Menu

Futbal

Anglická Premier League

Wolverhampton Wanderers – Crystal Palace FC

2:0

koniec (2:0)

30.10.2020, 21:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • 7. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 2.12 3.12 4.3

Wolverhampton Wanderers dnes dokázal poraziť súpera z Londýna po dvoch góloch z prvého polčasu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem vám pekný večer. (22:56:56)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Rayan Aït-Nouri sa dostal k centru z ľavého krídla. Poslal veľmi dobrú loptu do päťky, kde si zbiehal Adama Traoré, ale pred ním zasisiahol Vicente Guaita.

90+1

Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Raúl Jiménez, prichádza Fábio Silva.

90

Nadstavujú sa 4 minúty.

87

87. Luka Milivojević (CRP)

87

Crystal Palace bude dohrávať s desiatimi hráčmi. Tu sa zdá, že Wolves po tomto verdikte nemôžu prehrať zápas.

86

Červenú kartu dostáva Luka Milivojević (Crystal Palace FC).

86

Vyzerá to tak, že Luka Milivojević bude vylúčený, pretože Moutinha sklzom zobral rovno cez členok...

85

João Moutinho skončil na ihrisku pre to, že ho Luka Milivojević poriadne tvrdým sklzom poslal na trávnik. Okrem ošetrovania Portugalčana sa rieši aj to, či by Srb nemal dostať červenú kartu. V akcii je VAR, tak uvidíme.

84

Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Michy Batshuayi, prichádza Christian Benteke.

83

João Moutinho ostáva po veľmi nepeknom zákroku ležať na hracej ploche a okamžite potrebuje ošetrenie. Na ihrisku sú už aj zdravotníci.

81

Strely v 1. polčase: 10 – 3
Strely 2. polčase: 4 – 8

80

Desať minút do konca riadneho hracieho času. Wolves vyhrávajú o dva góly, ale Crystal Palace sa snaží ešte niečo vymyslieť.

79

Patrick van Aanholt to skúsil svojou ľavačkou, jeho center smeroval asi meter nad bránku Ruia Patrícia. Ten nemusel zasahovať.

78

Raúl Jiménez potreboval ošetrenie, ale práve on fauloval tesne pred vlastnou šestnástkou. Crystal Palace získalo priamy kop vhodný na strelu.

77

Jordan Ayew si zbehol na pravé krídlo, odkiaľ poslal prudký center do malého vápna. Odvrátil ho Conor Coady a Max Kilman odkopol do bezpečia.

76

Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Daniel Podence, prichádza Adama Traoré.

75

Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Pedro Neto, prichádza João Moutinho.

74

74. Raúl Jiménez (WOS), Leander Dendoncker (WOS)

74

Rohy: 7 – 6

73

Pedro Neto si sprava naviezol loptu do pokutového územia, jeho center zrazil na roh Scott Dann. Následný pas poslal do bezpečia Vicente Guaita a ďalší center naspäť na zadnej žrdi tesne minul pred prázdnou bránkou Max Kilman.

72

Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Andros Townsend, prichádza Jordan Ayew.

71

Pedro Neto nedostal presný pas na pravé krídlo, Patrick van Aanholt loptu posunul mimo ihriska. Wolves môžu pokračovať po autovom vhadzovaní.

70

Raúl Jiménez sa veľmi pekne preštrikoval až pred pokutové územie a pokúsil sa zakončiť k žrdi. Mieril to dobre, lenže Vicente Guaita si na zákrok dal pozor.

68

Domáci prešli do rýchlej kontry. Prihrávku za obranu si našiel Daniel Podence a strieľal k žrdi. Bránku tesne minul, lopta obtrela bočnú sieť.

67

Willy Boly a Wilfried Zaha v súboji pri postrannej čiare. Obaja sa dohadovali svojej pravdy, nakoniec bude mať aut domáci tím.

66

Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Jeff Schlupp, prichádza Eberechi Eze.

65

Luka Milivojević strieľal spred pokutového územia, jeho pokus tesne minul bránku Ruia Patrícia.

