Menu

Florbal

Livesport Superliga (CZ)

ACEMA Sparta Praha – FBC 4CLEAN Česká Lípa

8:7

koniec (4:2, 0:4, 4:1)

26.09.2020, 17:00 • UNYP ARENA • 4. kolo • Denisa Józsová cz

Tipsport: 1.22 7.5 6.85

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:08:51)
Střely celkem: 25 – 25

Dnešní utkání sledovalo 259 diváků.
Nejlepší hráči utkání:

Sparta – Josef Juha
Česká Lípa – Radek Krajcigr
Je konec! Sparta předvedla skvělou poslední periodu a bere do tabulky tři body za výhru 8:7. ACEMA se prosadila v poslední části čtyřikrát, a to zásluhou Mikuláše Krbce, kristiána Kozáka, Jakuba Kolstrunka a Lukáše Ujhelyiho. Jiskřičku naděje svému týmu dal ještě Radek Krajcigr, ovšem to bylo ze strany České Lípy vše.

Konec zápasu.

59:12

Jiří Vlček je na hřišti!

59:00

Minuta do konce třetiny!

58:39

Domácí florbalisté hrají ještě přesilovou hru, ve které by rádi rozhodli, ale zatím se jim to nedaří! Česká Lípa tak má ještě chvilku na to, aby srovnala.

57:52

Lukáš Ujhelyi mohl definitivně rozhodnout o výhře svého týmu, ale nepovedlo se mu to! Běžel sám na gólmana, ale ten má míček pod sebou.

57:12

Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Jiří Vlček – 2 min., Nesportovní chování).

56:20

56:20 Radek KRAJCIGR - 8:7

56:20

Česká Lípa právě vstřelila branku!
Obětavě sice hrají, přesto v oslabení inkasují! Hattrick v tomto zápase zapisuje RADEK KRAJCIGR, jenž dává svému týmu ještě naději. Asistence: Jaromír Ekl.

55:54

Česká Lípa má tedy k dispozici početní výhodu a bude se ještě snažit vstřelit korigující branku. Domácí florbalisté však hrají zatím velmi obětavě.

55:31

Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Matěj Čermák – 2 min., Sekání).

55:12

Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Matěj Pruner – 2 min., Držení).

Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Jakub Jirsa – 2 min., Držení).

54:40

Domácí florbalisté to zkusili dlouhou přihrávku až před branku, ale ta neměla šanci na úspěch. Sparta však může být s třetí částí spokojena.

54:08

Oddechový čas pro hosty.

54:08

54:08 Lukáš UJHELYI - 8:6

54:08

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí hráči právě udělali velký krok k dnešní výhře! Michal Pažák vybojoval míček u mantinelu. Ten poté před na střed hřiště, kde byl LUKÁŠ UJHELYI, jenž svou ranou nedal gólmanovi žádnou šanci. Asistence: Michal Pažák.

53:12

Česká Lípa se hnala do rychlé protiakce, kterou chtěla zakončit prudkou střelou. Ta však trefila jediného domácího hráče, který tam byl připraven.

52:37

Kristián Kozák je dnes velmi aktivním hráčem a rozhodně také jedním z nejlepších. Nyní však nic moc nevymýšlel a posunul míček na parťáka v obraně.

51:52

Florbalisté v červeném se občas snaží dohrát akce až do prázdné brány. Možná by občas stačila nečekaná střela, kterou jsme dnes moc neviděli.

51:14

Josef Juha a Marek Koščo se snažili něco vymyslet v okolí brankoviště, ovšem nakonec se provinili nedovoleným zákrokem a míček získají hosté.

50:40

Kristián Kozák hledal křižným pasem spoluhráče na druhé straně hřiště, ale ten to na střelu z první přece jen neměl. Míček šel totiž skákavě vedle něj.

50:03

Jan Dvořák toho nyní moc neviděl. Dominik Bartoš to zkoušel hodně šikovně, ale hostující gólman svůj tým podržel, přestože neměl žádný výhled.

49:27

49:27 Jakub KOLSTRUNK - 7:6

49:27

Sparta právě vstřelila branku!
ACEMA se znovu dostává do vedení! Matěj Čermák posunul míček na JAKUBA KOLSTRUNKA, jehož rána skončila v síti. Tento gól se ani trochu nelíbí hostům, ale ti s tím nic neudělají. Asistence: Matěj Čermák.

