Menu

Hokej

KHL

Spartak Moskva – CSKA Moskva

2:3

koniec po predl. (0:0, 0:1, 2:1 - 0:1)

29.10.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 3.73 4.39 1.77

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:57:20)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3994 diváků.
Československá stopa v utkání

Július Hudáček (SPM) – 26 zákroků, 3 góly, 89,6%
Lukáš Radil (SPM) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:55
Robin Hanzl (SPM) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:16
Střely na branku: 30 – 29
Je konec! Prodloužení se nakonec lépe vydařilo hostujícímu CSKA. Rozhodující branku zajistil hostům po úseku v tlaku Maxim Šalunov! Hosté si tak upevnili první pozici Západní konference.

Konec zápasu.

62:20

62:20 Maxim ŠALUNOV - 2:3

62:20

CSKA právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto! CSKA nakonec vítězí! Hosté uzamkli domácí Spartak před Hudáčkem. Konstantin Okulov našel přihrávkou na pravý kruh MAXIMA ŠALUNOVA, který uklidil puk do sítě! Asistence: Konstantin Okulov.

61:38

Lukáš Radil vybojoval odražený puk na modré čáře a z otočky si pomohl přihrávkou na obránce. Spartak může uklidnit hru.

61:10

Anton Slepyšev dostal přihrávku do útočného pásma, kde se kličkou zbavil obránce, jenže jeho slabou střelu Hudáček vyrazil.

60:23

Na opačné straně dostal přihrávku před branku Tělegin, jenže kotouč mu v klíčovou chvíli přeskočil přes čepel!

60:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Spartak se ihned vydal do útoku, ale obrana CSKA byla pozorná.

60:01

Začalo prodloužení.
Střely na branku: 29 – 28
Základní hrací doba je u konce! Spartak nakonec zabojoval a uhrál s CSKA alespoň bod. Domácí totiž bleskově dokázali otočit vývoj dnešního souboje. Za hosty ale vyrovnal Mario Kempe. O držiteli druhého bodu tak rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:31

Po dalším závaru před brankou Spartaku se kotouč odrazil až do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude po pravé ruce hostujícího brankáře.

59:00

Jevgenij Kulik rozjel další akci domácích, po které z dobré pozice střílel Musin, ale hostující brankář jeho projektil vyrazil mimo tři tyče.

58:35

Maxim Cyplakov se z pravého křídla prosmýkl do útočného pásma, jenže přihrávkou mezi kruhy neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:48

Zachar Šablovskij nahodil puk ze středního pásma, ale ani jeho pobídka nenašla adresáta. Hráči CSKA v závěru brání pozorně.

57:10

Nikita Pivcakin uklidnil rozehrávku domácího celku za Hudáčkovou klecí. Spartak se poté dostal do útočného pásma, ale brejk se domácím nepovedlo zakončit.

56:25

Maxim Mamin se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, jenže jeho dělovka skončila v lapačce pozorného Hudáčka!

56:12

Domácí v plném počtu.

55:35

Hráčům Spartaku se navíc podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Zatím sledujeme hodně slabou přesilovou hru CSKA Moskva.

55:10

Arťom Sergejev střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho dělovka skončila na prvním obránci.

54:12

CSKA z tlaku vytěžilo přesilovku. Dvě minuty za zdržování hry dostává Hudáček.

54:06

CSKA nyní tlačí! Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém se nemůže trefit mezi tři tyče. Domácí hokejisté už jsou ale hodně unavení.

53:38

Bogdan Kiselevič uklidnil rozehrávku hostujícího celku za vlastní brankou. Hokejista CSKA následně rozjel Slepyševa, kterého obral první obránce.

53:10

Pavel Karnauchov projel středem ledové plochy do útočného pásma a zaončil forhendem. Jeho ránu však Hudáček hravě schoval do lapačky.

52:35

Arťom Sergejev dohnal nahození na pravou stranu útočného pásma a bekhendem přihrál před branku. Jeho pobídka však nenašla adresáta.

52:10

Michail Juňkov se hnal za přihrávkou na pravou stranu útočného pásma, nicméně nikdo v červeném dresu se ke kotouči nedostal.

51:51

Kempe dostal další přihrávku mezi kruhy, odkud střílel forhendem, ale obránce jeho dělovku srazil do ochranné sítě. Vhazuje se před Hudáčkem.

