Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Crotone – Cagliari Calcio

0:2

koniec (0:0)

28.02.2021, 15:00 • Venue Stadio Ezio Scida (Crotone) • 24. kolo • Denisa Józsová cz

Tipsport: 3.57 3.66 2.12

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:58:33)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:14.
Je konec! Cagliari nakonec vstřelilo dvě branky v druhém poločase a vítězí v dnešním duelu 2:0, takže získává tři body do tabulky. Jako první se trefil Leonardo Pavoletti, jenž se hlavičkou trefil přesně k tyči. O čtyři minuty stejný hráč zařídil penaltu, kterou poměnil kapitán hostí – João Pedro. Babis Lykogiannis se nechal patnáct minut před koncem vyloučit, avšak domácí už utkání zdramatizovat nedokázali.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Do šestnáctky hostujícího celku létá jeden centr za druhým, avšak hostující celek se brání bez větších problémů. Nyní se hraje jen o čisté konto gólmana.

90+1

Nastavovat se budou tři minuty!

90

90. Messiasova parádní rána z přímého kopu

90

Nakonec z toho ještě mohlo být drama, ale není! Junior Messias si vzal na starosti přímý kop a kopl ho skvěle. Ještě lepší zákrok ale předvedl Alessio Cragno, jenž míč vyrazil!

89

Ne, Crotone poslední místo Serie A neopustí. Sice se v posledních momentech sympaticky snaží, ale nemůže se dostat k brankové příležitosti.

88

Alessio Cragno dobře odhadl dlouhou přihrávku za obranu, takže byl u míče znovu jako první. Míč chytil do rukavic, načež ho odpálil na polovinu hřiště.

87

Z něj už mohlo být něco zajímavějšího. Míč totiž propadl na zadní tyč, jenže Simeon Nwankwo to nečekal, a tak se balón od něj jenom odrazil.

86

Po zemi to nejde, tak to domácí zkusili centrem na zadní tyč. Tam si svou práci dobře odvedl Daniele Rugani, jenž odvrátil balón na rohový kop.

85

Diego Godín může být rád, že za dlouhé zdržování rozehrávky neviděl žlutou kartu. Simeon Nwankwo už se na něj naštval a chtěl mu míč posunout.

84

Arkadiusz Reca chtěl rozjet akci svého týmu přihrávkou do středu, ovšem to byla očekávaná varianta. To se také ukázalo a hosté balón soupeřům vypíchli.

83

A s zdramatizováním zápasu to nevypadá nijak ideálně. Crotone se nemůže usadit v útočném pásmu a domácí hráči se brání bez větších potíží.

82

Navíc je dokonce donutili k chybě. Přišla špatná přihrávka a míč skončil u středního obránce hostí. Tomu se navíc povedlo ušetřit několik cenných sekund.

81

Crotone se konečně dostali do kombinace na útočné polovině... Hráči Calcia se snaží aktivně napadat a znepříjemňují domácím hráčům rozehrávku.

80

A od tříbodového zisku děli Cagliari už jen deset minut, něco málo se bude nastavovat Paradoxně však může být nastavení kratší než v prvním poločase.

79

Domácí hráči by potřebovali hráč s balónem u své nohy, jenže to se jim zatím úplně nedaří. Naopak hostující fotbalisté zatím pevně kontrolují utkání.

78

I kapitán hostujícího celku, kterým byl João Pedro, dnes dohrál. I on se do statistik zapsal vstřelenou brankou, trenér však chce nyní posílit defenzivu.

77

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází João Pedro, přichází Kwadwo Asamoah.

76

No, tak bychom se snad mohli dočkat nějakého zdramatizování zápasu. Sebastiano Luperto byl však nyní dohrán, takže balón se od něj odrazil mimo.

75

Hosté budou dohrávat o deseti lidech, že by tu byla ještě šance pro domácí? Babis Lykogiannis zastavil zatažením za dres Adama Únáse a vidí v dnešním duelu už druhou žlutou kartu!

74

Răzvan Marin podržel míč chvilku na pravé straně a rozjel akci pasem na střed. Poté však přišla nepřesnost, přesto hosté vybojovali ještě rohový kop.

73

Střely na branku: 3 – 3!

