Menu

Florbal

Livesport Superliga (CZ)

FbŠ Bohemians – FBŠ Hummel Hattrick Brno

9:5

koniec (2:1, 5:1, 2:3)

06.12.2020, 17:00 • 12. kolo • David Suchý cz

Tipsport: 1.08 9.5 14.8

Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo hned čtrnáct branek, přičemž devět z nich obstaral domácí celek, který se nakonec raduje z vítězství poměrem 9:5. Poslední perioda nám nabídla dalších pět branek, přičemž se Brnu dokonce povedlo snížit na rozdíl tří branek. Závěrečné slovo si opět vzal pražský celek, kterému se poslední trefu povedlo poslat do prázdné hostující branky. (18:58:55)

Konec zápasu.

58:53

58:53 Jakub BURŠÍK - 9:5

58:53

Bohemians právě vstřelili branku!
Poprvé ve třetí třetině se prosazují také domácí! Dost možná poslední branku tohoto zápasu obstaral JAKUB BURŠÍK, kterému se povedlo poslat míček do prázdné hostující branky.
Asistence: Michal Vojtíšek.

57:34

57:34 David SLÁDEČEK - 8:5

57:34

Hattrick Brno právě vstřelil branku!
A v krátkém časovém sledu tu máme další přesný zásah! Tentokráte byl na konci útočného výpadu svého celku DAVID SLÁDEČEK, který nedal domácímu brankáři sebemenší šanci.
Asistence: Tomáš Brom.

56:45

56:45 Matěj KOSTKA - 8:4

56:45

Hattrick Brno právě vstřelil branku!
Hostující celek využil i další přesilovku a už je to o čtyři branky! MATĚJ KOSTKA to nyní udělal znamenitě, neboť se mu střelu povedlo poslat přesně do šibenice domácí branky.
Asistence: Jiří Juhaňák.

56:19

Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Filip Forman – 2 min., Sekání).

55:31

Postupná akce domácích nakonec nebyla vůbec špatná. Dobisíkovi se velice přesně povedlo najít volného Kratinu, který v klíčový okamžik promáchl.

54:16

Hra se nám v posledních minutách hodně uklidnila a nesledujeme zrovna pohledné momenty. Bohemians se navíc snaží neudělat žádnou chybu.

53:43

53:43 Martin NAGY - 8:3

53:43

Hattrick Brno právě vstřelil branku!
Vůbec první branka poslední periody! Sám na sebe to totiž vzal hostující forvard MARTIN NAGY, kterému se velice přesně povedlo najít místečko v domácí brance.
Bez asistence.

52:13

Na hrací plochu se nyní dostal také domácí Tomčo, který se ihned uvedl sympatickým střeleckým pokusem, jenž putoval kousek vedle pravé tyče.

51:40

Před malým momentem jsme navíc sledovali zajímavý pokus domácího Kopeckého, který z velice dobré pozice mířil o poznání vedle branky soupeře.

50:30

Bohemka i nadále v duelu dominuje. Před malým momentem jsme sledovali sympatický pokus Filipa Formana, jehož rána nakonec doplachtila vedle.

48:24

Na hrací ploše jsou patrné emoce. Domácí celek i nadále pokračuje v aktivitě, přičemž soupeř se prezentuje drobnými fauly.

47:25

Hattrick se po kombinaci dostal za branku soupeře, kde ovšem nic moc nevymyslel. Hosté přišli o hrací předmět a sledujeme tedy protiútok.

46:18

Šárkovi se poté povedlo nastřelit míček na opačnou stranu, kde se k němu pokoušel dostat kolega Kratina, před kterým zasahoval protihráč.

45:29

Do dalšího zakončení se pro změnu protlačil Pěnička, kterému se ovšem nepovedlo propálit připravený blok. Poté vybojoval míček zpět napadající Šárka.

44:26

Po rozehrávce to zkoušel vzít sám na sebe hostující Juhaňák, který si seběhl do dobré pozice od domácí branky, míček ale poslal přímo do brankáře.

43:13

43:13 Kryštof KRBEC - 8:2

43:13

Bohemians právě vstřelili branku!
I další přesilová hra domácích je zužitkována! Bohemians se dostali ke svému klasickému přesilovkovému kolotoči, při kterém Filip Forman velice přesně našel hokejku kolegy MATYÁŠE KREBNERA, který mířil maximálně přesně.

42:44

Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (René Slezák – 2 min., Blokování soupeřovy hole).

41:45

Brno půjde znovu na trestnou lavici, domácím nyní naskočil šestý hráč do pole a sledujeme kombinaci kolem branky hostujícího mužstva.

