Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Eintracht Frankfurt – FC Schalke 04

3:1

koniec (1:1)

17.01.2021, 18:00 • Deutsche Bank Park, Frankfurt • 16. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.51 4.79 6.37

90+1

Frankfurt dal gól!
Je hotovo, domáci dnes vyhrajú! Kutucu prišiel na útočnej polovici o loptu a domáci okamžite otočili hru na opačnú stranu. Kostić vysunul prihrávkou na ľavú stranu do úniku LUKU JOVIĆA, ktorý si v šestnástke zasekol Kabaka a strelou po zemi namieril k pravej tyči Fährmannovej brány.

87

Prvú žltú kartu zápasu dostáva už po niekoľkých sekundách na trávniku za šliapnutie na nohu Abrahama pri napádaní Ahmed Kutucu (FC Schalke 04).

87

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Matthew Hoppe, prichádza Ahmed Kutucu.

82

Hostia ale opäť prišli v strede poľa o loptu. Touré našiel pred šestnástkou Andrého Silvu, ktorý si naviedol loptu do streleckej pozície a jeho tvrdú strelu k bližšej tyči cez Nastasića musel brankár Fährmann vyraziť.

79

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Amin Younes, prichádza Almamy Touré.

79

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Aymen Barkok, prichádza Dajči Kamada.

79

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Amín Harít, prichádza Bastian Oczipka.

72

Frankfurt dal gól!
Jović sa vracia vo veľkom štýle! Kostić sa dostal na ľavom krídle otvorenej obrany Schalke k centru takmer z bránkovej čiary a jeho nákop preletel až do stredu pokutového územia, kde bol úplne neobsadený LUKA JOVIĆ. Ten z prvej tvrdou strelou k pravej tyči nedal šancu gólmanovi Schalke Fährmannovi.

62

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Erik Durm, prichádza Luka Jović.

61

Striedanie v tíme FC Schalke 04: z ihriska odchádza Benito Raman, prichádza Can Bozdogan.

52

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Martin Hinteregger, prichádza Ajdin Hrustic.

42

Barkokovu kolmicu Kolašinac v sklze len tečoval, k lopte sa tak predsa len dostal rozbehnutý Durm a jeho strelu musel výborným zákrokom vyraziť vybiehajúci brankár Fährmann.

37

André Silva dostal výbornú prihrávku pomedzi obrancov Schalke na ľavú stranu šestnástky, tvrdou strelou ale namieril priamo na brankára Fährmanna.

29

Schalke 04 dalo gól!
Hostia okamžite odpovedajú na inkasovaný gól a vyrovnávajú! Stambouli oblúčikom na pravú stranu šestnástky vysunul do nábehu MATTHEWA HOPPEHO, ktorý obehol obrancu Hintereggera. Ten sa nedohodol s brankárom Trappom, kto pôjde za touto loptou, čo využil práve rozbehnutý Hoppe, ktorý tvrdou strelou z ostrého uhla pomedzi nohy prekonal domáceho gólmana.

28

Frankfurt dal gól!
Domáci zaslúžene otvárajú skóre! Kolašinacov odkop zastavil Barkok, ktorý posunul na hranici šestnástky loptu na Durma. Ten ju ešte prihral do šestnástky na ANDRÉHO SILVU, ktorý si ju spracoval a z otočky strelou po zemi poslal k pravej tyči Fährmannovej brány.

24

Younes nacentroval z rohu na prednú tyč, kde predskočil obrancu Schalke Hinteregger a prudkou hlavičkou nasmeroval loptu do bližšej tyče. Od nej sa hrací predmet odrazil k voľnému N'Dickovi, ktorý vystrelil z voleja nad odkrytú Fährmannovu bránu.

7

Barkok si narazil loptu na hranici šestnástky s Durmom a po jeho spätnej prihrávke vystrelil z výbornej streleckej pozície tesne mimo pravej tyče Fährmannovej brány.

3

Hinteregger skvelou prihrávkou za obrancov Schalke vysunul na ľavú stranu šestnástky Kostića, ktorý loptu posunul na hranicu šestnástky na dobiehajúceho Barkoka. Tomu sa strela nevydarila a jeho slabý pokus po zemi do stredu brány chytil gólman hostí Fährmann.

Tento zápas sa kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.

Eintracht Frankfurt – FC Schalke 04

3:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 28. André Silva, 72. Jović, 90+1. Jović – 29. Hoppe

Karty:   87. Kutucu (SCH)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:10.

Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hinteregger (52. Hrustic), N'Dicka – Durm (62. Jović), Sow, Hasebe, Kostić – Barkok (79. Kamada), Younes (79. A. Touré) – André Silva.
Náhradníci: Schubert – A. Touré, Tuta, Ilsanker, Hrustic, Zuber, Kamada, Chandler, Jović.

FC Schalke 04: Fährmann – Becker, Kabak, Nastasić, Kolašinac (C) – Raman (61. Bozdogan), Stambouli, Serdar, Harít (79. Oczipka) – Hoppe (87. Kutucu), Uth.
Náhradníci: Rönnow, Langer – Mendyl, Oczipka, Thiaw, Mascarell, Mercan, Bozdogan, Kutucu.

Rozhodca: Gräfe – Kleve, Sinn