72

Hráči v bílých dresech si navíc hravě radí v defenzivě a nepouští svého soupeře do větších šancí. Tyčka Adama Únáse byla jen světlým momentem...

71

Jeden z hostí se ještě snažil na pravé straně zastavil balón ještě na hrací ploše, ale úspěšný nebyl. Alex Cordaz proto může nakopnou balón dopředu.

70

Do konce utkání už nám zbývá jenom dvacet minut! Už asi nikdo nepochybuje o tom, kdo získá tři body do tabulky. Budou to hráči z Cagliari.

69

Držení míče: 46% – 54%!

68

Už první poločas přinesl celkem zajímavou podívanou, avšak ten druhý je ještě o kousek lepší. Mohou za to i dvě branky, které vstřelili hostující hráči.

67

67. Únásův pokus skončil na tyči

67

Avšak o několik sekund později to mohlo být jenom o jednu branku! Adam Únás vyslal parádní technickou střelu, jenže tou trefil jen zadní tyč!

66

Oba trenéři si připravili dvojnásobné střídání. Hřiště opustil například střelec první branky, který je na střídačce spokojený a získává gratulace.

65

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Alfred Duncan, přichází Alessandro Deiola.

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Leonardo Pavoletti, přichází Giovanni Simeone.

64

Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Andrea Rispoli, přichází Arkadiusz Reca.

Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Samuel Di Carmine, přichází Simeon Nwankwo.

63

Domácí hráč na poslední chvíli odvracel centr na zadní tyč, a tak je to pro hosty rohový kop. Cagliari nyní tlačí svého soupeře a chce přidat další branku.

62

Tak Cagliari předvedlo neskutečnou čtyřminutovku, ve které vstřelilo rovnou dvě branky. Crotone to bude mát dnes už velmi ale velmi složité.

60

60. João PEDRO - 0:2

60

Cagliari právě vstřelilo branku!
A hosté právě udělali obrovský krok k zisku tří bodů! K penaltovému puntíku se postavil kapitána Calcia JOAO PEDRO, jehož nechytatelná rána k tyči se zastavila až v síti.

59

59. Penaltový zákrok

59

Následně byl Leonardo Pavoletti hodně aktivní ve vápně a byl faulovaný, penalta pro Cagliari a žlutá karta pro domácího obránce.

58

a hned další velká možnost na hostující straně! Nahitan Nández táhl akci po pravé straně, avšak jeho ránu s vypětím všech sil gólman vyrazil.

56

56. Leonardo PAVOLETTI - 0:1

56

Cagliari právě vstřelilo branku!
A jako první se v tomto utkání prosazují hostující fotbalisté, a to po velmi rychlé akci! Hráč hostí vyslal parádní centr někam na hranici malého vápna, kde si na něj mezi dvěma soupeři naskočil LEONARDO PAVOLETTI, jenž poslal svou hlavičku přesně k tyči!

55

Hráči v červenomodrých dresech vybojovali do statistik další rohový kop, avšak centr od praporku nebyl moc přesný. Byl hodně přetažený a skončil mimo.

54

A před několika okamžiky jsme se dočkali zajímavé šance! Eduardo Henrique si naskočil na dobrý centr, jenže jeho hlavička skončila těsně vedle.

53

Viděli jsme několik osobních soubojů na polovině hřiště, ze kterých vzešli vítězně domácí fotbalisté. Právě ti mohou přijít s další ofenzivní akcí.

51

Hosté mohli vhazovat nedaleko velkého vápna, avšak přišla celkem zbytečná ztráta míče po špatném zpracování. Alex Cordaz může odkopávat.

50

Je za námi prvních pět minut ve druhém poločase. Jeden z domácích to zkusil z nějakých třicet metrů, ale jeho rána z halfvoleje skončila nad bránou.

49

To navíc předvedli celkem rychlou akci, na jejímž konci stál Adam Únás. Ten se hnal z levé strany k zakončení, ale pro svůj tým vybojoval jen roh.

48

Do první akce ve druhém poločase se hnali také hostující fotbalisté, avšak ti se nedostali ani do blízkosti šestnáctky. Je z toho jen aut pro domácí hráče.

47

Hosté díky tomu vybojovali standardní situaci, ve které přišel lob za obranu. Alessio Cragno ukázal dobrý odhad a byl u míče dříve než všichni ostatní.

