Menu

Futbal

Česká FORTUNA:LIGA

FC Baník Ostrava – FK Mladá Boleslav

2:1

koniec (0:1)

20.04.2021, 15:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • 28. kolo • Radomír Fukala cz

Tipsport: 2.25 3.44 3.26

89

Výborně to nyní udělal Šašinka, který měl snad oči i vzadu! Parádní kolmicí vysunul do šance Kaloče, který ale trochu z úhlu Šedu neprostřelil.

86

Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Martin Fillo.
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Dyjan Carlos de Azevedo, přichází Jakub Pokorný.

79

Žlutou kartu dostává Samuel Dancák (FK Mladá Boleslav).

76

Po chvíli mohl Baník znovu udeřit! Buchta se uvolnil na levé straně vápna, zatáhl míč na střed, ale jeho střelu Šeda výborně vyrazil. K dorážce se ještě dostal de Azevedo, ale v těžké pozici zamířil nad.

76

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Budínský, přichází Marek Matějovský.
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Jiří Skalák.

74

Baník právě vstřelil branku!
Ostrava po krásné akci otáčí skóre a ujímá se vedení! Buchta to udělal fantasticky u střídaček, kde si obhodil soupeře a táhl přečíslení 4 na 2. Následně narýsoval parádní kolmici na DANIELA TETOURA, jenž tváří v tvář nedal Šedovi šanci.

69

Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Gigli Ndefe, přichází David Buchta.

66

Baník právě vstřelil branku!
Tentokrát se již Ostrava raduje z regulérního gólu a začínáme od začátku! DYJAN CARLOS DE AZEVEDO zvolil ze svého pohledu pravý kout brány, kam také uklidil svůj pokus. A jelikož Šeda zůstal stát uprostřed, tak mohla radost Baníku propuknout naplno.

64

Takács ještě viděl za svůj zákrok žlutou kartu, za kterou může být hodně rád.

64

Ndefe nejprve zpracoval prsama míč pro Stronatiho, jehož střela se odrazil zpět k Ndefemu, jenž byl podražen a je tady penalta.

61

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Klíma, přichází Václav Drchal.

60

Za protesty ještě dostává žlutou kartu domácí trenér Ondřej Smetana.

56

Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Nemanja Kuzmanović, přichází Daniel Tetour.
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Ondřej Šašinka.

55

Nyní se už Baník radoval z vyrovnání. Po centru zleva procedil míč z malého vápna Zajíc mezi nohama Šedy, ale nakonec je máván a pískán ofsajd.

41

De Azevedo poté využil chyby soupeře a hnal se z boku na Šedu. Přihrávku před prázdnou bránu ale zachytili hosté, kteří uklidili míč do bezpečí.

36

Hosté si znovu vytvořili velmi dobré střelecké příležitosti! Jan Laštůvka si ovšem poradil se všemi pokus včetně nebezpečné rány z hranice vápna v podání Ladry.

31

Domácí se již po signálu z přímého kopu radovali z branky, ale gól správně neplatí. Po centru Fleišmana totiž Svozil vracel míč před bránu z ofsajdového postavení a Stronatiho radost tak byla zbytečná.

30

Malínský se hravě nechal obelstít Sannehem, který byl poté soupeřem stažen k zemi. Tomáš Malínský zaslouženě dostává žlutou kartu.

27

Dvě zajímavé akce Ostravy, srovnáno ovšem není! Nejprve z rohu centroval Jánoš, ale překvapený Ndefe v ideální pozici nevyskočil a tudíž nezakončil. Poté další nabídka propadla na malý čtverec, kde Svozil, Kaloč ani nikdo jiný v bílém dresu balón za Šedu neprotlačili.

20

A další velká šance hostů! Boleslav využila vystoupení Svozila a do otevření obrany se hnal Ladra. Hostující fotbalista poté technickou ranou kroutil míč k tyči, kterou ale o malý kousek minul.

18

Další zajímavá šance se zrodila na straně hostů. Po přiťuknutí Klímy pálil zpoza vápna Lukáš Budínský. Laštůvka ovšem vytasil důležitý zákrok a ránu boleslavského kapitána vyrzail.

12

Baník mohl odpovědět velmi rychle. Kaloč měl na hranici vápna dostatek času a prostoru ke střele, ale ke smůle Ostravy trefil jen prostředek brány, kde Šeda nadvakrát balón zkrotil.

10

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Z následného rohu se již hosté radují a ujímají se vedení! Centr na zadní tyč vrátil Takács na malé vápno, kde se nejrychleji zorientoval JIŘÍ KLÍMA, jenž hlavou uklidil míč do sítě.

4

Vzápětí zde již byl první gólovka domácích! Kaloč dobře zatáhl míč na polovinu soupeře a po pěkné kombinaci se balón dostal až na levou stranu vápna, odkud pálil Ndefe. Jeho pokus byl ale sražen do boční sítě.

FC Baník Ostrava – FK Mladá Boleslav

2:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 66. de Azevedo (pen.), 74. Tetour (D. Buchta) – 10. Jiří Klíma (Takács)

Karty:   30. Malínský (MBL), 64. Takács (MBL), 79. Dancák (MBL)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:6.

FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Sanneh, Svozil, Stronati, Fleišman – de Azevedo (86. J. Pokorný), Jánoš (86. Fillo), Kuzmanović (56. Tetour), Kaloč, Ndefe (69. D. Buchta) – Zajíc (56. O. Šašinka).
Náhradníci: Budinský – Sor, Fillo, Tetour, D. Buchta, J. Pokorný, O. Šašinka.

FK Mladá Boleslav: Šeda – Douděra, Jakub Klíma, Takács, Preisler – Budínský (C) (76. Matějovský), Dancák – Ladra (76. Skalák), Zmrhal, Malínský – Jiří Klíma (61. Drchal).
Náhradníci: Mikulec – Drchal, Matějovský, Řezník, Mašek, Křapka, Skalák.

Rozhodca: Orel – Hájek, Paták