Menu

Futbal

Liga majstrov

Ferencvároš Budapešť – FK Dynamo Kyjev

2:2

koniec (0:2)

28.10.2020, 21:00 • Groupama Arena, Budapešť (Maďarsko) • Skupina G • Miroslav Revaj

Tipsport: 3.48 3.33 2.29

Groupama Arena v Budapešti oslavuje zisk jedného bodu, ten bol po prvom polčase v nedhladne. Ani druhé dejstvo však nebolo nijak oslnivé a veľa zaujímavých momentov sme nevideli. V 59. minúte znížil na rozdiel jedného gólu Nguen, ale stále to vyzeralo, že hostia získajú všetky tri body. V 86. minúte prišiel dôležitý moment a to vylúčenie kapitána hostí Sydorčuka. Následne v 90. minúte po úspešnej realizácií priameho kopu sa pred bránou súpera dostal k lopte Boli a vyrovnal na konečných 2:2! Futbalisti Kyjeva tak smútia, mali na dosah tri body, ale musí im stačiť len jeden.

Ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc priatelia! (22:56:58)

90+6

Koniec zápasu.

90+5

Domáci zahrávali ešte rohový kop, ale nič zaujímavého neponúkol. To je už z tohto zápasu všetko!

90+3

Striedanie v tíme FK Dynamo Kyjev: z ihriska odchádza Viktor Cygankov, prichádza Gerson Rodrigues.

90+2

S jedným bodom bude domáci celok určite spokojný, hostia naopak budú smutní. No, kto vie čo teraz prežíva ich kapitán Sydorčuk, ktorý musel predčasne pod sprchy.

90+1

V druhom polčase sa nadstavuje 5 minút!

90

90. Franck Boli (FTC) - 2:2

90

Ferencvároš Budapešť dáva gól!
Tak to je paráda! V závere riadneho hracieho času sa domáci dočkali svojho druhého gólu v tomto zápase a z 0:2 vyrovnávajú na 2:2! Groupama Arena je vo vytŕžení, domáci siahujú po prvom bode v základnej skupine. Po rozohrávke priameho kopu sa lopta v pokutovom území odrazila k FRANCKOVI BOLIMU a ten dopravil loptu so siete – 2:2!

89

Striedanie v tíme FK Dynamo Kyjev: z ihriska odchádza Mykola Šaparenko, prichádza Tudor Baluța.
Striedanie v tíme FK Dynamo Kyjev: z ihriska odchádza Vladyslav Suprjaha, prichádza Benjamin Verbič.

88

Kyjev musí hrať v oslabení o jedného hrača. Domáci už zrejme budú aj smerom dopredu viacej riskovať, nemajú čo stratiť.

87

Dostávame sa do samého záveru druhého polčasu. Ferencvároš drží loptu na svojich kopačkách, hostia už sústreďujú svoje sili na bránenie výsledku.

86

Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Gergő Lovrencsics, prichádza Endre Botka.
Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Adnan Kovačević, prichádza Laša Dvali.

86

86. Serhij Sydorčuk (DKY)

86

Hosťujúci kapitán Sydorčuk končí v tomto zápase predčasne! Od Ivana Kružliaka dostáva druhú žltú kartu a tak musí ísť do sprchy o niečo skôr. No, aby to ešte kapitána Kyjeva nemrzelo.

85

Domáci sa snažia v závere zápasu hrať aktívne, ale momentálne sa im v ďalšom prechode na útočnú polovicu nedarí.

84

Pozorný zákrok teraz musel vytiahnúť hosťujúci brankár Bojko, dokázal tak úspešne zasiahnúť proti strele od Laidouniho, ktorý tak zmenu skóre nepriniesol.

83

Čas sa už začína domácim futbalistom krátiť. Stále je tu rozdiel jedného gólu, hostia sa tak ešte musia mať na pozore a nič nepodceniť.

82

Striedanie v tíme FK Dynamo Kyjev: z ihriska odchádza Vitalij Bujalskij, prichádza Denis Garmaš.

81

Hosťujúci Karavajev centroval pred pokutové územie domácich, ale obrana Ferencvárošu dostáva túto loptu do bezpečia.

