Menu

Futbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina

4:0

koniec (3:0)

26.09.2020, 19:00 • ViOn Zlaté Moravce • 8. kolo • Dávid Švec

Tipsport: 2.8 3.77 2.27

56

Zlaté Moravce dali gól!
Krásna akcia domáceho tímu, Ďubek z ľavej strany poslal center do šestnástky Žiliny, Dávid Hrnčár loptu priťukol ALEXANDROSOVI KYZIRIDISOVI, ktorý si poľahky otvára strelecký účet vo Fortuna lige!

41

Zlaté Moravce dali gól!
Nočná mora v podaní obrany Žiliny pokračuje, pretože DÁVID HRNČÁR si z troch obrancov MŠK urobil doslova dobrý deň a po peknej individuálnej akcii dáva tretí gól Zlatých Moraviec!

35

Zlaté Moravce dali gól!
Kapitán ViOnu TOMÁŠ ĎUBEK poslal loptu do pravého horného vinkla, Petráš síce stranu vystihol, ale na úspešný zákrok nemal nárok!

6

Zlaté Moravce dali gól!
Kapitán domácich Tomáš Ďubek sa presadil v súboji v šestnástke Žiliny a z otočky napálil loptu do ľavej tyče Petrášovej bránky. Lopta sa následne odrazila na nohu exŽilinčana FILIPA BALAJA, ktorý ju poslal do odkrytej bránky Žiliny! Zdalo sa, že bol v postavení mimo hru, ale postranný rozhodca si to zjavne nevšimol.

FC ViOn Zlaté Moravce – MŠK Žilina

4:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 6. Balaj (Ďubek), 35. Ďubek (pen.), 41. Hrnčár, 56. Kyziridis (Hrnčár)

Karty:   65. Sloboda (ZMO)

FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Moško, Menich, Čonka – Duga (80. Šmatlák), Sloboda – Hrnčár, Ďubek (C) (81. Tkáč), Kyziridis (74. Chren) – Balaj (63. Grozdanovski).
Náhradníci: Lukáč – Chren, Grozdanovski, Haspra, Šmatlák, Tkáč, Mihálik.

MŠK Žilina: Petráš – Vallo, Minárik (C), Kiwior, Javorček – Gono, Bernát (67. Bichakhchyan), Myslovič (52. Fazlagić) – Rusnák (78. Kaprálik), Kurminowski, Ďuriš (66. Iľko).
Náhradníci: Teplan – Kopas, Kaprálik, Bichakhchyan, Iľko, Anang, Fazlagić.

Rozhodca: Sedlák – Weiss, Perát