Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

FC Schalke 04 – Werder Brémy

1:3

koniec (0:2)

26.09.2020, 18:30 • VELTINS-Arena, Gelsenkirchen • 2. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 2.69 3.39 2.79

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:35:10)
Držanie lopty: 62 % : 38 %.
Strely na bránu: 4:8.
Strely mimo: 13:9.
Rohy: 8:3.
Ofsajdy: 2:3.
Fauly: 20:14.
Schalke predviedlo v druhom polčase výrazne lepší výkon a zápas nezabalilo, napriek tomu ho ale hostia s prehľadom doviedli do víťazného konca. Po nádejnom úvode druhého polčasu, v ktorom malo Schalke niekoľko nádejných gólových príležitostí, skompletoval svoj hetrik z penalty Füllkrug a aj keď sa domáci naďalej snažili v útoku niečo vymyslieť, tak ich sebaistí hostia už k ničomu nepustili. Paradoxne poslednou strelou zápasu nakoniec pripravil brankára Werderu Pavlenku o čisté konto Uth. Schalke tak nevyhralo v Bundeslige už 18. zápas za sebou a nebolo by prekvapením, keby katastrofálny vstup do nového ročníka odskákal svojím miestom tréner David Wagner. Werder naopak po debakli v prvom kole získal svoje prvé tri body v novom ročníku.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Schalke 04 dalo gól!
Domáci z poslednej strely zápasu napokon strieľajú aspoň čestný gól! Paciênciova prihrávka z ľavého krídla bola zrazená obrancom Werderu na os ihriska pred šestnástku k MARKOVI UTHOVI, ktorý z prvej namieril ľavačkou strelou po zemi k ľavej tyči Pavlenkovej brány.

90+1

Zápas sa už len dohráva. Hostia držia loptu pod svojou kontrolou a v strede poľa si ju posúvajú krátkymi prihrávkami.

90

Bude sa hrať ešte dve minúty.

90

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Jean Manuel Mbom, prichádza Juja Osako.

89

Striedajúci Groß po pristavení lopty od spoluhráča vystrelil zo strednej vzdialenosti, jeho pokus ale zrazil jeden z hráčov Schalke mimo svojej brány.

88

Center Johannesa Eggesteina zablokoval Mascarell, lopta sa ale odrazila naspäť k hráčom Werderu. Tí sa už nikam neponáhľajú a pomalým tempom si prihrávajú loptu na útočnej polovici.

87

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Josh Sargent, prichádza Tahith Chong.

87

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Davy Klaassen, prichádza Christian Groß.

86

S následným centrom si obrana hostí poradila a po tom, čo Rudy vracal loptu do šestnástky, si ju Ibišević spracovával v ofsajde.

85

Boujellab vystrelil na bránu hostí zo zhruba 30 metrov, jeho prízemný pokus k ľavej tyči ale dokázal brankár Werderu vyraziť na rohový kop.

84

Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva za úmyselný zásah prenikajúceho Selkeho rukou Ozan Kabak (FC Schalke 04). O výhre Werderu je už asi dávno rozhodnuté, záver zápasu si ale hostia navyše ešte užijú v početnej výhode.

83

Po nepresnom nákope Boujellaba skončila lopta u brankára Pavlenku. Ten rozohrával ďalšiu akciu Werderu spolu so svojimi obrancami, ktorých vysoko napádajú domáci hráči.

81

Schalke ale vo svojej útočnej snahe nepoľavuje a snaží sa aspoň o strelenie čestného gólu. Werder však drží domácich na dištanc od svojej šestnástky.

80

Rudyho center z pravej strany vybiehajúci brankár Pavlenka najprv nadvihol do výšky a potom pred dobiehajúcim Ibiševićom loptu chytil.

79

Werder má napriek územnej prevahe Schalke dianie na trávniku zdanlivo pod kontrolou. Domáci zvýšili svoju aktivitu, do vyložených gólových príležitostí sa ale dostávajú len veľmi ťažko.

78

Žltú kartu za agresívne protesty proti odpískanému faulu dostáva Davy Klaassen (Werder Brémy).