80

Desať minút zostáva do konca druhého polčasu, uričte sa však niečo bude aj nadstavovať. Zatiaľ to teda vyzerá, že tri body poputujú na Ukrajinu.

79

Autor druhého presného zásahu je už v poriadku a zápas tak môže pokračovať ďalej.

78

Hra je prerušená, Ivan Kružliak píska faul na De Penu od Blažica. To sa domácim futbalistom nepáči a chcú, aby sa v hre pokračovalo ďalej.

77

Ferencvároš sa dostáva na útočnú polovicu, ale cez pozornú obranu súpera sa domácim futbalistom nedarí nič vymyslieť.

76

Žltú kartu dostáva Vitalij Bujalskij (FK Dynamo Kyjev).

75

Šaparenko fauloval a tak hostia loptu strácajú. Vymyslieť niečo zaujímavé smerom dopredu tak teraz majú domáci futbalisti.

74

Do hry sa dostáva slovenský reprezentant Róbert Mak! Na ihrisku tak máme aj s rozhodcami troch Slovákov.

73

Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Dávid Sigér, prichádza Róbert Mak.

73

Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Isael, prichádza Franck Boli.

72

Po strelenom góle to vyzeralo, že Ferencvároš bude diktovať tempo hry, ale znova sa to všetko vracia do starých koľají a veľa futbalovej krásy nevidíme.

71

Žltú kartu dostáva Aïssa Laïdouni (Ferencvároš Budapešť).

70

K rozohrávke priameho kopu sa postavil Isael, ale jeho center putoval len do rukavíc brankára Bojka.

69

Hosťujúci Popov fauloval a domáci môžu zahrávať priamy kop. Kyjev sa tak v tejto chvíli bude musieť brániť.

68

Fanúšikovia v hľadisku neprestávju povbudzovať a vytvárať výbornú futbalovú atmosféru. Vzhľadom na súčasnú situáciu vo svete to na väčšine štadiónov absentuje.

67

Na ihrisku zostal ležať po osobnom strete hosťujúci futbalista, čo sa domácim pochopiteľne nepáči a ihneď chcú, aby hra plynula ďalej.

66

Tempo hry teraz začína opadať, čo zrejme hosťom nijak extra neprekáža. Ešte je však pred nimi ďaleká cesta za ziskom troch bodov.

65

Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Ihor Charatin, prichádza Aïssa Laïdouni.

64

Pri lavičke domácich to už vyzerá na prvý výmenu hráčov v tomto zápase. Tréner domáceho tímu tak bude chcieť určite posilniť ofenzívu svojho celku.

63

Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa už dostáva Kyjev a vyváža ju preč zo svojej polovice ihriska.

62

Po zrazenom centri budú domáci zahrávať rohový kop. Kyjev sa tak aj naďalej musí brániť, vôbec po prvýkrát v tomto zápase je ukrajinský celok pod tlakom.

61

Strelený gól domácich jednoznačne pomohol a oživil ich hru. Momentálne sledujeme ďalšie útočné ťaženie Ferencvárošu.

60

Hodina z tohto stretnutia v Maďarsku je už minulosťou. Domáci celok pred malou chvíľlou znžíl na 1:2 a tak verme, že nás ešte čaká zaujímavý zvyšok druhého polčasu.

59

59. Tokmac Nguen (FTC) - 1:2

59

Ferencvároš Budapešť dáva gól!
Je znížené! Groupama Arena v Budapešti sa konečne môže radovať, domáci dávajú svoj prvý gól v tomto zápase a živia tak ešte šancu na bodový zápis. TOKMAC NGUEN si výborne nabehol do pokutového územia a získal loptu, tú ešte poslal na svojich spoluhráčov, po peknej kombinácií sa však k nej znova dostal Nguen a presnou krížnou strelou prekonáva Bojka – 1:2!

58

Možno noví hráči z lavičky by mohli priniesť potrebné oživenie do hry. Zatiaľ ani jeden z trénerov nestriedal, my budeme pozorne sledovať, či na ihrisko vybehne aj Róbert Mak.

