Menu

Florbal

Livesport Superliga (CZ)

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBC Liberec

3:4

koniec (1:2, 1:1, 1:1)

06.12.2020, 16:00 • SC Dubina Ostrava • 12. kolo • Denisa Józsová cz

Tipsport: 1.03 14.0 14.5

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:48:59)

Střely na branku: 37 – 17!
Nejlepší hráči utkání:

Vítkovice – Jakub Hubálek
Liberec – Tomáš Dlesk
Tak toto asi moc lidí nečekalo! Vítkovice poprvé v sezóně ztrácí body, a to rovnou všechny tři! Vyšlápl si na ně Liberec, který nedávno ve vzájemném souboji prohrál 3:15. Nyní se však Severočeši pyšnili pevnou obranou a skvělým Ivanem Ponomarevem v brance. V zápase jsme měli dva nejproduktivnější hráče. Lukáš Hájek a Tomáš Dlesk dnes zapsali po dvou brankách.

Konec zápasu.

59:32

Domácí kombinují na útočné polovině, avšak Severočeši dnes brání opravdu dobře. Co přejde přes obranu navíc chytí jistý Ivan Ponomarev.

59:00

Minuta do konce zápasu...

58:43

Vítkovice hrají v šesti!

58:09

Do konce základní hrací doby nám chybí poslední dvě minuty! Obrovský favorit dnešního zápasu prohrává o jednu branku a nevypadá to s ním dobře.

57:40

Oddechový čas pro domácí.

57:32

Ivan Ponomarev tentokrát zasahovat nemusel, jelikož mu pomohl jeden ze spoluhráčů.

56:54

A čas Vítkovicím nadále plyne hodně neúprosně! Už jsou to jenom nějaké tři minuty a domácí nadále prohrávají.

56:08

Liberecký hráč se ocitl v rohu hřiště pod tlakem dvou soupeřů. Sice se s míčkem nedokázal vytočit, avšak domácí celek nakonec o balónek přišel.

55:36

Hráči v modrém mají míček na svých hokejkách, ale do konce utkání jim chybí necelých pět minut! Podaří se jim srovnat nepříznivý stav?

54:47

Na druhé straně jsme se dočkali střely na domácího gólmana, ale ten předvedl hodně jednoduchý zákrok. Vítkovice tak nadále ještě žijí.

54:08

Ivan Ponomarev je dnes opravdu obrovskou oporou svého týmu. Nyní si rychle čapnul míček v brankovišti a poslal ho až na polovinu hřiště.

53:11

53:11 Lukáš HÁJEK - 3:4

53:11

Vítkovice právě vstřelily branku!
Avšak nyní se domácí celek konečně trefil, a tak už je to jenom o jednu branku. Jakub Hubálek posunul míček na levou stranu, kde se do něj opřel LUKÁŠ HÁJEK, který ještě svému týmu vybojoval naději. Asistence: Jakub Hubálek.

52:56

Nyní už to vypadalo, že se Vítkovicím podaří snížit, jenže míček nakonec projel těsně vedle tyčky!

52:13

Od hostujícího týmu to nyní vypadá jako velmi zkušený výkon. Drží se totiž s míčkem na útočné polovině, kde šetří hodně cenné vteřinky.

50:56

Tak s Vítkovicemi to nyní nevypadá zrovna dobře. Prohrávají totiž o dvě branky a do konce utkání už chybí jenom nějakých devět minut, srovnají?

49:50

Radek Valeš je na hřišti!

48:50

Domácí celek má solidní tlak na útočné polovině. Viděli jsme hodně dobrou ránu, kterou však ještě lepším zákrokem vyrazil gólman hostí.

48:15

48:15 Tomáš DLESK - 2:4

48:15

Liberec právě vstřelil branku!
Hostující celek se prosazuje dokonce ve svém vlastním oslabení! Tak to je pro domácí obrovská rána. Jan Baudisch posunul míček na TOMÁŠE DLESKA, který dnes zapisuje už druhou branku. Asistence: Jan Baudisch.

47:50

Vyloučení v týmu FBC Liberec (Radek Valeš – 2 min.).

47:05

Avšak hráči v bílých dresech se na kotouči zrovna dlouho neudrželi. Domácím se však nedaří.

46:37

Vojtěch Wiener si podržel míč u mantinelu a odolal i ataku svého soka. Ještě si míček posunul u branky, kde ještě pošetřil několik cenných sekund.

