Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Celta Vigo

2:1

koniec (2:1)

22.04.2021, 21:00 • Reale Arena, San Sebastian • 31. kolo • Michal Sadlek

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:01:40)
Ďalší program:

Real Sociedad San Sebastian
32. kolo – 26. 4. 2021, 21:00: Eibar – Real Sociedad

Celta Vigo
32. kolo – 25. 4. 2021, 18:30: Celta Vigo – Osasuna
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 41 % : 59 %.
Strely na bránu: 3:3.
Strely mimo: 2:5.
Rohy: 2:4.
Ofsajdy: 1:3.
Fauly: 17:17.
Hostia ešte protestujú u hlavného rozhodcu, s ktorým sa zjavne nezhodli na niektorých verdiktoch. Žltú kartu navyše dostal Aspas, ani on, ani jeho spoluhráči ale už na výsledku nič nezmenia, a zápas končí výhrou Realu Sociedad. Druhý polčas však výrazne zaostal za prvým dejstvom a napriek tomu, že hostia mali výraznú územnú prevahu, sa cez disciplinovanú domácu obranu nedostali vlastne k ničomu. Real Sociedad tak svoj tesný náskok z prvého polčasu ubránil a po piatich ligových zápasoch bez výhry zabodoval naplno. V priebežnej tabuľke sa posunul na piate miesto, z ktorého stráca na 4. Barcelonu už 15 bodov. Celta klesla na priebežné 12. miesto.

90+6

Koniec zápasu.

90+6

Žltú kartu za podrazenie protihráča v strede poľa dostáva Ander Barrenetxea (Real Sociedad San Sebastian).

90+4

Brankár Celty Villar vybehol pred vlastnú šestnástku, aby odkopol nákop na Bautistu. V súboji o loptu v strede poľa potom hostia faulovali.

90+3

Sagnan vypichol loptu prenikajúcemu hráčovi Celty na rohový kop. Ten rozohral centrom do stredu šestnástky Solari, Méndez a Fontán si však navzájom zavadzali a napokon sa ani jeden z nich nedostal k poriadnemu zakončeniu.

90+3

Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Hugo Mallo (Celta Vigo).

90+3

Žltú kartu dostáva i Denis Suárez (Celta Vigo), ktorý je, rovnako ako Fernández, už na tribúne medzi náhradníkmi a až príliš nahlas dával najavo svoj nesúhlas s verdiktom hlavného rozhodcu.

90+2

Žltú kartu za protesty proti verdiktu hlavného rozhodcu dostáva Carlos Fernández (Real Sociedad San Sebastian), ktorý dával svoj nesúhlas z tribúny až príliš nahlas.

90+1

Žltú kartu dostáva Modibo Sagnan (Real Sociedad San Sebastian), ktorý sa pošmykol na lopte a následne šliapol na nohu Méndezovi.

90

Bude sa hrať ešte päť minút.

90

Solari sa na pravej strane šestnástky uvoľnil okolo obrancu, jeho center pred odkrytou domácou bránou ale tiež nikto nezasiahol. Lopta skončila mimo domácej brány.

89

Fontánov center zľava preletel celou šestnástkou Realu Sociedad bez toho, aby loptu niekto zasiahol, na opačnú stranu. Obliehanie domácej obrany pokračuje.

88

Hostia však svoj útok sami pokazili zbytočnou nepresnosťou v strede poľa. Domáci podržali loptu na svojich kopačkách niekoľko desiatok sekúnd a pomaly sa približujú k víťazstvu.

87

Tlak hostí sa s blížiacim sa záverom zápasu začína stupňovať. Sagnan odhlavičkoval Mallov center sprava, lopta sa ale opäť vrátila na kopačky hráčov Celty Vigo.

86

Ferreyra si hneď po obnovení hry nabehol do šestnástky Realu Sociedad na center z pravej strany, hlavou však loptu nasmeroval nad Remirovu bránu.

85

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Robin Le Normand, prichádza Modibo Sagnan.

85

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Néstor Araujo, prichádza Facundo Ferreyra.