57

Obraz hry v druhom polčase je podobným tomu v prvom. Kyjev prakticky kontroluje dianie na ihrisku a stále si drží svoje dvojgólové vedenie.

56

Ferencvároš nič zaujímavého nepredviedol a znova sledujeme prechod Kyjeva na útočnú polovicu.

56

Nepresná rozohrávka hostí a konečne sa k lopte dostávajú domáci. Uvidíme, či sa im niečo zaujímavé podarí vymyslieť, kontaktný gól by potrebovali streliť čo najskôr.

55

A opäť sa ukrajinský celok postupne presúva na útočnú polovicu. Ferencvárošu nezostáva nič iné ako sa brániť.

54

Do kombinácie hostí sa teraz zapája aj brankár Bojko. Domáci sa síce snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky, ale loptu už dlhšie na svojich kopačkách nemali.

53

Dynamo Kyjev sa postupne presúva na útočnú polovicu, domáci sa tak musia brániť. Presne toto hosťom vyhovuje, hrať s loptou na polovici súpera čo najdlhšie.

52

Žltú kartu dostáva Serhij Sydorčuk (FK Dynamo Kyjev).

51

Futbalisti v bielych dresoch zvolili postupný prechod na útočnú polovicu. Domáci sa snažia o vysoké napádanie, hostia vša v týchto chvíľach žiadne chyby nerobia.

50

Rýchly útočný výpad domáci futbalistom nevyšiel, previnili sa faulom a tak sa lopta vracia späť na kopačky hostí. Kyjev sa nemusí nikam ponáhľať, zatiaľ má dostatočne nahraté.

49

Po chybnej prihrávke domáci loptu strácajú a už sledujeme kombináciu Kyjeva. Hostia sa usadili na útočnej polovici a snažia sa s loptou hrať čo najdlhšie.

48

Zakrátko sa domáci celok znova dostáva k lopte, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovicu. Kyjev sa v úvode druhého polčasu musí brániť.

47

Ferencvároš na nič nečaká a okamžite sa s loptou presunul na útočnú polovicu. Sigér zakončoval z dobrej pozície, ale len do stredu brány a Bojko si pripisuje ľahký zákrok.

46

Druhý polčas v Budapešti je už v plnom prúde, výkop patril domácim futbalistom, ktorí majú pred sebou veľmi náročnú úlohu. Ani jeden z trénerov nestriedal.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Úvodné dejstvo tohto stretnutia v Budapešti sa už naplnilo. Od úvodného výkopu to nebolo moc pohľadný futbal, ale posutpne začali hostia viacej tlačiť a v 28. minúte otvoril skóre stretnutia z pokutového kopu Cygankov. Kyjev aj naďalej pokračoval v aktívnej hre a v 41. minúte navýšil vedenie hostí De Pena. Ferencvároš toho veľa v prvom polčase neukázal a prehráva 0:2!

Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 22:03.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!

44

Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.

43

Momentálne je v držaní lopty hosťujúci celok, ktorý sa nemusí nikam ponáhľať a chce už hlavne v pokoji prečkať záver prvého polčasu.

42

Záver prvého polčasu tak hosťom vyšiel ideálne, navýšili svoje vedenie a domácich tak čaká v druhom polčase veľmi náročná úloha.

41

41. Carlos De Pena (DKY) - 0:2

41

Dynamo Kyjev dalo gól!
Tak predsa len v prvom polčase padol ešte jeden presný zásah! Kyjev založil rýchly útočný výpad, za obranu súpera sa pohodlne s loptou dostal Bujalskij, pred bránou prihrával na druhú stranu na voľného
CARLOS DE PENA a od neho sa lopta dostáva do siete – 0:2!

40

Približne päť minút bez nadstaveného času zostáva do konca prvého polčasu. Bude sa ešte meniť skóre?

39

Dynamo Kyjev ubránilo aj rohový kop a tak sa útočný nápor domácich v týchto chvíľach končí a musia sa stiahnúť späť na svoju polovicu ihriska.