45:43

Zatím nadále vede hostující celek o jednu branku, ale v současné době se opravdu jenom brání. Vypadá to jako otázka času, ale srovnají domácí?

45:04

Jeden z domácích se stal obětí faulu a skončil v mantinelu. Hra se následně přerušila, avšak na hostující straně se vylučovat nebude.

44:18

Nyní domácí vymysleli jenom nepřesnou přihrávku na polovinu hřiště a podle toho to také vypadalo. Liberec toho ovšem nedokázal nijak využít.

43:53

A to je trochu překvapivé, jelikož tyti dva týmy spolu nedávno odehrály utkání a Vítkovice v něm nasázely skoro až neskutečných patnáct branek.

42:46

Hráči v modrých dresech se nadále drží na balónku, ale nebezpeční prostě nejsou. Severočeši dnes působí v obraně pevně jako skála.

42:14

Zatím je to jasná dominance na míčku, ale ty střely nejsou dnes zase tak moc nebezpečné. Domácím se ve finální fázi prostě tolik moc nedaří.

41:36

Hráči v modrých dresech se znovu drží na balónku a snaží se dobýt útočnou polovinu. Zatím se jim to ale nedaří. Času na to mají ještě dost.

40:43

Liberec se dostal k zakončení, které však nebyl nijak nebezpečné. Následně navíc fauloval, a tak budou rozehrávat domácí florbalisté.

40:15

A už je před námi i poslední třetina dnešního utkání! Domácí favorit prohrává o jednu branku s Libercem. Ten by byl za takový výsledek naopak rád.

40:01

Začala třetí třetina.

Střely ve druhé třetině: 10 – 4!

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Minuta do konce třetiny!

37:24

Radek Valeš a Jan Bitman si nyní úplně nerozuměli a zavařili spíše svému gólmanovi. Ten to však ustál, a tak hosté nadále vedou o jednu branku.

36:45

36:45 Lukáš KOŘÍNEK - 2:3

36:45

Liberec právě vstřelil branku!
Severočeši se v tomto těžkém střetnutí dostávají znovu do vedení! Jakub Kopecký posunul míček na LUKÁŠE KOŘÍNKA, který vrátil Liberci vedení. Asistence: Jakub Kopecký.

35:24

Radek Valeš nyní zlomil dokonce svou hokejku, to nebývá úplně obvyklé! Hostující šutér si ale vezme jinou a rozhodně ho to nezastaví v pokračování.

32:46

Tomáš Sladký dostal nabito, ale jeho střelecký pokus rozvlnil síťku jenom ze špatné strany, jelikož byla boční. Nadále tak platí vyrovnaný stav.

31:36

Rostislav Gattnar a Marek Švajný předvedli zajímavou akci, ale z vedení se zatím radovat nemohou. Ivan Ponomarev jejich šanci totiž chytil do své moci.

30:28

Jan Světlík mohl vrátit svému týmu vedení, ale to se nestalo. Stále je to tak 2:2 a na poměry Vítkovic jsme se zatím mnoha branek nedočkali.

29:17

Adam Delong chtěl zapsat druhou branku v utkání, avšak do střely mu vpadl soupeř.

28:29

28:29 Lukáš HÁJEK - 2:2

28:29

Vítkovice právě vstřelily branku!
Domácí florbalisté mají velký tlak a dočkali se konečně srovnání! Marek Matejčík posunul míček na LUKŠÁE HÁJKA, jenž srovnal stav tohoto zápasu. Asistence: Marek Matejčík.

25:40

Severočeši se zatím prezentují spíše jednoduchými akcemi. Radek Valeš se individuálně dostal do střelecké pozice, ale branku nevstřelil.

23:52

Severočeši navíc vybojovali volný úder na útočné polovině, konkrétně v jeho rohu. Zpětnou přihrávku ovšem domácí sebrali a ženou se dopředu.

23:16

Zatím je to poměrně dominance domácího týmu, jenže ten stále prohrává o jednu branku. Hráči v bíločerných dresech působí v obraně hodně pevně.

22:34

Což se navíc stále potvrzuje. Proto jsme viděli dalekou přihrávku z poloviny hřiště a hráč v modrém mohou kombinovat na útočné polovině.

21:55

Hráči v modrém mají stále míček na svých hokejkách, ale jsou s ním jen na své obranné polovině. Zatím mají trochu problémy s napadáním soupeře.

21:17

Vítkovice ovšem nyní nebyly úspěšné. Severočeši se však s míčkem nikam daleko nevydali.