51:15

Hosté nyní pouze vyhodili kotouč do útočného pásma a museli se rychle vracet zpátky. Naopak hráči Spartaku se tlačí do útoku.

50:39

50:39 Mario KEMPE - 2:2

50:39

CSKA právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! CSKA dokázalo bleskově srovnat krok! K odraženému kotouči se před brankou domácího Spartaku dostal MARIO KEMPE a pohotovou střelou vyrovnal! Asistence: Anton Slepyšev.

49:35

Dmitrij Samorukov získal volný kotouč v obranném pásmu a pomohl si kombinací se spoluhráčem z defenzivy. Hostům zbývá posledních deset minut.

49:00

CSKA se nyní usadilo v útočném pásmu a tlačí se do zakončení. Nikdo v dresu hostujícího celku zatím branku Hudáčka neohrozil.

48:40

Mario Kempe rychle objel branku domácího celku a přihrál mezi kruhy. Hudáček ale ukázal fantastické čtení hry a vypíchl kotouč hokejkou.

48:20

Spartak je nadále velmi ofenzivně nažhavený a tlačí se do útoku. Další prudká přihrávka však skončila zakázaným uvolněním.

47:47

47:47 Jori LEHTERÄ - 2:1

47:47

Spartak právě vstřelil branku!
Spartak nakonec bleskově otáčí stav dnešního souboje! Po sérii odrazů kotouče v útočném pásmu dostal přihrávku na pravý kruh JORI LEHTERA a dělovkou napálil puk do sítě! Asistence: Sergej Širokov, Emil Djuse.

47:10

Spartak nadále pokračuje ve svém ofenzivním snažení. Hráči domácího celku se ve třetí třetině vyhecovali ke skvělému výkonu!

46:19

46:19 Sergej ŠIROKOV - 1:1

46:19

Spartak právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí Spartak se nakonec dočkal vyrovnání! SERGEJ ŠIROKOV dostal přihrávku před branku a přízemní střelou z otočky uklidil puk do sítě! Asistence: Emil Djuse, Arťom Fjodorov.

46:05

Emil Djuse nahodil puk před branku CSKA, jenže nikdo v červeném dresu nyní neclonil. Hostující celek se zatím brání bez újmy.

45:31

Arťom Fjodorov číhal na přihrávku na levý kruh, odkud pohotově střílel příklepem, ale ani jeho projektil nenašel cestičku mezi tři tyče.

45:10

Jakov Rylov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud střílel forhendem, ale jeho dělovka byla nepřesná.

44:50

Hosté v plném počtu.

44:05

Až nyní hráči CSKA dokázali vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku soupeře. Spartak musí rozjet novou akci až od Hudáčka.

43:35

Emil Djuse nahodil puk od modré čáry na branku, ale hostující brankář jeho pokus skvěle viděl a ramenem vyrazil kotouč nad břevno klece CSKA.

43:10

Spartak se ihned usadil v útočném pásmu, jenže ránu od modré čáry srazil obětavý zadák v bílém dresu k mantinelu.

42:50

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Naumenkov – 2 min., sekání).

42:40

Robin Hanzl získal volný puk v rohu útočného pásma a ihned přihrál před branku. Tam se však nepohyboval nikdo v červeném dresu Spartaku.

42:10

Tělegin se po levém křídle dostal do útočného pásma a překvapivě vypálil na přední tyč. Hudáček ránu hostující hvězdy skvěle vyrazil.

41:35

Kiselevič střílel od modré čáry. Hudáček měl sice dobře zakrytý výhled, ale nakonec našel kotouč ve své lapačce. Vhazuje se po pravici slovenského brankáře.

41:10

Hosté se usadili v útočném pásmu a hledají si prostor pro zakončení. Nikdo v bílém dresu se zatím do kotouče neopřel.

40:29

Hudáček si dal pozor na nahození a bez váhání odpálil kotouč daleko z obranného pásma. Hokejisté CSKA vlétli do závěrečné části aktivně.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. CSKA se ihned vydalo do útoku, ale s prvním nahozením si obrana Spartaku hravě poradila.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:08.
Střely na branku: 17 – 16
Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hokejisté CSKA Moskva. Hosté totiž udeřilo po dvou minutách, kdy se prosadil Šalunov. Ve zbytku třetiny pokračoval hostující celek v aktivitě, jenže nikdo v bílém už puk do sítě nedostal. Hráči Spartaku poté nedokázali klec soupeře ohrozit.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:12

Maxim Cyplakov se v útočném pásmu krásnou kličkou zbavil obránce a zakončil. Jeho dělovku však brankář CSKA vyrazil nad břevno!