77

Hostia ukázali domácim, ako rozohrávať štandardky. Augustinssonov center z priameho kopu z pravej strany predĺžil Paciência nechtiac za seba k zadnej tyči, kde zblízka hlavičkoval Sargent. Brankár Fährmann výborným zákrokom zachránil Schalke od štvrtého inkasovaného gólu.

75

Uth centroval zo štandardky z pravej strany do bránkoviska, odtiaľ však loptu odhlavičkoval Gebre Selassie. V súboji v strede poľa potom domáci znovu prišli o loptu.

74

Žltú kartu za protesty proti neodpískaniu penalty dostáva Jean Manuel Mbom (Werder Brémy).

73

Center z pravej strany sa brankár Fährmann pokúsil vyraziť trochu nezmyselne vyraziť nohou, pričom zasiahol nabiehajúceho Johannesa Eggesteina. Hostia reklamujú faul na penaltu, hra ale pokračuje ďalej.

72

Mascarell si pri malej domov neporozumel so svojim brankárom Fährmannom, ktorý musel na poslednú chvíľu odkopnúť loptu aspoň do autu.

71

Werder už sa ani po zisku lopty neženie dopredu a hostia svojimi kombináciami skôr naťahujú čas.

70

Center Oczipku z rohu chytil gólman Pavlenka. Ten si počkal na svojich spoluhráčov, ktorí pomaly prechádzajú na útočnú polovicu.

69

Nákop zo štandardky obrana Werderu opäť vyriešila, lopta sa ale odrazila na pravú stranu k Rudymu. Jeho center potom odhlavičkoval na rohový kop Augustinsson.

68

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Leonardo Bittencourt, prichádza Johannes Eggestein.

68

Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Niclas Füllkrug, prichádza Davie Selke.

67

Rudy si vypýtal faul na útočnej polovici a získal pre Schalke priamy kop.

65

Strely: 14:12
Strely na bránu: 3:6

64

Gólman Werderu Pavlenka najprv vyrazil center z rohu tesne za šestnástku k Oczipkovi, ktorý vrátil loptu pred bránu hostí. Český brankár hostí druhý center už dokázal chytiť.

63

Žltú kartu za zásah Mboma vysokou nohou dostáva Nabíll bin Tálib (FC Schalke 04).

62

Úplne zbytočne ju však stratil bin Tálib, ktorý hneď potom fauloval hráča Werderu. Reakciu bin Táliba bolo veľmi jasne počuť...

61

Domáci sa snažia napriek inkasovanému gólu pokračovať v tlaku na obranu Brém. Modrí držia loptu na polovici Werderu.

59

Werder Brémy dali gól!
Hostia odskakujú už do trojgólového náskoku! NICLAS FÜLLKRUG poslal brankára Fährmanna do ľavej strany a z penaltového bodu kopol loptu po zemi do pravej strany. Útočník Werderu týmto gólom skompletoval svoj dnešný hetrik.

59

Kabakov faul ešte skontroloval videoasistent, ktorý mal podozrenie na ofsajd Füllkruga. Ten sa ale nepotvrdil a Werder teda bude kopať penaltu.

58

Žltú kartu za penaltový faul na Füllkruga dostáva Ozan Kabak (FC Schalke 04).

58

Klaassen vysunul na ľavé krídlo Augustinssona, ktorý prihrával za obranu Schalke. Füllkruga pri nábehu na túto prihrávku zrazil zozadu na trávnik Kabak a hlavný rozhodca bez váhania ukazuje na penaltový bod.

57

Domáci úspešne napádali rozohrávku hostí a okamžite sa usadili na polovici Werderu. Uth chcel vysunúť do šestnástky Oczipku, túto prihrávku ale zastavil Gebre Selassie.

55

Žltú kartu za podkopnutie Sargenta, ktorý si spracovával loptu, dostáva Nassim Boujellab (FC Schalke 04).

55

Paciência vysunul do šestnástky Boujellaba, ktorý si loptu spracoval a jeho strelu k vzdialenejšej tyči vyrazil končekmi prstov mimo svojej brány gólman Pavlenka.

