Menu

Futbal

Česká FORTUNA:LIGA

FK Jablonec – MFK Karviná

3:0

koniec (3:0)

20.04.2021, 17:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • 28. kolo • Ondřej Belák cz

Tipsport: 1.46 4.56 7.36

90+1

Vladimir Jovović hezkou kolmicí oslovil Ivana Schranze, který ještě vyždímal poslední zbytky sil a doběhl až do pokutového území. Levačkou mířenou k bližší tyči poté donutil Ciupu k dobrému zákroku.

86

Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Lukáš Bartošák, přichází Tomáš Jursa.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Jan Chramosta.

82

Vladimir Jovović se od levé postranní čáry drze prokličkoval do pokutového území a ještě si dokázal míč navést na pravačku. Následnému obstřelu černohorského reprezentanta chyběly decimetry!

80

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Tomáš Hübschman.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Martin Doležal, přichází Robert Hrubý.

76

Christián Herc pohotově vrátil míč před branku. Jaroslav Zelený jeho centr nedokázal odkopnout a připravil tak naprosto vyloženou šanci Romanu Hašovi, který z malého vápna napálil balon do břevna!

73

Neuvěřitelné věci v pokutovém území Jablonce. Lukáš Bartošák zavezl míč až do vápna a začalo velké ostřelování Hanušovy branky. Když už byl gólman překonaný, zastoupil ho na čáře proti Hercově střele Zelený. Po dalším zblokovaném pokusu se k opakovanému zakončení dostal ještě Vojtěch Smrž, Jaroslav Zelený tentokrát lehkou tečí brankáři příliš nepomohl, přesto Jan Hanuš dokázal s vypětím všech sil zasáhnout!

69

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Pleštil, přichází Tomáš Smejkal.

67

Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Michal Papadopulos, přichází Roman Haša.
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Lukáš Čmelík, přichází Vasilij Siňavskij.

63

Martin Šindelář zaváhal před vlastním pokutovým územím a za záda se mu dostal Martin Doležal. Jablonecký útočník už před sebou měl pouze Jiřího Ciupu, který jeho střelu reflexivně vykopl!

59

Vladimir Jovović nezištnou přihrávkou za vápno oslovil Miloše Kratochvíla, jehož pohotová rána prolétla asi metr okolo horního rohu karvinské pokladnice.

41

Jablonec právě vstřelil branku!
Severočeši po skvěle provedeném brejku přidávají další gól. Vladimir Jovović nakopl motory a prohnal se po levém křídle. Lukáš Bartošák jej svým skluzem minul, Eduardo Santos se nechal oklamat rychlou zasekávačkou. Jovović pak nádhernou přízemní přihrávkou našel v pokutovém území DOMINIKA PLEŠTILA, který zblízka chladnokrevně zamířil mezi nohy Jiřího Ciupy!

39

Ivan Schranz se z levé strany vydal až do šestnáctky. Střelu pak nechal na Martinu Doležalovi, jehož pravačka z velice nadějné pozice prosvištěla těsně nad břevnem!

32

První větší šance pro Karvinou! Přetažený centr doplachtil až k Lukáši Bartošákovi, který si ještě snažil obhodit Štěpánka. Jablonečtí ho ale o balon stihli připravit.

31

Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Soufiane Dramé, přichází Vojtěch Smrž.
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Kristi Qose, přichází Tomáš Ostrák.

28

Christián Herc (KAR) si hodně okatě snažil vymodlit odpískání faulu. Rozhodčí jeho ochotný let ohodnotil žlutou kartou.

21

Jablonec právě vstřelil branku!
Akce až do kuchyně, domácí vedou 2:0! Miloš Kratochvíl za hranicí pokutového území parádní prostrkávačkou mezi bránící hráče vysunul Dominika Pleštila. Ten už sám mohl zakončovat, ještě ale nesobecky připravil lahůdku pro MARTINA DOLEŽALA, který už před prázdnou bránou nemohl minout.

9

Jablonec právě vstřelil branku!
Pokutový kop si vzal na povel ve formě hrající IVAN SCHRANZ, který si počínal suverénně. Míč napálil k pravé tyči, zatímco Jiří Ciupa plachtil na opačnou stranu.

8

Eduardo Santos (KAR) ještě za svůj přestupek vidí žlutou kartu.

8

Penalta pro Jablonec! Martin Doležal se snažil hlavičkovat po dobrém centru Považance a míč se svezl po ruce Eduarda Santose.

FK Jablonec – MFK Karviná

3:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 9. Schranz (pen.), 21. Doležal (Pleštil), 41. Pleštil (Jovović)

Karty:   8. Santos (KAR), 28. Herc (KAR)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.

FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, V. Kubista, Zelený, Podaný – Pleštil (69. Smejkal), Považanec (86. Chramosta), Kratochvíl (80. Hübschman), Jovović – Doležal (C) (80. R. Hrubý), Schranz.
Náhradníci: V. Hrubý, Vajner – Martinec, Hübschman, R. Hrubý, Smejkal, Chramosta.

MFK Karviná: Ciupa – Mikuš, Šindelář, Santos, Mazáň – Qose (31. Ostrák), S. Dramé (31. Smrž) – Čmelík (67. Siňavskij), Herc, Bartošák (86. Jursa) – Papadopulos (C) (67. Haša).
Náhradníci: Bolek – Janečka, Jursa, Ostrák, Haša, Smrž, Siňavskij.