40:30

Začala nám poslední třetina, do které aktivněji vstoupil domácí celek, který se ihned dostal do šance, ve které Šebek nezamířil přesně.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi také druhá třetina, která znovu vyzněla ve prospěch domácích, kteří se postarali o dalších pět přesných zásahů. Bohemians se dokonce dostali do pětibrankového vedení, nicméně v poslední minutě se podruhé v tomto duelu dokázal prosadit také soupeř. Přesto poslední slovo měl domácí celek, který vsítil sedmou dnešní branku.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:40

39:40 Matěj PĚNIČKA - 7:2

39:40

Bohemians právě vstřelili branku!
Tak ještě jedna branka domácích! Krátce před koncem druhé třetiny se do střelecké pozice dokázal natlačit MATĚJ PĚNIČKA, kterému se povedlo překonat hostujícího brankáře Kuhna.
Asistence: Jan Malič.

39:08

39:08 Tomáš BROM - 6:2

39:08

Hattrick Brno právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Pěnička ztratil o míček a Brno se tak dostalo do rychlého kontru, při kterém se TOMÁŠ BROM dokázal prosadit maximálně přesně.

39:00

Minuta do konce druhé třetiny.

38:19

Brno se znovu dostalo k opačné brance, kde to přihrávkou do předbrankového prostoru zkoušel Slezák, který ovšem našel pouze hůl protihráče.

37:59

Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Jiří Juhaňák – 2 min., Bránění ve hře).

37:21

Hattrick to bude mít pochopitelně hodně složité, prohrává už o pět branek. Hostující celek dnes trápí chyby v obraně, jedna z nich předcházela šesté brance.

36:49

36:49 Jakub ŠÁRKA - 6:1

36:49

Bohemians právě vstřelili branku!
Aby toho nebylo málo, tak přichází šestá branka domácích! Hattrick pečetí domácí útočník JAKUBA ŠÁRKA, který stál na konci kombinace svého celku. Brno je ve druhé třetině zralé na ručník.
Asistence: Matěj Pěnička.

34:46

34:46 Matyáš KREBNER - 5:1

34:46

Bohemians právě vstřelili branku!
Po necelých osmi minutách tu máme další branku, znovu v podání domácích! Kryštof Krbec při slibné akci ještě volil nahrávku na lépe postaveného MATYÁŠE KREBNERA, jehož rána švihem zapadla za brankáře Kuhna.
Asistence: Kryštof Krbec.

34:15

Brno se v tomto duelu hodně trápí v koncovce. Sledovali jsme totiž pohlednou souhru, kterou chtěl zakončovat Brom, avšak znovu vedle branky.

33:18

Sám na branku uháněl domácí Mikuláš Forman, kterému se nepovedlo nachytat brankáře Kuhna, neboť míček poslal vedle branky.

31:20

Jsme za polovinou zápasu, zatím jsme viděli pět přesných zásahů. Bohemians jsou nyní kolem branky soupeře, k žádným střelám to ovšem nevede.

30:11

Před malým momentem měl na své holi kontaktní branku hostující obránce Coufal, který z levé strany trefil domácího brankáře Michajloviče.

29:30

Brno to bude mít po zbytek zápasu nesmírně složité, nevyšel mu totiž ani vstup do druhé třetiny, přičemž v krátkém časovém sledu inkasovalo hned dvakrát.

28:02

28:02 Matěj PĚNIČKA - 4:1

28:02

Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí celek se dostává do tříbrankového vedení, znovu využívá přesilovou hru! Po krátké kombinaci se do střelecké pozice dostal MATĚJ PĚNIČKA, který mířil mimo dosah hostujícího brankáře Kuhna.
Asistence: Jan Malič.

26:18

Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (David Sládeček – 2 min., Bránění ve hře).

26:15

26:15 Jan DOBISÍK - 3:1

26:15

Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí celek si bere dvoubrankové vedení zpět! Velký kus práce odvedl Viktor Kopecký, kterému se povedlo velice přesně najít svého kolegu JANA DOBISÍKA, který bez větších problémů vyzrál na brankáře Kuhna.
Asistence: Viktor Kopecký.

24:56

Nedovoleně si v přechozím souboji počínal domácí Krebner, nicméně vylučovat by se podle sudích nemělo. Naopak se hra rychle otáčí vpřed.

23:28

Brno vstoupilo do druhé třetiny hodně aktivně a ihned to vedlo k další šanci. Michajlovičovi se povedlo zakročit a poté založit rychlou protiakci.

22:13

Na opačné straně se Brnu povedla hezká kombinaci, při které Juhaňák zkoušel v tandemu najít kolegu Coufala, který z dobré pozice přestřelil branku.