83

Le Normand odchádza za autovú čiaru. Hlavný rozhodca ukazuje nervóznym hráčom Celty, že čas za toto ošetrovanie pridá.

82

Hra sa v posledných minútach začína kúskovať. V šestnástke Realu Sociedad zostal na trávniku sedieť Le Normand, ktoré má zrejme tiež svalové problémy.

81

Domáci získali priamy kop z pravej strany útočnej polovice. Center z neho bez väčších problémov chytil brankár Celty Vigo Villar.

80

Monreal sa vrátil na hraciu plochu a hneď sa zapojil do útoku svojho tímu, keď si nabehol na Barrenetxeovu kolmicu na ľavé krídlo. Jeho center do šestnástky brankár hostí Villar vyboxoval do autu.

79

Hostia naďalej držia hrací predmet na svojich kopačkách, nie a nie sa ale cez zoradených domácich dostať na ich polovicu ihriska. Teraz im navyše komplikuje plány útočný faul Minu.

78

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Nolito, prichádza Augusto Solari.

76

Realu Sociedad sa podarilo vytlačiť hostí do stredu poľa, o loptu ich však nepripravili. Hostia sa snažia založiť ďalšiu „vlnu“ svojej postupnej útočnej akcie.

75

Celta oblieha domáce pokutové územie, stále sa jej ale nedarí nájsť medzeru v obrannom postavení Realu Sociedad. Domáci hrajú v obrane veľmi disciplinovane.

74

Monreal si odbehol z hracej plochy priamo do šatne. Je otázne, či bude vystriedaný, zatiaľ sa ale nezdá, že by sa mal vrátiť do hry.

73

Hostia držia hrací predmet pod svojou kontrolou a kombináciou na krátke prihrávky sa posunuli na útočnú polovicu. Domáci sa zatiahli k vlastnej šestnástke.

72

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Carlos Fernández, prichádza Jon Bautista.

71

Fernández odišiel za autovú čiaru a bude zrejme vystriedaný. Na hracej ploche majú loptu na kopačkách hráči Celty Vigo.

69

Na trávniku zostal po súboji s Mallom sedieť Fernández, ktorý má zrejme svalové problémy. Pri útočníkovi Realu Sociedad už sú lekári jeho tímu.

68

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Alexander Isak, prichádza Ander Barrenetxea.

68

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Ander Guevara, prichádza Martín Zubimendi.

67

Snaha Celty bola napokon úspešná. Beltrán loptu získal a nacentroval ju z pravého krídla do pokutového územia, tam však doletela priamo do rúk brankára Remira.

66

Domáci sú v posledných minútach aktívnejším tímom a už zhruba dve minúty nepožičali loptu hosťom. Tí ich neúspešne napádajú prakticky po celej hracej ploche.

65

Oyarzabal nacentroval z priameho kopu zo stredu poľa do šestnástky na Isaka, ktorého hlavička skončila nad Villarovou bránou.

64

Aspas potiahol napriek faulu domácich loptu k šestnástke Realu Sociedad, kde ju posunul na ľavú stranu k Nolitovi. Jeho technickú strelu zablokoval domáci obranca.

62

Žltú kartu za podrazenie rozohrávajúceho Gorosabela dostáva Nolito (Celta Vigo).

62

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Aaron Caricol, prichádza José Fontán.

62

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Denis Suárez, prichádza Fran Beltrán.

60

Fernández vysunul kolmicou do šestnástky za obranu Celty Isaka, ktorého technickú strelu brankár hostí Villar vyrazil. Isak navyše vybiehal z ofsajdovej pozície.

59

Hosťom sa podarilo vytlačiť domácich až k ich šestnástke a donútiť ich i k malej domov na brankára Remira. Ten presne rozohral na spoluhráčov na útočnej polovici.

58

Tempo hry je zatiaľ pomalšie ako v prvom dejstve. Oba tímy sa so svojimi útokmi viac-menej pravidelne striedajú a hlavne nedovoľujú súperovi takmer žiadne akcie do otvorenej obrany.