48:52

Pokud bych si měla tipnout, rozhodně zvolím jednoznačně aktivnější domácí tým. Dominik Bartoš to zkoušel na šibenici, ale tu o kousek minul.

48:18

Oba týmy se rozhodly pro střídání, každopádně poslední perioda nám zatím plyne celkem rychle. Stav utkání je srovnaný, kdo se dočká dalšího gólu?

47:22

Jakub Kolstrunk byl znovu v akci! Tentokrát to vzal na sebe a zkusil vypálit z levé strany. Jan Dvořák byl přesunutý a míček udržel u sebe.

46:42

Sparťané by rádi využili momentální situace. Jakub Kolstrunk posílal střílenou přihrávku před branku, ale tam nikdo ze spoluhráčů nebyl.

46:00

46:00 Kristián KOZÁK - 6:6

46:00

Sparta právě vstřelila branku!
Krásná akce v podání Sparty končí srovnáním stavu! Domácí měli k dispozici skvělou pozici pro volný úder. Marek Zouzal posunul míček na levou stranu, odkud se střelou z první prosadil KRISTIÁN KOZÁK! Asistence: Marek Zouzal.

45:01

Viděli jsme zajímavé přečíslení tři na jednoho, které táhl Josef Juha. Ten posunul balónek na pravou stranu, odkud přišla rána z první. Dvořák znovu zasahuje.

44:25

Lukáš Ujhelyi se nakonec odhodlal ke střele, ale ta byla hodně nepřesná. Domácí tak nadále prohrávají o jednu branku, podaří se jim brzy srovnat?

44:00

Michal Zeman dlouho držel míček ve své moci. Následně svým pasem dostal spoluhráče pod tlak, ale Sparta si s tím nakonec dokázala poradit.

43:18

Česká Lípa vybojovala rozehrávku na útočné polovině. Po malém přiťuknutí chtěl vystřelit Ondřej Kopič, ale jeho pokus trefil někoho před brankou.

42:37

Martin Beneš si musel připsat zákrok, ale ten mu nenadělal žádné problémy. Následně rychle rozehrál, ale Sparta nevyužila otevřené obrany.

41:47

ACEMA je znovu usazena na útočné polovině. Viděli jsme svižnou střelu, ta však minula zadní tyč. Přesto se domácí hráči nadále drží u balónku.

41:03

Sparťané předvedli další chybu na obranné polovině, ale měli štěstí, že se míček dorazil daleko. Antonín Stárek by jinak byl sám před gólmanem.

40:38

40:38 Mikuláš KRBEC - 5:6

40:38

Sparta právě vstřelila branku!
Uběhlo jen pár vteřin třetí periody a domácí florbalisté snižují stav dnešního utkání! MIKULÁŠ KRBEC si sebral odražený míče a poslal ho nechytatelně k tyči. Asistence: Jakub Kolstrunk.

40:01

Začala třetí třetina.
Jsou za námi již dvě třetiny dnešního utkání, po kterých budou jasně spokojenější hosté, kteří vedou o dvě branky! Ti totiž dali čtyři góly, zatímco ani jednou neinkasoval. Jan Dvořák předvádí skvělý výkon v brance. Za Českou Lípu se postupně prosadili – Jakub Karel, Ondřej Kopič, Jaromír Ekl a Radek Krajcigr.

Další třetina začne přibližně v 18:22.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Minuta do konce třetiny!

38:29

38:29 Radek KRAJCIGR - 4:6

38:29

Česká Lípa právě vstřelila branku!
Neskutečná třetina v podání České Lípy! RADEK KRAJCIGR byl sám před gólmanem, kam se k němu odrazil míček. To byla situace, se kterou si s naprostým klidem poradil. Bez asistence.

37:52

Josef Juha byl před gólmanem, kde se hned několikrát pokusil dorazit míček až za něj. To se mu nepovedlo a balónek vyplaval mimo nebezpečí.

37:29

Jan Dvořák se prezentoval dalším skvělým zákrokem! Poté se hnali dopředu zase Severočeši, ale Ondřej Hurt učinil jejich útoku rychlou přítrž.

