Menu

Futbal

Liga majstrov

Istanbul Başakşehir FK – RB Lipsko

3:4

koniec (1:2)

02.12.2020, 18:55 • Başakşehir Fatih Terim Stadium, Istanbul • Skupina H • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 7.47 5.29 1.42

90+4

Striedanie v tíme RB Lipsko: z ihriska odchádza Amadou Haidara, prichádza Willi Orban.

90+3

Domáci mohli vyrovnať! Péter Gulácsi nepríjemne zakončenie vyrazil pred seba, razom mal Enzo Crivelli prázdnu bránku a loptu takmer na nohe. V poslednej mikrosekunde predviedol obranný odkop Angeliño.

90+2

90+2. Alexander Sörloth (RBL) - 3:4

90+2

Tím RB Lipsko práve strelil gól!
Nemecký favorit stretnutia napriek povstaniu Başakşehiru s najväčšou pravdepodobnosťou zoberie tri body. ALEXANDER SÖRLOTH dostal veľa priestoru pred šestnástkou, ktorý mu doprial Carlos Ponck a nórsky útočník poslal strelu s rotáciou, ktorá zmiatla Günoka až tak, že skončila v sieti. Zaujímavosťou je, že Sörloth bol v minulej sezóne najlepším strelcom tureckej ligy v drese Trabzonsporu a traifl sa aj proti Başakşehiru.

90

Marcel Sabitzer to nakoniec skúsil namiesto centru priamou strelou. Tá nepríjemne zaplachtila a aj keď išla priamo na gólmana, tak Mert Günok sa rozhodol loptu boxovať. Nasmeroval ju do prvého hráča pred sebou, od neho išla lopta do brvna. Obrovské šťastie domáceho tímu.

89

Žltú kartu dostáva Rafael (Istanbul Başakşehir FK).

85

85. İrfan Can Kahveci (IBS) - 3:3

85

Tím Başakşehir práve strelil gól!
Domáci získali skvelú pozíciu na strelu z priameho kopu pred vápnom súpera. İRFAN CAN KAHVECI uzavrel hattrick famóznou ranou ľavačkou ponad múr. Lopta sa od brvna nechytateľne odrazila za čiaru. Péter Gulácsi sa len smutne obzrel.

84

Striedanie v tíme Istanbul Başakşehir FK: z ihriska odchádza Fredrik Gulbrandsen, prichádza Enzo Crivelli.

80

Yussuf Poulsen sa dostal k hlavičke po rohovom kope, jeho pokus už-už smeroval do bránky, ale nakoniec ho zastavila žrď.

79

Žltú kartu dostáva Mahmut Tekdemir (Istanbul Başakşehir FK).

72

72. İrfan Can Kahveci (IBS) - 2:3

72

Tím Başakşehir práve strelil gól!
İRFAN CAN KAHVECI druhýkrát v zápase veľmi rýchlo reaguje na to, že Lipsko odskočilo na dva zásahy. Znova vystrelil spred šestnástky, tentoraz lopta padala krížom k žrdi, Péter Gulácsi na ňu nedočiahol.

67

Žltú kartu dostáva Dani Olmo (RB Lipsko).

66

66. Dani Olmo (RBL) - 1:3

66

Tím RB Lipsko práve strelil gól!
DANI OLMO dostal prihrávku do šestnástky, kde si ešte zasekol jedného z obrancov a krásnou strelou k žrdi nedal šancu Mertovi Günokovi.

65

Striedanie v tíme RB Lipsko: z ihriska odchádza Emil Forsberg, prichádza Alexander Sörloth.

64

Striedanie v tíme Istanbul Başakşehir FK: z ihriska odchádza Edin Višća, prichádza Giuliano.

61

Nordi Mukiele poslal sprava parádny pas do päťky, Emil Forsberg mal 110 percentnú šancu, ale zblízka tesne minul bránku.

59

Angeliño si skvele prebral presný pas do pokutového územia a poslal prudkú strelu. Mert Günok hokejovo išiel betónmi nadol a pokus vytesnil.

57

Žltú kartu dostáva Deniz Türüç (Istanbul Başakşehir FK).

55

Edin Višća sa dostal do obrovskej šance. Pas z ľavej strany šestnástky prešiel okolo Gulácsiho a kapitán domácich mal z mierneho uhlu pred sebou prázdnu bránku. Mieril nad brvno.

53

Žltú kartu dostáva Dayot Upamecano (RB Lipsko).

51

Po centri z rohového kopu hlavičkoval Alexandru Epureanu a krátko po príchode na ihrisko mohol skórovať. Tesne minul vzdialenejšiu žrď.