56

Celta po zisku lopty vyrazila do rýchleho protiútoku, na jeho konci si ale neporozumeli Méndez a Mina a prvý menovaný hráč nepresnou prihrávkou posunul loptu k brankárovi Remirovi.

55

Strely: 5:5

54

Tapia sa pokúsil zaskočiť brankára Realu Sociedad Remira strelou zo strednej vzdialenosti, prízemnou strelou ale domáceho gólmana len rozcvičil.

53

Znovu sa im však nepodarilo prejsť stredom poľa. Domáci mohli bežať do rýchleho protiútoku, Guridiho ale fauloval v strede poľa Méndez.

52

Prechod do útoku sa ani jednému z tímov v tejto chvíli nedarí. Hrací predmet sa nachádza pod kontrolou hostí.

50

Domáci pokračujú vo svojej aktivite. Hostia ich síce vytlačili do stredu poľa, o loptu ich však pripraviť nedokázali.

49

Domáci dostali hostí pod veľký tlak. Po prihrávke z pravej strany trafil Portugués ľavú tyč Villarovej brány a Portuguésovi následne chýbalo pár centimetrov, aby loptu po prihrávke Monreala pred odkrytou svätyňou hostí zasiahol.

48

Remiro zostal ležať na trávniku, po ošetrení však pokračuje v zápase. Loptu majú na kopačkách jeho spoluhráči.

47

Center hostí z ľavej strany sa zakrútil smerom na bránu, kde sa vysokou nohou snažil loptu zasiahnuť Murillo. Loptu však vyrazil brankár Remiro a namiesto nej zasiahol Murillo domáceho gólmana.

46

Méndezov center z pravej strany tečoval v šestnástke Mina, reflexívne ale zasiahol nohou domáci brankár Remiro.

46

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Adnan Januzaj, prichádza Mikel Oyarzabal.

46

Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne približne o 22:05.
Prvých 20 minút prvého polčasu neponúklo takmer žiadny zaujímavý moment, hra sa ale výrazne zmenila po tom, čo otvoril skóre hlavičkou po centri z rohového kopu kapitán Celty Hugo Mallo. Domáci vyrovnali prakticky okamžite, keď uspel Portugués. Gólman hostí Villar potom svojím nezmyselným vybehnutím fauloval Isaka, ktorému týmto zákrokom doslova daroval penaltu, svoju chybu však napravil chytením strely tohto hráča z pokutového kopu. Real Sociedad však získal po faule Murilla ešte jednu penaltu a tú už Januzaj premenil. Pred druhým polčasom sú tak v lepšej pozícii domáci futbalisti.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 46 % : 54 %
Strely na bránu: 3:1
Strely mimo: 0:2
Rohy: 1:2
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 9:9

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Celta odpovedala svojím útokom a konkrétne Aspas získal zablokovaným centrom rohový kop. Na center z neho si na prednej tyči vyskočil Mina, jeho hlavička ale preletela mimo Remirovej brány.

45+1

Portugués sa pokúsil o sólový prienik po ľavom krídle, cez obrancu sa ale nedostal a hostia navyše vystihli i jeho prihrávku na spoluhráčov dozadu.

45

Bude sa hrať ešte tri minúty.

44

Domáci sú v závere prvého polčasu aktívnejší. Portugués potiahol loptu k šestnástke Celty, Isakovi ale dal prihrávku „na päty“.

43

Tapia v hlavičkovom súboji doslova naskočil na Fernándeza, cez ktorého následne spadol. Našťastie sa mu nič nestalo a pokračuje v zápase.

42

Domáci získali priamy kop z pravej strany útočnej polovice. Januzaj ho rozohral centrom do šestnástky, ktorý chytil pripravený brankár Celty Villar.

41

Le Normand fauloval v strede poľa a hostia hneď rozohrali svoj rýchly protiútok. Z neho ale prišiel len nevydarený center Minu z ľavej strany.

39

Real Sociedad San Sebastian dal gól!
Domáci otáčajú skóre a dostávajú sa do vedenia! Loptu si na penaltový bod tentokrát postavil ADNAN JANUZAJ a na rozdiel od Isaka uspel. Brankár Villar znovu skočil doľava, Januzaj ale kopol loptu tvrdou strelou priamo do stredu brány, čím nedal gólmanovi Celty žiadnu šancu.