36:46

Matěj Pruner měl před sebou hodně místa. Tak si naběhl do lepší pozice a vypálil. Jeho rána ale nebyla dobrá, a tak míček skončil hodně vedle branky.

36:04

Jan Spilka si už alespoň sedl, ale nadále je ošetřován za mantinely. Zatím to úplně nevypadá, že by se měl v blízké době do zápasu vrátit.

35:55

Toto nejsou hezké záběry. Jan Spilka naboural do mantinelu a drží se za koleno. Je k němu volán lékařský dozor, tak uvidíme, jestli bude pokračovat.

35:21

Míček se nyní povaloval před brankovištěm gólmana hostí, ale domácí toho znovu nedokázali využít. Nutno dodat že hosté hrají hodně obětavě.

34:38

ACEMA je nadále aktivní směrem dopředu, ale Jan Dvořák chytá opravdu skvěle. Česká Lípa navíc i nadále hrozí z velmi rychlých protiútoků.

33:46

33:46 Jaromír EKL - 4:5

33:46

Česká Lípa právě vstřelila branku!
Severočeši otáčejí stav utkání ve svůj prospěch! Marek Dzierža našel z rohu hřiště nabíhajícího JAROMÍRA EKLA, jenž z první nedal gólmanovi šanci. Asistence: Marek Dzierža.

33:06

Pražané jsou sice aktivnějším týmem na hřišti, ale zatím jim to k ničemu není. Jan Dvořák od svého příchodu ve druhé periodě uzamkl branku.

32:21

32:21 Ondřej KOPIČ - 4:4

32:21

Česká Lípa právě vstřelila branku!
A na Spartě už je srovnáno! Ta v útoku v posledních momentech trefuje jen soupeře, kteří se díky tomu dostali do přečíslení. Jiří Vlček posunul míček na střed, kde byl ONDŘEJ KOPIČ, jenž procedil balónek mezi rukou a tělem. Asistence: Jiří Vlček.

31:27

Jakub Jirsa trefuje tyč! Velká škoda pro hosty, vždyť Jirsa byl před gólmanem úplně sám...

31:16

Lukáš Mlejnek dostal přihrávku k mantinelu, po kterém míček také prodloužil. Sparta se následně provinila faulem a Česká Lípa bude rozehrávat.

30:49

Lukáš Ujhelyi běhá po celém hřišti a je hodně vidět. Nyní si seběhl na střed hřiště, kam mu byla adresována přihrávka, ale gólman jeho střelu vyrazil.

30:18

V této třetině vidíme celkem značné množství střel, avšak branku jsme zatím viděli jen jednu. Jan Dvořák po svém příchodu na hřiště svatyni uzamkl.

29:41

Další zajímavá šance na domácí straně! Dominik Bartoš dostal nabito křižným pasem, a tak vypálil z první. Skvělý zákrok předvedl obránce, který mu do rány klekl.

29:01

Mikuláš Krbec zachytil špatný pas v podání domácích a chtěl ho posunout na střed hřiště. Tam však byli jen zástupci hostujícího týmu, kteří ho sebrali.

28:34

Severočeši rozehrávali a zkusili to vyšší přihrávkou. Ta však neměl moc šancí na úspěch, jelikož před brankou bylo opravdu hodně hráčů.

27:53

Dobrá šance také na druhé straně! Lukáš Ujhelyi byl jako první u odraženého míčku a pelášil vstříc brankáři. Když už chtěl jít do kličky, tak mu míček z hokejky odpálil soupeř!

27:10

A mohlo být srovnáno! Radek Krajcigr sice nemohl vypálit, ale položil gólmana oběhl branku a posunul míček před branku, kde se jeho spoluhráč nestihl rychle zorientovat!

26:38

Nyní jsou u balónku florbalisté České Lípy, ale zatím si přihrávají jen na své obranné polovině. Sparta totiž dobře hlídá středovou čáru.

25:52

Sparta vybojovala rozehrávku v útočném rohu, nejdříve jsme však viděli střídání. Navíc přihrávka nebyla přesná a domácí se stáhli na obrannou půlku.

25:09

Severočeši zatím hrozí hlavně z rychlých brejků a Martin Beneš to dnes v brance nemá ani trochu lehké. Naštěstí pro něj jsou finální pasy často nepřesné.