38

Kapitán domácich futbalistov Lovrencsics centroval do pokutového územai súpera, ale obrana dostáva túto loptu do bezpečia. Ferencvároš však ešte môže zahrávať rohový kop.

37

Zatiaľ to teda vyzerá, že Kyjev pôjde na polčasovú prestávku s tesným vedením. Ešte však nejaké minúty v prvom polčase zostávajú a netreba z ich strany nič podceniť.

36

Po dlhšej dobe tu bol svetlý moment aj zo strany domácich. Na presnú prihrávku si nabehol Nguen, ale jeho strelecký pokus z hranice pokutového územia bránu súpera nehrozil.

35

Otázkou tak zostáva, či sa skóre v prvom polčase ešte bude meniť alebo nie. Ferencvároš sa začína smerom dopredu zlepšovať, ale stále to nie je ideálne.

34

Postupne sa dostávame do záverečnej časti prvého polčasu. Vo výhodnejšej pozícií sú stále hosťujúci futbalisi, ktorí sú vďaka úspešnej penalte v tesnom vedení o jeden gól.

33

Domáci Sigér sa previnil nedovoleným zárokom a tak toto útočné ťaženie jeho tímu nemôže pokračovať ďalej. Kyjev sa momentálne nemusí nikam ponáhľať.

32

Za obranu súpera sa snažil poslať loptu Zubkov, ale táto prihrávka nenašla nikoho z jeho spoluhráčov. Budapešť ešte môže kombinovať na útočnej polovici.

31

Ferencvároš bude musieť výrazne zabrať, zatiaľ nám v prvom polčase veľa futbalovej krásy nepredviedol. Času to napraviť však má maďarský celok dosť.

30

Polhodina z tohto stretnutia v Budapešti je už minulosťou. Domáci Ferencvároš prehráva s Dynamom Kyjev 0:1!

29

Na rade sú tak domáci futbalisti, ktorí budú musieť doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Kyjev sa vzhľadom na obraz hry dostal do zaslúženého vedenia, ale predsa len je to gól z penalty.

28

28. Viktor Cygankov (DKY) - 0:1

28

Dynamo Kyjev dalo gól!
Loptu si na biely bod postavil VIKTOR CYGANKOV a poslal ju do opačnej strany, než sa hodil brankár Dibusz – 0:1! Dynamo Kyjev dáva svoj prvý gól v tomto ročníku Ligy majstrov.

27

Žltú kartu dostáva Ihor Charatin (Ferencvároš Budapešť).

27

27.

27

Bola nariadená penalta pre hostí! Kyjev zahrával rohový kop a Charatin zahral rukou! Hostia majú veľkú šancu ísť do vedenia!

26

Opäť však tempo hry začína mierne opadať, čakáme na ďalšie zaujímavé momenty. Kyjev sa znova snaží útočiť.

25

Ferencvároš ustál ďalší tlak súpera a momentálne sledujeme kombináciu domácich futbalistov, ktorí sa smerom dopredu moc nepoháhľajú.

24

Čoraz častejšie sa lopta nachádza na kopačkách hosťujúceho celku, ktorý sa postupne usadil na útočnej polovici. Domáci sa ale bránia úspešne a ďalších chýb sa nedopúšťajú.

23

Muselo prebehnúť ošetrenie hosťujúceho Cygankov, takže sa na malý moment nehralo. Medzičasom sa dostávame do druhej polovice úvodného dejstva.

22

Žltú kartu dostáva Marcel Heister (Ferencvároš Budapešť).

21

Ferencvároš sa teraz musí pozorne brániť, zatiaľ súpera do žiadnej šance nepúšťa. Kyjev však postupne preberá iniciatívu hry a snaží sa vypracovať ďalší zaujímavý moment.

20

Aj naďalej pri lopte zostávajú hostia a snažia sa o rýchly prechod na útočnú polovicu. Snáď predchádzajúci moment prinesie potrebné oživenie do hry.

19

Je tu prvá veľká šanca tohto zápasu! Kyjev sa postupne prepracoval až na územie súpera, k lopte sa dostal Karavajev a sám z ideálne vnútra šestnástky zakončoval, brankár Dibusz vytiahol skvelý zákrok a podržal tak svoj celok!

