Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Bayern Mníchov – Bayer Leverkusen

2:0

koniec (2:0)

20.04.2021, 20:30 • Allianz Arena, Mnichov • 30. kolo • Filip Kosnáč

Tipsport: 1.55 4.75 5.83

83

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Daley Sinkgraven, prichádza Wendell.

82

Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Benjamin Pavard, prichádza Bouna Sarr.

82

Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Jamal Musiala, prichádza Christopher Scott.

81

Amiri sa dostal k streleckému zakončeniu z hranice šestnástky a lopta pred Neuerom skočila, takže jeho zákrok nebol ani teraz vôbec istý.

80

Šancu na tretí gól si vypracoval Goretzka, ale Hradecký je stále istotou v bráne Leverkusenu a drží nádej pre hostí až do konca.

75

Na opačnej strane mohol streliť kontaktný gól Amiri, ktorý mieril do pravého vinkla, ale Neuer bol na pozícii včas a loptu vytlačil na roh.

74

Musialovi sa otvoril priestor a jeho prudká strela letela len tesne vedľa ľavej tyče, takže nechýbalo veľa mohlo byť rozhodnuté.

69

Najväčšiu šancu zápasu si Leverkusen dokázal vypracovať po prieniku Baileyho, ktorého center našiel nabiehajúceho Bellarabiho a jeho zakončenie z ťažkej pozície skončilo na brvne domácej brány.

66

Choupo-Moting sa zrazu ocitol za obranou hostí a nestíhal mu nikto, svoje sólo zakončil gólom prízemnou strelou popri Hradeckom, ale píska sa jeho ofsajd.

63

Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Jérôme Boateng, prichádza Tanguy Kouassi.

63

Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Kingsley Coman, prichádza Leroy Sané.

63

Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Thomas Müller, prichádza Leon Goretzka.

60

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Charles Aránguiz, prichádza Kerem Demirbay.

52

Veľká príležitosť pre Mullera pridať rozhodujúci tretí gól, ale po výbornej zasekávačke vystrelil do protipohybu Hradeckého, lenže ten napriek tomu chytá jeho zakončenie.

46

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Moussa Diaby, prichádza Karim Bellarabi.

46

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Jeremie Frimpong, prichádza Florian Wirtz.

44

Priamy kop si zobral na starosť Alaba a potvrdil jeho výbornú techniku, keďže mieril do pravého horného rohu brány, ale Hradecký predviedol najlepší zákrok prvého polčasu.

35

Druhý gól mohol pridať Kimmich po peknom uvoľnení a zakončení z väčšej vzdialenosti, ale Hradecký dokázal zakročiť a Choupo-Moting sa teraz nedokázal dostať k dorážke.

21

Zaujímavá príležitosť pre hostí, ktorú si vypracoval Schick a jeho nábeh nedokázala zachytiť domáca obrana, ale jeho pohotovú koncovku zlikvidoval zákrokom Neuer.

13

Bayern dal gól! A Bavorom sa darí streliť aj druhý gól v úvodnej štvrťhodine, ktorý pridáva peknou strelou JOSUA KIMMICH. Znova tomu predchádzal krásny center z ľavej strany, ktorý sa odrazil k voľnému Kimmichovi a ten už na nič nečakal. Podarilo sa mu vystreliť krásne k ľavej tyči a Hradecký sa naťahoval márne. Bez asistencie

7

Bayern dal gól! Domáci sa postarali o prvý nebezpečnú akciu v útoku a hneď končí gólom! Pekný center na zadnú tyč poslal Alaba a našiel Mullera, ktorého prudkú strelu z prvej dokázal vyraziť Hradecký, ale ERIC MAXIME CHUPO-MOUTING bol pripravený na správnom mieste a dorazil loptu do prázdnej brány. Ešte jeden z brániacich hráčov hostí sa dotkol lopta, ale tá napriek tomu skončila v bráne. Bez asistencie

Bayern Mníchov – Bayer Leverkusen

2:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 7. Choupo-Moting, 13. Kimmich

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 6:14.

Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard (82. B. Sarr), J. Boateng (63. Kouassi), Lucas Hernández, A. Davies – Kimmich, Alaba – Coman (63. Sané), T. Müller (63. Goretzka), Musiala (82. Scott) – Choupo-Moting.
Náhradníci: Nübel – Kouassi, B. Sarr, Scott, Goretzka, Stanišić, Sané, Dantas, Javi Martínez.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – Tah, S. Bender, Tapsoba – Frimpong (46. Wirtz), Aránguiz (C) (60. Demirbay), Palacios, Sinkgraven (83. Wendell) – Diaby (46. Bellarabi), Bailey – Schick.
Náhradníci: Grill – Wendell, Amiri, Dragović, Jedvaj, Bellarabi, Wirtz, Alario, Demirbay.