54

Schalke začína dostávať svojho súpera pod tlak a snaží sa o aktívnu hru. Hre domácich ale stále chýba presnosť a prihrávky na spoluhráčov v útoku končia zbytočne u obrancov Brém.

53

Paciência presným centrom z ľavej strany, takmer z bránkovej čiary, našiel v šestnástke úplne voľného Ibiševića. Striedajúci útočník Schalke zblízka hlavičkoval tesne mimo pravej tyče Pavlenkovej brány.

52

Ibišević napokon dokázal loptu podržať a vysunúť na pravú stranu spoluhráča, ktorého center bol zablokovaný na roh.

51

Domáci obrancovia si prihrávajú loptu na vlastnej polovici. Smerom dopredu nemajú veľmi na koho rozohrať, pretože ich spoluhráči hrajú veľmi staticky.

50

Bittencourt mohol trochu z ničoho nič bežať do samostatného úniku, keď nečakane prešiel za obrancov Schalke odkop Veljkovića. Hráča Werderu asi táto možnosť zaskočila a kým sa poriadne rozbehol, tak bol pri lopte ako prvý gólman domáceho celku.

49

Schalke konečne prešlo na útočnú polovicu. Oczipkov center odhlavičkoval Friedl a následne trafil Mascarell jedného z brániacich hráčov Werderu.

48

Hosťom ale nevyšlo prenesenie hry na pravú stranu a zaútočiť mohli domáci. Tak ako dnes už veľakrát, však zostalo len u možnosti, Schalke totiž neprešlo ani len na polovicu hostí.

47

Werder začal druhé dejstvo veľmi aktívne a okamžite po výkope sa usadil na polovici Schalke k svojej postupnej kombinácii.

46

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Benito Raman, prichádza Vedad Ibišević.

46

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Benjamin Stambouli, prichádza Salif Sané.

46

Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne približne o 19:35.
Schalke predviedlo ďalší katastrofálny polčas a napriek prevahe v držaní lopty ťahalo v prvom polčase za výrazný kratší koniec. Hostia boli omnoho priamočiarejší a postupom času si začali vytvárať zaujímavé gólové príležitosti, ktoré dokázali zásluhou dvoch gólov Füllkruga využiť na polčasový náskok. Domáci budú musieť so svojou hrou niečo robiť, smerom dopredu totiž okrem jednej štandardnej situácie nevymysleli absolútne nič a pre obranu Werderu boli v prvom dejstve viacmenej príjemným sparing partnerom.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 57 % : 43 %
Strely na bránu: 2:5
Strely mimo: 4:6
Rohy: 2:2
Ofsajdy: 1:2
Fauly: 11:6

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Augustinssonov center obrana Schalke odvrátila mimo svojej šestnástky a následnú Veljkovićovu strelu spoza pokutového územia zrazil bin Tálib.

45

Bude sa hrať ešte dve minúty.

45

Na záver prvého polčasu získavajú po faule domácich na vlastnej polovici hostia priamy kop z pravého krídla.

44

Werder sa snaží hru trochu upokojiť a drží loptu na svojich kopačkách. Hostia, vedomí si svojho náskoku, sa nemusia nikam ponáhľať.

43

Domáci konečne dostali hostí pod tlak. Po centri z rohu strieľal Paciência, jeho pokus bol ale zablokovaný obrancom. Center Utha z opačnej strany sa potom zakrútil mimo Pavlenkovej brány.

42

Ďalšia štandardka Schalke už bola výrazne nebezpečnejšia. Po centri Utha z ľavej strany hlavičkoval Paciência a jeho strelu k ľavej tyči musel brankár Pavlenka vyraziť na rohový kop.

40

Po zbytočnom faule hostí na vlastnej polovici získalo Schalke aspoň priamy kop. Obrana Werderu si však s nákopom do pokutového územia bez problémov poradila.

39

Obrancovia Schalke sa opäť pokúsili o rozohrávku postupného útoku, dopadlo to ale ako takmer všetky ich pokusy predtým. Lopta skončila na kopačkách hráčov Werderu.

38

Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Mark Uth (FC Schalke 04).