64

Raúl Jiménez sa síce vrátil pomôcť svojej defenzíve, ale pomohol si faulom. Crystal Palace získalo pozíciu na priamy kop.

63

Nathaniel Clyne sa dostal k centru z pravého krídla, v šestnástke si jeho loptu našiel Wilfried Zaha. Tento pokus defenzíva Wolves zrazila do bezpečia.

61

Žltú kartu dostáva Wilfried Zaha (Crystal Palace FC).

60

60. Raúl Jiménez (WOS)

60

Hráči Wolverhamptonu prešli do rýchleho brejku, centrovanú loptu z krídla si našiel v pokutovom území Podence. Jeho strela z voleja smerovala tesne mimo priestor bránky Guaitu.

59

Rohu sa síce hráči Wolves ubránili, avšak Andros Townsend získal ďalší. Ani po tejto štandardke sa nepodarilo ohroziť Ruia Patrícia.

58

Conor Coady na dvakrát odkopol loptu zo svoj šestnástky, následný pas naspäť priniesol rohový kop.

57

Wilfried Zaha sa uvoľnil na ľavom krídle, poslal prudkú loptu do malého vápna, kde bol postavený Conor Coady a odkopol ju do bezpečia z pohľadu Wolves.

56

Pedro Neto sa na krídle uvoľnil cez jedného protihráča a skúsil prekvapiť Guaitu. Nepodarilo sa mu namieriť medzi tri žrde.

55

Wilfried Zaha si znova hľadal pozíciu na hranici pokutového územia, tentoraz centroval. Lopta smerovala priestorov, kde neboli hráč Crystal Palace.

53

Situáciu ešte riešil systém VAR. Ten riešil, či Wilfried Zaha nebol pri zakončená faulovaný. Táto teória sa nepotvrdila, penalta to nebude.

52

Wilfried Zaha si naviezol loptu do pokutového územia, kde spomedzi viacerých spoluhráčov zakončil. Mieril do stredu bránky, Rui Patrício si s jeho pokusom poradil.

51

Crystal Palace sa drží na útočnej polovici ihriska, hráči hosťujúceho celku sa snažia kombinovať a dostať sa na dostrel Patrícia.

50

Začiatok druhého polčasu máme za sebou, zatiaľ sa Wolves nedostali do vyloženej šance po zmene strán.

49

Wolves získali rohový kop, centrovaná lopta do pokutového územia nebola úspešná, brankár Vicente Guaita si poradil.

47

Prvé zakončenie druhého polčasu. Rui Patrício si však so strelou poradil a loptu pokryl vo svojom náručí.

46

Ani jeden tréner cez prestávku nestriedal, takže oba celky začínajú tak ako stretnutie aj začali.

46

Začal sa druhý polčas.
Wolves vyhráva po prvom polčase o dva góly, trafili sa Rayan Aït-Nouri a Daniel Podence. Zatiaľ to vyzerá na tri body pre favorita, ale uvidíme po zmene strán.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

45+2. Pedro Neto (WOS), Vicente Guaita (CRP)

45+2

Takmer to bolo o tri góly. Pedro Neto videl, že Vicente Guaita je o krok či dva vyššie z bránky, a tak namiesto centru poslal strelu do vinkla, avšak Španiel skvele zareagoval.

45+1

Nadstavujú sa 2 minúty.

45

Žltú kartu dostáva Patrick van Aanholt (Crystal Palace FC).

43

Hráči Crystal Palace sú pri lopte na útočnej polovici. Postupne sa dostali až do pokutového územia, tam guľatý nezmysel získal Conor Coady.

42

Andros Townsend padá na trávnik, drží si tvár. Hlavný rozhodca kartovo nepotrestal nikoho. Hostia majú guľatý nezmysel v strede hracej plochy.

40

Päť minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky ešte nejaký presný zásah?

39

39. Willy Boly (WOS), Patrick van Aanholt (CRP)

39

Ale pozor, penalta to nakoniec nebude! Patrick van Aanholt síce faulovaný bol, lenže ešte predtým si nabiehal z ofsajdu.

