrát sa stalo, aby tento klub postúpil do semifinále Ligy majstrov a zatiaľ je určite najväčším prekvapením sezóny. Šokuje aj PSG? To sa dozvieme o niekoľko dní. Ja vám prajem pekný večer a ďakujem za pozornosť. (23:01:24)

90+8

Koniec zápasu.

90+8

Stále sa hrá. Angeliño skončil po pristrčení mimo ihriska a zrodila sa menšia šarvátka, ale všetko je zažehnané. Atlético ešte prešlo dopredu a Álvaro Morata mohol vyrovnať. Ako prvý bol pri lopte Péter Gulácsi.

90+6

Žltú kartu dostáva José Giménez (Atlético Madrid).

90+5

Ďalší nákop do pokutového územia Lipska a znova loptu berie Péter Gulácsi. Zdá sa, že všetky nádeje Atlética sú na konci.

90+4

Do pokutového územia sa presunul už aj Jan Oblak, no ani on a ani jeho spoluhráči sa k hlavičke nedostali. Atlético všetko posiela pred Gulácsiho, tam dominujú futbalisti v bielom-červenom.

90+3

Atlético získalo priamy kop. Renan Lodi centroval prudko a defenzíva Lipska sa nedohodla s Gulácsim, avšak lopta sa dostala preč. Vzápätí pálil z diaľky Marcos Llorente a za pomoci teču získal roh.

90+2

Striedanie v tíme RB Lipsko: z ihriska odchádza Marcel Sabitzer, prichádza Nordi Mukiele.
Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Koke, prichádza Felipe.

90+1

Nadstavuje sa 5 minút.

90

Marcel Sabitzer po hlavičkovom súboji tvrdo dopadol na trávnik a potrebuje ošetrenie. Nevyzerá to iba na naťahovanie času.

89

Lipsko je na prahu senzácie a postupu medzi štyri najlepšie tímy v Európe. To od tohto nemeckého klubu nečakal takmer nik. Atlético má ešte niekoľko minút.

88

88. Tyler Adams (RBL) - 2:1

88

Tím RB Lipsko práve strelil gól!
Včera to Atalante proti favoritovi nevyšlo, ale nemecký tím sa môže postarať o prvé prekvapenie štvrťfinále Ligy majstrov. Angeliño potiahol loptu po ľavom krídle, prihral po zemi do druhej vlny, kde bol absolútne osamotený TYLER ADAMS a ten prudkou ranou za pomoci teču prestrelil Oblaka. Ten teč bol rozhodujúci, nakoľko Slovinec po ňom ostal bez šance.

87

Žltú kartu dostáva Amadou Haidara (RB Lipsko).

85

Dayot Upamecano dnes hrá skvele a potvrdzuje, prečo ho chcú takmer všetky svetové veľkokluby. Teraz okolo neho neprešiel Yannick Carrasco.

84

Atlético Madrid získalo na pravom krídle priamy kop. Centroval Kieran Trippier, ale defenzíva Lipska si s touto situáciou poradila.

83

Striedanie v tíme RB Lipsko: z ihriska odchádza Christopher Nkunku, prichádza Patrik Schick.
Striedanie v tíme RB Lipsko: z ihriska odchádza Dani Olmo, prichádza Amadou Haidara.

82

Žltú kartu dostáva Kevin Kampl (RB Lipsko).

RB Lipsko – Atlético Madrid

2:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 50. Olmo, 88. Adams – 71. Félix

Karty:   70. Klostermann (RBL), 82. Kampl (RBL), 87. Haidara (RBL) – 62. Lodi (ATM), 90+6. J. Giménez (ATM)

RB Lipsko: Gulácsi – Halstenberg, Upamecano, Klostermann, Angeliño – Sabitzer (90+2. Mukiele), Kampl, Laimer (72. Adams) – Nkunku (83. Schick), Y. Poulsen (C), Olmo (83. Haidara).
Náhradníci: Mvogo, Tschauner – Orban, Haidara, Adams, Forsberg, Lookman, Schick, Mukiele, Wosz, Borkowski, Novoa.

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Lodi – Carrasco, Saúl Ñíguez, H. Herrera (58. Félix), Koke (C) (90+2. Felipe) – D. Costa (72. Morata), M. Llorente.
Náhradníci: Adán – Arias, Partey, Félix, Morata, Lemar, Šaponjić, Felipe, Vitolo, Hermoso, Moya, M. Sánchez.

Rozhodca: Marciniak (POL)