37

Werder Brémy dali gól!
Hostia odskakujú do dvojgólového náskoku! Augustinsson ideálnym centrom z priameho kopu z pravej strany útočnej polovice našiel v strede šestnástky Schalke nabiehajúceho si NICLASA FÜLLKRUGA, ktorý hlavičkou k ľavej tyči prekonal druhýkrát v zápase gólmana domácich.

37

Po jednom zo súbojov v strede poľa navyše zostáva ležať na trávniku Uth, ktorý musí byť ošetrený.

36

Vzápätí prichádza druhá karta pre domácich. Žltú kartu dostáva za zásah lakťom do hrude hráča Werderu Benjamin Stambouli (FC Schalke 04).

35

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za protesty proti odpískanému faulu Gonçalo Paciência (FC Schalke 04).

33

Schalke asi vôbec prvýkrát v zápasu vysunulo vysoko svoj presing a pripravilo hostí o loptu. Oczipka na konci kombinácie domácich hľadal kolmou prihrávkou za obranu Paciênciu, ten ale loptu zasiahnuť nedokázal.

32

Sám Augustinsson potom rozohral i roh centrom na Gebre Selassieho, pred ktorým ale loptu odhlavičkoval Stambouli. Odrazená lopta sa potom dostala ku Klaassenovi, ktorý z prvej vystrelil mimo Fährmannovej brány.

31

Mbom pekne vysunul na ľavej strane do nábehu Augustinssona, ktorý sa dostal až do šestnástky. Jeho center bol zrazený na rohový kop.

30

Schalke sa nedarí absolútne nič. Domáci nie sú schopní prejsť na útočnú polovicu, podržať loptu pod svojou kontrolou a ani len odvracať centre hostí ďaleko od svojej brány.

29

Sargent vysunul na pravé krídlo do nábehu za obrancu Schalke Füllkruga, ktorý už zvnútra šestnástky vystrelil po zemi. Svojou ranou trafil bočnú sieť Fährmannovej brány.

27

Augustinssonov center letel veľmi presne na zadnú tyč, kam si nabiehalo hneď niekoľko hráčov Werderu. Hlavičkoval napokon Sargent, loptu však len nadvihol nad domácu bránu.

26

Kabak doslova vytlačil za autovú čiaru rozbehnutého Augustinssona, ktorý si nabiehal za kolmicou zo stredu poľa. Werder bude mať k dispozícii priamy kop z ľavej strany útočnej polovice.

25

Domácim sa v týchto chvíľach vôbec nedarí podržať loptu na svojich kopačkách a nepresnými prihrávkami ju hneď po jej zisku odovzdávajú Werderu.

24

Hostí strelený gól povzbudil a hneď po výkope pripravili domácich o loptu. Po krátkej kombinácii pred šestnástkou Schalke vystrelil z prvej Mbom, jeho tvrdá strela však skončila až na tribúne za domácou bránou.

22

Werder Brémy dali gól!
Hostia otvárajú skóre! Na center do stredu šestnástky Schalke si najvyššie vyskočil Sargent, ktorý loptu nasmeroval na bránu domácich. Hrací predmet, ktorý letel priamo na brankára Fährmanna, potom ešte dorazil z hranice bránkoviska do protipohybu domáceho gólmana NICLAS FÜLLKRUG.

21

Kabak odkopol center zľava len k blízko stojacemu Augustinssonovi, ktorého okamžitú strelu k bližšej tyči musel brankár Fährmann vyraziť na roh.

20

Kapitán Werderu zasiahol v súboji o loptu vysokou nohou do kolena Utha. Hlavný rozhodca mu za tento zákrok mohol pokojne ukázať žltú kartu, namiesto toho mu ale len dohovára.

19

Ani hosťom sa ich pokus o založenie postupnej útočnej akcie vôbec nevydaril a lopta sa vrátila na kopačky domácich.

18

Ani z tejto akcie Schalke ale napokon nebolo nič a jediný Rudyho center obrana hostí bez problémov vyriešila.

17

Modrým sa podarilo nasťahovať sa na polovicu Werderu a postupnou kombináciou sa posunuli po pravej strane k šestnástke hostí. Tí im už dvakrát zablokovali center z krídla.