46

Daniele Rugani celkem jasně tahal za dres soupeře, za což si vysloužil žlutý kartonek.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi velmi zajímavý první poločas dnešního utkání, jen je škoda, že jsme se nedočkali nějakých branek. Domácí měli hned v úvodu utkání dvě zajímavé šance, ale ani jednu z nic nevyužili. Cagliari postupem času získalo převahu na hřišti, avšak ani ono se branky nedočkalo. Domácí trenér musel už dvakrát nuceně střídat. Hlavně se Salvatorem Molinou to nevypadá ideálně, jelikož se po skluzu držel za koleno a ze hřiště ho odnesli na nosítkách. Hrálo se hodně ostře na obou stranách. První poločas nás úplně nenudil.

Další poločas začne přibližně v 16:05.

45+4

První poločas skončil.

45+3

První poločas se nám definitivně blíží ke svému konci. Vypadá to, že se branky nedočkáme, a tak se do šaten půjde za vyrovnaného stavu bez branek.

45+2

Již nám běží druhá minutka z dlouhého nastavení v prvním poločase. Nemůžeme se však divit, jelikož jsme viděli hned několik ošetřování na hřišti.

45+1

Nastavovat se budou čtyři minuty!

45

Domácí fotbalisté měli k dispozici rohový kop, který žádné nebezpečí nepřinesl. Na hřišti zůstává ležet Adam Únás, který se drží za koleno. To se mu hodně ošklivě zkroutilo při nevinném souboji, ale domácí hráč nakonec nebude potřebovat ošetřit.

44

Alfred Duncan byl právě tím, kdo dojel domácího hráče, ale dopadlo to s ním paradoxně hůře. Oba hráči však museli odejít za postranní lajnu. Hraje se v deseti.

43

Těsně předtím však došlo k dalšímu ostrému souboji, který schytal Samuel Di Carmine, kolíky někam na nárt. V akci jsou tak znovu lékaři, tentokrát obou týmů.

42

Po delší době jsme se dočkali střeleckého pokusu. Adam Únás to zkusil z hranice vápna, ale do jeho pokusu stihl vpadnout jeden z hráčů hostů.

41

Cagliari má v posledních minutách převahu, což je vidět i na držení balónu. To měl na začátku utkání sice nízké, ovšem nyní se již dostal na lepší číslo.

40

Calcio zahrávalo standardní situaci po faulu za žlutou. Viděli jsme centr na zadní tyč, jenže ten byl o kousek delší, tak na něj nikdo nedosáhl.

39

Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Salvatore Molina, přichází Eduardo Henrique.

39

A na hřiště míří dokonce nosítka, tak to nevypadá dobře... Jeden z domácích chtěl Godína zastavit, ale netrefil ho dobře, Hned poté se chytl za koleno a dnes dohrál. Nejspíše ho čeká delší pauza...

38

Samuel Di Carmine nepříjemně došlápl na kotník svému soupeři, ale ošetřován je jeden z domácích. Nejspíše se bude znovu střídat na straně Crotone!

37

Diego Godín to chtěl zkusit individuální akcí, ovšem nakonec byl sestřelen nepěkně zezadu... Samuel Di Carmine vidí za svůj zákrok žlutou kartu.

36

Každopádně první poločas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Do jeho konce nám zbývá necelých deset minut, nejspíše se něco málo nastaví.

34

Naopak hosté sice drží balón, avšak ani oni se dnes ještě netrefili mezi tři tyče. Gólmani tedy sice musí být pozorní, avšak zasahovat nemuseli.

33

Crotone nepředvedlo za posledních patnáct minut směrem dopředu vlastně vůbec nic. Výjimkou byl jeden centr, po němž následoval rohový kop.

32

I když v poslední momentech začínají mít převahu hostující hráči, kteří jsou považovaní za mírné favority. Radja Nainggolan ale hráče před sebou nepropálil.

31

Držení míče: 55% – 45%!

30

Viděli jsme celkem slušný centr na zadní tyč, jenže tam stihl zasáhnout hráči Calcia a odvrátit míč na roh. S tím si defenziva hostů bz potíží poradila.