38

Žltú kartu za penaltový faul na Le Normanda dostáva Jeison Murillo (Celta Vigo).

37

Murillo stiahol v strede vlastného pokutového územia na trávnik Le Normanda, ktorý si nabiehal na center z rohu. Druhá penalta Realu Sociedad v zápase!

36

Isak prízemným centrom z pravej strany našiel na prednej tyči nabiehajúceho Fernándeza, jeho teč ale zrazil Araujo na rohový kop.

34

Hostia sa snažia hru trochu upokojiť a prihrávajú si loptu na vlastnej polovici. Obrancov Celty Vigo domáci hráči príliš nenapádajú.

33

Oba tímy si nepresnými rozohrávkami vystriedali kontrolu nad loptou a tá napokon skončila na kopačkách hráčov Celty, ktorí zastavili Januzajov pokus o individuálny prienik.

32

Nolitov center z pravej strany zablokoval Le Normand a v následnom súboji o loptu fauloval pred šestnástkou domácich jeden z hráčov Celty.

31

Hra sa v posledných minútach poriadne rozprúdila a teraz sú to hostia, kto sa tlačí svojím postupným útokom dopredu.

30

Fernández bol v momente kopu penalty skutočne v ofsajde, gól tak neplatí a pokračujeme za stavu 1:1.

29

Alexander Isak (Real Sociedad San Sebastian) kopol penaltu slabou strelou k pravej tyči, kam skočil i brankár Villar. Gólman Celty tak loptu vyrazil, tá sa však odrazila pred Fernándeza, ktorý ju dorazil do siete. I túto situáciu konzultuje hlavný rozhodca s videoasistentom.

28

Hlavný rozhodca nariadil penaltu! Gólman Celty tak úplne z ničoho nezmyselným faulom na Isaka vyrobil pokutový kop Realu Sociedad!

27

Brankár Celty úplne nezmyselne vybehol na pravé krídlo, mimo vlastnej šestnástky, proti Isakovi, ktorému na hranici šestnástky vyboxoval loptu. Pri tom však podrazil domáceho útočníka. Situáciu posudzuje VAR.

25

Real Sociedad San Sebastian dal gól!
Domáci rýchlo vyrovnávajú! Fernández bez toho, aby sa díval do šestnástky, do nej vysunul prihrávkou za obrancu CRISTIANA PORTUGUÉSA. Ten si potiahol loptu do pravej strany a oblúčikom okolo vybehnutého brankára Villara poslal loptu k bližšej tyči.

24

Domáci sa hneď po inkasovanom góle usadili na útočnej polovici a zatlačili hostí do obrany. Januzajov center sprava sa obrancom Celty podarilo zablokovať.

23

Strely: 1:1
Strely na bránu: 0:1

22

Celta Vigo dalo gól!
Hostia otvárajú skóre! Denis Suárez nacentroval z rohu pred bránkovisko Realu Sociedad, kam si nabehol HUGO MALLO. Kapitán Celty bol tak rozbehnutý, že pri výskoku na svoju hlavičku „zbúral“ hneď dvojicu domácich brániacich hráčov a hlavou nasmeroval loptu k pravej tyči Remirovej brány.

20

Celta odpovedá svojím postupným útokom. Aspas vysunul na pravom krídle do nábehu Denisa Suáreza, tomu však loptu zrazil na rohový kop Guridi.

19

Kombinácia Realu Sociedad ale pokračovala ďalej. Fernández hľadal prienikovou prihrávkou pomedzi obrancov Celty rozbehnutého Januzaja, ten ale loptu na hracej ploche nedobehol.

18

Isak si spracoval prihrávku pred šestnástku a následne chcel loptu posunúť do nej na Fernándeza. Araujo odkopol hrací predmet pred domácim útočníkom.

17

Domáci sa vôbec prvýkrát usadili pri pokutovom území Celty a zatlačili hostí do obrany.