16

Domáci získali po bloku Klaassena rohový kop. Center z neho obrancovia Werderu odvrátili do bezpečia a následný pokus Boujellaba skončil výrazne mimo Pavlenkovej brány.

15

Úvodná štvrťhodina zápasu je za nami a dianie na trávniku potvrdilo, že oba tímy sa herne trápia. Až na Sargentovu šancu sme nevideli nič zaujímavé.

14

Držanie lopty: 62 % : 38 %
Strely: 1:3

13

Gólman Pavlenka nakopol loptu na polovicu Schalke, Sargent ale hlavičkový súboj o ňu prehral. Domáci sa môžu pokúsiť o rozohrávku svojej postupnej akcie.

12

Paciência sa snažil o sólový prienik, loptu si ale predkopol príliš ďaleko a v súboji o ňu potom fauloval Friedla.

11

Augustinsson nacentroval zo štandardky z pravej strany útočnej polovice na hranicu šestnástky Schalke na Gebre Selassieho, ktorý však nedokázal loptu predĺžiť na spoluhráčov za sebou.

10

Bittencourt na pravom krídle vypichol loptu Stamboulimu a hneď prihrával nabiehajúcemu Sargentovi, ktorý však hrací predmet dobre netrafil a len ho tečoval smerom k brankárovi Fährmannovi.

8

Werderu sa začína dariť domácich pod tlak a hráči Schalke majú obrovský problém rozohrať. Buď loptu strácajú, alebo ju prihrávajú malou domov svojmu brankárovi, ktorý ju odkopáva aspoň do stredu poľa.

7

Bin Tálib prišiel o loptu a následne fauloval Gebre Selassieho. Práve český pravý obranca potom centroval z pravého krídla, jeho nákop ale chytil brankár Fährmann.

6

Schalke sa napriek vysokému presingu hráčov Werderu snaží o postupnú rozohrávku a aj keď domácich hostia donútili prihrať v jeden moment loptu až na brankára Fährmanna, tak o ňu Schalke neprišlo.

5

Augustinsson po faule v strede poľa nakopol loptu na útočnú polovicu, kde však v hlavičkovom súboji fauloval Mbom bin Táliba.

4

Úvod zápasu je z oboch strán plný nepresností a ani jeden tím zatiaľ nedokázal prejsť na dlhšiu dobu na polovicu súpera.

3

Nákop z vlastnej polovice predĺžil Sargent za seba na rozbehnutého Füllkruga, ktorý však vybiehal za touto prihrávkou z ofsajdu.

2

Domáci sa prvýkrát v zápase nasťahovali na polovicu súpera, zatiaľ ale kombinujú pomerne ďaleko od šestnástky Brém.

1

Výkop zápasu mali domáci, ktorí však o loptu hneď prišli. Podobne dopadli i hostia pri svojom prvom pokuse o útok a po nepresnej prihrávke skončila lopta u brankára Schalke Fährmanna.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Schalke bude hrať v modrých dresoch, Werder v bielych.
Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

FC Schalke 04: Fährmann – Rudy, Kabak, Stambouli, Oczipka – Mascarell (C), bin Tálib – Boujellab, Uth, Raman – Paciência.
Náhradníci: Schubert – Bozdogan, Ibišević, Matondo, Mendyl, Nastasić, Sané, Schöpf, Skrzybski.

Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, Friedl, Augustinsson – Klaassen (C), Mbom, Bittencourt, M. Eggestein – Füllkrug, Sargent.
Náhradníci: Kapino – Agu, J. Eggestein, Groß, Chong, N. Moisander, Osako, Selke, Woltemade.

Rozhodca: Schmidt – Günsch, Schaal.

Tento zápas sa bude kvôli nariadeniam v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 hrať bez divákov.


