Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester City – Aston Villa FC

2:0

koniec (0:0)

20.01.2021, 19:00 • Etihad Stadium, Manchester • 1. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 1.61 4.33 5.7

90

90. Ilkay Gündoğan (MAC) - 2:0

90

Manchester City dal gól!
ILKAY GÜNDOĞAN pokutový kop premieňa a viac-menej tým rozhodol o troch bodoch. Vystrelil do stredu bránky, Emiliano Martínez išiel doprava.

89

89.

89

Manchester City dostáva veľkú šancu streliť druhý gól. Gabriel Jesus sa po centri na malé vápno dostal k hlavičke. Matthew Cash nešťastne loptu jednoznačne zasiahol rukou, ktorú mal ďaleko od tela. Penalta pre domácich.

88

João Cancelo poslal veľmi dobrú strelu spred pokutového územia, kde sa dostal cez otvorený priestor a mohol definitívne rozhodnúť. Krížny pokus k žrdi skvele vytlačil na roh Emiliano Martínez.

87

Žltú kartu dostáva Neil Taylor (Aston Villa FC).

81

Tréner hostí Dean Smith dostáva červenú kartu! Po góle tam od neho boli protesty a určite aj nepekné slová. Najskôr dostal žltú prvýkrát, zakrátko aj druhú, pretože pokračoval. Z lavičky musel odísť.

79

79. Bernardo Silva (MAC) - 1:0

79

Manchester City dal gól!
Presný zásah už dlho visel na vlásku a nutno povedať, že k nemu predsa len mali bližšie domáci. BERNARDO SILVA sa uvoľnil cez dvojicu obrancov na hranici šestnástky a trafil krásne do rohu mimo dosah Martíneza.

78

Hrá sa v úžasnom tempe. Phil Foden rozohral roh na krátko, Ilkay Gündoğan poslal center na zadnú žrď, kde pred prázdnou časťou bránky guľatý nezmysel len tesne minula dvojica jeho spoluhráčov.

77

Jack Grealish vytvoril ďalšiu šancu. John McGinn bol voľný už vo vnútri šestnástky, trafil jedného z hráčov City. Na opačnej strane sme videli rýchlu kontru a prihrávku pred bránku tečoval tesne vedľa vlastných troch žrdí Tyrone Mings.

76

76.

76

Jack Grealish prihral do šestnástky a Ollie Watkins centroval na zadnú žrď. Mladý Jacob Ramsey mohol streliť svoj prvý gól kariéry v Premier League, pretože mal pred sebou prázdnu bránku, avšak dôležitý jemný teč predviedol John Stones a zakončenie neprišlo.

75

Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza Matt Targett, prichádza Neil Taylor.

71

Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Raheem Sterling, prichádza Riyad Mahrez.

69

Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza Bertrand Traoré, prichádza Anwar El Ghazi.
Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza Ross Barkley, prichádza Jacob Ramsey.

68

Žltú kartu dostáva Douglas Luiz (Aston Villa FC).

68

Bertrand Traoré sa dostal k odrazenej lopte pred malým vápnom, kde mal veľmi dobrú streleckú pozíciu. Vystrelil z voleja a trafil prvého hráča pred sebou.

63

Ilkay Gündoğan si zbehol do malého vápna, kde zakončil prudký pas z ľavého krídla. V dobrej pozícii nasmeroval loptu vedľa bránky.

59

Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Kevin De Bruyne, prichádza Gabriel Jesus.

54

54.

54

Kevin De Bruyne posunul loptu do pokutového územia, kde si kľučkou na Targetta vytvoril streleckú pozíciu João Cancelo. Jeho pokus ľavačkou trafil brvno.

28

Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Kyle Walker, prichádza Olexandr Zinčenko.

4

Nízky center z priameho kopu defenzíva "Villans" odvrátila na roh. Následne sa lopta odrazila do päťky, voľný Bernardo Silva mal obrovskú šancu, lenže Emiliano Martínez vytiahol skvelý zákrok a pred dorážkou zasiahli v poslednej chvíli obrancovia hostí.

Toto stretnutie je zápas 1. kola, malo sa hrať ešte v auguste, ale bolo odložené kvôli tomu, že podľa pravidiel musel mať Manchester City pauzu od posledného zápasu sezóny 2019/20 do prvého stretnutia ročníka 2020/21 aspoň 30 dní.

Manchester City – Aston Villa FC

2:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 79. B. Silva, 90. Gündoğan (pen.)

Karty:   68. Douglas Luiz (ASV), 87. N. Taylor (ASV)   81. Smith (tréner) (ASV)

Manchester City: Ederson – Walker (28. Zinčenko), Stones, Rúben Dias, Cancelo – De Bruyne (C) (59. Jesus), Rodri, Gündoğan – B. Silva, Sterling (71. Mahrez), Foden.
Náhradníci: Steffen – Bernabé, García, F. Torres, Zinčenko, Jesus, Fernandinho, Mahrez, B. Mendy.

Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings, Targett (75. N. Taylor) – Douglas Luiz, Barkley (69. Ramsey) – B. Traoré (69. El Ghazi), Grealish (C), J. McGinn – Watkins.
Náhradníci: Heaton – Engels, Nakamba, A. Almuhammadí, N. Taylor, Davis, Ramsey, El Ghazi, Guilbert.