24:17

Matěj Čermák si moc nerozuměl se svým spoluhráčem, avšak Česká Lípa tohoto překvapení nedokázala využít. Jan Dvořák musel poté zasahovat.

23:41

Celkem zajímavé šance na domácí straně, jenže ani jedna z nich neskončila brankou! Domácí to měli vyloženě ložené, ale míček jim pokaždé v rozhodující moment přeskočil hokejku! Dominik Bartoš to měl vždy asi nejblíže.

22:37

Severočeši předvedli další aktivní napadání, ovšem tentokrát to domácí hráč zvládl. Sparta proto může vymýšlet zase něco směrem do ofenzivy.

22:06

Další ztráta Sparty na útočné polovině, to by jí časem opravdu mohlo mrzet... Nyní se však píská. Česká Lípa totiž zahrála jen vysokou holí.

21:13

21:13 Jakub KAREL - 4:3

21:13

Česká Lípa právě vstřelila branku!
Jenže první branku v druhé periodě, stejně jako v té první, střílí Severočeši. Ti sice první velkou šanci neproměnili, jenže následně se míček dostal k JAKUBU KARLOVI, jenž prostřelil Beneše. Asistence: Radek Krajcigr.

20:37

Do druhé třetiny nám hosté vstoupili s novým gólmanem, který bude muset čelit ataku soupeřů. Ten navíc má dnes značné ofenzivní choutky.

20:01

Střídání v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa: ze hřiště odchází Lukáš Chyna, přichází Jan Dvořák.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina dnešního utkání, po které vedou domácí hráči o dvě branky. Česká Lípa se sice dostala do vedení zásluhou Marka Dzierži, ale ACEMA otočila stav díky gólům Marka Košča a Matěje Čermáka. Severočeši se nevzdávali a i oni dokázali srovnat, když svou střelu Radek Krajcigr překvapil gólmana. Poté se už trefovali jen Pražané, kteří přidali ještě dvě branky, a to zásluhou Lukáše Ujhelyiho a Josefa Juhy.

Další třetina začne přibližně v 17:43.

20:00

První třetina skončila.

19:58

V závěru třetiny jsme viděli ještě velmi zajímavou možnost! Kristián Kozák vypálil ránu z první, která se jen těsně prohnala okolo levé tyčky.

19:00

Minuta do konce třetiny!

18:37

V posledních minutách se České Lípě nedaří směrem dopředu ani trochu. Mají problém se dostat s míčkem na hokejkách až na útočnou polovinu.

17:58

Lukáš Chyna tentokrát zachytil střelecký pokus svých soupeřů a v klidu rozehrál pro svého obránce. Sparťané však mají vysoko vytažené hráče.

17:07

17:07 Josef JUHA - 4:2

17:07

Sparta právě vstřelila branku!
Podaří, domácí florbalisté vedou již o dvě branky! JOSEF JUHA dostal přihrávku na pravou stranu. Míček si zpracoval naběhl si na střed hřiště a svou prudkou střelou nedal gólmanovi šanci. Asistence: Marek Koščo.

16:56

Na útočné polovině se v posledních momentech nacházejí hlavně hráči domácího týmu. Podaří se jim ještě vstřelit do konce třetiny branku?

16:22

Florbalisté v červeném mají zase míček na svých holích. Na chvilku to vypadalo na ztrátu, jenže oni ho zase dokázali vybojovat do své moci.

15:40

Jakub Kolstrunk nám dopadl až za mantinely a nebyla to úplně jeho chyba. Sparta měla možnost rozehrávka kus od branky, ale nebyla úspěšná.

15:04

Dvakrát během krátkého okamžiku ztratili domácí míček! Dvakrát byl před gólmanem samotný hráč, ale až na něj se míček nakonec nikdy nedostal.

14:21

Česká Lípa má hodně vysunuté napadání, ale zatím jí to k ničemu není. Na druhou stranu se Spartě nedaří prosadit až před branku soupeře.

13:26

13:26 Lukáš UJHELYI - 3:2

13:26

Sparta právě vstřelila branku!
Krásná akce domácích končí další brankou v síti soupeře! Po rychlém útoku se míček dostal na LUKÁŠE UJHELYIHO, jenž měl před sebou odkrytou část branky. Asistence: Matěj Čermák.