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:35

Hudáček musel znovu zasahovat! Slovenský brankář si dal pozor na ránu od modré čáry a schoval puk mezi betony.

38:10

Klas Dahlbeck získal volný kotouč na levé straně, odkud zakončil, nicméně jeho dělovka v lapačce připraveného Hudáčka.

37:45

Maxim Cyplakov se po pravém křídle dostal do útočného pásma, jenže bekhendem poslal kotouč do prostoru, kde nebyl nikdo v červeném.

37:10

Jori Lehterä vybojoval volný kotouč na levé straně útočného pásma, jenže se nedostal k zakončení. Hráči Spartaku zatím hrají pozorně.

36:39

Nikita Korosteljov se na pravé straně útočného pásma dostal k odraženému kotouči a zakončil. Jeho rána skončila na boční síti.

36:10

CSKA se znovu vydalo do útoku, jenže nikdo v bílém se nedostal do zakončení. Hokejisté Spartaku tak získali puk pro sebe.

35:10

Branka CSKA nakonec neplatí! Trenérská výzva odhalila postavení mimo hru!

35:02

Hráčům CSKA se nyní vůbec nepovedl přechod do útočného pásma. Prudká přihrávka skončila na zakázaném uvolnění.

34:25

Bogdan Kiselevič střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila vedle branky. K odraženému puku se však dostal Slepyšev.

34:10

Hudáček si dal pozor na zakončení od modré čáry a bez problémů vyrazil kotouč mimo tři tyče. Hráči CSKA pokračují v aktivním přístupu.

33:35

Domácí celek se nyní ubránil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se tak bude před Hudáčkem.

33:10

Arťom Sergejev dostal prostor na pravé straně, odkud zakončil forhendem, ale jeho dělovka skončila v lapačce Hudáčka.

32:35

Hudáček vyjel za branku Spartaku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hokejisté domácího celku se po delší době tlačí vpřed.

32:10

Ilja Talalujev střílel od modré čáry, nicméně jeho nahození bylo hodně nepřesné a skončilo vedle branky CSKA.

31:35

Domácí hokejisté si z tlaku svého soupeře pomohli jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry za branku CSKA.

31:10

Damir Musin získal volný kotouč v obranném pásmu a odrazem o mantinel puk vyhodil mimo obrannou třetinu. Spartak zatím hraje pozorně.

30:28

Jori Lehterä se po pravém křídle prosmýkl až před branku CSKA, jenže pokus o bekhendový blafák se mu vůbec nepovedl.

30:05

Alexandr Nikišin střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky. Kotouč se od mantinelu odrazil k obránci soupeře.

29:24

Kirill Maximov střílel od modré čáry, ale do jeho rány se postavil Emil Djuse, který puk srazil mimo obranné pásmo.

29:00

Hudáček si dal pozor na další střelu od modré čáry a pravým betonem bez problémů vykopl kotouč někam k mantinelu. Led ve druhé části patří hostům.

28:29

Domácí v plném počtu.

28:00

Až nyní se hráčům Spartaku podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku soupeře. Hokejisté domácího celku zatím brání velmi pečlivě.

27:25

Hudáček se skvěle přesunul k levé tyči své branky a vyrazil dělovku z pravé strany do rohu ledové plochy. Hosté však nadále drží třetinu.

27:00

CSKA se znovu usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se do zakončení zatím nedostal. Kvarteto domácích hráčů hraje velmi obětavě.

26:29

Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Robin Hanzl – 2 min., sekání).

26:10

Emil Djuse dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil forhendem, ale jeho dělovku ukryl hostující brankář mezi betony.

25:39

Zachar Šablovskij nahodil kotouč do rohu útočného pásma, kde se natlačil před obránce, jenže zadovkou neoslovil nikoho ze spoluhráčů.

25:10

Sergej Andronov se prodral před branku Spartaku, kde si puk rychle přehodil na forhend, ale poslal kotouč vysoko nad břevno.

24:32

Zachar Šablovskij se dostal po levém křídle do útočného pásma, nicméně jeho projektil skončil těsně vedle zadní tyčky.