21:01

Hned v úvodu druhé periody vyložená šance pro domácí! Dostal se do ní Buršík, kterému se nepovedlo zamířit přesně mezi tři tyče.

20:10

Na úvodním vhazování druhé třetiny byl úspěšnější domácí Forman, který poté dokázal přenechat na kolegu Vojtíška.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu, která nám nakonec přinesla tři přesné zásahy. Domácí celek pokaždé dokázal zužitkovat přesilovou hru, přičemž se dostal do dvoubrankového vedení. Brno rovněž využilo jednu přesilovku, díky které se mu povedlo snížit na rozdíl jediné branky. I tak mají více ze hry právě hráči Bohemians, kteří potvrzují roli jasného favorita.

20:00

První třetina skončila.

19:11

Hattrick se v krátkém časovém sledu dostal do slibné pozice, nicméně ani nadvakrát nedokázal dostat míček za brankáře Michajloviče.

18:03

18:03 Martin NAGY - 2:1

18:03

Hattrick Brno právě vstřelil branku!
Také hostující celek využívá přesilovou hru a je to pouze o jednu branku! Brno se totiž ve středu hrací plochy dostalo k slibné akci, při které Juhaňák našel lépe postaveného MARTINA NAGYHO, který procedil míček za brankáře.
Asistence: Jiří Juhaňák.

17:02

Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Jan Malič – 2 min., Špatné střídání).

15:22

15:22 Jakub ŠÁRKA - 2:0

15:22

Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí celek využívá také druhou přesilovou hru a dostává se do dvoubrankového vedení! Jan Malič znovu přesně hledal svého kolegu JAKUBA ŠÁRKU, který ránou švihem podruhé v tomto duelu našel recept na brankáře Kuhna.
Asistence: Jan Malič.

15:08

Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Šimon Leško – 2 min., Blokování soupeřovy hole).

14:23

Domácí celek se nyní dostal do protiútoku, který na sebe vzal forvard Pěnička. Jeho rána směřovala nad nohu, Kuhn ovšem dokázal zasáhnout.

13:11

Hodně ostrým způsobem byl dohrán domácí Forman, vylučovat se ale nebude. Brno hraje maximálně agresivně, zatím bylo vyloučeno jedinkrát.

12:36

Nedovoleně si v rohu hrací plochy počínal napadající obránce Dobisík, který fauloval soupeře. Bohemians se pokouší aktivně napadat rozehrávku.

11:34

Sledovali jsme další pohlednou souhru, na jejíž konci byl domácí Růžek, který ovšem mířil vedle branky soupeře. Brno se snaží založit protiútok.

10:10

Brno to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu přesto zbývá hodně času, výsledek se může klidně otočit.

09:37

09:37 Jakub ŠÁRKA - 1:0

09:37

Bohemians právě vstřelili branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostávají domácí! Ti totiž předvedli parádní kombinaci, při které se Janu Maličovi povedlo ve střelecké pozici najít JAKUBA ŠÁRKU, který před před sebou prázdnou hostující branku.
Asistence: Jan Malič.

09:20

Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Jiří Halama – 2 min., Špatné střídání).

08:48

Vypadá to, že první přesilová hra nebude zužitkována. Bohemians hned dvakrát v krátkém časovém sledu odehráli míček do bezpečí.

08:18

Brnu se úvodní přesilová hra zatím moc nedaří. Před malým momentem se do zakončení dostal Kostka, který ovšem na brankáře Michajloviče nevyzrál.

07:14

Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Jakub Buršík – 2 min., Sekání).

06:56

Před malým momentem si nedovoleně počínal domácí Buršík, který půjde pykat. Bohemians tak čeká první početní nevýhoda.

05:48

Hummel to zkoušel střelou z dálky, o kterou se postaral forvard Kůra. Jeho jedovka ovšem trefila pouze Mikuláše Formana, který to určitě pocítil.

04:14

Hra se opět přesunula na domácí polovinu, kde kombinují hráči Brna. Zatím to ke střelám nevede, domácím se daří pokrývat prostor u své branky.

03:26

Hattrick Brno se nastěhoval kolem branky soupeře, kde dokonce několikrát prověřil připravenost brankáře Michajloviče, který ovšem pokaždé odolal.

02:34

K prvnímu střeleckému pokusu tohoto zápasu se dostal domácí obránce Šebek, který si seběhl do pozice pro zakončení, jenomže pálil kousek vedle.

01:30

Sledujeme poměrně aktivní začátek utkání z obou stran. Bohemians to zkoušeli rozehrávkou po pravém křídle, kde se ovšem daleko nedostali.