18

Hlavný rozhodca Ivan Kružliak nariadil priamy kop po faule hosťujúceho Popova. Isaelova rozohrávka však bola nepresná a loptu súperovi doslova odovzdal.

17

Po nepresnej prihrávke znova sledujeme kombináciu maďarského celku. Oba tímy sa aj naďalej snažia vysoko napádať rozohrávku súpera.

16

Ani Kyjevu sa po zisku lopty nedarí v prechode do útoku. Prakticky stále čakáme na prvú takú súvislejšiu útočnú ackiu od jedného z aktérov tohto zápasu.

15

Opäť je však lopta na kopačkách domáceho tímu, ktorý sa snaží niečo vymyslieť cez krátke prihrávky. Ďalej ako po stred poľa sa ale Ferencvároš nedostáva.

14

Sledovali sme rýchly brejk domáceho celku, ale jeho výsledkom je len zblokovaný strelecký pokus pred pokutovým územím. Uvidíme, či smerom dopredu teraz niečo vymyslia hostia.

13

Žltú kartu dostáva Somália (Ferencvároš Budapešť).

12

Momentálne sledujeme kombináciu futbalistov v bielych dresov. Na obraze hry sa nič nemení, chcelo by to už prvý vážnejší moment, ktorý by potešil divákov.

11

Dlhá nakopnutá lopta do pokutového územia hostí nebola úspešná a tak sa k rozohrávke dostáva Kyjev. Aj neprenosti sú častým obrazom úvodných minút tohto stretnutia.

10

Úvodná desaťminútovka v Budapešti je už minulosoťu. Stále čakáme na prvý výraznejší moment, sledujeme kombináciu oboch tímov, ale chýba tomu úspešná finálna fáza.

9

Zakrátko sa domáci celok znova dostáva k lopte, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovicu. Kyjev takisto vysoko atakuje kombináciu domácich.

8

Ako prvý z brankárov si v tomto zápase svoj zákrok pripisuje hosťujúci Bojko. So zakončením od Isaela, ktoré smerovalo do stredu brány, však nemal žiadne problémy.

7

Heisterov center do pokutového územia hostí nebol úspešný, domáci sa ešte snažia niečo v útoku vymyslieť. Zatiaľ teda čakáme na prvú zaujímavejšiu situáciu.

6

Ferencvároš opäť vysoko napáda rozohrávku súpera. Dnes to teda vyzerá na veľmi bojovné stretnutie, oba celky by chceli v tomto zápase bodovať, hostia navyše v prvom zápase ani neskórovali.

5

Domáci futbalisti sa pokúsili založiť rýchly protiútok, Kovačević však svojou prihrávkou nenašiel žiadneho spoluhráča a lopta je späť na kopačkách Kyjeva.

4

Hosťujúci Suprjaha centroval do pokutového územia domácich, ale defenzíva Ferencvárošu dostala loptu do bezpečia. Kyjev ešte pokračuje v útočnej kombinácií.

3

Dynamo Kyjev zatiaľ prevažne kombinuje na svojej polovici ihriska a snaží sa o postupný prechod na útočnú polovicu.

2

Ferencvároš ihneď vysoko napáda rozohrávku svojho dnešného súpera, maďarkí fanúšikovia sa starajú o výbornú atmosféru. Snáď tak uvidíme aj kvalitné futbalové predstavenie.