24:10

Nikita Pivcakin nahodil puk od modré čáry, jenže hostující brankář jeho pokus schoval mezi betony. Vhazuje se po levici brankáře CSKA.

23:35

Jevgenij Kulik se dostal do útočného pásma, kde dojel své vlastní nahození, ale bekhendem už nedokázal puk vrátit před branku.

23:00

Spartak se prakticky poprvé ve druhé třetině usadil v útočném pásmu, nicméně nikdo v červeném dresu se nedostal do střelecké pozice.

22:25

Anton Slepyšev se dostal do útočného pásma, jenže jeho rána z levé strany skončila sražená v ochranné síti.

22:02

22:02 Maxim ŠALUNOV - 0:1

22:02

CSKA právě vstřelilo branku!
Hosté se dostávají do vedení! CSKA sehrálo prakticky celou přesilovku v útočném pásmu. Po rychlé kombinaci dostal přihrávku na pravou stranu MAXIM ŠALUNOV a krásnou střelou poslal puk pod břevno! Asistence: Bogdan Kiselevič, Konstantin Okulov.

21:35

Hosté si zahrají přesilovku. Dvě minuty za krosček dostává Jevgenij Kulik.

21:10

Klas Dahlbeck získal volný kotouč v rohu útočného pásma a bekhendem přihrál na modrou čáru. Hráči v bílém nezakončili.

20:38

Sergej Širokov napadal rozehrávku soupeře, jenže hokejisté CSKA si puk vyměnili hodně rychle a odehráli puk do bezpečí.

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. CSKA se ihned vydalo do útoku, ale nikdo v bílém dresu nezakončil.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:15.
Střely na branku: 10 – 8
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali obrovskou bitvu o každý metr ledové plochy. Hráči Spartaku byli sice o něco aktivnější, ale pořádnou šanci si nevypracovali. Naopak po chybě Hudáčka mohli skórovat hosté, jenže puk do branky nedopravili. Do kabin se proto odchází bez branek.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Andrej Zubarev dlouho váhal při rozehrávce a musel si pomoci nahozením do útočného pásma. Spartak vybojoval alespoň vhazování.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:38

Emil Djuse bekhendem vrátil kotouč Musinovi, který následně založil novou akci domácího Spartaku. V první části na ledě kralují defenzivy.

18:10

Maxim Cyplakov se vrhl do zakončení od mantinelu a obětavým pádem srazil kotouč k mantinelu. CSKA však drží útočné pásmo.

17:29

Sergej Širokov se s pukem na čepeli vydal vpřed, nicméně jeho přihrávka na pravou stranu skončila u skvěle postaveného obránce.

17:05

Jori Lehterä se dostal do útočného pásma, jenže proti sobě měl hned tři obránce, kteří jej bez větších problémů odstavili od kotouče.

16:10

Konstantin Okulov dostal prostor na pravé straně útočného pásma a donutil Hudáčka k zákroku. Hra se přerušuje po dlouhých šesti minutách!

15:38

Andrej Zubarev se probil přes modrou čáru, jenže v útočném pásmu se utopil v moři svých vlastních kliček a už nedokázal zakončit.

15:10

Andrej Světlakov střílel z levé strany útočného pásma, nicméně jeho dělovku brankář soupeře bez problémů vykopl levým betonem.

14:35

Nikita Pivcakin získal odražený kotouč za brankou Spartaku, ale nepovedlo se mu puk vyhodit za modrou čáru. Zatím sledujeme obrovskou bitvu.

14:05

Jakov Rylov poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, nicméně Maxim Cyplakov měl problém se zpracováním a puk mu utekl k soupeři.

13:41

Maxim Cyplakov projel po levém křídle do útočného pásma, nicméně nikdo v červeném dresu jej nepřijel podpořit. Zadáci CSKA měli snadnou práci.

13:05

Hudáček předvedl fantastický zákrok! Domácí brankář se skvěle přesunul v brankovišti a Těleginovu ránu z těsné blízkosti schoval do lapačky!

12:38

Damir Musin poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Djuse, jenže ani jeho průnik do útočného pásma neskončil nebezpečným zakončením.

12:05

Ivan Tělegin poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, kde byl Mario Kempe, jenže druhého jmenovaného ihned atakoval obránce.

11:28

Sergej Širokov získal volný puk v útočném pásmu a poslal jej před branku. Nikdo z domácích hráčů se však k jeho pobídce neprodral.