15

Denis Suárez zakrútil loptu zo štandardky z ľavej strany útočnej polovice na zadnú tyč, tam ale chýbal Murillovi tak krok, aby loptu zasiahol. Tá teda skončila tesne mimo Remirovej brány.

15

Aritz Elustondo (Real Sociedad San Sebastian) napokon za kopnutie do kolena Minu pri odkope lopty dostáva len žltú kartu. Mina sa po ošetrení vrátil do hry.

13

Opakovaný videozáznam odhalil, že Elustondo zasiahol Minu pri svojom odkope kolíkmi do kolena. Hlavný rozhodca sa ide pozrieť na videozáznam sám.

12

Mina má dokonca zakrvavenú nohu, do ktorej ho kolíkmi zasiahol Elustondo. Hlavný rozhodca medzitým posudzuje zákrok s videoasistentom.

11

Elustondo odkopol pred Minom loptu, vo vzduchu ale ešte Minu zasiahol, čím ho doslova zrazil na trávnik. Hra je opäť prerušená.

9

Méndez vrazil v hlavičkovom súboji do Fernándeza, ktorý veľmi nepríjemne spadol. Domáci hráč musí byť ošetrený.

8

Mallo potiahol loptu cez stred poľa na útočnú polovicu, Nolito ale nedokázal jeho prihrávku na ľavé krídlo spracovať. Domáci hneď otočili hru na opačnú stranu.

7

Úvod zápasu je zatiaľ z oboch strán veľmi opatrný. Oba tímy sa zameriavajú na obranu a nepúšťajú súperov do rýchlych protiútokov.

6

Kombinácia Celty sa však zasekla na zoradenej obrane Realu Sociedad v strede poľa. Domáci loptu získali a zaútočiť teraz môžu oni.

5

Murillo i Isak sú našťastie v poriadku a pokračujú v hre bez ošetrenia. Hostia sa snažia založiť svoj ďalší postupný útok.

4

Isak si nabiehal na pas za obranu Celty a v šestnástke sa zrazil s Murillom. Tento súboj bol vyhodnotený ako Isakov faul, obaja hráči ale zostávajú ležať na hracej ploche.

3

Domácim sa následne prechod stredom poľa na útočnú polovicu nevydaril a museli s loptou zacúvať dozadu. Nolito ich navyše aktívnym napádaním donútil k nepresnej rozohrávke.

2

Aspas vyslal prihrávkou na ľavú stranu šestnástky do streleckej pozície Nolita, ktorého strelu z prvej vyrazil brankár Remiro. Nolito bol navyše v momente prihrávky v ofsajde.

1

Výkop zápasu mali hostia, ktorí svoj prvý postupný útok začínajú rozohrávku obrancov z vlastnej polovice ihriska.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Real Sociedad bude hrať v modro-bielych dresoch, Celta v bordových.
Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Monreal, Le Normand, A. Elustondo (C), Gorosabel – Portugués, Guevara, Guridi, Januzaj – C. Fernández, Isak.

Náhradníci: Marrero – Barrenetxea, Bautista, Roberto López, Oyarzabal, Sagnan, Zubeldia, Zubimendi.

Celta Vigo: Villar – Mallo (C), N. Araujo, Murillo, Caricol – Tapia – Nolito, Denis Suárez, Méndez – Aspas, S. Mina.

Náhradníci: Sequeira – Aidoo, Baeza, Beltrán, Ferreyra, Fontán, Juncà, Solari, K. Vázquez.

Rozhodca: Manzano – Rojas, Aguilar.

Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.


Vzájomné zápasy

Od návratu Celty do LaLigy v sezóne 2012/2013 sa oba tímy proti sebe postavili v najvyššej španielskej súťaži 17-krát. Vzájomná bilancia hovorí mierne v prospech Realu Sociedad, ktorý vyhral nad Celtou v lige sedemkrát, remizoval s ňou päťkrát a prehral tiež päťkrát. Posledné tri zápasy za sebou vyhral tím hrajúci vonku vrátane prvého vzájomného zápasu v tomto ligovom ročníku, ktorý vyhral vo Vigu Real Sociedad 4:1.

Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
26. 11. 2018: Real Sociedad – Celta Vigo 2:1
7. 4. 2019: Celta Vigo – Real Sociedad 3:1
27. 10. 2019: Celta Vigo – Real Sociedad 0:1
24. 6. 2020: Real Sociedad – Celta Vigo 0:1
1. 11. 2020: Celta Vigo – Real Sociedad 1:4


Celta Vigo

Celta by mala túto sezónu zakončiť v strede ligovej tabuľky. Pred dneškom bola na priebežnom 11. mieste. Na 6. Villarreal strácala 11 bodov, naopak pred 18. Huescou mala náskok tiež 11 bodov, výraznejší posun nahor alebo nadol sa tak už veľmi očakávať nedá. Ani forma Celty nie je príliš dobrá, keď vyhrala jediný z posledných piatich ligových zápasov. V posune na vyššie priečky bránila Celte hlavne deravá obrana, ktorá je treťou najhoršou v súťaži (48 inkasovaných gólov). V tabuľke zápasov vonku je Celta na 9. mieste, zo 16 zápasov na cudzích ihriskách ale vyhrala len tri.

Posledných 5 ligových zápasov:
Celta Vigo – Athletic Bilbao 0:0
Celta Vigo – Real Madrid 1:3
Alavés – Celta Vigo 1:3
Celta Vigo – Sevilla 3:4
Cádiz – Celta Vigo 0:0


Real Sociedad San Sebastian

Real Sociedad stále bojuje o pohárové umiestnenie a pred dneškom sa nachádzal na siedmom mieste ligovej tabuľky, o dva body za dvojicou Betis – Villarreal (oba tímy majú o jeden odohraný zápas viac). Liga majstrov už je nereálna, na štvrtú Barcelonu totiž strácal 18 bodov. Jeho aktuálna ligová forma je navyše veľmi zlá, keď nevyhral posledných päť ligových zápasov za sebou. Jeho jedinou výhrou v súťažnom zápase od začiatku marca sa tak stala výhra nad Athleticom Bilbao v odloženom finále Španielskeho pohára 2019/2020. V tabuľke zápasov doma je Real Sociedad na ôsmom mieste.

Posledných 5 ligových zápasov:
Granada – Real Sociedad 1:0
Real Sociedad – Barcelona 1:6
Real Sociedad – Athletic Bilbao 1:1
Valencia – Real Sociedad 2:2
Real Sociedad – Sevilla 1:2
Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Real Sociedad San Sebastian – Celta Vigo. Stretnutie 31. kola španielskej LaLigy sa začne o 21:00.

Real Sociedad San Sebastian – Celta Vigo

2:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 25. Portugués, 39. Januzaj (pen.) – 22. Mallo

Karty:   15. A. Elustondo (RSC), 90+1. Sagnan (RSC), 90+2. C. Fernández (RSC), 90+6. Barrenetxea (RSC) – 38. Murillo (CVG), 62. Nolito (CVG), 90+3. Denis Suárez (CVG), 90+3. Mallo (CVG)

Nepremenená penalta: 29. Isak (RSC), brankár Villar zneškodnil

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:17.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Monreal, Le Normand (85. Sagnan), A. Elustondo (C), Gorosabel – Portugués, Guevara (68. Zubimendi), Guridi, Januzaj (46. Oyarzabal) – C. Fernández (72. Bautista), Isak (68. Barrenetxea).
Náhradníci: Marrero – Barrenetxea, Bautista, Roberto López, Oyarzabal, Sagnan, Zubeldia, Zubimendi.

Celta Vigo: Villar – Mallo (C), N. Araujo (85. Ferreyra), Murillo, Caricol (62. Fontán) – Tapia – Nolito (78. Solari), Denis Suárez (62. Beltrán), Méndez – Aspas, S. Mina.
Náhradníci: Sequeira – Aidoo, Baeza, Beltrán, Ferreyra, Fontán, Juncà, Solari, K. Vázquez.

Rozhodca: Manzano – Rojas, Aguilar