38

Patrick van Aanholt si nabehol do pokutového územia, kde aj dostal prihrávku. Po faule končí na trávniku a píska sa penalta pre Crystal Palace.

36

Crystal Palace malo tretí roh v krátkom slede. S týmto si poradil brankár Rui Patrício, loptu chytil na pevno do rukavíc.

35

Z rohového kopu prišiel center na prednú žrď, Willy Boly ju zrazil na ďalší roh. Pas odtiaľ si našiel Scott Dann a jeho dobrú hlavičku zrazil pred čiarou jeden z bekov Wolves.

34

Wilfried Zaha dostal prihrávku do pokutového územia, mohol ísť do veľkej šanci. Fantasticky mu loptu vypichol na roh Nélson Semedo.

32

Michy Batshuayi si medzi dvomi stopérmi nedokázal spracovať pas na hrot ofenzívy, dnes je tento futbalista dosť osamotený mimo hry.

31

Domáci sa snažia prejsť dopredu po pravom krídle, Nélson Semedo získal len aut. Wolves však pokračujú v aktivite na útočnej polovici.

30

Polhodina zápasu za nami. Wolves sú zatiaľ efektívnejší a preto vyhrávajú. Favorit si teda jasne ide za tromi bodmi.

28

28. Daniel Podence (WOS) - 2:0

28

Tím Wolves práve strelil gól!
Raúl Jiménez posunul loptu na pravé krídlo, odtiaľ centroval na zadnú žrď Pedro Neto. Voľný DANIEL PODENCE z prvej usmernil loptu do protipohybu Guaitu.

27

Andros Townsend zakončoval spred veľkého vápna. Zrazený pokus išiel priamo na bránku, kde sa nachádzal Rui Patrício a bez problémov zasiahol.

26

Strely: 9 – 1
Strely na bránku: 2 – 0

25

25. Leander Dendoncker (WOS)

25

Leander Dendoncker vystrelil spred pokutového územia. Jeho prudký pokus smeroval priamo do brvna. Vicente Guaita mal veľké šťastie.

24

Raúl Jiménez si v šestnástke prebral center z pravého krídla, následne sa mu cez Danna nepodarilo zakončiť na bránku, ale mimo nej.

23

Hráči domáceho tímu Wolverhampton Wanderers sú pri lopte na svojej polovici ihriska, momentálne sa smerom dopredu neponáhľajú a prihrávajú si medzi sebou.

21

Nélson Semedo si sprava naviezol loptu pred pokutové územie a ľavačkou vystrelil. Tesne minul vzdialenejšiu žrď bránky Vicenteho Guaitu.

20

Dvadsať minút stretnutia je za nami. Wolves sú vo vedení, avšak Crystal Palace tiež ukázalo, že dnes chce zobrať nejaký bod alebo tri.

19

19. Rayan Aït-Nouri (WOS) - 1:0

19

Tím Wolves práve strelil gól!
Centrovaná lopta z pravej strany síce išla do malého vápna, avšak Cheikhou Kouyaté ju potlačil preč. Na hranici šestnástky sa k nej ale dostal RAYAN AÏT-NOURI a prudko to napálil do siete pri vzdialenejšej žrdi.

18

Držanie lopty: 57% – 43%

17

17. Michy Batshuayi (CRP)

17

Crystal Palace dal gól, ten ale neplatí. Po centri zľava bol Wilfried Zaha sám pred Patríciom a dokonca ho aj prekonal, avšak útočník hostí sa nachádzal v ofsajde.

16

Vicente Guaita chytil center z pravého krídla. Rozohral na krátko a jeho spoluhráči pomaličky prechádzajú dopredu.

15

Hostia získali rohový kop. Nízky center na prednú žrď dokázala defenzíva Wolves dostať do bezpečia.

14

Wilfried Zaha prebral loptu na krídle, následne centroval Jeff Schlupp a Max Kilman odvrátil loptu zo svojho pokutového územia.

13

Wolves získali ďalší rohový kop. Ani tento center nebol úspešný a defenzíva Crystal Palace dokázala odolať.

12

Rayan Aït-Nouri centroval zľava, získal rohový kop. Po ňom práve mladý Francúz zakončoval z diaľky, aj tento pokus bol zrazený na ďalší roh.