12:45

Hosté se hnali do útoku, ale ten skončil nepřesným pasem. Podobně to však dopadlo s ACEMOU. Vidíme na hřišti celkem časté nepřesnosti.

11:56

Domácí hráči jsou podstatně aktivnější, ale dnes je to spíše v takových vlnách. V jedné dlouho útočí Česká Lípa a v té další zástupci hlavního města.

11:02

Sparťané se snaží aktivně napadat nedaleko branky. Tam sice úspěšní nebyli, ale poté míček zase získali. V současné době však oba týmy střídají.

10:35

Florbalisté v bílém byli aktivní na útočné polovině a vyslali zajímavou střelu na gólmana. S tou si však Martin Beneš velmi dobře poradil.

09:49

Jenže ti místo toho mohli inkasovat! Viděli jsme přečíslení na straně Sparty, ale Jakub Kolstrunk nevypálil z první. Chtěl gólmana obehrát, ale poslal míček jen do tyče!

09:24

Hra nám plyne. Přerušuje se téměř výhradně jen při gólech, jinak má hra opravdu rychlý spád. Něco na útočné polovině se snaží vymyslet hosté.

08:31

Marek Koščo dostal přihrávku na místo, odkud již dneska jednu branku vstřelil. Tentokrát mu však sjel balónek po hokejce, takže bylo po šanci.

07:57

07:57 Radek KRAJCIGR - 2:2

07:57

Česká Lípa právě vstřelila branku!
Už je zase srovnáno! Dnes to vypadá opravdu na střelecké hody. RADEK KRAJCIGR to zkusil od mantinelu a brankářovi projel míček mezi nohama. Tenhle gól si za rámeček nedá. Bez asistence.

07:00

Florbalisté v červeném jsou nabuzení vstřelenou brankou a jsou usazení na útočné polovině. Nakonec vyslali další tvrdou střelu, ale tu gólman chytá.

06:05

06:05 Matěj ČERMÁK - 2:1

06:05

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí dokonce otáčí stav ve svůj prospěch! ACEMA předvedla rychlou akci, ve které našel Michal Pažák na pravé straně volného MATĚJE ČERMÁKA, jehož střela z první se zastavila až v síti. Asistence: Michal Pažák.

05:35

Mantinel za domácí brankou je de facto rozbourán, ale my pokračujeme ve hře. Až po chvíli se Sparta provinila faulem, a tak se mantinely mohou srovnat.

04:40

04:40 Marek KOŠČO - 1:1

04:40

Sparta právě vstřelila branku!
Během pár minut je však v UNYP aréně srovnáno! MAREK KOŠČO vpálil od mantinelu na zadní tyč a svou ranou srovnává stav utkání. Asistence: Kristián Kozák.

03:44

Severočeši měli navíc další šanci! Pěknou akci sehráli, načež přišla finální přihrávka do druhé vlny. Odtud přišla dobrá rána z první, ale šla nad.

02:59

02:59 Marek DZIERŽA - 0:1

02:59

Česká Lípa právě vstřelila branku!
Hosté se jako první tým dostávají do vedení! Jakub Jirsa rozehrával od mantinelu. do jeho rány ještě sáhl MAREK DZIERŽA, jenž nadvakrát dostal balónek za brankovou čáru. Asistence: Jakub Jirsa.

02:24

V dnešním zápase se nám ještě nepřerušilo, což je rozhodně rarita. Až nyní se ozval hvizd sudího, který přisoudil míček pro hostující celek.

01:30

Michal Zeman mohl vypálit od mantinelu, ale ještě zvolil přihrávku za branku. Následně ale domácí míček ztratili a museli pro něj až ke gólmanovi.

00:51

Pražané dnes nastupují klasicky v červených dresech a v současné době si přihrávají na obranné polovině. Severočeši hrají v bílých dresech.

00:07

A utkání mezi Spartou a Českou Lípou nám právě začalo! Favoritem tohoto utkání jsou rozhodně domácí florbalisté, potvrdí dnes tuto roli?

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Bartoš, Kozák, Zeman, Křenek, Veselý – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Velc, Pažák – Koščo, Čermák, Krbec – Masár, Hurt, Pruner.