Vzájomné zápasy

V posledných sezónach bolo v zápasoch týchto dvoch tímov zvykom, že víťazil tím, ktorý hral vonku. Z posledných šiestich vzájomných ligových zápasov sa skončilo výhrou hostí až päť, a okrem toho vyhrali hostia (v tomto prípade Brémy) i posledný vzájomný pohárový zápas. Vzájomná bilancia z posledných piatich sezón hovorí v prospech Brém, ktoré z 10 súbojov proti Schalke vyhrali šesť a štyri prehrali. V minulej sezóne vyhralo Schalke v Brémach 2:1, doma ale Brémam podľahlo (0:1).

Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
3.2.2018: Schalke – Brémy 1:2
20.10.2018: Schalke – Brémy 0:2
8.3.2019: Brémy – Schalke 4:2
23.11.2019: Brémy – Schalke 1:2
30.5.2020: Schalke – Brémy 0:1


Werder Brémy

To, že sa Werder udržal v najvyššej nemeckej súťaži, sa po priebehu minulej sezóny dá označiť ako malý futbalový zázrak. Brémy boli až takmer do konca ročníka na zostupových priečkach, po výhre v poslednom kole sa ale dostali aspoň na barážovú 16. pozíciu. V samotnej baráži zase rozhodli o svojej záchrane až v nadstavenom čase odvetného zápasu v Heidenheime (doma 0:0, vonku 2:2). Brémy sa cez leto snažili o výrazné posilnenie svojho kádru a do tímu priviedli Leonarda Bittencourta (z Hoffenheimu), Ömera Topraka (z Dortmundu), Patricka Errasa (z Norimbergu) či Tahitha Chonga (na hosťovanie z Manchesteru United). I Brémy však, podobne ako Schalke, začali nový ročník veľmi zle, keď v prvom kole doma podľahli Herthe Berlín 1:4.


FC Schalke 04

Schalke absolútne nezvládlo druhú polovicu minulej sezóny a od prvého jarného kola v januári 2020 nevyhralo ani jeden ligový zápas. Táto séria zápasov bez prehry sa stala najdlhšou v histórii Schalke. Sezóna rozohraná na boj o pohárové priečky tak skončila až 12. miestom v tabuľke len s osembodovým náskokom pred 16. Brémami. Bolo teda pomerne veľkým prekvapením, že túto katastrofálnu sériu prežil na lavičke Schalke tréner David Wagner. Z klubu cez leto z dôležitých postáv odišli Alexander Nübel (do Bayernu), Daniel Caligiuri (do Augsburgu) či Weston McKennie (na hosťovanie do Juventusu). Naopak hlavnými posilami by mali byť útočníci Gonçalo Paciência (z Frankfurtu) a Vedad Ibišević (z Herthy Berlín). Schalke však nový ročník začalo prakticky tam, kde skončilo ten minulý, a v prvom kole utrpelo na pôde Bayernu zdrvujúci debakel 0:8.
Vitajte pri on-line prenose zo zápasu FC Schalke 04 – Werder Brémy. Stretnutie 2. kola nemeckej Bundesligy sa začne o 18:30.

FC Schalke 04 – Werder Brémy

1:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 90+3. Uth – 22. Füllkrug, 37. Füllkrug, 59. Füllkrug (pen.)

Karty:   35. Paciência (SCH), 36. Stambouli (SCH), 38. Uth (SCH), 55. Boujellab (SCH), 58. Kabak (SCH), 63. bin Tálib (SCH) – 74. Mbom (BRM), 78. Klaassen (BRM)   84. Kabak (SCH)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 13:9. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 20:14.

FC Schalke 04: Fährmann – Rudy, Kabak, Stambouli (46. Sané), Oczipka – Mascarell (C), bin Tálib – Boujellab, Uth, Raman (46. Ibišević) – Paciência.
Náhradníci: Schubert – Bozdogan, Ibišević, Matondo, Mendyl, Nastasić, Sané, Schöpf, Skrzybski.

Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, Friedl, Augustinsson – Klaassen (C) (87. Groß), Mbom (90. Osako), Bittencourt (68. J. Eggestein), M. Eggestein – Füllkrug (68. Selke), Sargent (87. Chong).
Náhradníci: Kapino – Agu, J. Eggestein, Groß, Chong, N. Moisander, Osako, Selke, Woltemade.

Rozhodca: Schmidt – Günsch, Schaal