00:10

Úvodní vhazování vyznělo lépe pro hostující celek, který se okamžitě sune kupředu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FbŠ Bohemians: Michajlovič (Hyršl) – Zezulka, Šebek, Dobisík, Krbec, Čihák, Kuncman – Krebner, M. Forman, Kopecký – Vojtíšek, Šárka, Růžek – F. Forman, Kratina, Pěnička – Malič, Tomčo, Buršík.

FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kuhn (Kolajta) – Brom, Zach, Kostka, Hrazdira, Sládeček – Procházka II, Coufal, Fuchs – Juhaňák, Leško, Slezák – Dvořák, Martin Nagy, Vlach – Halama, Kůra, Máček – Ši. Hronek.

Rozhodčí: Bališ, Varga.
FBŠ Hummel Hattrick Brno

Na opačné straně stojí outsider tohoto zápasu, kterým je Brno. Hostující tým tohoto zápasu se momentálně nachází na dvanácté pozici, což by v konečném důsledku znamenalo boje o udržení. Hattrick má na svém kontě pouhých pět bodů, od posledního ho pro změnu dělí dva body. Brno má na svém kontě jediné vítězství, naopak prohrálo hned sedmkrát, přičemž pětkrát v základní hrací době. Brno tak bude muset za každou cenu zabrat, v dnešním utkání se přesto s výhrou moc nepočítá.
FbŠ Bohemians

Florbalisté Bohemians se po osmi odehraných zápasech nacházejí na průběžné páté pozici tabulky, přičemž se jim povedlo nasbírat patnáct bodů. Domácí celek tohoto zápasu má na svém kontě pět výher a tři porážky, poslední výhra přišla v posledním kole, kdy Bohemians v roli hostujícího celku nestačili na Black Angels. Bohemians se přesto řadí mezi trojici nejlepších domácích týmů, na svém stadionu totiž odehráli tři zápasy, ve kterých se jim povedlo pokaždé naplno bodovat. Povede se jim na tuto dobrou formu navázat i dnes?
Hezký den všem fanynkám a fanouškům florbalu! Livesport Superliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FbŠ Bohemians a FBŠ Hummel Hattrick Brno.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

FbŠ Bohemians – FBŠ Hummel Hattrick Brno

9:5

koniec (2:1, 5:1, 2:3)

Späť na online

Góly a asistencie: 10. Šárka (Malič), 16. Šárka (Malič), 27. Dobisík (Kopecký), 29. Pěnička (Malič), 35. Krebner (Krbec), 37. Šárka (Pěnička), 40. Pěnička (Malič), 44. Krbec (F. Forman), 59. Buršík (Vojtíšek) – 19. Martin Nagy (Juhaňák), 40. Brom, 54. Martin Nagy, 57. Kostka (Juhaňák), 58. Sládeček (Brom)

FbŠ Bohemians: Michajlovič (Hyršl) – Zezulka, Šebek, Dobisík, Krbec, Čihák, Kuncman – Krebner, M. Forman, Kopecký – Vojtíšek, Šárka, Růžek – F. Forman, Kratina, Pěnička – Malič, Tomčo, Buršík.

FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kuhn (Kolajta) – Brom, Zach, Kostka, Hrazdira, Sládeček – Procházka II, Coufal, Fuchs – Juhaňák, Leško, Slezák – Dvořák, Martin Nagy, Vlach – Halama, Kůra, Máček – Ši. Hronek.

Rozhodca: Bališ, Varga

Priebeh zápasu
1. tretina
07:14 BOH 2 Buršík
09:20 HBN 2 Halama
09:37 BOH 1:0 Šárka (Malič)
15:08 HBN 2 Leško
15:22 BOH 2:0 Šárka (Malič)
17:02 BOH 2 Malič
18:03 HBN 2:1 Martin Nagy (Juhaňák)
Po 1. tretine
2. tretina
26:15 BOH 3:1 Dobisík (Kopecký)
26:18 HBN 2 Sládeček
28:02 BOH 4:1 Pěnička (Malič)
34:46 BOH 5:1 Krebner (Krbec)
36:49 BOH 6:1 Šárka (Pěnička)
37:59 HBN 2 Juhaňák
39:08 HBN 6:2 Brom
39:40 BOH 7:2 Pěnička (Malič)
Po 2.tretine
3. tretina
42:44 HBN 2 Slezák
43:13 BOH 8:2 Krbec (F. Forman)
53:43 HBN 8:3 Martin Nagy
56:19 BOH 2 F. Forman
56:45 HBN 8:4 Kostka (Juhaňák)
57:34 HBN 8:5 Sládeček (Brom)
58:53 BOH 9:5 Buršík (Vojtíšek)
Koniec