11:00

Arťom Sergejev dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil forhendem, jenže jeho projektil o kousek minul vzdálenější tyčku.

10:24

Okoluv se prohnal s pukem na hokejce do útočného pásma a nahodil jej na domácí klec. Připravený brankář Hudáček jeho pozdrav ukryl v lapačce.

10:00

Hostující brankář si skvěle pohlídal mezírku u pravé tyče a udržel kotouč pod betonem. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

09:32

Michail Naumenkov bojoval o kotouč v rohu útočného pásma, kde neustál souboj s Cyplakovem a poroučel se k ledu.

09:05

Hudáček si dal pozor na nahození do útočného pásma a u mantinelu schoval puk pod hokejku a málem se zapomněl.

08:24

Hudáček napravil své zaváhání z předchozí akce a poradil si se zakončením Antona Slepyševa, jehož pobídku ukryl do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

08:05

Ilja Arkalov se dostal do útočného pásma a vyzkoušel zakončení forhendem. Jeho dělovku ale srazil hned první zadák v bílém dresu.

07:22

Hudáček vyrazil střelu z pravé strany jen do prostoru před sebou, kam spěchal Tělegin, ale zadáci Spartaku zaváhání svého brankáře napravili.

07:06

Anton Slepyšev se dostal do zakončení z pravé strany útočného pásma, jenže jeho dělovku srazil obránce v červeném dresu do ochranné sítě.

06:55

Hosté v plném počtu.

06:00

Až nyní se hostům podařilo vyhodit kotouč ven z obranného pásma. Domácí Spartak tak musí rozjet útočnou akci ze své třetiny.

05:35

Lukáš Radil ještě udržel puk v útočném pásmu, jenže se mu nepodařilo zakončit. Kvarteto hokejistů CSKA zatím podává parádní výkon.

05:10

Emil Djuse dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil příklepem, ale obětavý obránce CSKA jeho pobídku srazil do bezpečí.

04:55

Domácí celek si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Okulov.

04:32

Pavel Karnauchov znovu nahodil puk do útočného pásma, jenže za jeho pobídkou nyní nespěchal nikdo v bílém dresu. Spartak tak získal kotouč.

04:06

Andrej Světlakov se po pravém křídle dostal do útočného pásma, jenže zakončení forhendem se mu nepovedlo a puk minul branku Spartaku.

03:28

Klas Dahlbeck kouzlil s pukem na hokejce na pravé straně útočného pásma, jenže na jeho zadovku si nesjel nikdo z hráčů CSKA.

03:02

Ivan Tělegin vyhodil puk z obranného pásma, jenže jeho pobídku nedohnal nikdo v bílém dresu CSKA. Domácí celek může uklidnit hru.

02:35

Alexandr Šaryčenkov musel zasahovat až nyní! Brankář CSKA si dal pozor na střelu od pravého mantinelu a bez problémů schoval puk do lapačky.

02:10

Zachar Šablovskij se středem ledové plochy dostal do útočného pásma, nicméně jeho střelu zápěstím srazil obránce někam k hrazení.

01:41

Ivan Tělegin dostal prostor na levém kruhu, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.

01:05

Domácí brankář Hudáček si dal pozor na nahození ze středního pásma a odehrál puk k mantinelu. Domácí hokejisté se mohou vydat vpřed.

00:32

Pavel Karnauchov dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se s pukem do útočného pásma, jenže jeho zakončení bylo velmi nepřesné.

00:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Spartak se ihned vydal do útoku, ale nahození skončilo u obránce.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Spartak bude hrát v červeném, zatímco CSKA oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Rylov (A), Djuse, Kutějkin, Kulik, Zubarev, Pivcakin, Nikišin, D. Musin – Radil, Lehterä (A), Talalujev – Širokov (C), R. Hanzl, Fjodorov – M. Cyplakov, Juňkov, Zlobin – Šablovskij, Arkalov, Kotljarevskij.

CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson, Naumenkov, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič (A), Ar. Sergejev, Gološčapov – M. Kempe, Slepyšev (A), Alexandr Popov – Mamin, Okulov, Šalunov – P. Karnauchov, Tělegin, Andronov (C) – Korosteljov, Maximov, Světlakov..
Československá stopa v utkání

Julius Hudáček (SPA) 10 zápasů, 4 výhry, úspěšnost 93,1%, průměr obdržených branek 1,97.