29

Hra se naopak v posledních minutách celkem hodně přerušuje, a to z důvodu nedovolených zákroků. Jeden takový právě předvedl hráč hostujícího týmu.

28

Crotone sice bylo na začátku utkání lepším celkem, avšak v posledních minutách se hra už hodně vyrovnala. Ani jeden z týmů nemá větší převahu.

27

Tentokrát zůstává po souboji na hřišti Alfred Duncan, jenž schytal nejspíše ránu někam nad kotník. Ošetření však nepotřebuje a bude schopen pokračovat.

26

Nakonec si připsalo další možnost, ale ta přesnost střelby je dnes velmi špatná. Babis Lykogiannis si dobře naskočil na centr, jenže hlavičkou přestřelil.

25

Z rohového kopu však žádná větší možnost pro hosty nevznikla. Domácí se ubránili bez větších problémů. Calcio však ještě získalo aut na útočné polovině.

24

Hostující fotbalisté to zkusili po pravé straně a vybojovali do statistik další rohový kop. Niccolò Zanellato se to snažil zachránit, ale míč opustil hrací plochu.

23

Střely na branku: 0 – 0!

22

Sebastiano Luperto byl přistrčen ve výskoku, čehož si sudí velmi dobře všiml. Domácí se zadarmo dostávají k míči a o rozehrávku se postará Alex Cordaz.

21

Pro domácího trenéra určitě není dobrou zprávou, že musel dělat už tak brzký zásah do sestavy. Tak uvidíme, jestli se to na hře Crotone nějak projeví.

20

Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Miloš Vulić, přichází Niccolò Zanellato.

20

Tak domácí hráč nemá problémy s lýtkem, ale nejspíše s levým kotníkem. Tak jako tak zápas pro něj skončil a do hry se celkem brzy dostane jeho spoluhráč.

19

Miloš Vulić nám zůstává ležet na hřišti a drží se za lýtko! Už za ní míří maséři domácího týmu, každopádně ti ukazují, že střídání Vuliće bude nutné!

18

Adam Únás posunul míč na střed hřiště a sprintem se rozeběhl na levou stranu. Tam také přihrávku dostal, a tak může pokračovat v akci svého týmu.

16

Alex Cordaz se znovu potkal s míčem, ovšem nyní se jen zapojil do rozehrávky svého týmu. Tu poslal na levou stranu a domácí se tudy ženou dopředu.

15

Tak i hosté se již trochu činili v ofenzivní fázi, avšak branky jsme se zatím nedočkali. Oba týmy však chtějí dát první branku, bude proto hodně důležitá.

14

Tohle byla šance i na straně hostů! Parádní centr na zadní tyč byl k vidění ze standardní situace, na který si nejvýše naskočil Alfred Duncan, míč poslal nad!

13

Adam Únás se provinil faulem na polovině hřiště, čímž zastavil rychlou akci hostujícího týmu. Cagliari získalo volný kop a bude útočit takzvaně do plných.

12

Držení míče: 62% – 38%!

11

Junior Messias vzal rozehrání přímého kopu na svá bedra. Zkusil t rovnou na bránu, jenže tu vůbec netrefil. Alessio Cragno tak mohl zůstat v klidu.

10

10. Žlutá karta

10

Babis Lykogiannis zatlačil na záda svého soupeře, kterého poslal těsně před vápnem k zemi. Těsně to tedy není penalta, žlutá pro hosta to však je.

9

Cagliari se zdatně hlásilo o rohový kop, avšak sudí nakonec zvolil odkop od brány. Radja Nainggolan se tudíž míče dotkl jako poslední.

8

Je za námi teprve osm mnut dnešního a zatím se rozhodně nenudíme. Domácí už měli dvě obrovské šance, avšak ani jednu z nich nedokázali využít.

7

První vážnější možnost také na hostující straně. Z rohového kopu přilétl centr na přední tyč, kde jej na poslední chvilku odvrátil na další roh domácí hráč.

5

5. Junior Messias pálil nad

5

Domácí jsou zatím aktivnější a nebezpečnější! Vladimir Golemić vyslal parádní pas za obranu, přesně na Juniora Messiase. Ten šel z úhlu, nakonec bránu ani netrefil!

4

Celkem brzy jsme se dočkali prví žluté karty v tomto utkání. Obdržel ji hostující fotbalista za hodně tvrdý zákrok na polovině hřiště...