20:34

A už je před námi i druhá perioda dnešního duelu! Severočeši by rádi drželi co nejdéle příznivý stav. Nyní se však musí bránit útoku soupeře.

20:01

Začala druhá třetina.

Střely v první třetině: 12 – 9!
A to se také stalo! Zatím máme ve Vítkovicích poměrně překvapivý výsledek, jelikož Liberec vyhrává 2:1. Severočeši se postarali o první branku po šesti minutách, když se trefil Tomáš Dlesk. Náskok týmu ještě navýšil Vojtěch Wiener po přihrávce Valeše. Vítkovice sice byly aktivnější, ale dočkaly se jenom snížení, které zařídil Adam Delong.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Vypadá to, že další branky se v této třetině už nedočkáme. Míček mají na polovině hřiště hosté, kteří půjdou do šaten s jednobrankovým vedením.

19:00

Minuta do konce třetiny!

18:25

Šimon Hatala zkoušel vyslat ránu tahem z poloviny hřiště. Ta sice nebyla nikým zblokována, ale balónek se odrazil jenom od zadního mantinelu.

17:28

Jenže i ty dělají chyby, a tak nyní vidíme hodně nepřesností na obou stranách. Do konce první třetiny nám navíc chybí poslední dvě a půl minutky.

16:58

Liberec se nyní trochu vzchopil a snaží se hrát i v ofenzivní fázi. Ta se jim nyní ale tolik nezdařila, a tak se dopředu mohou hnát zase Vítkovice.

16:18

A hráči v modrých dresech měli zajímavou šanci! Jeden z nich to zkoušel bekhendem v brankovišti, ale Ivan Ponomarev předvedl skvělý zákrok.

15:06

Domácí celek nyní bude přece jen hodně povzbuzen a bude se hnát do dalších akcí. Rozhodně by rád minimálně srovnal do konce první třetiny.

14:13

14:13 Adam DELONG - 1:2

14:13

Vítkovice právě vstřelily branku!
Domácí florbalisté se konečně prosazují a už je to jenom o gól! ADAM DELONG dostal nabito a parádní ranou rozvlnil síťku za brankářem Liberce. Asistence: Matyáš Šindler.

13:23

Jiří Besta se nám nyní ocitl na pozici obránce, kde zatím pokračuje. Matyáš Šindler zkoušel zakončit bekhendem, ale trefil jen soupeře před sebou.

12:59

Následně se ještě Vítkovice provinily nějakým faulem, a tak míč zadarmo dostali Severočeši. Ti se s ním ale nikam moc daleko nedostali...

12:10

Hráči v modrém navíc museli čelit další rychlé akci soupeře. Tu ustáli a hnali se dopředu, dobrý zákrok ovšem vytasil brankář hostujícího celku.

11:44

Tak takový průběh asi nikdo moc nečekal, a už vůbec ne domácí fanoušci. Ti samozřejmě na stadionu nejsou, ale sledují nějaký přenos.

10:29

10:29 Vojtěch WIENER - 0:2

10:29

Liberec právě vstřelil branku!
Což také dokazují druhou vstřelenou brankou! VOJTĚCH WIENER využil přihrávku Valeše a zapsal důležitou branku pro svůj tým. Asistence: Radek Valeš.

09:56

Vítkovicím se ale trochu přestalo dařit v ofenzivní části hry. Naopak Severočeši těží z rychlých protiakcí a v současné době jsou nebezpečnější.

09:07

Navíc ještě vybojovali volný úder na útočné polovině. Vítkovice jsou ale i nadále velkým favoritem utkání, tak uvidíme, kdy a jestli se jim podaří srovnat.

08:43

Už jen minutka nám chybí k tomu, abychom za sebou měli úvodní desetiminutovku tohoto duelu. Severočeši navíc nadále o jeden gól vedou.

07:30

Hráči v modrých dresech ale nejsou nijak zaskočení a snaží se srovnat stav tohoto utkání. Rozhodně to nebudou mít přes pevnou obranu lehké.

06:07

06:07 Tomáš DLESK - 0:1

06:07

Liberec právě vstřelil branku!
A my zde máme celkem překvapivé vedení hostujícího celku! Matěj Klucho poslal míček na pravou stranu, kde se do něj z první opřel TOMÁŠ DLESK, který poslal Liberecké do vedení.

05:46

Šimon Kuczera si nabíhal na levé straně hřiště, ale míček až k němu nedoputoval.