11

Strely: 3 – 1
Strely na bránku: 1 – 0

10

Rohový kop nedokázali Wolves zakončiť. Rúben Neves nakopol loptu naspäť, domáci to skúsia po ľavom krídle.

9

9. Daniel Podence (WOS), Vicente Guaita (CRP)

9

Daniel Podence si tentoraz pekne spravil pozíciu krátkou kľučkou a mieril do vzdialenejšieho rohu bránky. Vicente Guaita loptu vytiahol nad svoje brvno.

8

Wolves majú podľa predpokladov aktívnejší nástup do zápasu. Herný prejav z oboch strán však hovorí o tom, že určite nás čakajú zaujímavé meranie síl.

7

Daniel Podence sa na hranici šestnástky uvoľnil k centru, jeho pas si pred päťkou našiel Leander Dendoncker, lenže cez Schluppa hlavičkoval mimo bránku.

5

Rayan Aït-Nouri si spracoval pas na ľavom krídle, Wolves pokračujú v útočnej aktivite, avšak Crystal Palace dobre bráni.

4

Nélson Semedo získal loptu na svojej polovici ihriska, ďaleko dopredu ju nevyviezol. Wolves sa ale usadili v strede poľa.

3

Raúl Jiménez si hľadal priestor v šestnástke súpera, avšak po centri z pravého krídla loptu netrafil, navyše fauloval.

2

Wilfried Zaha si na ľavej strane šestnástky spravil pozíciu na strelu, jeho pokus cez Kilmana mieril nad brvno bránky Ruia Patrícia.

1

Domáci Wolves nastupujú v tradičných oranžových dresoch, hostia majú červeno-modré prevedenie. Favoritom sú zverenci Nuna Espirita Santa, ale ako to proti Premier League býva, uvidíme.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Kilman – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Aït-Nouri – Neto, Podence – Jiménez.
Náhradníci: Ruddy – F. Silva, Moutinho, Traoré, Otasowie, Saïss, Hoever.

Crystal Palace FC: Guaita – van Aanholt, Dann, Kouyaté, Clyne – Schlupp, Riedewald, Milivojević (C), A. Townsend – Zaha, Batshuayi.
Náhradníci: Henderson – Kelly, M. Sakho, Ch. Benteke, McArthur, Eze, J. Ayew..
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. Anglická Premier League pokračuje siedmym kolom a Molineux Stadium bude hostiť stretnutie Wolverhamptonu a Crystal Palace.

Wolverhampton Wanderers
Domáci tím získal doposiaľ 10 bodov a to stačí na predbežné 9. miesto. Wolves bodovo uspel v posledných troch zápasoch, predtým však dvakrát domáci prehrali. Naposledy si domáci podelili body s Newcastlom po remíze 1:1.

Crystal Palace FC
Hostia získali rovnaký počet bodov, ale vďaka lepšiemu skóre sú o jednu priečku vyšie, teda na 10. mieste. Crystal Palce bodovalo v posledných dvoch zápasoch, naposledy hostia uspeli na pôde Fulhamu 2:1.

Ako dopadne súboj tabuľkových susedov? Sledujte náš online prenos!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Wolverhampton Wanderers – Crystal Palace FC

2:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 19. Aït-Nouri, 28. Podence

Karty:   45. van Aanholt (CRP), 61. Zaha (CRP)   86. Milivojević (CRP)

Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Kilman – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Aït-Nouri – Neto (75. Moutinho), Podence (76. Traoré) – Jiménez (90+1. F. Silva).
Náhradníci: Ruddy – F. Silva, Moutinho, Traoré, Otasowie, Saïss, Hoever.

Crystal Palace FC: Guaita – van Aanholt, Dann, Kouyaté, Clyne – Schlupp (66. Eze), Riedewald, Milivojević (C), A. Townsend (72. J. Ayew) – Zaha, Batshuayi (84. Ch. Benteke).
Náhradníci: Henderson – Kelly, M. Sakho, Ch. Benteke, McArthur, Eze, J. Ayew.