4

Žlutou kartu dostává Luca Ceppitelli (Cagliari Calcio).

3

Crotone vybojovalo míč na polovině hřiště a Andrea Rispoli táhl akci po pravé straně. Následoval parádní centr před branku, kde jej domácí hráč nedokázal dostat do brány!

2

Jinak je dobré si říci, kdo hraje v jakých dresech. Domácí fotbalisté pro dnešek zvolili modročervenou kombinaci, u hostů převažuje bílá barva.

1

A dnešní utkání nám právě začalo! Adam Únás se snažil vybojovat dlouhý nákop spoluhráče, ale právě on byl tím posledním, kdo se dotkl míče na hřišti.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Crotone: Cordaz – Luperto, Golemić, Magallán – P. Pereira, Vulić, S. Molina, Rispoli – Messias, Únás – Di Carmine.
Náhradníci: Festa, Crespi – Reca, Rojas, Rivière, Nwankwo, Zanellato, Marrone, Petriccione, D'Aprile, Henrique, Cuomo.

Cagliari Calcio: Cragno – Ceppitelli, Godín, Rugani – Duncan, Nández, Marin, Lykogiannis – Nainggolan – Contini, João Pedro.
Náhradníci: Aresti, Vicario – Klavan, Asamoah, Zappa, Cerri, Simeone, Walukiewicz, Deiola, Calabresi, Pereiro, Tripaldelli.

Rozhodčí: Fabbri – Tegoni, Fiorito.
Cagliari Calcio

Cagliari na tom však není o moc lépe než jeho dnešní soupeř. Po třiadvaceti zápasech má na svém kontě bodů jen patnáct a patří mu osmnáctá pozice. Na sedmnáctý Turín ztrácí bodů pět. Calcio nemá tak špatnou defenzivu jako jeho soupeř, ale dobře na tom také není. Ofenziva je srovnatelná, jelikož Cagliari vstřelilo jen o jednu branku více. Ani hostující fotbalisté nezískali v posledních třech zápasech jediný bod, navíc všechny zápasy prohráli stejným výsledkem 0:1. Postupně tak nestačilo na Lazio., Atalantu a Turín.
FC Crotone

Crotone postoupilo do nejvyšší italské fotbalové soutěže právě před touto sezónou a vypadá to, že ji po ročním působení zase rychle opustí. Po třiadvaceti zápasech má na svém kontě jen dvanáct bodů a krčí se na poslední pozici Serie A. Na záchranu ztrácí už osm bodů. Velkým problémem domácích je defenziva, která je tou nejhorší v lize. Útok je druhým nejhorším. Asi není překvapením, že Crotone nezískalo v posledních třech duelech ani bod, postupně totiž padlo s AC Milán, Sassuolem a v posledním duelu také s Juventusem.
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci Serie A! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Crotone a Cagliari. Výkop je naplánován na 15:00 a my budeme u toho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

FC Crotone – Cagliari Calcio

0:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 56. Pavoletti (Lykogiannis), 60. João Pedro (pen.)

Karty:   38. Di Carmine (COE), 59. Magallán (COE) – 4. Ceppitelli (CAG), 10. Lykogiannis (CAG), 46. Rugani (CAG)   75. Lykogiannis (CAG)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:14.

FC Crotone: Cordaz – Luperto, Golemić, Magallán – P. Pereira, Vulić (20. Zanellato), S. Molina (39. Henrique), Rispoli (64. Reca) – Messias, Ounas – Di Carmine (64. Nwankwo).
Náhradníci: Festa, Crespi – Reca, Rojas, Rivière, Nwankwo, Zanellato, Marrone, Petriccione, D'Aprile, Henrique, Cuomo.

Cagliari Calcio: Cragno – Ceppitelli, Godín, Rugani – Duncan (65. Deiola), Nández, Marin, Lykogiannis – Nainggolan – Pavoletti (65. Simeone), João Pedro (C) (77. Asamoah).
Náhradníci: Aresti, Vicario – Klavan, Asamoah, Zappa, Cerri, Simeone, Walukiewicz, Deiola, Calabresi, Pereiro, Tripaldelli.

Rozhodca: Fabbri – Tegoni, Fiorito