Menu

Futbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)

FK Třinec – FC Vysočina Jihlava

0:5

koniec (0:4)

26.09.2020, 16:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Igor Mainka (@igor_mainka) cz

Tipsport: 2.3 3.45 3.15

77

Jihlava právě vstřelila branku!
Krásná technická střela MIROSLAVA TUREČKA z hranice šestnáctky zaplachtila přímo k levé tyči Pastornického brány. Třinecký gólman se natahoval, ale na balón si nesáhl – 0:5!

37

Jihlava právě vstřelila branku!
FILIP VEDRAL vstřelil svůj druhý gól v zápase! Po přihrávce Smejkala na pravou stranu byl zcela sám před Pastornickým a polovysokou střelou umístil míč do třinecké brány – 0:4!

23

Jihlava právě vstřelila branku!
A už je to 0:3! Smejkal vysunul kolmicí FILIPA VEDRALA, který nejprve procedil míč přes brankáře Pastornického a následně uklidil míč do prázdné brány! Z Třincem to vypadá velice špatně.

18

Jihlava právě vstřelila branku!
Smejkal rozehrál přímý kop do pokutového území, tam se míč odrazil před zcela nehlídaného RÓBERTA ŠTEFÁNKA, který dorazil míč za záda překvapeného brankáře Pastornického – 0:2!

8

Jihlava právě vstřelila branku!
Tureček zkusil znovu své štěstí ze střední vzdálenosti, jeho nepříjemný pokus do středu brány vyrazil brankář Pastornický pouze do míst, kde byl TOMÁŠ SMEJKAL a mladý jihlavský odchovanec dorazil balón do třinecké brány – 0:1!

FK Třinec – FC Vysočina Jihlava

0:5

koniec (0:4)

Späť na online

Góly: 8. Smejkal, 18. Štefánek, 23. Vedral, 37. Vedral, 77. Tureček

Karty:   57. Habusta (TRI), 85. Foltyn (TRI) – 72. Vedral (JIH)

FK Třinec: Pastornický – Bolf (42. Attah), Habusta, Janoščín (C), Javůrek – Foltyn, R. Vaněk I. (46. Puchel) – Omasta (46. Celba), Weber, Cienciala (46. Stáňa) – Akulinin.
Náhradníci: Ciupa – Puchel, Celba, Attah, Gáč, Stáňa, Niemczyk.

FC Vysočina Jihlava: Číž – T. Svoboda, Štefánek, T. Vlček, Horák – Červ, Lacko (C) – Smejkal (81. Křišťál), Tureček (81. Ritter), Peřina (65. Arroyo) – Vedral (73. Araujo-Wilson).
Náhradníci: Lancman – Pojezný, Křišťál, Araujo-Wilson, Dau, Ritter, Arroyo.

Rozhodca: Dorušák – Dresler, Vodrážka.

Diváci: 228