FBC 4CLEAN Česká Lípa: Chyna (Dvořák) – Mlejnek, Kadlec, Slaný, Štěrba – Jireček, Dzierža, Spilka – Stárek, Karel, Kopič – Jirsa, Krajcigr, Vlček – Ekl.

Rozhodčí: Both Martin, Černín Vladimír.
FBC 4CLEAN Česká Lípa

To Česká Lípa začal sezónu podstatně hůře než její dnešní soupeř, jelikož má na kontě nula bodů, které stačí jen na třináctou pozici. každopádně porážky nebyly nijak vysoké. V prvním kole přivítali Severočeši na svém hřišti Chodov, se kterým padli 4:6. Následně hrála Česká Lípa na hřišti Black Angels, kde padla 6:9.

Nejproduktivnější hráči:
Radek Krajcigr – 4 body (2+2)
Jiří Vlček a Jakub Jirsa – 3 body (2+1)
ACEMA Sparta Praha

Sparta začala sezónu tak na půl. Na svém kontě má tři body ze dvou zápasů, ale rozhodně čekala v této době bodů šest. První kolo s Otrokovicemi bylo odloženo, a tak pro Pražany začala sezóna až druhým kolem. V tom se utkali na svém hřišti s Pardubicemi. A viděli jsme hodně nečekaný výsledek, vždyť Sparta padla 6:7. V následujícím zápase už ACEMA brala první vítězství, když přehrála Bohemians 8:5.

Nejproduktivnější hráči:
Matěj Čermák – 4 body (2+2)
Mikuláš Krbec – 4 body (1+3)
Lukáš Ujhelyi – 3 body (2+1)
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci Livesport Superligy! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Spartou a Českou Lípou. Úvodní buly bude v 17:00 a my budeme u toho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

ACEMA Sparta Praha – FBC 4CLEAN Česká Lípa

8:7

koniec (4:2, 0:4, 4:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 5. Koščo (Kozák), 7. Čermák (Pažák), 14. Ujhelyi (Čermák), 18. Juha (Koščo), 41. Krbec (Kolstrunk), 46. Kozák (Zouzal), 50. Kolstrunk (Čermák), 55. Ujhelyi (Pažák) – 3. Dzierža (Jirsa), 8. Krajcigr, 22. Karel (Krajcigr), 33. Kopič (Vlček), 34. Ekl (Dzierža), 39. Krajcigr, 57. Krajcigr (Ekl)

ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Bartoš, Kozák, Zeman, Křenek, Veselý – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Velc, Pažák – Koščo, Čermák, Krbec – Masár, Hurt, Pruner.

FBC 4CLEAN Česká Lípa: Chyna (21. Dvořák) – Mlejnek, Kadlec, Slaný, Štěrba – Jireček, Dzierža, Spilka – Stárek, Karel, Kopič – Jirsa, Krajcigr, Vlček – Ekl.

Rozhodca: Both Martin, Černín Vladimír

Diváci: 259

Priebeh zápasu
1. tretina
02:59 CLA 0:1 Dzierža (Jirsa)
04:40 SPA 1:1 Koščo (Kozák)
06:05 SPA 2:1 Čermák (Pažák)
07:57 CLA 2:2 Krajcigr
13:26 SPA 3:2 Ujhelyi (Čermák)
17:07 SPA 4:2 Juha (Koščo)
Po 1. tretine
2. tretina
20:01 CLA -Chyna +Dvořák (Striedanie)
21:13 CLA 4:3 Karel (Krajcigr)
32:21 CLA 4:4 Kopič (Vlček)
33:46 CLA 4:5 Ekl (Dzierža)
38:29 CLA 4:6 Krajcigr
Po 2.tretine
3. tretina
40:38 SPA 5:6 Krbec (Kolstrunk)
46:00 SPA 6:6 Kozák (Zouzal)
49:27 SPA 7:6 Kolstrunk (Čermák)
54:08 SPA 8:6 Ujhelyi (Pažák)
55:12 SPA 2 Pruner
CLA 2 Jirsa
55:31 SPA 2 Čermák
56:20 CLA 8:7 Krajcigr (Ekl)
57:12 CLA 2 Vlček
Koniec