1

Prvý polčas v Budapešti sa už naplno rozbehol. Výkop mali hostia, ktorí odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch, domáci v zelených. Na štadióne je prítomná aj početná skupina divákov.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami stretnutia pritomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes pokračujú základné skupiny nového ročníka Ligy majstrov druhými zápasmi. Groupama Arena v Budapešti bude hostiť zaujímavé stretnutie medzi maďarským Ferencvároš Budapešť a ukrajinským FK Dynamo Kyjev. Slovenský reprezentant Róbert Mak začína zápas na lavičke, verme, že napokon do hry zasiahne. Slovensko však bude mať v tomto zápase aj ďalšie zastúpenie, hlavným rozhodcom bude Ivan Kružliak, jedným z asistentom je Tomáš Somoláni a náhradným rozhodcom je Boris Marhefka.
Úvodné zostavy:

Ferencvároš Budapešť: Dibusz – Lovrencsics (C), Blažič, A. Kovačević, Heister – Somália, Charatin – Sigér – Zubkov, Isael, Nguen

Náhradníci: Bogdán, Bánki – Frimpong, Mak, Botka, Baturina, Dvali, Boli, Laïdouni

FK Dynamo Kyjev: Bojko – Kędziora, Zabarnyj, Popov, O. Karavajev – Bujalskij, Sydorčuk (C), Šaparenko – Cygankov, Suprjaha, De Pena

Náhradníci: Neščeret – T. Baluța, Verbič, Šepeljev, Citajšvili, Šabanov, Ljedněv, Andrijevskij, Garmaš, Rodrigues, Syrota, Duelund

Rozhodca: Ivan Kružliak (SVK) – Tomáš Somoláni (SVK), Cyril Gringore (FRA) – Boris Marhefka (SVK)
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Ferencvároš Budapešť a FK Dynamo Kyjev. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00.

Minulý týždeň sa rozbehol nový ročník Ligy majstrov a ten nám plynulo pokračuje ďalej. V základných skupinách nás čakajú druhé stretnutia a tak tímy, ktoré neuspeli v prvých zápasoch to majú šancu napraviť. Práve v Budapešti na seba narazia tímy, ktoré zatiaľ v skupine G nebodovali.

Ferencvároš Budapešť
Pre maďarský celok je už veľkým úspechom, že sa dostal do skupinovej fázy Ligy majstrov. Ferencvároš sa predstaví v skupine G, ktorej súčasťou je Barcelona, Juventus a Dynamo Kyjev. Domáci majú práve zápas s Barcelonou už za sebou, v Španielsku síce dokázali skórovať, ale tento zápas prehrali 1:5. Od 71. minúty do hry zasiahol aj slovenský reprezentant Róbert Mak.

FK Dynamo Kyjev
Ukrajinský celok tak odohral prvý zápas s Juventusom. Kyjev zatiaľ čaká rovnako ako domáci na prvé body, ale aj na prvý strelený gól. Hostia prehrali doma s Juventusom 0:2, keď góly padali až v druhom dejstve. Podľa dostupných informácií bude Kyjevu zo súpisky chýbať až 6 hráčov, čo bude určite veľmi citeľná strata.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Ferencvároš Budapešť – FK Dynamo Kyjev

2:2

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 59. Nguen, 90. Boli – 28. Cygankov (pen.), 41. De Pena

Karty:   13. Somália (FTC), 22. Heister (FTC), 27. Charatin (FTC), 71. Laïdouni (FTC) – 52. Sydorčuk (DKY), 76. Bujalskij (DKY)   86. Sydorčuk (DKY)

Ferencvároš Budapešť: Dibusz – Lovrencsics (C) (86. Botka), Blažič, A. Kovačević (86. Dvali), Heister – Somália, Charatin (65. Laïdouni) – Sigér (73. Mak) – Zubkov, Isael (73. Boli), Nguen.
Náhradníci: Bogdán, Bánki – Frimpong, Mak, Botka, Baturina, Dvali, Boli, Laïdouni.

FK Dynamo Kyjev: Bojko – Kędziora, Zabarnyj, Popov, O. Karavajev – Bujalskij (82. Garmaš), Sydorčuk (C), Šaparenko (89. T. Baluța) – Cygankov (90+3. Rodrigues), Suprjaha (89. Verbič), De Pena.
Náhradníci: Neščeret – T. Baluța, Verbič, Šepeljev, Citajšvili, Šabanov, Ledněv, Andrijevskij, Garmaš, Rodrigues, Syrota, Duelund.

Rozhodca: Ivan Kružliak (SVK) – Tomáš Somoláni (SVK), Cyril Gringore (FRA) – Boris Marhefka (SVK)