Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Barcelona – Villarreal CF

4:0

koniec (4:0)

27.09.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • 3. kolo • Michal Sadlek

: 1.95 5.0 6.32

45

Barcelona dala gól!
Katastrofálny prvý polčas Villarrealu korunujú hostia vlastným gólom! Messi nacentroval loptu do šestnástky hostí na rozbehnutého Roberta, pred ním však loptu tečoval pri snahe o odkop PAU FRANCISCO TORRES a nasmeroval ju mimo dosah vlastného brankára do siete.

35

Barcelona dala gól!
LIONEL MESSI si otvára svoj strelecký účet v novej sezóne španielskej LaLigy! Penaltu kopol po zemi do ľavej strany a aj keď brankár Asenjo vystihol stranu a nechýbalo mu veľa na to, aby loptu zastavil, tak ju vyraziť nedokázal.

19

Barcelona dala gól!
Katalánci odskakujú už do dvojgólového náskoku! Coutinho vyviezol v rýchlom protiútoku loptu až pred šestnástku Villarrealu, kde ju posunul doľava k rozbehnutému ANSSUMANEMU FATIMU. Ten strelou k bližšej tyči prekonal vybiehajúceho brankára Asenja.

15

Barcelona dala gól!
Domáci otvárajú skóre! Alba utiekol obrancom Villarrealu na ľavej strane a prihrávkou do šestnástky pripravil pozíciu ANSSUMANEMU FATIMU, ktorý zblízka nedal šancu brankárovi Asenjovi.

FC Barcelona – Villarreal CF

4:0

koniec (4:0)

Späť na online

Góly: 15. Fati, 19. Fati, 35. Messi (pen.), 45. P. Torres (vla.)

Karty:   83. G. Moreno (VLR)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 9:10.

FC Barcelona: Neto – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – S. Busquets (78. Pjanić), F. de Jong – Messi (C), Coutinho (70. Pedri), Fati (70. O. Dembèlé) – Griezmann (78. Trincão).
Náhradníci: Peña – Rafinha, R. Araújo, O. Dembèlé, Pedri, Firpo, Pjanić, Puig, Trincão, Ramos, Aleñá, Comas Freixas.

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol (84. Ra. Funes Mori), P. Torres, Estupiñán – Chukwueze (74. Kubo), Parejo, Coquelin (46. Trigueros), Moisés Gómez – G. Moreno (84. Bacca), Alcácer (46. Iborra).
Náhradníci: Rulli – Bacca, Baena, J. Costa, Iborra, Kubo, Ra. Funes Mori, Niño, Trigueros.

Rozhodca: Fernández – Hernández, Sevilla