46

Striedanie v tíme Istanbul Başakşehir FK: z ihriska odchádza Berkay Özcan, prichádza Mahmut Tekdemir.
Striedanie v tíme Istanbul Başakşehir FK: z ihriska odchádza Martin Škrtel, prichádza Alexandru Epureanu.
Striedanie v tíme RB Lipsko: z ihriska odchádza Kevin Kampl, prichádza Tyler Adams.

45+3

45+3. İrfan Can Kahveci (IBS) - 1:2

45+3

Tím Başakşehir práve strelil gól!
Edin Višća získal rohový kop a domáci strieľajú kontaktný gól, obrovsky dôležitý pred prestávkou. Po rozohrávke na krátko prišla prihrávka na hranicu šestnástky a voľný İRFAN CAN KAHVECI krásnou strelou k žrdi nedal šancu Gulácsimu.

43

43. Nordi Mukiele (RBL) - 0:2

43

Tím RB Lipsko práve strelil gól!
Emil Forsberg síce neprestrčil loptu za obranu na Poulsena, ale odrazila sa späť k nemu. Poslal ju do druhej vlny, kde si zbehol NORDI MUKIELE a slabšou ľavačkou ju poslal presne k žrdi. Mert Günok nemal nárok.

39

Žltú kartu dostáva Martin Škrtel (Istanbul Başakşehir FK).

37

Demba Ba mal obrovskú šancu. Na hranici päťky ostal úplne sám a aj keď si musel poradiť na dvakrát so spracovaním, tak prudko vystrelil k žrdi a Péter Gulácsi predviedol skvelý zákrok.

36

Striedanie v tíme Istanbul Başakşehir FK: z ihriska odchádza Boli Bolingoli-Mbombo, prichádza Nacer Chadli.

26

26. Marcel Sabitzer (RBL) - 0:1

26

Tím RB Lipsko práve strelil gól!
Hostia idú zaslúžene do vedenia, ale toto bol veľmi nešťastný moment pre domácich. Marcel Sabitzer vystrelil spred šestnástky a loptu tečoval YUSSUF POULSEN. Asi ani sám nevedel ako, no zmenil smer strely a kvôli tomu nedokázal Mert Günok zasiahnuť.

22

Angeliño získal na krídle ďalší rohový kop. Zahral ho Emil Forsberg a jeho pas sa odrazil na biely bod. Absolútne voľný Amadou Haidara neprestrelil vo veľkej šanci hráčov pred sebou.

20

Emil Forsberg sa vyhol ofsajdu a sprava prešiel až k päťke. V poslednej chvíli ho dostihol a jeho pokus zrazil na roh Boli Bolingoli-Mbombo.

12

Emil Forsberg poslal výbornú loptu, od obrancov si skvele odbehol Yussuf Poulsen a zakončil pod brvno. Mert Günok predviedol ďalší skvelý zákrok.

4

4. Emil Forsberg (RBL)

4

Kevin Kampl strieľal spred šestnástky, zrazený pokus končí rohom. Ten bol zahratý veľmi dobre, Nordi Mukiele hlavičkoval prudko pod brvno. Skvelý zákrok vytiahol Mert Günok.

3

Hostia predviedli skvelú kombináciu. Emil Forsberg poslal loptu na otvorené pravé krídlo, Nordi Mukiele ju potiahol do šestnástky a práve Forsberg bol sám na hranici bieleho bodu. Trestuhodne minul bránku.

Istanbul Başakşehir FK – RB Lipsko

3:4

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 45+3. Kahveci, 72. Kahveci, 85. Kahveci – 26. Y. Poulsen, 43. Mukiele, 66. Olmo, 90+2. Sörloth

Karty:   39. Škrtel (IBS), 57. Türüç (IBS), 79. Tekdemir (IBS), 89. Rafael (IBS) – 53. Upamecano (RBL), 67. Olmo (RBL)

Istanbul Başakşehir FK: Günok – Rafael, Ponck, Škrtel (46. Epureanu), Bolingoli-Mbombo (36. Chadli) – Kahveci, Özcan (46. Tekdemir), Türüç – Višća (64. Giuliano), Ba, Gulbrandsen (84. Crivelli).
Náhradníci: Babacan, Kivanc – Aleksić, Crivelli, Giuliano, Epureanu, Chadli, Kaldırım, Kaplan, Karakus, Tekdemir, Topal.

RB Lipsko: Gulácsi – Mukiele, Upamecano, Konaté, Angeliño – Kampl (46. Adams), Sabitzer – Haidara (90+4. Orban), Olmo, Forsberg (65. Sörloth) – Y. Poulsen.
Náhradníci: Martínez, Tschauner – Adams, Borkowski, Halstenberg, Kluivert, Martel, Orban, Samardžič, Sörloth, Wosz.