05:02

Hráči v modrých dresech nyní musí začít se svou akcí až od svého gólmana. Zatím se jim nedaří nějak překonat obranu severočeského týmu.

04:02

Vítkovice se ale ale drží na míčku a budou chtít pevně kontrolovat dnešní utkání. Nedávno se s Libercem utkaly a vyhrály jednoznačně 15:3...

02:47

A my jsme se dočkali první šance na hostující straně! To byla velmi zajímavá možnost, ale Denis Jasiok předvedl velmi důležitý zákrok.

01:34

Domácí florbalisté se znovu hnali do útoku, ale tentokrát si obrana Liberce poradila. První branka nám nejspíše odstartuje kanonádu.

00:58

A moravskoslezští florbalisté přispěchali s první útočnou akcí. Ta sice nebyla nijak úspěšná, ale rozhodně to dnes bude hodně častý obrázek hry

00:15

A dnešní utkání mezi Vítkovicemi a Libercem nám právě začalo! Domácí hráči jsou velkými favority a dnes nastupují v modré, hosté v bíločerné kombinaci.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Kuczera, Nehera, Švajný, Hatala, Hubálek, Kaleta – Čonka-Skyba, Choma, Sladký – Gattnar, Sidunov, Šindler – Hájek, Bräuer, Delong – Matejčík, Besta.

FBC Liberec: Ponomarev (Mück) – Klucho, Kárník, Bitman, Kološ, Janeček – Kopecký, Valeš, Emlar – Rozkovec, Čermák, Dlesk – Baudisch, Ferdan, Šoltys – Kořínek, Wiener, Balatka – Světlík.

Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička.
FBC Liberec

Liberec na tom není ani vzdáleně tak dobře jako domácí florbalisté. Po osmi zápasech má na svém kontě osm bodů, které mu stačí jen na devátou příčku. Celkové skóre Severočechů rozhodně není pozitivní, naopak. Dosud totiž vstřelili třicet osm branek, zatímco jich inkasovali osmapadesát, celkově tedy -20. Liberec bral z posledních tří duelů šest bodů. Dokázal totiž přehrát Otrokovice a v posledním duelu také Ostravu. Mezi těmito zápasy však vysoko padl s Vítkovicemi, a to 3:15.
1. SC TEMPISH Vítkovice

Vítkovice letos hrají jednoduše skvěle, což se samozřejmě odráží i na tabulce. Po jedenácti odehraných zápasech totiž mají na svém kontě třicet tři bodů a patří jim jednoznačně první pozice v tabulce. Domácí florbalisté mají jednoznačně nejlepší útok, který nasázel už 106 branek. Celkově inkasovali gólů pětačtyřicet, takže celkové skóre je +61. Není překvapením, že Vítkovice braly v posledních třech duelech plný počet bodů. Postupně totiž porazily Bohemians, Liberec a Brno.
Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního utkání v rámci Livesport Superligy! Podíváme se spolu na střetnutí mezi Vítkovicemi a Libercem. Buly je naplánováno na 16:00 a my budeme u toho!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBC Liberec

3:4

koniec (1:2, 1:1, 1:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 15. Delong (Šindler), 29. Hájek (Matejčík), 54. Hájek (Hubálek) – 7. Dlesk (Klucho), 11. Wiener (Valeš), 37. Kořínek (Kopecký), 49. Dlesk (Baudisch)

1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Kuczera, Nehera, Švajný, Hatala, Hubálek, Kaleta – Čonka-Skyba, Choma, Sladký – Gattnar, Sidunov, Šindler – Hájek, Bräuer, Delong – Matejčík, Besta.

FBC Liberec: Ponomarev (Mück) – Klucho, Kárník, Bitman, Kološ, Janeček – Kopecký, Valeš, Emlar – Rozkovec, Čermák, Dlesk – Baudisch, Ferdan, Šoltys – Kořínek, Wiener, Balatka – Světlík.

Rozhodca: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

Priebeh zápasu
1. tretina
06:07 LIB 0:1 Dlesk (Klucho)
10:29 LIB 0:2 Wiener (Valeš)
14:13 VIT 1:2 Delong (Šindler)
Po 1. tretine
2. tretina
28:29 VIT 2:2 Hájek (Matejčík)
36:45 LIB 2:3 Kořínek (Kopecký)
Po 2.tretine
3. tretina
47:50 LIB 2 Valeš
48:15 LIB 2:4 Dlesk (Baudisch)
53:11 VIT 3:4 Hájek (Hubálek)
Koniec