Martin Bakoš (SPA) 15 zápasů, 4+2

Robin Hanzl (SPA) 17 zápasů, 3+8

Lukáš Radil (SPA) 16 zápasů, 11+2
Vzájemné zápasy:

1.10.2020: Spartak – CSKA 4:5
12.11.2019: CSKA – Spartak 2:3p
1.10.2019: Spartak – CSKA 3:9
1.12.2018: Spartak – CSKA 3:4
27.9.2018: CSKA – Spartak 2:1
CSKA Moskva

Moskvané chytili úvod soutěže velmi dobře a jsou v současné době nejlepším týmem KHL. O favoritovi tohoto duelu je proto jasno. Po dvaceti jedna zápasech mají na svém kontě třicet čtyři bodů a vedou tabulku Západní konference. CSKA nemá takové problémy jako soupeř spíše naopak. Má totiž jednu z nejlepších ofenziv soutěže, jelikož nasázela čtyřiašedesát branek. Obrana patří k tomu lepšímu, jelikož inkasovala čtyřicet jedna branek. Z posledních tří utkání vyhrála Moskva dvě. Nejprve padla s Nižnim Novgorodem 2:3 v prodloužení, ale poté přehrála Minsk 5:1. V posledním utkání si Moskvané poradili s Kunlunem 3:2.

Nejproduktivnější hráči:
Konstantin Okulov – 16 bodů (6+10)
Maxim Mamin – 13 bodů (6+7)
Anton Slepyšev a Maxim Šalunov – 13 bodů (5+8)
Spartak Moskva

Spartak si v této fázi soutěže asi představoval poněkud jinou pozici. Po dvaceti kolech má na svém kontě dvacet bodů a patří mu osmá pozice v rámci Západní konference. Moskvané mají jeden z těch méně produktivních útoků, který má na svém kontě 50 vstřelených branek. K tomu jich inkasovali rovnou osmapadesát, což je celkové skóre -8. To není rozhodně dobrá zpráva. Co se týče posledních pěti zápasů, tak Spartak zvítězil ve třech případech. Porazil totiž Minsk, SKA Petrohrad a Soči. V posledním utkání však nestačil na svém ledě na Čerepovec 3.4.

Nejproduktivnější hráči:
Jori Lehterä – 20 bodů (4+16)
Lukáš Radil – 13 bodů (11+2)
Sergej Širokov – 13 bodů (6+7)
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Spartakem a CSKA. Úvodní buly je naplánováno na 17:30 a my budeme u toho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Spartak Moskva – CSKA Moskva

2:3

koniec po predl. (0:0, 0:1, 2:1 - 0:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 47. Širokov (Djuse, Fjodorov), 48. Lehterä (Širokov, Djuse) – 23. Šalunov (Kiselevič, Okulov), 51. M. Kempe (Slepyšev), 63. Šalunov (Okulov)

Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Rylov (A), Djuse, Kutejkin, Kulik, Zubarev, Pivcakin, Nikišin, D. Musin – Radil, Lehterä (A), Talalujev – Širokov (C), R. Hanzl, Fjodorov – M. Cyplakov, Juňkov, Zlobin – Šablovskij, Arkalov, Kotljarevskij.

CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson, Naumenkov, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič (A), Ar. Sergejev, Gološčapov – M. Kempe, Slepyšev (A), Popov – Mamin, Okulov, Šalunov – P. Karnauchov, Telegin, Andronov (C) – Korosteljov, Maximov, Svetlakov.

Diváci: 3994

Priebeh zápasu
1. tretina
04:55 MOS 2 Okulov, nedovolené bránenie
Po 1. tretine
2. tretina
21:35 SPM 2 Kulik, krosček
22:02 MOS 0:1 Šalunov (Kiselevič, Okulov)
26:29 SPM 2 R. Hanzl, sekanie
Po 2.tretine
3. tretina
42:50 MOS 2 Naumenkov, sekanie
46:19 SPM 1:1 Širokov (Djuse, Fjodorov)
47:47 SPM 2:1 Lehterä (Širokov, Djuse)
50:39 MOS 2:2 M. Kempe (Slepyšev)
54:12 SPM 2 J. Hudáček, zdržiavanie hry / zašľapovanie puku
Po 3.tretine
Predĺženie
62:20 MOS 2:3 Šalunov (Okulov)
koniec po predl.